Komplett salgsoppgave

Bekkelia 22

3 990 000 kr
90 m²
2 soverom
Sibel Cicek
Presenteres av
Sibel Cicek
Hagan/Nittedal
Lys og praktisk enebolig i rolig strøk. Hage, usjenert terrasse og garasje i rekke. Oppussingsbehov og mye potensial.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  4 091 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1982
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  90 m²
 • Bruksareal
  96 m²
 • Tomteareal
  444 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Gul E

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bekkelia 22 er en liten enebolig som ligger rolig og barnevennlig til på Skytta, med kort vei til flotte rekreasjonsområder i marka. Det er også busstopp like ved, og nærhet til alt annet man trenger i hverdagen. Det er en opparbeidet tomt i skrånende terreng med fin boltreplass i hagen. Det er også en eldre terrasse som ligger forholdsvis usjenert til. For parkering medfølger det en garasje i felles rekke.
Eneboligen er noe utidsmessig, så oppgraderinger bør påberegnes for å møte dagens krav til standard. Like fullt er utgangspunktet godt, med en praktisk planløsning og rom som får mye naturlig lys. Første etasje består av et funksjonelt spisekjøkken, en romslig stue med vedovn, samt vindfang. I underetasjen er det bad og toalettrom, to soverom av god størrelse og to boder for lagring.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bekkelia 22, 1481 HAGAN
Gårdsnummer 4, bruksnummer 460, kommunenummer 3031

Innhold

1. etasje: Vindfang, stue og kjøkken.
Underetasje: Trappegang, to soverom, bad/vaskerom, toalettrom og to boder.
Annet: Redskapsbod.

Byggemåte

Enebolig oppført i 1982. Det er ikke gjort vesentlige oppgraderinger/endringer siden byggeår. Boligen bærer preg av dette og fremstår i dag som et oppussingsobjekt.
Byggemåte
Grunnmur oppført i antatt Leca.
Støpt plate fundamentert på faste masser.
Yttervegger oppført i bindingsverk.
Etasjeskiller i trebjelkelag.
Saltak tekket med takstein.
Takkonstruksjon med W-takstoler.
Leca elementpipe ført over tak.
Dreneringen antas å være fra byggeår.
Vinduer i 2-lags isolerglass med malte karmer.
TG3
Terrasse, fremstår i meget dårlig forfatning og riving må påregnes.
Veggkonstruksjon, fremstår som slitt, tørr og stedvis med råteskade.
TG2
Taktekking, fra byggeår.
Kjøkken, fremstår som noe slitt.
WC, oppgradering må påregnes.
Grunnmur, observert noe svinnriss.
Renner, nedløp og beslag, fra byggeår.
Tomt, noe opparbeidelse må påregnes.
Drenering, observert noe saltutslag i bod.
Vinduer og dører, utskifting må påregnes.
Bad/vaskerom, oppgradering må påregnes.
VVS, oppgradering av røropplegg og varmtvannspreder må påregnes.
Innvendige overflater, overflatebehandling må påregnes.
Rom under terreng, observert noe saltutslag i bod.
TGIU
Varmepumpe.
Elektrisk anlegg.
Takkonstruksjon.
Piper og ildsteder.
Elektrisk oppvarming.
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- En liten og praktisk enebolig.
- God planløsning over to plan.
- Oppussingsbehov og potensial.
- I rolig og ettertraktet nabolag.
- Parkering i garasje i felles rekke.
- Hage med god boltreplass.
- Usjenert terrasse av eldre dato.
- En praktisk innredet entré.
- Et funksjonelt spisekjøkken.
- Romslig stue som får mye lys.
- Vedovn i både stue og gang.
- Bad og et separat toalettrom.
- Opplegg til vaskemaskin i bad.
- To soverom av god størrelse.
- God lagringsplass i tre boder.
- Hendig redskapsbod utendørs.
Vindfang
Fra gaten leder et hellebelagt areal til inngangspartiet som har trapp. Her er det også en hendig redskapsbod. Vindfanget innenfor er av god størrelse. Den har belegg på gulv og panelkledde vegger. Det er god plass til å henge fra seg i en garderobenisje med hylle og garderobestang.
Stue
Stuen har en avlang og møbleringsvennlig form. Det er god plass til sofa og lenestoler, samt spisebord, om man ønsker det. På kalde kvelder kan det fyres opp i en vedovn, plassert sentralt i rommet. Stuen har store vindusflater ut mot hagen, og får fint gjennomlys fra vinduer i trapperommet. Stuevinduene skjermes med utvendige markiser. Gulvet er lagt med tre-stavs parkett og veggene er i en kombinasjon av panel og lysmalte flater.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom, men er nært tilknyttet stuen. Rommet har et lyst gulvbelegg, lyse vegger, og plass til et spisebord ved vinduet. Innredningen er montert i en funksjonell L-form. Den har profilerte fronter i eik, med innslag av vitrineskap, høyskap, åpne hyller og en seksjon med hvite, slette skuffefronter. Benkeplaten er i laminat og har et stålbeslag med dobbel oppvaskkum. Veggen bak oppvaskbenken er lagt med hvite fliser med stedvis dekor. Under overskapene er det montert belysning og ventilator. Kjøkkenet har nisje til komfyr og et lavt kjøleskap, samt plass for høyt kjøleskap.
Bad/vaskerom
Boligen har et bad og et separat toalettrom, hvor av begge ligger i underetasjen. Badet har godt armslag og er utstyrt med dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Det er også et høyskap, vegghengt servant og utslagsvask i stål. Overflatene er holdt i lyse farger med fliser på gulv, fliser med stedvis dekor i dusjsonen og malt strie for øvrig.
Det separate toalettrommet ligger vegg-i-vegg med badet. Overflatene er av et lyst gulvbelegg og tapet på veggene. Rommet har en vegghengt servant med speil, hylle og belysning over, i tillegg til et frittstående toalett.
Soverom og garderobe
Boligen har to lyse soverom av god størrelse. Begge rommene ligger i underetasjen, og det ene har utgang til terrassen. Underetasjen byr også på godt med lagringsplass i to store boder. For ytterligere lagring er det redskapsbod på ca. 5 kvm ved inngangspartiet.

