Komplett salgsoppgave

Midtskogveien 7D

4 850 000 kr
109 m²
2 soverom
Velkommen til Midtskogveien 7D - Stilrent rekkehus med en sentral og barnevennlig beliggenhet
Velkommen til Midtskogveien 7D - Stilrent rekkehus med en sentral og barnevennlig beliggenhet
Kart
Del
Kari Killi
Presenteres av
Kari Killi
Moderne selveierrekkehus - Oppgradert i senere år - Nyere bad og kjøkken - Hage på begge sider av boligen.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 850 000 kr
 • Omkostninger
  122 592 kr
 • Totalpris
  4 972 592 kr
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  109 m²
 • Bruksareal
  109 m²
 • Tomteareal
  198,9 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Ta kontakt med megler Kari KIlli på telefon 45504207 for å avtale visning.
Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Midtskogveien 7D! Dette er en meget sentral rekkehus med pene og moderne overflater. Boligen har solrike uteområder med både hage og terrasse. Praktisk kjellerstue og vaskerom i kjeller. Av forhold verdt å merke seg:
 • Oppusset kjøkken og bad i 2016/2017
 • Opprinnelig 3 soverom som enkelt kan tilbakestilles
 • Utstrakt bruk av downlights i de fleste rom
 • Skyvedørsgarderobe på begge soverommene, samt i entréen
 • Kjellerstue med nyinnsatt vindu(2016)
 • Hage på begge sider av boligen
 • Separat vaskerom i kjeller fra 2016
 • Parkeringsplass med el-lader i direkte tilknyttning til eiendommen
 • Deler av boligen har behov for oppgradering
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Midtskogveien 7D, 2020 SKEDSMOKORSET
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 37, bruksnummer 553, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 37, bruksnummer 334, ideell andel 1/28
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 37, bruksnummer 556, ideell andel 1/6

  Innhold

  Totalt bruksareal: 109 kvm
  Totalt primærrom: 109 kvm
  Primærrom:
  Kjeller 23 kvm: Vaskerom/wc, oppholdsrom (takhøyde er målt 1,97 meter).
  1. Etasje 42 kvm: Entré, gang m/trapp, 2 soverom.
  2. Etasje 44 kvm: Stue, kjøkken.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.09.2022 utført av Anticimex v/Øystein Solberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  Rom benyttet som soverom i kjeller er vurdert til å ha en størrelse/utforming som avviker fra tiltenkt funksjon. Det er ikke kjent om rommet er godkjent og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Arealet er omtalt i rapporten etter dagens bruk.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på TG 3 som er gitt på følgende:
  Bad:
  Det er registrert lekkasje fra avløpsrør til servant. Skade må utbedres. Sjablongmessig prisanslag gjelder for utbedringer. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000. TG 3.
  Rom under terreng/kjeller:
  Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser følgende: RH 89,5 %, temperatur 16 grader C og duggpunkt 14,4 grader C. Årsakene til fuktskader er som regel sammensatte. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres. Sjablongmessig prisanslag gjelder for videre undersøkelser. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser vektprosent over 20. Årsakene til fuktskader er som regel sammensatte. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.
  Brann:
  Det er ikke røykvarsler(e) og brannslukningsutstyriht gjeldene forskrift i boligen. Røykvarslere må anskaffes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 20 000.
  Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
  Utvendige flater har etterslep på vedlikehold. Overflatebehandling må påregnes. Det er registrert feil monteringen av vannbrettbeslag på enkelte vinduer. Kan føre til vann i konstruksjonen. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder for
  utbedringer. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.
  Følgende har fått TG 2:
  Bad:
  - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.
  - Det er registrert svelleskader på servantskap.
  - Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
  - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fornying av gulvoverflate bør påregnes.
  - Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
  - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 12 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
  Vaskerom:
  - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.
  - Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er riss/sprekker i veggfliser ved oppleggforvaskemaskin. . Kan skyldes utettheter i tettesjikt.
  - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
  - Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets gulvflater/veggflater. Ytterligere undersøkelser anbefales, eventuelt nytt tettesjikt bør etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
  - Hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom er ikke mulig grunnet vegger av mur. TG2 er satt for å belyse risiko.
  - Lokalfall rundt sluket er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 6 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
  Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
  - Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres.
  - Det registreres noe sprekker i plateskjøter på vegg og himling. Veggflater har behov for overflatebehandling.
  - Det er registrert noe sprekker mellom gulvbord.
  - Enkelte innerdører har skader/slitasje.
  Øvrige rom:
  - Gulvet bærer preg av slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  - Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Tilfredsstillende ventilasjon må etableres.
  Innvendige trapper:
  - Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.
  Etasjeskillere:
  - Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 15 mm på rom benyttet som soverom, 22 mm på soverom 2, 14 mm i stue og 5 mm på kjøkken.
  Elektrisk anlegg:
  - Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
  Dører og vinduer:
  - Vinduer 1979 samt 1982 er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
  Yttertak:
  - Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  Terrasse:
  - Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Overflatebehandling må fornyes.
  Drenering:
  - Det hefter en usikkerhet om takvann er ledet i eget lukket avløpsystem og at det fungerer tilfredstillende. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  - Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  - Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Standard

