Løvsetfaret 10

LEIE MND.

21 500 kr

Byggeår
1970
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
130 m² / 130 m²
Tomteareal
231 m²
Type / Eierform
Rekkehus / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Skullerud - Pent rekkehus med 4(5) soverom. Attraktiv beliggenhet. Vestvendt terrasse og garasje. Ledig 01.12.19

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Løvsetfaret 10, 1188 OSLO 
Gårdsnummer 162, bruksnummer 128, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301,
Gårdsnummer 162, bruksnummer 128, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301,
Gårdsnummer 162, bruksnummer 128, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Rekkehuset ligger skjermet og rolig til i en trafikkstille blindvei. Området er veletablert og populært. Det er kort vei til kollektivtrafikk, idrettsanlegg, barnehager og skole, samtidig som Østensjøvannet og Østmarka er like ved, med flotte turmuligheter.

Shopping og servicetjenester:
Det er ca. 800 m til nærbutikker ved Skullerud Torg (Prix og Rema 1000 med post i butikk) og ca. 800 m til Bogerud (Kiwi, med post i butikk). Nærmeste større kjøpesenter er nye Lambertseter senter. Her finner man det meste av butikker og servicetilbud samt kino og bibliotek. Det er også kort vei med bil til Manglerud og Bryn senter.

Kommunikasjon:
Til Langerudveien bussholdeplass er det 300 meter. Her stanser rute 70 (Skullerud - Rådhuset), og 79 Grorud-Holmlia). Også nattbussen og flybussen stopper her. Til Bogerud T-bane er det ca 800 m, til Skullerud T-bane ca 1 km. T-banens linje 3, Mortensrud - Kolsås, går to ganger i kvarteret på dagtid. Reisetid til Jernbanetorget er ca. 18 min. Med bil er det ca. 10 min. til sentrum. Området ligger innenfor bomringen.

Skoler og barnehager:
Barnehager finnes "rett over gaten", og det er kort vei til Rustad barneskole og Skullerud ungdomsskole.

Friluftsliv og rekreasjon:
Bare en liten gang- tur unna, ligger  Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter - bade-, fiske-, krepse- og padlevann. Serveringsstuene i marka er turmål for mange, sommer som vinter. Idylliske Østensjøvannet er bare en spasertur unna, med det mest mangfoldige fuglelivet i Norge. Noen legger helgeturen om det velutstyrte hagesenteret Plantasjen Koteng, like ved Skullerudstua. Der ligger også Skullerud Sport Senter, et meget vel ansett uavhengig treningssenter. Nord-Europas største klatresenter kommer snart like ved. Det er et aktivt idrettsmiljø i Rustad idrettslag innen fotball og ski, med stor fotballslette og kunstgressbane, og med skianlegg rundt Skullerudstua der det er kunstsnøanlegg.

Veibeskrivelse

Følg Enebakkveien/Skullerudveien fra Abildsø mot Skullerud. Ta inn Paal Bergsvei på venstre hånd og inn Løvsetfaret på høyre hånd. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 143 kvm.
Bruksareal: 130 kvm.
Primærrom: 130 kvm.

Alle rom er primærrom.

1. etg: Inngang, kjøkken, TV-stue, vaskerom, stue/spisestue, kontor/soverom og terrasse. 
2. etg: 3 Soverom, baderom og Wc. 

Tomten

Usjenert og tilbaketrukket tomt på 231 kvm. Pent opparbeidet med gressplen og busker på fremsiden av boligen.

Parkering

Rekkehuset disponerer egen garasje med plass til en bil. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Velkommen inn til dette flotte rekkehuset på Skullerud. Her kan du bo med meget god plass i et attraktivt og hyggelig område, med kort vei til et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter. Rekkehuset har en gjennomgående høy standard, med tregulv, fine lyse vegger og en god planløsning. Møbler og hvitevarer medfølger etter beskrivelsen nedenfor. Ønsker du at dette skal bli ditt nye hjem? Ta kontakt med megler for å avtale visning. Boligen består av følgende: 

Inngang: 
Entre med god garderobeplass til oppheng av yttertøy og sko. Varmepumpe som sikrer effektiv og rimelig oppvarming av hele boligen.

Kjøkken: 
Praktisk kjøkken med kombinert kjøleskap, fyser, vanndispenser og isbitmaskin. Komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin medfølger også. Hvitmalte fronter og benkeplate av laminat. Spisebenk på kjøkkenet.  

TV-stue/Disponibelt rom: 
Disponibelt rom med fløydører, som tidligere har blitt benyttet som TV-stue. Sofa og skap medfølger. Kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital er inkludert i husleien. 

Vaskerom: 
Adskilt rom med inngang fra TV stuen. Tørketrommel og vaskemaskin fra Miele medfølger. 

Spisestue/Stue: 
Stort og behagelig oppholdsrom med god plass til både spisestue og stue. Spisebord med justerbar lengde, stoler, modulsofa, tv-benk og skjenk medfølger. Store vindusflater og god takhøyde sikrer en god atmosfære.

Kontor/Soverom: 
Rom som tidligere har blitt benyttet som kontor. Lyddør og ekstra isolasjon i vegger. Låsbare skap medfølger. Elektrisk markise til både stuen og kontoret. 

Terrasse:
Stor og hyggelig vestvendt  terrasse med god plass til blant annet sittegruppe og grill. Inngang fra stuen, og videre adkomst til gressplen. Gressplenen og terrassen ligger tilbaketrukket og usjenert bak busker. 

Soverom: 
I tillegg til kontor og Tv-stue i 1.etg, disponerer boligen 3 soverom i 2. etg. Garderobeskap til alle soverommene og senger til 2 av soverommene medfølger. 

Baderom: 
Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger og servant med underskap. Adskilt rom med vegghengt Wc, skjult sisterne og servant. Baderommene ble pusset opp i 2013. 

Eksternt:
Krypkjeller, som kan benyttes til noe lagring. Garasje med plass til en bil og noe lagring. 

Merk: Bildene i denne annonsen er hentet fra salgsprospektet datert 14.12.2016. Møbler som medfølger kan derfor fravike noe fra bildene. Kontakt megler dersom det er noe som er uklart rundt hva som medfølger. 

Leietaker betaler selv for eget strømforbruk og tegner egen innboforsikring. 

 Oppvarming

Varmepumpe ved inngangen. Varmekabler på baderommene. 

Overtagelse

01.11.2019

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 64.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7740,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.11.2019 og utløper: .31.10.2022
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR88.19145
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon
Mobil 97130185

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.