Hoff/Skøyen

Hofftunet 6

Prisantydning

6 050 000 kr

Fellesgjeld: 55 815 krOmkostninger: 160 092 krTotalpris: 6 265 907 kr
Etasje
2
Byggeår
1988
Soverom
1
Areal (P-ROM)
77 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
2 441 kr

Moderne leilighet over 2 plan med meget barnevennlig beliggenhet. Balkong. Garasjeplass. Egen inngang.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Hofftunet 6. En lys og attraktiv leilighet beliggende i et meget barnevennlig miljø. Leiligheten har egen inngang en trapp opp fra bakkeplan. Store fellesarealer med flotte lekeplasser. Leiligheten er lys og luftig med meget god takhøyde. God og arealeffektiv planløsning med hems og loft. I hovedetasjen finner man soverom, bad, kjøkken, entré og romslig stue med peis og utgang balkong.
Leiligheten ble pusset opp i 2011/2012 men nytt kjøkken og oppgradert bad. I dag fremstår leiligheten innbydende og tidsriktig.
På hofftunet bor du tilnærmet bilfritt med kort avstand til Skøyen med alle tenkelige servicetilbud.

Velkommen til visning!

Eiendommen

Hofftunet 6, 0377 OSLO 
Gårdsnummer 31, bruksnummer 370, seksjonsnummer 28, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en svært stille og barnevennlig beliggenhet i grønne og bilfrie omgivelser - godt tilbaketrukket fra Hoffsveien og annen biltrafikk.
På tross av en skjermet beliggenhet bor man svært sentralt mellom Smestad og Hoff/Skøyen, med kort vei til offentlig kommunikasjon, forretninger og bymessige fasiliteter som barnehager, skoler og turområder.

En liten gåtur unna finner man Møllhausen Torg med bl.a. Coop Mega matvareforretning, apotek, blomsterbutikk, frisør, legesenter og Kiwi-butikk. På Hoff finnes i tillegg Rema 1000 med "post i butikk" og treningssenter. Skøyen og Karenslyst Allé er et område under stadig utvikling med et godt utvalg av forretninger, vinmonopol, spisesteder, kaffebarer, matbutikker og treningssentre. Blant annet finner man Maschmanns Matmarked med egne avdelinger for sjømat, ost, kjøtt, brasseri og eget bakeri.

Skøyen er et knutepunkt for det meste av offentlig transport (tog, flytog, buss og trikk), i tillegg har man kort vei til trikk på Hoff, T-bane på Smestad, samt buss rett utenfor Hofftunet til Fornebu og Østover på Ring 3. Fornebubanen er planlagt med stoppested i Hoffsveien. 

Veien er heller ikke lang til sentrale deler av byen, som Majorstua og Aker Brygge. På solrike sommerdager er en tur i Den Engelske Park eller Frognerparken å anbefale, eller en spasertur langs Hoffselven mot Smestaddammen. Parkene er i tillegg utmerkede som del av hverdagslige løpeturer.
I tillegg har man gangavstand til landlige Bygdøy, med sine badestrender, muséer og turområder. Tar man ruten langs Frognerkilen mot byen når man Aker Brygge på rundt 15 minutter med sykkel og. ca. 45 minutter til fots.

For innendørs trening kan du velge mellom en rekke alternativer i nærområdet, deriblant SATS, Evo m.m.

Videre er det flere skoler og barnehager i umiddelbar nærheten med trygg skolevei. Det er også planlagt ny barne- og ungdomsskole på Hoff som etter planen skal stå ferdig i 2023. Se nabolagsprofilen for mer informasjon. 

Området framstår som et svært godt sted å vokse opp og bo.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 102 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 77 kvm


I tillegg disponerer boligen 1 bod ved inngangspartiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstcompagniet AS v/takstmann Rune Sandell. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 18 581 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Stor og pen opparbeidet tomt med store fellesarealer som er beplantet med trær og busker. Her finner man flere lekeplasser og hyggelige sittegrupper. Tomten er skjermet og fri for biltrafikk.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg med elbil-lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i stål/tre og betong.
Innvendige lettvegger kledd med gipsplater. Utvendige vegger er forblendet med teglstein og trepanel.
Saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein, taket er ikke befart av takstmannen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det er gitt TG 2 på følgende punkter:
- Vinduer og balkongdør som følge av alder og forventet levetid.
- Ytterdør pga alder.
- Trapp, pga for stor åpning mellom inntrinn og rekkverk. TIlfredsstiller ikke myndighetskrav.
- Fliser på balkongen har enkelte løse og frostskadede fliser.
- Bad pga gammelt sluk og ingen synlig sammenføying mellom sluk og membran med klemring.
- Kjøkken pga noe slitasje på innredning.
- Gulv pga stedvis slitte overflater.
- Vann- og avløpsrør pga alder.

Øvrige punkter har TG 1.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

Boligen er modernisert/påkostet i 2011/2012 med oppgradering av bad, nytt kjøkken og alle overflater er malt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.09.91. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 

Loftet som eier har innredet som soverom er i følge plan og bygg ikke godkjent til varig opphold . Rommet blir definert etter bruk. Det er utstrakt bruk av hems som soverom og tv-stue i sameiet. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Styret i sameiet skal godkjenne utleie.

Standard

Lys, moderne og attraktiv leilighet med gjennomgående god standard på innredning og overflater. Leiligheten gjennomgikk en omfattende oppussing i 2011/2012. 

Entré: 
En trapp opp fra bakkeplan finner man inngangen til Hofftunet 6. I entreen er det praktisk garderobeskap til å henge fra seg yttertøy. Fra entreen er det videre adkomst til hovedsoverom, kjøkken, bad og stue.

