Komplett salgsoppgave

Håveien 27

2 700 000 kr
32 m²
Håveien 27 - presentert av Krogsveen AS v/Andreas S. Bjønnes
Håveien 27 - presentert av Krogsveen AS v/Andreas S. Bjønnes
Andreas S. Bjønnes
Presenteres av
Andreas S. Bjønnes
Vesterøya
Fritidseiendom med stor selveiet tomt i populært og barnevennlig område - båtplass - vesentlig oppgradering må påregnes

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 700 000 kr
 • Omkostninger
  68 842 kr
 • Totalpris
  2 768 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1953
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  32 m²
 • Bruksareal
  32 m²
 • Tomteareal
  1 605,8 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjelden mulighet på vakre Vesterøya. Fritidseiendom med fin beliggenhet og eiet tomt på hele 1.600 kvm. Området er meget populært og særdeles barnevennlig. Hytta ligger usjenert til på stor og solrik tomt med bilvei helt frem. Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er kort vei til flott, felles strandområde med gresslette, samt båtplass på felles flytebrygge. Området vil av mange betegnes som et sommerparadis for både store og små. Flotte turområder finnes rett i nærheten. Bygningene på eiendommen har behov for vesentlig oppgradering.
Kort oppsummert:
* Meget barnevennlig og kort vei til sjøen
* Båtplass medfølger (nr. 23, bredde på 2,2 meter).
* Bilvei helt frem med gode parkeringsmuligheter.
* Lun, solrik og skjermet tomt.
Velkommen til en hyggelig visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Håveien 27, 3234 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 105, bruksnummer 270

Innhold

Totalt bruksareal: 32 kvm
Totalt primærrom: 32 kvm
Bruksareal:
Hytta 32 kvm
Primærrom:
Hytta: 1. etasje 32 kvm: Stue, kjøkken og sovealkove.
I tillegg har eiendommen et anneks på ca. 7 m2, bod/dusjbygning på ca. 9 m2 og garasje på ca. 12. m2. Annekset er ikke søkt og godkjent av Sandefjord kommune, se salgsoppgavens punkt "ferdigattest" for mer informasjon.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.04.2022 utført av Anticimex v/Jarle Dalen Myrengen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på grunnmur i teglstein. Stubbloft/etasjeskiller, yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Fasaden har stående trekledning. Saltak er tekket med takpapp. Frittstående anneks, garasje og bod/dusjrom i trekonstruksjon. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
* Bygningene og garasjen på eiendommen har behov for total fornying/oppgradering.
* Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. Råteskader og skjevheter påvist, tg3.
* Krypkjelleren ble ikke tilstrekkelig inspisert. Krypkjelleren ble kun besiktiget fra luke i grunnmur. Det ble observert symptomer på forhøyet fuktighet. Stubbloft er i dårlig forfatning. tg3.
* Yttervegger i sin helhet har stort etterslep på vedlikehold, med påviste skader tg3.
* Vinduer og ytterdører bærer preg av høy slitasjegrad, tg3.
* Taktekkingen og tak, renner, nedløp, beslag for øvrig bærer preg av høy alder og høy slitasje. Lekkasjer og råteskader påvist, tg3.
* Fundamenter i krypkjelleren har stedvis rast, tg3.
* Frittstående garasje og byggverk med bod/dusjrom har vesentlig slitasje, skader og mangler påvist, tg3.
* Loftet ble ikke besiktiget, grunnet redusert tilgjengelighet.
* Tg2 er valgt på vannrør i hytta/frittstående bygg som er fra opprinnelige byggeår.
* Elektrisk anlegg fra ukjent årstall tg2.
* Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema at det har vært mus i hytta, samt maur for noen år siden. Videre opplyser selger også at sisterna på toalettet lekker.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om nevnte punkter over. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Idyllisk og koselig eiendom med kort vei til sjøen og stor selveiet tomt. Selve hytta med øvrig bebyggelse har behov for oppgradering og modernisering. Hytta er innredet med lyse og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste klassisk tregulv. Kjøkken ligger i åpen løsning til stuen og er godt utnyttet, rikelig med skuff - og benkeplass. Kjøkkeninnredning er fra 2006 med lyse fronter og laminat benkeplate. Ingen hvitevarer medfølger.
Dusjrom med toalett finnes i frittliggende bygning. Her er det montert servant, opplegg for dusj og toalett. Eiendommen har også et frittliggende anneks/bod som ble oppført i 2006. Rommet benyttes i dag som soverom, men er ikke søkt og godkjent.
Kort oppsummert:
* Meget barnevennlig og kort vei til sjøen
* Båtplass nr. 23 medfølger. Bredde på 2,2 meter.
* Bilvei helt frem med gode parkeringsmuligheter.
* Lun, solrik og skjermet tomt.
* Kjøkkeninnredning er fra 2006.
* Vinduer i 2-lags glass fra 1988/89 og ytterdører fra byggeår.
* Anneks på cirka 7 kvm. (ikke søkt og godkjent).

