Vika

Observatoriegata 17 B

Prisantydning

2 250 000 kr

Fellesgjeld: 1 928 548 krOmkostninger: 1 032 krTotalpris: 4 179 580 kr
Etasje
2
Byggeår
1892
Soverom
2
Areal (P-ROM)
41 m²
Type / Eierform
Leilighet / Andel
Fellesutgifter
12 709 kr

Fantastisk 3-roms design-leilighet, særdeles smakfullt og gjennomført innredet. IN-ordning. Sentral og stille!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Obervatoriegata 17 og en nydelig designet 3-roms andelsleilighet med sentral og stille beliggenhet i et attraktivt boligområde i Vika. Denne leiligheten er en klassisk, svært sjarmerende og virkelig vakker leilighet med flotte detaljer, proporsjoner og en generøs takhøyde i hele boligen. Leiligheten har en optimal planløsning og oppleves svært arealeffektiv med flere smarte og lekre løsninger.

-Designleilighet med lekre løsninger og materielvalg
-Optimal planløsning
-Nydelige heltre fiskebensgulv
-Stille beliggenhet
-Sentralt og attraktivet
-Varmtvann inkl.
-Ingen dokumentavgift
-In-ordning

Eiendommen

Observatoriegata 17 B, 0254 OSLO 
Gårdsnummer 209, bruksnummer 255, seksjonsnummer 1, kommunenummer 301

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm

Bruksareal: 45 kvm

Primærrom: 2. etasje:
Entré, stue, kjøkken, soverom, sovealkove og baderom: 41 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2019 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Festet tomt på 525 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med stensatt bakgård hvor det om sommeren settes opp sittegruppertil glede for beboerne.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik: Bygård med saltak takkonstruksjon tekket med korrugerte blikkplater. Yttervegger i teglstein med
utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert til antatt faste
masser.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG2 for følgende: 
- Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra ukjent alder og 1995.Vinduer fremstår med tiltenkt funksjon og med normal bruksslitasje med tanke på alder.
- Badet ble oppusset i 2007, i regi av borettslaget og oppgradert i 2019 med nytt blandebatteri og servant samt flis på flis og microsement på vegger, iht. eiers opplysninger. Ingen dokumentasjon ble fremlagt. Ingen negative avvik observert på befaringsdagen utover normal bruksslitasje. Membran kan sees i sluk og lagt under klemring. Mekanisk ventilasjon. PVC sluk. Fall på gulv er noe fravikende teknisk forskrift men fremstår med tiltenkt funksjon rundt slukområdet. Det ble ikke indikert noen unormale høye fuktverdier ved fuktsøk på befaringsdagen. Tg er gitt med tanke på opprinnelig alder og normal forventet levetid.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

2007

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 17.september 2007.
Sluttrapport for avfallshåndteringen må være innsendt og godkjent før ferdigattest kan utstedes. 
Saken er nå henlagt hos Plan og Bygningsetaten.

Det gitt ferdigattest dattert 26.02.2019 for oppføring av bygningstekniske installasjoner.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Velkommen til Observatoriegata 17 B og en nydelig designet 3-roms andelsleilighet med sentral og stille beliggenhet i et attraktivt boligområde i Vika. Denne leiligheten er en klassisk, svært sjarmerende og virkelig vakker leilighet med flotte detaljer, proporsjoner og en generøs takhøyde i hele boligen. Leiligheten har en optimal planløsning og oppleves svært arealeffektiv med flere smarte og lekre løsninger. Store vinduer i kombinasjon med flere små sjarmerende vinduer gir et nydelig lysinnfall og trivsel. Leiligheten er sjeldent gjennomført pusset opp og her er intet overlatt til tilfeldighetene. I 2018 ble leiligheten påkostet med et helt nydelig heltregulv i fiskebensmønster som er ca. 1,2 cm tykt og kan slipes flere ganger. Et vakkert, klassisk gulv som komplementerer det øvrige interiørvalget i leiligheten. Hele leiligheten har en gjennomtenkt og vakker fargepalett, nymalt i 2019.
Boligen vender i sin helhet inn mot rolig bakgård og her bor du stille og rolig til - midt i smørøyet! Lave strømutgifter med varmtvann inkludert i felleskostnadene. Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift.
Borettslaget har IN-ordning.

Leiligheten ligger fint til i 2. etasje og inneholder: 

Entré: Entréen er malt i delikat fargetone og har plass til både klesoppheng og andre oppbevaringsløsninger. Dørhåndtak med kodelås.

Stue: Flott stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. 

Kjøkken: Leiligheten har et nydelig kjøkken, nytt i 2018 med en kombinasjon av sorte fronter samt lekre glasskap og lekre hyller i marmor. I overgang mellom kjøkken og stuen er det plass til en hyggelig spiseplass. På kjøkkenet er det valgt en kombinasjon av keramisk koketopp og gassbluss. Legg merke til vakkert flisvalg på vegg. Integrerte hvitevarer som kjøl-/frys, oppvaskmaskin, ovn, keramisk platetopp og mekanisk avtrekk fra ventilator med kullfilter.