  Innvendige overflater:
  Gulv: Laminat og flis.
  Vegger: Malte glatte flater og flis.
  Himling: Malte glatte flater, stedvis med downlights.
  Baderom fra byggeår, oppusset i 2016. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling med downlights. Vegghengt servantskap med glatte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap over servant. Dusjkabinett med skyvedører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlig avløpsrør i plast og støpejern. Avtrekksventil på vegg.
  Vaskerom oppusset i 2016. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate. Vegghengt servantskap med glatte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overbelysning over servant. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Høiax varmtvannsbereder på 200 liter fra 2013.
  Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og nedsenket platetopp. Vegghengt ventilator med kullfilter. Vannrør av kobber. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil på vegg.
  Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca. 25,5 kvm. Terrassen er belagt med terrassebord og har rekkverk/levegger av trekonstruksjoner.
  Opplysninger gitt av tidligere eier:
  - Arbeid på våtrom utført i 2016 av faglært på dugnad og egeninnsats.
  - Arbeid på el-anlegget utført av KW Elektro med stikkontakt på badet og Moderne Elektro med kurs for vaskerom.
  - El-kontroll utført av Hafslund.
  - Spotter er satt inn av faglært på dugnad og egeninnsats (ufaglært).

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, gulvvarme på badet. Boligen har pipeløp, men det er ikke montert noe varmekilde. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Boligen er bygd før det var krav til ferdigattest i hele landet fra 1965, og det er derfor ikke uvanlig at det mangler ferdigattest for boliger oppført før dette.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
  Det er avvik mellom byggegodkjente tegninger og dagens bruk av boligen. Det gjelder det største soverommet i 1. etasje som opprinnelig er godkjent som to soverom, samt at badet er utvidet noe. Kjøkkenet er åpnet opp, slik at opprinnelig spisestue og kjøkken nå er slått sammen. Kjellerstuen er opprinnelig byggegodkjent som to boder. Det gjøres oppmerksom på at endring fra s-rom til p-rom er et søknadspliktig tiltak, og det gis ingen garanti for at en slik søknad vil bli godkjent.
  Det ligger en felles nedgravd oljetank på eiendommen. Tanken må ikke fjernes da den ikke er større enn 3000 L i følge tidligere eier. Megler avventer svar fra kommunen ang. forholdet.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  3030/37/553:
  03.09.1973 - Dokumentnr: 104941 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig med blant annet krav til å holde bygningsmassen vedlike og krav til gjennoppbygging i tilfelle brann.
  Gjelder denne registerenheten med flere.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Mer sentralt på Skedsmokorset kommer du nesten ikke! Midtskogveien 7 D ligger i et veletablert område på Korsfjell-siden av Skedsmokorset. Med kort vei til turområder og badevann i Tæruddalen, samt kort vei til sentrum av Skedsmokorset slipper man å velge mellom sentrumsnært eller landlig - her får du begge deler.
  Tæruddalen og marka ligger som nevnt godt i nærheten av Midtskogveien. Nærområdet byr blant annet på fotballbaner, rulleskibane, volleyballbane og lysløype. Det er bare å spenne på seg skiene og følge lysløypene innover i marka eller langs med rulleskibanen i Tæruddalen. Det er både barnehage og ungdomsskole i Tæruddalen og fin og trygg gangavstand til barneskole.
  Skedsmo Senter ligger et par minutter unna med bil og har et godt servicetilbud med klesbutikker, vinmonopol, dagligvare, apotek, skobutikk, frisør og en rekke andreb butikker og forretninger. Et populært og naturlig samlingssted for lokalsamfunnet.
  Det er kort vei til busstopp med god kommunikasjon til Lillestrøm og Oslo. Ca. 20 min. med bil til Oslo og ca. 10 min med bil til Lillestrøm.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet godt med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skoler:
  Åsenhagen skole (1-7 kl.) 0.9 km
  Brånås skole (1-7 kl.) 1.1 km
  Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.4 km
  Vardeåsen nærmiljøsenter (1-4 kl.) 2 km
  Tæruddalen skole (8-10 kl.) 1.5 km
  Lillestrøm videregående skole 6 km
  Skedsmo videregående skole 6.2 km
  Barnehager:
  Korshagen barnehage (1-5 år) 0.5 km
  Åsenhagen barnehage (1-6 år) 1.2 km
  Tæruddalen barnehage (0-5 år) 1.2 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 198,9 kvm.

  Parkering

  Parkering ved felles biloppstillingsplasser. Det er montert el-lader som kan medfølge etter egen avtale.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Korsfjellet - Midtskog - Midtskog nordre med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.11.1961.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 17 150,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr 1 896,- pr år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17 500 kwh. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 000.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 981 734,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 534 243.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.972.592,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Saqab Javed og Sana Iqbal

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Minimumsvederlag: kr 45.000,-
  Tilrettelegging: kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 20.900,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0070/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.2270

  Dato

  Sist oppdatert: 14. november 2022 kl. 10:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Ta kontakt med megler Kari KIlli på telefon 45504207 for å avtale visning.
  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Ser du etter lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.