Oppvarming

Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og en varmepumpe. I stuen og gangen i underetasjen er det supplert med vedfyring. Boligen har et 230 volts el-anlegg med skrusikringer. Varmtvannsberederen er innebygget, og antas å være fra byggeåret.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.11.1983. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/4/460:
08.09.1982 - Dokumentnr: 5952 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr: 3031 Gnr: 4 Bnr: 354
14.10.2010 - Dokumentnr: 791156 - Forkjøpsrett
Andelseiere i Boligbyggelaget USBL
14.10.2010 - Dokumentnr: 791156 - Bestemmelse om bebyggelse
Naboers rett til å utføre vedlikehold
15.10.2011 - Dokumentnr: 124588 - Erklæring/avtale
Rettigheter hefter i: Knr: 3031 Gnr: 4 Bnr: 354
Bestemmelse om rett til garasje og 1/2 biloppstillingsplass
01.01.2020 - Dokumentnr: 252145 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr: 0233 Gnr: 4 Bnr: 460

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigene har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.
Andelseiere i boligbyggelaget USBL har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et rolig, ettertraktet og meget barnevennlig boligområde på Skytta i Nittedal kommune. Fra boligen er det gangavstand til busstopp, barneskole og flere barnehager. Det er kort vei til flere butikker, samt Hagansenteret med legesenter og et variert butikkutvalg.
Boligen har en naturskjønn beliggenhet like ved marka, med flere populære badeplasser i gangavstand og utmerkede forhold for sykling. Ved Morttjern ligger Norges eneste salamanderpark, og i tillegg er det også hengt opp en rekke kasser i trærne for å ta vare på flaggermusene i området. Skredderudtjernet ligger vakkert til i skogen og er et populært tursted for alle som bor i nærområdet. Ved Lusevasan er det fiskeplass.
Et annet populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, som ligger tett på nabolaget. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka, og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med varmestue og akebakke, samt anlegg for skilek og skytebane. Et flott sted for familier som ønsker å drive ski og aking i nærområdet, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling, samt servering i skihytta i helgene om vinteren.
Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med et komplett alpintilbud. Det er nyere idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall og skatepark, samt håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren.
I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta, og fra klubbhuset har du flott utsyn mot banen og det omkringliggende landskapet. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, klatrepark og ridesenter.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Sistnevnte ligger på Hagansenteret, som også har blant annet frisør, kafé og apotek. For øvrig er det en kort kjøretur til Mosenteret, og til Stovner senter som er et av Norges største lokalsenter med sine 90 leietakere under samme tak.
Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplasser er Industriveien som ligger 200 meter unna. Med bil tar det ca. 17 min til Lillestrøm, 16 min til Strømmen, 22 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.
Fra eneboligen er det gangavstand til Ulverud barneskole og kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Fra Gjelleråsen, følg Fylkesvei 401 mot Hagan. Ta første vei til venstre mot Skytta, følg så Brennaveien til Bekkelia som er tredje vei til høyre fra Brennaveien. Kjør inn i Bekkelia der andre stikkvei til venstre følges inn til hvor eiendommen ligger. Bruk gjesteparkeringen som ligger rett ved eiendommen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Industriveien FUS barnehage 0.6 km
Skytta barnehage 0.6 km
Fortet naturbarnehage 0.7 km
Skoler
Ulverud skole 1.4 km
Holumskogen skole 2.6 km
Li skole 3.7 km
Bjertnes videregående skole 7.5 km
Stovner videregående skole 7.2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen ligger i et rolig og populært boligområde på Skytta. Den har en tomt på 444 kvm som ligger i skrånende terreng. Den er opparbeidet med hellebelagt adkomst med frodige busker ut mot gaten, og en trapp i terrenget.
Ellers er det en hage som omkranser boligen. Den har god boltreplass og er beplantet med gressplen, prydvekster og trær. På baksiden er det en terrasse med utgang fra det ene soverommet. Terrassen er værslitt og munner ut i et hellebelagt areal rundt hushjørnet. Her sitter du forholdsvis usjenert til med skjermende prydvekster.

Parkering

For parkering medfølger det en garasje i felles rekke (nr. 48) som ligger rett ved siden av eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei fra kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Skytta/Glanerud datert 25.03.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.06.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 8.392,- og fordeles slik:
Målerleie kr. 231,-
Feie- og tilsynsgebyr kr. 536,-
Mat/restavfall/papir kr. 4.106,-
Abonnementsgebyr vann kr. 1.275,-
Abonnementsgebyr avløp kr. 2.244,-
Eiendommen er tilknyttet vannmåler, så forbruk av vann kommer i tillegg. Kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 48,52 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes. Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr år for pr person.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr. 1.107.294,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4.560,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.091.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ingrid Elise Schiøtz, Karin Schiøtz, Astrid Schiøtz Natterud og Solveig Schiøtz

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale, kan tidligst skje 15.06.2021 i henhold til selger.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% provisjon av salgssum
Tilrettelegging kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 17.500,-
Visninger: kr. 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0040/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2140

Dato

Sist oppdatert: 10. mai 2021 kl. 20:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.