Komplett salgsoppgave

Gladbakkgutua 14C

2 830 000 kr
48 m²
1 soverom
Velkommen til Gladbakkgutua 14 C - En praktisk og delikat 2-roms selveierleilighet!
Velkommen til Gladbakkgutua 14 C - En praktisk og delikat 2-roms selveierleilighet!
Kart
Del
Trude Stensby
Presenteres av
Trude Stensby
Råholt
Moderne og tiltalende 2 roms selveierleilighet i 5. etasje med heis og solrik balkong| Fyring inkludert | Sentralt

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 830 000 kr
 • Omkostninger
  71 920 kr
 • Totalpris
  2 901 920 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  48 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 217 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gladbakkgutua 14C er en innbydende, moderne og nyere 2-roms eierleilighet beliggende i 5. etasje med heisadkomst. Bygget er oppført i 2019 og bærer preg av mange gode, moderne løsninger. Fortsatt under utbyggers garanti som varer i fem år fra oppføring. Tilhørende bod i kjeller på ca. 8 kvm. Gangavstand til togstasjon med hyppige avganger til Oslo Lufthavn, Lillestrøm og Oslo S. Sentral beliggenhet med kort vei til det meste, - her kan man flytte rett inn og bo godt med en enkel hverdag!
Leiligheten rommer lys entré, tiltalende stue i åpen løsning med velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med gulvvarme og et pent soverom. Oppvarming med vannbåren varme. Fra stuen er det utgang til flott balkong på ca. 11 kvm som byr på hyggelige sammenkomster og gode solforhold.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gladbakkgutua 14C, 2070 RÅHOLT
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 126, bruksnummer 20, seksjonsnummer 22

Innhold

Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 48 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 48 kvm
Primærrom:
5. etasje 48 kvm: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og soverom
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 16.09.2022, utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Boligbygg over 7 etasjer. Grunnmur, skillende dekker og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Utvendige fasader forblendet med teglstein. Flatt yttertak som er utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget).
Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2):
- Overflater vegger på bad. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det er fremlagt samsvarserklæring med manglende underskrift og dato-stempling. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Pågående anleggsarbeid for den ny blokk 'Gladbakkgutua 18' finnes i sin siste fase. Denne utbygging har berørt uteområder, Styret tatt tak i midlertidig tilrettelegging av deler av uteområdene samt lyssetting av gangvei og områdene foran blokkene (på hagesiden).
- Alle parkeringsplasser er eid av/tinglyst på sameierne, dvs. tilhører de enkelte (separate) leilighetene. Utleie av parkeringsplasser tillatt.
- Byutvikling er konstant, med større investeringer og planer for sentrum for neste kommende årene.

