Prosjekt

Kantarellringen 10

5 590 000 kr
125 m²
Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere Kantarellringen 10B!
Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere Kantarellringen 10B!
Kart
SISTE SJANSE! 3/4 SOLGT - Lekker nyoppført tomannsbolig i et flott boligområde. Påkostet standard. Fire soverom. Garasje
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 590 000 kr
 • Omkostninger
  35 592 kr
 • Totalpris
  5 625 592 kr
 • Primærrom
  125 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
P-Rom
Pris
125 m²2.etg5,59 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Tiltalende og ny tomannsbolig innerst i blindvei med gjennomgående god standard, boligen er under oppføring og forventes ferdig 2. kvartal 2022 - her kan du flytte rett inn. Påkostet bolig. Boligen fremstår som en flott familiebolig med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren.
Moderne og flott tomannsbolig med meget god og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt, videre har boligen mange gode løsninger. Boligen har lyse og tidsriktige farger, samt store vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en flott og solrik balkong på 45 kvm med plass til grill- et ypperlig sted å tilbringe late sommerdager. Eiendommen er klargjort med plen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kantarellringen 10B, 2033 ÅSGREINA
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 92, bruksnummer 60, ideell andel 1/1

Konstruksjon

Boligene utføres i henhold til Sintef tekniske godkjenning TG2220 (SINTEF). Boligene er prosjektert etter TEK 17. Hvor annet ikke framgår av byggebeskrivelsen, av tegningene eller detaljene, gjelder Norsk Standard (NS) 3420 med normale toleransekrav for utførelsen.

Fasader

Fasade leveres med liggende beiset kledning i bruntone med noe brytning med stående kledning.

Yttertak

Sort yttertak av takstein med sort beslag.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Balkong/terrasse leveres med impregnerte terrassebord på gulv og spiler på rekkverk. Balkong over garasje/carport/sportsbod leveres med membran.

Trapper

Trapp leveres i sort utførelse med eiketrinn. Innebygd bod under trapp.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Brannsikring

Boligene levere med forskriftsmessig brannvarslere og slukningsutstyr.

Dører og vinduer

Alle innvendige dører leveres i fargen sort, 90x210 cm. Dør til bod under trapp vil bli 80x200. Det vil bli utforinger og lister rundt dører.

KabelTV/Bredbånd/Telefoni

Boligen er utstyrt med et trekkerør m/lokk for TV/data/. Det er TV-uttak i stuene. Kjøper må selv bestille/bekoste installering av dette fra valgfri leverandør.

Kjøkken

Boligen vil få et stilrent og moderne kjøkken fra Kvik. Kjøkkenet får plass til et par barstoler hvor du kan nyte en rask frokost eller være sosial med gjestene under matlaging. Innredningen leveres i mørke fronter og med en lys benkeplate, moderne og stilrent preg. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som kombiskap, stekeovn, platetopp med tilhørende ventilator og oppvaskmaskin. Gulvet legges med moderne 1-stavs parkett og det blir installert downlights i himling som sikrer godt med arbeidslys. Stor skyvedør ut til en flott balkong.

Bad

Boligen innehar to lekre bad som gjør dette til en flott familiebolig. Begge badene leveres med store eksklusive 60 x 60 gulvfliser på gulv og 60 x 120 fliser på vegg. Varmekabler i gulv og spotter i himling. Begge badene levers også med vegghengt toalett, dusjvegger og servantinnredning med speil.

Andre Oppholdsrom

Entré:
Det blir lagt fine fliser som sikrer et moderne og flott førsteinntrykk av boligen. Varmekabler i gulv og spotter i himling.
Stuer:
Boligen har en moderne planløsning med mulighet for egen TV-stue til barna i 1. Etasje og en flott L-formet stue i 2. Etasje. Begge rommene vil bli lagt med moderne parkett og spottere i himling. Fra stuen i 1. Etasje er det en fin terrassedør rett ut til platting. Det er mulighet for å legge varmefolie i gulvene i stue mot et tillegg til selger.
Soverom:
Boligen inneholder 4 soverom hvor hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Alle soverommene legges med parkett på gulv og gipsveggene males i en moderne fin farge. Det er tre soverom i 1. Etasje og ett soverom/kontor i 2. Etasje.
Vaskerom:
Vaskerommet som er en drøm for familien leveres med fliser på gulv og sokkelflis. Varmekabler i gulv. Det blir levert med en flott innredning og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Varmtvannsbereder stående på gulv på vaskerommet.

Garderobe-fasilteter

Det er avsatt plass til garderobeskap på hvert soverom, men dette leveres ikke.

Boder

Til hver enhet er det en sportsbod i tilknytning til carport. En vaskerom/innvendig bod på ca. 3,2 kvm og en bod under trapp på ca. 2,3 kvm.

