Løvenstad

Løkkevegen 3 D

Prisantydning

7 490 000 kr

Omkostninger: 56 222 krTotalpris: 7 546 222 kr
Byggeår
2019
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
132 m² / 139 m²
Tomteareal
560 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet

Nyoppført og moderne enebolig i et meget barnevennlig boligområde. Fin hage og gode solforhold. Innflytningsklar!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Løkkevegen 3 D – En nyoppført og moderne enebolig i et meget populært, barnevennlig og sentralt boligområde.

Dette er en bolig det er lett å forelske seg i. God standard, moderne utstyr og en god planløsning er bare noen av kvalitetene denne boligen tilbyr. Store vindusflater og smarte takvinduer gir både et tiltalende preg og en følelse av mye luft. Huset har nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett. Hovedetasjen består av en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestue, samt entré, bad og vaskerom. Soverommene er tilbaketrukket i loftetasjen sammen med loftstue og bad. Flytt rett inn i en lekker og moderne enebolig, beliggende i et meget attraktivt, sentralt og barnevennlig boligområde. Boligen leveres iht. byggteknisk forskrift(TEK17).

Eiendommen

Løkkevegen 3 D, 2006 LØVENSTAD 
Gårdsnummer 106, bruksnummer 38, seksjonsnummer 2, kommunenummer 3027

Områdebeskrivelse

Beliggende i et meget attraktivt, rolig og barnevennlig villaområde på ved Løvenstad. 
Eiendommen ligger på grensen mellom Strømmen og Rælingen. 

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Ekstra på Løvenstadtorget. Her finner du også gatekjøkken, postkontor og frisør. Noen få
minutter unna eiendommen ligger også Løvenstadtunet legesenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Strømmen og Lillestrøm godt innen rekkevidde, både med bil og offentlig kommunikasjon. Det er gangavstand til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og restauranter. Lillestrøm har i tillegg alle byfasiliteter, samt et rikholdig kulturprogram for folk i alle aldre.

Fritid/rekreasjon:
For den aktivitetslystne er det aktivt idrettslag på Løvenstad med idrettshall og kunstgressbane på Sandbekken. I tillegg til sin sentrale beliggenhet har eiendommen nærhet til flotte turområder i Østmarka. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen, med Østmarkas beste utsikt. Her er det satt ut benker og bord, samt en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Utsikten er vel verdt turen opp. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Det er lysløype til Marikollen hvor det også er et lite alpinanlegg.

Kollektivt:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, som blant annet går til Ahus og Lillestrøm. Det går også buss til Oslo, Strømmen, Lørenskog etc. flere ganger i timen. Fra Lillestrøm går det direktetog til Oslo, som tar ca. 10 minutter. Lillestrøm buss- og togterminal
er knutepunktet for all trafikk i Skedsmo kommune. Du kommer deg enkelt med toget til
Gardermoen, som kun tar ca. 12 min.
Avstander med bil:
Strømmen: ca. 4 min
Lillestrøm: ca. 5 min
Skedsmokorset: ca. 12 min
Oslo: ca. 18 min
Jessheim: ca. 30 min
Gardermoen: ca. 35 min

Veibeskrivelse

Se kart. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Løvenstad skole 1.6 km
1-7 kl. Rud skole 1.9 km
8-10 kl. Sandbekken ungdomsskole 2.2 km
Vgs. Strømmen videregående skole 1.6 km
Vgs. Lørenskog videregående skole 3 km
Bhg. Hagan barnehage (0-5 år) 0.4 km
Bhg. Kløverenga private familiebarnehage (1-3 år) 0.5 km
Bhg. Bårliskogen barnehage (1-6 år) 0.8 km
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 154 kvm
Totalt bruksareal: 139 kvm
Totalt primærrom: 132 kvmBruksareal:

Primærrom:
1.etasje, 73 kvm.: Stue, kjøkken, entrè, bad og vaskerom.
2.etasje, 59 kvm.: 3 soverom, stue og bad.

Sekundærrom:
1.etasje, 7 kvm.: Sportsbod. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra beregning utført av Takstpartner. 

Del av walk-in garderobe på hovedsoverommet er ikke måleverdig ihht. måleregler og er ikke medtatt i BRA eller P-rom. 
BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. 
Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.176 kvm. i sameiet. Denne seksjonen har bruksrett til ca. 560 kvm. oppmålt i digitalt kart og selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse.
Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig sikres ved tinglyst tilleggsdel til de respektive seksjonene.
Innkjøringsveiene til eiendommene er fellesareal og sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av disse.

Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjøring og biloppstillingsplasser. Det er lagt ny ferdigplen på hagesiden, og det er plantet ny hekk mot nabo og i tomtegrense ved innkjøring til eiendommen. 

Parkering

Asfaltert parkering på egen grunn. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen får vann fra Skedsmo kommune. 
Avløp er fra Rælingen kommune. 

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. leveransebeskrivelse fra ABChus, NOOMI, oppført med støpt plate. Huset er oppført med bindingsverk i tre. Taket er belagt med betongtakstein. Standard innervegger er isolert med 70 mm isolasjon. Vinduer med isolerglass.

Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. 
Utbygger opplyser at ferdigattest er rekvirert, og at alle arbeider på eiendommen er fullført.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Velkommen til Løkkevegen 3 D – En nyoppført og moderne enebolig, av typen NOOMI, levert av ABChus. Dette er en bolig det er lett å forelske seg i. God standard, moderne utstyr og en god planløsning er bare noen av kvalitetene denne boligen tilbyr. Store vindusflater og smarte takvinduer gir både et tiltalende preg og en følelse av mye luft. Huset har nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett. Hovedetasjen består av en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestue, samt entré, bad og vaskerom. Soverommene er tilbaketrukket i loftetasjen sammen med loftstue og bad. Flytt rett inn i en innflytningsklar og lekker enebolig, beliggende i et meget attraktivt, sentralt og barnevennlig boligområde. Det er sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer. Boligen leveres iht. byggteknisk forskrift(TEK17). 	

