Østaveien 5

LEIE MND.

14 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1980
Soverom
3
Areal (P-ROM)
117 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda

RØYKÅS/LØRENSKOG - Flott 4 -roms leilighet i enebolig på hele 117 kvm - Ledig etter avtale!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Østaveien 5, 1476 RASTA 
Gårdsnummer 104, bruksnummer 60, seksjonsnummer 0, kommunenummer 230

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et sentralt, veletablert og familievennlig villastrøk på Røykås, på sydsiden av Rasta i Lørenskog kommune. Området har med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljøet med anlegg innen de fleste grener. Det er flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og
nærspillsområde.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. Her er også Aktivitetshuset Volt, som tilbyr både leksehjelp, kafé og diverse fritidstilbud.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000 og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden og Metro senter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger ca.50 meter fra boligen. Med bil fra Røykås tar det ca. 6 min til Lørenskog sentrum, 10 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo Lufthavn.

Veibeskrivelse

Ta av Strømsveien til Visperud og følg Røykåsveien. Ta av 2. vei til høyre, opp Gamleveien. Sving inn Vestaveien. Østaveien går da inn til venstre, og eiendommen ligger på høyre side. Eiendommen ligger på høyre side.

Barnehager og skoler

Eiendommen har gangavstand til Rasta barneskole og kort vei til Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Areal og innholdsbeskrivelse

Leiligheten har egen inngang på baksiden av eneboligen med egen uteplass og hage
Leiligheten er beliggende i u.etg/1.etg i boligen. 

Leiligheten inneholder. 
Entré med felles bod, trappegang med inngang til kjøkken, 3 soverom og bad. Stor stue med peis (Her er det mulighet for utleier å dele av til et ekstra soverom om dette er ønskelig)
(Utleier har en egen avlåst bod i leiligheten)

Felles bod ved inngangsparti

Tomten

Pent opparbeidet tomt med plen og busker. Utenfor inngangen kan deler av hagen benyttes som en del av leiligheten. 

Parkering

Det medfølger en stk parkeringsplass i innkjørsel (Utvendig) 

Renovert/oppusset

2013 og 2018

Standard

Leiligeheten er bygget og ny i 2013 - Herunder gjelder dette alle overflater og rom 
Noe pusset opp, samt nytt soverom sommeren 2018

- Yttergang med varmekabler og flis på gulvene. Malte, hvite overflater
- Mellomgang med flis og varmekabler. Plass til skrivebord eller skap
- Kjøkken har flis på gulvene med varmekabler. Godt med skapplass. På kjøkken medfølger ny komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskapshjørne/integrert. Det er plass til vaskemaskin under kjøkkenbenk da det ikke er opplegg for dette på bad/Wc. Fronter i trefarge med profil. 
- Hovedsoverom med parkett og varmekabler. Panelte vegger. 
- Soverom 2 har skap, Parkett på gulvene, malte vegger og panel. 
- Soverom 3 har inngang fra stue. Det er satt inn garderobeskap. 
- Stor stue med peisl. Flis på gulvene med varmekabler. Peis kan brukes, men er lite brukt de seneste årene. 

Den ene innvendige boden i leiligheten benyttes av utleier. 


Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med varmekabler i de fleste gulv. Peis i stue. 

Overtagelse

Leiligheten er ledig fra 01.09.2019

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Leiebeløp inkluderer

Grunnpakke internett

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 46.800,-

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: etter avtale. Ledig  fra 01.09.2019 og utløper etter 3 år i 2022
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Oppdragets KR-kode

KR88.19130
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.
minusVis mindre
Robert Hovet
Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Hovet

Telefon
Mobil 47237210

Lurer du på noe

Robert svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.