Standard

Gladbakkgutua 14C er en innbydende, moderne og nyere 2-roms eierleilighet beliggende i 5. etasje med heisadkomst. Bygget er oppført i 2019 og bærer preg av mange gode, moderne løsninger. Fortsatt under utbyggers garanti som varer i fem år fra oppføring. Tilhørende bod i kjeller på ca. 8 kvm. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og vannbåren varme tilkoblet radiatorer.
Entré
Leiligheten har adkomst via felles trappegang med callinganlegg og heis. Bak inngangsdøren finner man en lys entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko. Godt tilrettelagt for knaggløsning og det er plass for skoskap.
Stue
Tiltalende stue i åpen løsning med kjøkkenet, både innbydende og praktisk! God plass for sofa-løsning og spisegruppe samt øvrig møblement. Store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til flott overbygget balkong på ca. 11 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
Kjøkken
Pent kjøkken med innredning i slette fronter og benkeplate av laminat. Det er nedfelt oppvaskkum med ettgreps armatur og malt flate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer bestående av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Ventilator i overskap. Det er montert lekkasjestopper og komfyrvakt.
Bad
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett med innebygget sisterne og dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Det er vegghengt servantskap med skapdører og ovenpåliggende servant med ettgreps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Rommet har opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, og avtrekksventil plassert i tak.
Soverom
Leiligheten har et lyst og pent soverom i god størrelse. Rommet er utstyrt med romslig garderobeskap som byr på god oppbevaringsplass. For ekstra lagringsplass kan man ta i bruk kjellerbod på ca. 8 kvm.
Innvendige overflater:
Gulv: Parkett.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte flater.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og vannbåren varme tilkoblet radiatorer.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.06.2019.
Tillatelsen er gitt på vilkår av at nødvendig dokumentasjon foreligger før ferdigattest utsteds.
Det er uklart om dette er utført. Sameiet har ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 570457, tinglyst 31.05.2017, type heftelse: Bestemmelse om vannledning. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Gjelder denne registerenheten med flere. Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.
Dagboknr 656856, tinglyst 11.06.2019, type heftelse: Bestemmelse om veg. Gjensidig rett til bruk av vei. Gjelder også for fremtidig utskilte parseller.
Dagboknr 675680, tinglyst 14.06.2019, type heftelse: Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme, Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Gjelder denne registerenheten med flere.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn i året er ikke tillat. Seksjonseier plikter å på forhånd melde bruker og bruksoverlatingens varighet til styret.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet med umiddelbar nærhet til Råholt sentrum. Her bor du sentralt og tilbaketrukket, men samtidig kort vei til mye! Videre er det gangavstand til Eidsvoll Verk togstasjon med avgang hver halvtime og med reisetid på kun 30 min. til Oslo og 7 min. til Gardermoen.
Råholt er et hyggelig boområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. Amfi-senteret åpnet våren 2014 og er et moderne senter med et rikt og godt utvalg handlemuligheter og serveringsteder. Kort vei til Jessheim som med alt av bymessige fasiliteter!
For den aktive er det kort vei til fotballbane, idrettshall, svømmehall, badevann, skiløyper mm. som gjør område til et attraktivt sted å bosette seg. Leiligheten ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som blant annet Hurdalssjøen, noe som har gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Mistberget
Mistberget, som ligger 663 moh, er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Mistberget er synlig fra de fleste steder på Romerike. Nær toppen finnes et branntårn fra 1938 og en TV-sendermast for fjernsyn, radiokringkasting, DABradio, digitalt bakkenett og basestasjon for helseradio. Fra brannvakttårnet på toppen er det en fantastisk utsikt over Romerikssletta. Fra Rauknerten vest for toppen finnes en mer naturlig utsikt mot Hadelandsåsen og Hurdal.
Råholt Bad
Nyere svømmehall med 25 meters basseng med 6 baner, terapibasseng, kafeteria, stupetårn med høyde 5 meter, vannsklie med tidtaking, kaldkulp, plaskebasseng for barn, boblebad, badstue og steambad. Morgen- og kveldsåpent.
Tidsavstander med bil
Hurdalssjøen ca. 10 min.
Jessheim ca. 15. min.
Lillestrøm ca. 35 min.
Oslo ca. 40 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 680 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til seksjonen. Det er mulig å leie parkeringsplass i sameiet med forutsetning at det er ledige parkeringsplasser. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Grindatunet" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 24.08.2012.
Et delareal på 1 kvm er regulert til offentlig bebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Del av Råholt sentrum Del 1" vedtatt 23.10.1997.
Området er generelt under utbygging og byggestøy må påregnes.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 8 465,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Det er vedtatt eiendomsskatt på boliger i Eidsvoll kommune, men det gis fritak for dette de første tre årene etter at eiendommen først er tatt i bruk. Leiligheten er ikke blitt fakturert for eiendomsskatt pr. 2022.
Fellesutgiftene er kr 2 217,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, à konto varmtvann og fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, snømåking/strøing, generelt drift og vedlikehold av sameiet mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4 000,- pr. år. / 1 200 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 558 714,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 011 370,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er vedtatt eiendomsskatt på boliger i Eidsvoll kommune, men det gis fritak for dette de første tre årene etter at eiendommen først er tatt i bruk. Leiligheten er ikke blitt fakturert for eiendomsskatt pr. 2022.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9 260,- pr. 31.12.2021.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.901.920-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Maria Montes Lopez

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lokføreren Boligsameie, med sameiebrøk 478/40628.
Sameiet består av 70 boligseksjoner fordelt på to bygninger.
Forretningsfører er Bori Boligbyggelag AS.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Leiligheter med tinglyst tilleggsdel har medfølgende garasjeplass ved salg av leiligheten. Denne følger automatisk med ved salg av seksjonen. Det er ikke mulig å selge garasjeplassen separat, jfr. vedtektene punkt 2-4.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 30.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0189/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.22189

Dato

Sist oppdatert: 20. mars 2023 kl. 21:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.