Soverom 1: Soverom har meget god takhøyde og her er det plass til både seng og garderobeløsning. En praktisk hemsløsning over deler av rom har fleksible bruksmuligheter.

Sovealkove: En flott sovealkove finner du bak lekre dører og tunge gardiner. Her er det plass til dobbeltseng og medfølgende hylleløsning. Sovealkoven har en delikat fargepalett som matcher perfekt mot den originale teglsteinen som er tatt frem på deler av vegg. Rommet vender inn mot rolig bakgård.

Baderom: Smakfullt innredet baderom med lekre mosaikkfliser kombinert med microsement på vegg. Nydelig og lunt fargevalg. Dusjnisje med moderne armatur, nytt i 2019. Badet er for øvrig oppgradert med nye fliser og overflater i 2019. Baderommet er av god størrelse og har opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk fra baderom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F5

Informasjon om borettslaget

Borettslaget er eier av til sammen 19 seksjoner, med henholdsvis 7 leiligheter i Huitfeldtsgt 35 sameie og 12 leiligheter i Observatoriegata 17 sameie.
Leilighetene tilhørende borettslaget, er også seksjoner i disse to sameiene. Disse 19 leilighetene utgjør Vikaquartalet borettslag.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt med husdyrhold i den grad det ikke sjenerer naboene. Hunder må bare luftes under tilsyn av eier.

For foregående år har styret arbeidet og behandlet disse sakene: 
- Sprinkleranlegget ble kontrollert i 2019 og ingen feil og mangler ble påpekt
- Hatt vedlikehold og reparasjoner av ventilasjonsanlegget i 2019
- I 2019 ble det installert felles brannvarslingsanlegg med alarm til sentral.
- Doorman låsesystem med kode og kodebrikker på hoveddører installert i 2019.
- Fikset vanntrykket til kjeller
- Installert Brannvarslere i alle boenheter
- Installert nye kodelås systemer fra Yale doorman
- Endring av Get avtalen

Planlagte påkostninger: 
- Borettslaget har vedtatt oppussing av oppganger og det er vedtatt en kostnadsramme inntil på dette prosjektet begrenset oppad til 1 million kroner.
- Borettslaget har også arbeidet med reforhandling av borettslagslånet, avventer fremdeles svar fra Obos.
- Innhentet pris for puss, maling samt mindre reparasjoner av fasade er utført og en eventuell oppussing vil tas opp på neste generalforsamling.
- Vedlikehold av andre brann-sikkerhetsutstyr som røyk-luker
- Borettslaget har løpende avtale med selskap som kontrollerer røykvarslere og brannslokningsapparater i alle leiligheter hvert 2. år.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg er det tinglyst en servitutt den 25.10.1884, med dagboknr. 900160, vedr. bestemmelse om bebyggelse. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende serviceformål i henhold til reguleringsplan S-1949 datert 26.09.1974.
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Inventar som ikke medfølger i handelen: 
- Taklampe i stue, entré, begge soverom samt vegglamper i stue og det ene soverommet.

Inventar som medfølger i handelen: 
- Veggmonterte marmorhyller på kjøkken
- Veggmonterte hyller/skap (stue, soverom og kjøkken).
- Henger på bad.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Oppdragets KR-kode

KR42.19143

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 12.709,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmestertjenster, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:
Lån 1: 
Avdrag kr. 119,-
Renter kr. 266,-

Lån 2:
Avdrag kr. 897,-
Renter kr. 1.861,-

Lån 3:
Avdrag IN-lån 2.034 ,-
Renter 4.210,-

Felleskostnader: kr. 3.322

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.888,- pr. år. / 7.167 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/Internett. Internett er inkludert i felleskostnadene. Dersom kjøper ønsker eget tv-abonnement så må hver beboer gjøre egen avtale med GET. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 243.892,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 878.011,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 43.931,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 1.928.548,- pr. 03.01.2020

Total fellesgjeld for boligselskapet er 12.232.659,- pr. 15.10.2019 og lånevilkårene er:

Lån 1: 
Lånenummer: 14501404986, FORNEBU Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.01.2020: 4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 350
Saldo per 03.01.2020: 502 259
Andel av saldo: 78 736
Første termin/første avdrag: 01.06.2016 ( siste termin 01.03.2049 )

Lån 2:
Lånenummer: 14501404994, FORNEBU Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.01.2020: 4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 341
Saldo per 03.01.2020: 3 546 769
Andel av saldo: 566 029
Første termin/første avdrag: 01.06.2016 ( siste termin 01.06.2048 )

Lån 3:
Lånenummer: 14501404978, FORNEBU Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.01.2020: 4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 341
Saldo per 03.01.2020: 8 127 174
Andel av saldo: 1 283 783
Første termin/første avdrag: 01.06.2016 ( siste termin 01.06.2048 )

Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. på alle tre lånene, som betyr at man kan innløse hele andel fellesgjeld. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr. 9.387,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.179.580,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.928.548,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 38.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Sylvia Post
Daglig leder/Eiendomsmegler

Sylvia Post

Telefon
Mobil 41478478

Lurer du på noe

Sylvia svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.