Oppvarming

Varmekabler i entré, gang/stue i første etasje, vaskerom og begge badene. Det blir også montert peis av typen Curve 100 med stålpipe.
Mulighet for tilvalg: Varmefolie stue/kjøkken 2. Etasje. Ta kontakt med megler vedrørende pris på dette.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3036/92/60:
06.08.2015 - Dokumentnr: 712114 - Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikert kiosk)
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:13
Gjelder denne registerenheten med flere
13.09.2017 - Dokumentnr: 998791 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:92 Bnr:13
01.01.2020 - Dokumentnr: 1200605 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:92 Bnr:60
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter B, farge Rød. Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Generell orientering om areal og innhold

Prosjektets arelaer:
Bruksareal: 133,9 kvm
P-rom fra-til: 125,2 kvm
Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: Entré, gang/trapp, vaskerom, stue og 4 soverom.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: Sportsbod, bod under trapp og vaskerom/innvendig bod.
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.
EVENTUELT:
Boligens balkong og utvendige bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser.
Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte boligenes arealer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende rolig til i landlige og idylliske omgivelser på Åsgreina i Nannestad kommune. Tur- og rekreasjonsmuligheter like utenfor døren!
Åsgreina ligger idyllisk til ved foten av Romeriksåsen og byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. Boligen ligger i gangavstand til Stordammen, som er et populært badevann ved sommertider. Badeplassen er pent opparbeidet med gressplen og badebrygge.
Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser og skianlegg. Åsen ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune; her er det et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann. Videre er Åsen IL et aktivt idrettslag med mange og varierte idrettsmulighet. Alpinsenter i Nannestad.
Fra boligen er det gangavstand til Kringler-Slattum barneskole og barnehage. Barneskolen har store og flotte utearealer med blant annet fotballbane, stor akebakke, isbane, fotballbinge, lekestativ mm.
Ungdomsskole og videregående er i Nannestad, bussforbindelser til skolen er i umiddelbar nærhet fra boligen. I tillegg er det ca. 5 km. til Eltonåsen barnehage og Holter barnehage.
Av dagligvareforretninger finnes Coop Extra m/ post og Kiwi ca. 5 min. unna boligen.
Utover er det kort avstand til Nannestad torg med Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol og mer. Har man behov for et enda bredere utvalg, er kun ca. 18 min kjøring til Jessheim som kan by på alt av bymessige fasiliteter.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på 972 kvm. Tomtearealet blir tinglyst som samlet fellesareal for begge boligene.
Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.
Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig sikres ved tinglysing av tilleggsdel til de respektive seksjonene. Se vedlagt situasjonskart.

Garasje/parkering

En garasjeplass, carport og biloppstillingsplasser på egen tomt. Carport leveres med garasjeport i sort utførelse. Spottere i carport for belysning.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Den enkelte sameier er ansvarlig for sine private ledninger til bygget. Der det er felles stikkledninger er sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - nåværende.
Reguleringsplan: Ramstadåsen, plan ID 09-05 (E5)
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Det er gitt igangsettingstillatelse via ett trinns søknad for prosjektet den 18.08.2021.

Økonomi

Kommunale utgifter

Normalt nasjonalt nivå på kommunale avgifter for denne størrelse boliger var 2021 ca. kr 20.000 pr år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Strømforbruk er stipulert til ca 20 000 kwh. pr år.
Kjøper må selv bestille og bekoste abonnement fra for Tv/data. Stipulert kostnad fra kr 500,- pr mnd
Kjøper må selv tegne bygning og innboforsikring.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr1.370.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 34.250 pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger er kr 35.592,-

Betalingsbetingelser

1) Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Eier

Aamodt Eiendomsutvikling AS

Vedtekter/Husordensregler

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selgerens frist til å ha boligen klar til overtakelse fastsettes til 01.06.2022. Overtagelse kan avtales etter samtale med selger.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Selger har ingen forbehold om oppføring av boligene. Boligene er oppført og mindre arbeider gjenstår.
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Organisasjonsform

Eierseksjon hvorav også tomten vil bli seksjonert til hver enhet. Sameiebrøk 1/2.
Adkomstvei og parkeringsareal mellom boligene vil bli organisert som fellesareal.
Kostander i forbindelse med evt. fellesmåking av gårdsplass avtales mellom seksjonseierne.
Se for øvrig seksjoneringsbegjæringen.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Vederlag: 40.000 per enhet.
Oppgjør kr 4.600,-
Markedspakke kr 19.900,-
Oppslag eiendomsregister kr 1.350,-

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.2246

Dato

Sist oppdatert: 07. november 2022 kl. 09:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Lignende prosjekter

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.