Kjøkken:
Stilren kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter. Benkeplate i heltre med nedfelt stålkum. Integrerte hvitevarer. På kjøkkenet er det hyggelig spiseplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Stue: 
Romslig stue med peisovn og utgang til solrik balkong. Stuen har god plass til både spisebord og salongmøblement. Meget god takhøyde som gir en god romfølelse. Trapp opp til hemsen hvor man finner den hyggelige tv-stuen, kontor- og lesekrok. 

Soverom:
Hovedsoverommet ligger i 2. etg og har godt med garderobeskap. Loftet er ikke godkjent som varig opphold, men er innredet av eier som soverom.

Bad:
Delikat og moderne bad fra 2011/2012. Badet har fliser i beige utførelse, varmekabler i gulvet, dusjnisje, servant med underskap og speil over. Det er opplegg til vaskemaskin. Sluket er fra byggeåret. Vaskemaskinen på badet medfølger ikke. Badet ble pusset opp av Bygg 1 Oslo AS, det ble ikke byttet sluk.

Gulv:
Hovedsakelig parkett i alle rom med unntak av entreen og badet som er flislagt.

Himling:
Malte flater.

Vegger:
Malte flater, badet er flislagt.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F4

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hofftunet boligsameie, med sameiebrøk 61/10188
Sameiet består av 110 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 2286 5500. 
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men dyr skal ikke luftes på tunet. 
Foretatt påkostninger de senere år: 

2007: Utvendig maling.
2006-2007: Takomlegging. I forbindelse med problemer med røykinnsig fra pipene i flere leiligheter på B og C tunet, ble ca. halvparten av pipeløpene med mangler rehabilitert i 2006. Alle pipeløp er nå rehabilitert.
2005: Flislegging samt montering av nye beslag på alle trappeavsatser.
2014: Rehabilitering 20 balkonger med nytt membran. Vesentlig balkonger med tydelig fuktgjennomslag. Alle takbalkonger vil bli rehab. vår/sommer 2016 og 2017.
2015: Maling av alle blå flater på hus og boder og balkonger. Høytrykk spyling, utskifting av råtne bord, vannbord etc på vinduer og veggflater inkl. boder og skillevegger på bakkenivå - toppbeslag montert.
2016: Sameiet oppgraderte kabel-tv anlegg til fibernett, med fremføring av fiber til hver enkelt leilighet.
2017/2018: Maling av oppgangene.
2019: Installering av el-bil ladere i garasjeanlegg.

Planlagte påkostninger: 
Følge OPAK rapporten.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

09.12.1986 - Dokumentnr: 80561 - Erklæring/avtale
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET 
FOR: NOK     10,000 
MED PRIORITET ETTER 
FØRSTE GANGS OVERDRAGELSESSUM 
SENERE ETTER 90% AV LÅNETAKST 
Gjelder denne registerenheten med flere 

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.


Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomstrett over eiendommen og rett til Oslo kommune og ha ledningsnett liggende i grunnen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2656 datert 22.03.83 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.03.83.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor begrenset kunnskap om eiendommens tilstand. 

Styret i 2017 besluttet å utarbeide en vedlikeholdsplan for de neste 10 år og ga OPAK i oppdrag å foreta en tilstandsvurdering av Hofftunet som grunnlag for forslag til vedlikeholdsplan. OPAKs forslag som ble mottatt i februar 2018 hadde som høyeste prioritet – strakstiltak - en brannteknisk gjennomgang av bygningsmassen. Dette er blitt fremlagt på årsmøtet for 2018, ekstraordinært sameiermøte i november samme år og årsmøtet for 2019. Årsmøte 2019 besluttet å igangsette brann- og sikkerhetsprosjektet med et budsjett på ca. NOK 2.4 mill. Se nærmere beskrivelse av brann- og sikkerhetsprosjektet i protokollene.
Styret vil legge OPAKs anbefalinger fra 2018 til grunn for vedlikeholdsplanene videre fremover. Dette omfatter bl.a. problemene med lekkasjer fra takterrasser, balkonger, lekkasjer i garasjeanlegg, nye VVS-installasjoner, asfaltering i garasjeanlegget, utskifting av himlingsplater i garasjene, kontroll av pipeløp, skifte belysningsarmatur i fellesarealer, vedlikehold av trappeoppgangene, utskifting av vinduer i både fellesarealer og leiligheter og utskifting av hoved el-tavlene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR57.202

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2 441,- pr. mnd. og inkluderer: Internett (grunnpakke), kommunale avgifter, renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel, revisjon, forsikring av bygningsmasse, strøm til fellesarealer og generell drift av eiendommen. Leien kreves inn kvartalsvis.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er ikke oppgitt

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10 000,- pr. år. 
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett som er inkludert i felleskostnadene.
Kjøper må selv tegne avtale for TV.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 421 841,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 118 628,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17 740,- pr. 31.12.19.
Andel fellesgjeld er kr 55 815,- pr. 31.12.19.

Total fellesgjeld for sameiet er kr 9 176 988,- pr. 16.03.20 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser lån 1: 4,05% 
Lånets løpetid lån 1: 8 år og 8 mnd.
Avdragsfrihet lån 1: Ikke avdragsfrihet.

Rentebetingelser lån 1: 4,05% 
Lånets løpetid lån 1: 12 år og 11 mnd.
Avdragsfrihet lån 1: Ikke avdragsfrihet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 202 592.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 258 407
Av dette beløpet utgjør kr 55 815,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon
Mobil 91530854

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!