Prosjekt

Torstadåsen 47

13 800 000 kr
832 m² (eiet)
7 rom
Velkommen til Torstadåsen 47!
Velkommen til Torstadåsen 47!
Kart
Del
Kine Sætre
Terje Tveit
Presenteres av
Kine Sætre og Terje Tveit
TORSTADÅSEN
Prosjektert funkisinspirert enebolig - Gratis strøm i 3 år* - Varmepumpe - Praktikantdel - Takterrasse - Dobbelgarasje
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  13 800 000 kr
 • Omkostninger
  114 920 kr
 • Totalpris
  13 914 920 kr
 • Rom
  7 rom
 • Tomteareal
  832 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Type
Rom
Pris
7 rom13,8 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Velkommen til Torstadåsen 47! Kine Sætre i Krogsveen har gleden av å presentere en prosjektert funkisinpirert enebolig beliggende i barnevennlige omgivelser på Torstad i Asker. Boligen vil få praktikantdel, takterrasse og en integrert dobbelgarasje med direkte innvendig adkomst til boligen. *Gratis strøm i 3 år er begrenset til et forbruk opp til maks 40 000 kwh per år. Det leveres to varmepumper, Mitsubishi Kaiteki 6600 som både kjøler og varmer. Eiendommen ligger fint til med umiddelbar nærhet til naturen, sjøen og et stort utvalg av handlemuligheter. Gangavstand til skoler, barnehager og aktivitetstilbud. Kort fortalt:
 • 6 soverom, 4 bad og vaskerom
 • Praktikantdel
 • Int dobbelgarasje
 • Kjøkken fra KVIK
 • Peis
 • Balansert ventilasjon m/ varmegjenvinning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Torstadåsen 47, 1396 BILLINGSTAD
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 31, bruksnummer 227, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 31, bruksnummer 230, ideell andel 1/13

Konstruksjon

Betongarbeider: Ringmur og gulv i betong evt. Thermomur der dette blir levert. Betonggulvet utføres med isolasjon/armering og radonsikring. Synlige betongvegger i slettet sprøytebetong evt. Thermomur der dette blir levert.

Fasader

Utvendig kledning: Kledning dobbelfals rett 19x123 kl. 1 grunnet 3-sidig, brun beis. Cembrit fasadeplater flere steder der dette evt. blir levert, se tegning for evt. Cembrit.

Yttertak

Taktekking: Membran.
Takrenne: Det leveres sort aluminiums beslag, takrenner og nedløp.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Terrasse: 28x120 mm cu impregnerte terrassegulvbord kl 1.
Balong/rekkverk: 28z120 mm cu impregnerte terrassegulvbord kl 1. Glassrekkverk der dette evt blir levert, se tegning.

Trapper

Innvendig trapp: Hvitmalt åpent trapp med eiketrinn i lik farge som gulv.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hele huset. Avtrekk fra kjøkken direkte ut i yttervegg.

Dører og vinduer

Vinduer: Nordan eller Natre trevinduer dempet sort NSC8500 utvendig/innvendig.
Ytterfører: Ytterdør Tun 351 dempet sort NCS8500 med klart sideglass 99x209
Boddør: Ytterfør Tun 100 dempet sort NCS8500 glatt 99x209
Innerdører: Dørblad Funkis slett hvit massiv dør, dempet hvit karm og matt forkrommet vrider.

Overflater og kledning

Listverk innvendig: 12x58 dørlist og gulvlist hvit. Synlige stiftemerker. "Gips i smug"* uten vinduslister. Ingen taklister.
* Det betyr ingen lister innvendig rundt vinduer/ytterdører. Dette skaper et moderne preg på boligen.

Bodløsninger

Det vil bli en sportsbod i boligens 1. etasje.

Garasjeport

Garasjeport i fargen dempet sort NCS8500.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres fra Kvik i modell Prato sort med hvitevarer. Kjøkkeninnredning leveres tilpasset boligen iht tegning. Blandebatteri med tilkobling for oppvaskmaskin. Kjøkkenhette leveres og monteres.
Hvitevarer fra Siemens:
- Induksjonstopp, 60 cm, Overflatemontering uten ramme EU631BEB2E
- Innbyggingsovn, 60 x 60 cm, Edelstål HB010FBR1S
- Integrert kombiskap, 177.2 x 54.1 cm, Glidehengsel KI87VNSF0
- Helintegrert oppvaskmaskin, 60 cm, XXL SX61IX09TE
- Uttrekkbar ventilator, 60 cm, Sølvmetallic LI64MB521

Bad

Bad leveres med fliser på gulv fra Megaflis Konkrete Bianco i 60x60 cm og 5x5 cm i dusjsone. Veggene males med våtromsmaling og det er fliser på vegg i dusjonen. Himlingen i malt hvit gips med downlights. Det blir lagt varmekabler i gulvet.