E N T R É
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er har et moderne fargevalg, med en flott kontrastvegg og lekre 60x60 fliser på gulv. Downlights i himling. Her er det god plass til å sette opp ulike garderobeløsninger

S T U E 
Stuen fremstår meget innbydende med lys, hvitpigmentert eikeparkett på gulv og downlights i himling. Stuens planløsning gir en naturlig sofa- og tvkrok. Store vindusflater, fra flere himmelretninger, gir et moderne preg og mye naturlig lys inn til boligen. Veggflatene er malt i en pen gråtone(valmuefrø). Vegg- og takoverflater er i gips. Flott ilsted av typen Duo 5 som gir godt med varme og hygge på kalde vinterdager.

K J Ø K K E N
Flott og praktisk, L-formet Ikea kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Downlights i himling og vindusflater fra to himmelretninger gir godt med naturlig lys for kokken. Kjøkkenet har godt med skap- og benkplass, samt plass for en spisegruppe. Ovnen er plassert i en brukervennlig høyde. Grohe Minta kjøkkenbatteri med uttrekk gjør rengjøringen enklere.

B A D
Boligen har to flotte, innbydende bad, praktisk plassert i hver etasje. Badet i 1.etasje er tilknyttet entreen og fremstår meget delikat. Begge badene er utstyrt med fliser, med mosaikk på gulv i dussjone, innfellbare dusjdører, Grohe veggmontert wc med dempesete og downlights i himling. Veggmontert speil med belysning og servant med underskap som gir bra med oppbevaring av toalettsaker. Badet i 2.etasje bidrar til å gjøre morgen- og kveldsrutinene litt enklere. Med barn som oppholder seg i loftstuen, kommer badet i 2.etasje godt til nytte. Det er også varme i gulv på begge badene.

S O V E R O M
Soverommene er tilbaketrukket i loftetasjen sammen med loftstue og bad. Hovedsoverommet er av god størrelse med avsatt plass til walk-in garderobe. Soverommet er malt i en flott og behagelig blåfarge som skaper en god atmosfære. De to andre soverommene ligger på andre siden og passer som barnerom, kontor eller hobbyrom.

U T E O M R Å D E
Det er nylig blitt opparbeidet asfaltert adkomst til boligen, med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Fra stuen har du utgang til en fantastisk, vestvendt hage. Hagen oppleves tilbaketrukket og usjenert, med gode solforhold. Her er det god plass til å etablere en markterrasse, sette opp en trampoline og nyte uteområdet.

Oppvarming

Boligen er iht. leveransebeskrivelsen fra ABChus levert med varme i gulv i entre, stue, kjøkken, bad og vaskerom i 1.etasje. Varme i gulv bad 2.etasje. Ellers er det montert peisovn i stue 1.etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- 10.06.1925 - Dokumentnr: 900188 - Bestemmelse om gjerde. Gjelder denne registerenheten med flere. 
- 11.08.1971 - Dokumentnr: 103789 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:0228 Gnr:106 Bnr:224. Gjelder denne registerenheten med flere. 
- 04.07.1972 - Dokumentnr: 103298 - Best. om bebyggelse. Rettighetshaver: Knr:0228 Gnr:106 Bnr:224. Gjelder denne registerenheten med flere. 
- 26.10.2004 - Dokumentnr: 18159 - Best. om adkomstrett. Rettighetshaver: Knr:0228 Gnr:106 Bnr:38 og Gnr:106 Bnr:716. 
- 26.10.2004 - Dokumentnr: 18160 - Best. om adkomstrett, anlegg og vedlikehold av ledninger og veg mv. Rettighetshaver: Knr:0228 Gnr:106 Bnr:716 
- 18.03.2009 - Dokumentnr: 194450 - Best. om bebyggelse. Rettighetshaver: Knr:0228 Gnr:106 Bnr:716. Gjelder denne registerenheten med flere.
- 20.09.2019 - Dokumentnr: 1103697 - Seksjoneringsbegjæring. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 26.08.2015 er avsatt til boligbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Ved regn samler det seg vann på plenen foran huset.

- Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiemøtene.

- Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring.
Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 
Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, leveransebeskrivelse og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Det kan forekomme mindre avvik fra leveransebeskrivelsen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 
Overtakelse kan tidligst skje etter at rekvirert ferdigattest er mottatt, og garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. fra selger er stilt.

Oppdragets KR-kode

KR61.198

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er estimert til kr 11.597,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Vann leveres av Skedsmo kommune. Avløp, renovasojon og feiing leveres av Rælingen kommune. 

Avløp: Estimert forbruk 200 kbm. kr. 13,93 pr. kbm. = kr. 2.786,-
      Fastbeløp avløp kr. 978,- 
Vann: Estimert forbruk 200 kbm. kr. 17,23 pr. kbm. = kr. 3.446,-
     Fastbeløp vann lav sats kr. 488,- 
Renovasjon: kr. 3.468,- 
Feiing: kr. 431,- 
Beregningen er gjort med utgangspunkt i oppgitte priser for 2019.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen selges som nyoppført bolig er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1)	Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.200.000,- andel dokumentavgift utgjør således kr 55.000,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)	Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
3)	Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.546.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Ordinær Boligkjøperforsikring kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, leveransebeskrivelse og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 1.875,- (Inkluderer 4 visninger)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, leveransebeskrivelse og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Daniel Andersson
Eiendomsmegler

Daniel Andersson

Telefon
Mobil 99581339

Lurer du på noe

Daniel svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.