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vedovn i stuen ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Sandefjord kommune opplyser at for denne hytta er det ikke registrert ildsted i vårt feieregister. Nye eier overtar ansvaret for registrering av ildstedet, samt kostnader og eventuelle pålegg/mangler knyttet til ildsted og pipe. Det opplyses om at skorsteinen er fra byggeår.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet. Sandefjord kommune opplyser at for denne eiendommen mangler det dokumentasjon på oppføring av bygning i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Det opplyses om at anneks/bod oppført av selger i 2006 ikke er søkt eller byggemeldt til Sandefjord kommune og av den grunn ikke godkjent. Konsekvensen ved søknad kan være at bygningen ikke godkjennes og må fjernes. Videre er det usikkert når bod/dusjrom og garasje er oppført. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og alt ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 399342, tinglyst 04.04.2019: Bestemmelse om adkomstrett: Eiendommen plikter å delta i vedlikeholdsutgiftene knyttet til felles vei.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 399342, tinglyst 04.04.2019, Erklæring/avtale: Tomten må ikke beplantes, bebygges eller inngjerdes slik at det sjenerer naboene. Eiendommen har tinglyst rett til vei over hovedbruket og frem til sin eiendom.
Videre har eiendommen også bruksrett til felles badestrand og båtplass på gnr. 105, bnr. 9. Rettigheten er tinglyst på gnr. 105, bnr. 9 med dagboknr 399342, tinglyst 04.04.2019. Retten til båtplass praktiseres i dag i form av plass på felles bryggeanlegg.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Det medfølger båtplass på felles brygge som driftes av Briskebakken Nordre Bryggelag SA (plass nr. 23 er 2,2 meter bred). Det planlegges for bytte av bryggen i 2026 eller i løpet av årene som kommer (ikke vedtatt). Laget har noen penger på bok avsatt til dette, men ikke tilstrekkelig med midler. Det må påregne et kapitalinnskudd ved kjøp av ny brygge i bryggelaget. Dugnad i forbindelse med vellet og bryggelaget må påregnes. For ordensregler/vedtekter, årsberetning med mer for båtforeningen kan megler kontaktes.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Vesterøya og Håveien 27! Området er meget populært og særdeles barnevennlig beliggende på vestsiden av Vesterøya. Hytta ligger usjenert til på en meget stor og solrik tomt. Her kan du skape din egen lille "oase" i rolige omgivelser. Det er kun en kort spasertur ned til sjøen og flott, felles strandområde med gresslette, samt båtplass på felles flytebrygge (plass nr. 23 medfølger). Området vil av mange betegnes som et sommerparadis for både store og små. Med båten kan du ta turen inn til byen for å handle, eller ut til fjordens flotte skjær og holmer. For ungdommen er det greit å vite at Vøra badestrand og Langeby ligger i sykkelavstand. Vøra er en av Vestfolds beste strender og her finnes volleyballbane, kiosk etc. Vesterøya`s forøvrige flotte natur og turområder kan nytes via oppmerket kyststi som leder deg helt ut til Folehavna eller innover mot Asnes og Tangenområdet. Eller hva med en tur til Nalum gård for å kjøpe blomster eller sesongens grønnsaker og deilige jordbær? Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører du sydover ut mot Vesterøya. Følg veien forbi Vesterøya skole, rett frem videre ut mot Langeby/Vøra. Følg veien i cirka 500 meter, og ta til høyre inn Håveien. Følg veien innover og ta til høyre etter cirka 250 meter. Hytta ligger skjermet til i en stikkvei. Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Stor eiet tomt på 1 605,8 kvm. Tomten er pent opparbeidet og består av store partier med gressplen, noe naturtomt, busker og trær. Her kan du få din egen lille "oase" med arealer som er perfekt til lek og moro for de minste. Eiendommen ligger meget barnevennlig og skjermet til med gode solforhold. Mot syd/vest er det bygget en større platting. Alt ligger til rette om du ønsker å dekke langbord til familie og venner, eller nyte sommeren i rolige og sjønære omgivelser.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger (kun sommervann). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hytta. Eiendommen har privat slamavskiller og tett tank for avløp. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Det opplyses om at naboeiendommene har vanntilførsel koblet til sommervannledningen i brønn på denne eiendommen (Håveien 27). Samt at vannledningen går over denne eiendommen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 avsatt til fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 4 532,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, slam og renovasjon.
Eiendommen har slamanlegg. Ved tømming av tankene vil Sandefjord kommune fakturere 617 kr/m3 for rensing av slam. Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år.
Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 3.035,-
Avgiften til Briskebakken velforening er kr. 750,- pr. år. Avgift til byggelaget for båtplass var i 2021 kr. 2.000,-. Avgiftene fastsettes på årsmøte og vil variere. Referat fra årsmøter kan fås ved henvendelse til megler.
Hytta er ikke tilknyttet noen leverandør av kabel-tv/internett. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 029 720,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.768.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring/If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vilde Feen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0091/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2291

Dato

Sist oppdatert: 21. mai 2022 kl. 18:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.