Andre Oppholdsrom

Stue/spisestue: Gulv parkett Nordlys eik 13 mm 1-stav. Vegg malt gips hvit. Himling malt gips hvit. Elektro med lampepunkt og panelovn. Peisovn fra Sagras 1 m/gulvplate i glass og stålpipe fra Schiedel.
Kjøkken: Gulv parkett Nordlys eik 13 mm 1-stav. Vegg malt gips hvit. Himling malt gips hvit. Elektro med lampepunkt og panelovn. Kjøkkeninnredning som beskrevet over.
Soverom: Gulv parkett Nordlys eik 13 mm 1-stav. Vegg malt gips hvit. Himling malt gips hvit. Elektro med lampepunkt og panelovn. Garderobe kan leveres som tilvalg.
Bad: Gulv med fliser fra Megaflis Konkrete Bianco i 60x60 cm, og 5x5 kvm i dusjsone. Vegger malt i våtromsmaling og fliser i dusjsone. Himling i malt gips hvit. Varmekabler i gulv og downlights i himling.
Vaskerom/Teknisk: Gulv med fliser fra Megaflis Konkrete Bianco i 60x60 cm. Vegger og himling malt gips hvit. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Utslagsvask og armatur med tilkobling for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 200 liter. Garderobe kan leveres som tilvalg.
Gang/Entré: Gulv med fliser fra Megaflis Konkrete Bianco i 60x60 cm. Vegger og himling malt gips hvit. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Garderobe kan leveres som tilvalg.
Sluse/Sportsbod: Gulv med fliser fra Megaflis Konkrete Bianco i 60x60 cm. Vegger og himling malt gips hvit. Lampepunkt.
Garasje: Gulv i betong. Vegger og himling i gips. Lampepunkt. En ekstra utekan og OSB plater kan leveres som tilvalg.
Ventilasjon: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i stue/spisestue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom/teknisk og gang/entré.
Terrasse: Ekstra utekran blir levert ved terrasse.

Garderobe-fasilteter

Garderobe kan leveres som tilvalg til soverom, vaskerom/teknisk, gang/entré og sluse/sportsbod.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hele huset.
Det leveres panelovn i stue/spisestue, kjøkken og soverom.
Det blir varmekabler på bad, vaskerom/teknisk og gang/entré.
I stue/spisestue leveres det peisovn fra Sagras 1 m/gulvplate i glass og stålpipe fra Schiedel.
Det leveres to varmepumper av modell Mitsubishi Kaiteki 6600, LN35, VG2 i fargen hvit. Denne modellen er på 6,6 kW og merket med A+++ og er derfor energieffektiv. Den har fire driftsintervall og døgn, og nattmodus. Den både varmer og kjøler og kan styres via WiFi. Perfekt både sommer og vinter.

Ferdigattest/brukstillatelse

Når Eiendommen er klar for overlevering og midlertidig brukstillatelse, alternativt ferdigattest jf. plan- og bygningsloven § 21-10, foreligger, skal det avholdes overtakelsesforretning. I tilfeller hvor det overleveres på
bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, vil ferdigattest bli rekvirert av Selger når alle arbeider er fullført.
Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at eventuelle utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeid. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.
Eiendommen har tinglyst rett til å koble vann- og avløpsledninger fra bolig på gnr. 31, bnr. 227 på ledning som går over denne tomten men eies av gnr. 31, bnr. 55. Rettigheten er tinglyst på gnr. 31, bnr. 55, dagboknr 1187833, tinglyst 20.10.2022. Alle kostnadene forbundet med dette påfaller eiendom gnr. 21, bnr. 227 (denne eiendom). Det samme gjelder evt utbedringskostnader hvis trykkfall eller lignende skulle oppstå. Kostnader i fremtiden som vedlikehold o.l. skal deles mellom eiendommene for den aktuelle vannstikkledningen.
Det foreligger en tinglyst rettighet som omhandler bestemmelse om vann/kloakk som hefter i gnr. 31, bnr. 55.
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen, men hvis kjøper krever det kan energiattest innhentes for selgers regning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Torstadåsen, mellom Nesbru, Hvalstad og Holmen i Asker. Her er det kort vei til det meste. Boligen ligger i umiddelbar nærhet til naturen, sjøen og et stort utvalg av handlemuligheter. Barnevennlig beliggenhet med skøyte-, basket-, fotballbane og akebakke ikke langt unna. Innen gangavstand har man blant annet skoler, barnehage og matvareforretning.
En kort sykkeltur unna ligger Holmensenteret med alle typer forretninger og Holmen idrettspark med flere fotballbaner, lysløype, hoppbakke, ishockeyhall, idrettshall, tennishall, klatresenter og Holmen svømmehall med mer. Asker sentrum ligger kun en kjøretur på 8 minutter unna. Her finner du blant annet Trekanten senter med over 75 spennende butikker, kino, koselige restauranter og kaféer, samt et flott kulturhus med konserter og teaterforestillinger året rundt. Vardåsen skisenter, badeland samt utendørs skøytebane på Risenga og Asker golfbane er kun en kort kjøretur unna.
Fra boligen har man kort vei til sjøen. Holmenskjæret og Hvalstrand har flotte bademuligheter. Flere båthavner i området. Leangbukta båtforening, Asker seilforening og Holmenskjæret båthavn. Flott funkisrestaurant på Hvalstrand er virkelig verdt et besøk. Kystkulturstien går ifra Holmenskjæret og videre utover til Vollen. Nærhet til Vestmarka med flotte ski- og turløyper.
God bussforbindelse fra Billingstadsletta i retning Oslo og Asker. Toget tar du fra Hvalstad eller Billingstad stasjon og det har avgang hvert 15 minutt i retning Asker og Oslo. Ønsker du en tur til Oslo går det expressbuss dit som bruker 20 min til Vika. Denne har avgang hvert 10 minutt i rushen. Du bruker 23 minutter til Drammen, 8 minutter til Sandvika og 20 minutter til Oslo sentrum.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på 831,8 kvm.
Utomhus må selv besørges av kjøper. Utvendig beplantning, hekker og plattinger er kun vist som illustrasjon på bildene. Dette kan bestilles som tilvalg hvis ønskelig.
Utbygger vil tynne ut og hugge ned så mye av trærne som er tillatt rundt tomten.
Eiendommen har 1/13 andel i et realsameie på gnr. 31, bnr. 230. Dette er den private veien.

Garasje/parkering

Boligen vil leveres med en integrert dobbelgarasje under boligen. Det vil bli direkte innvendig adkomst fra garasjen til boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen vil få adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Den private veien er organisert som et realsameie på gnr. 31, bnr. 230 der eiendommen har en 1/13 andel.
Det vil kunne påløpe kostnad for brøyting og vedlikehold av den private veien.
Eiendommen vil bli tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (832 kvm) herav 215 kvm til bevaring av landskap og vegetasjon iht reguleringsplan Thorstad, Linstad (kjøpekontrakt) (id022056) datert 14.10.1925 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområder med utfyllende bestemmelser - Type B, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Det er gitt igangsettingstillatelse for prosjektet den 24.10.2022.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til
- kr 4 850,- for renovasjon. Dette inkluderer grunnbeløp samt en liten beholder til restavfall på 140 liter. Ved større beholder til restavfall øker gebyret.
- kr 338 for feiing og tilsyn.
Gebyr for vann og avløp baseres på forbruk per kubikkmeter. Satsene til Asker kommune per. 01.01.2022 er:
- Vann per kubikkmeter kr 17,50,- og fastledd kr 1 473,-.
- Avløp per kubikkmeter kr 23,70,- og fastledd kr 1 574,-.
Link til kommunen og brannvesenet sin nettside for mer informasjon:
Renovasjon: https://www.asker.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/avtaler-og-priser-renovasjon/
Feiing/tilsyn: https://abbr.no/feiing-og-tilsyn/feietjenesten/
Vann og avløp: https://www.asker.kommune.no/vann-og-avlop/priser-og-beregninger/
Det tas forbehold om at overnevnte kommunale avgifter vil kunne endres over tid.
Det vil i tillegg påløpe gebyr for strøm, tv, internett, forsikring, samt for brøyting og vedlikehold av privat vei.
Kjøper må selv tegne hus- og innboforsikring ved overtagelse.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 4 550 000 pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 113 750 pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter, kr 585,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for boligen inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer :
1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Megler fakturerer kjøper for beløpet.
2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Eier

SW Eiendom AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Prosjektet har en planlagt igangsettelse kort tid etter avtaleinngåelse og kontraktsignering.
Eiendommen antas å være klar for overtakelse ca 9 måneder etter oppstart.
Selger skal senest samtidig med varsel om oppstart, jf pkt 20.2, varsle Kjøper om en bindende 3 måneders periode for overtakelse. Kjøper aksepterer at endelig overtakelsesdato først vil bli gitt med ca. 10 ukers varsel.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis.
Etter at bindende avtale om kjøp er inngått, er salgsprisene faste og kan ikke justeres for prisstigning.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbestillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.
Det er mulig å gjøre tilvalg og endringer etter tilvalgsmøte og avtale med utbygger SW Bygg AS. Tilvalgslisten medfølger i leveransebeskrivelsen.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54.
Det gjøres oppmerksom på at selger kan kreve erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI. Dette gjelder uavhengig av om byggestart er besluttet eller ikke.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til provisjon av salgssum.
Oppgjør kr 4.600,-
Markedspakke kr 19.900,-
Oppslag eiendomsregister kr 1.250,-

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.22128

Dato

Sist oppdatert: 24. mai 2023 kl. 11:55

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.