Komplett salgsoppgave

Schweigaards gate 58E

4 750 000 kr
53 m²
1 soverom
Velkommen til visning i Schweigaards gate 58E!
Velkommen til visning i Schweigaards gate 58E!
Kjetil Kraabøl
Presenteres av
Kjetil Kraabøl
Gamlebyen
Sjarmerende selveier i Gamlebyen. 3 meter takhøyde, store vinduer, peisovn og tregulv. Bad & kjøkken fra 2017. Parkering

Boligen er leievurdert

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  7 617 kr
 • Omkostninger
  120 090 kr
 • Totalpris
  4 877 707 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1897
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  53 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 470 kr
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen inn i en klassisk bygårdsleilighet i nedre del av Schweigaards gate i populære Gamlebyen. Leiligheten har alt en klassisk bygård skal ha, med tregulv, 3 meter takhøyde, store rom, stukkatur, rosett og peisovn. Her har du gangavstand til sentrum og umiddelbare nærhet til buss med avgangen hele døgnet. Like utenfor leiligheten finner du Klosterenga park som er under stor oppgradering og vil gi et stort løft til området. Høydepunkter
 • Attraktiv beliggenhet ved Klosterenga park
 • Kjøkken og bad fra 2017
 • Mulighet for parkeringsleie etter venteliste til kr 800,-/mnd.
 • Inntil 3 meter takhøyde
 • Gangavstand til sentrum og nærhet til buss hele døgnet
 • Varmtvann inkludert i felleskostnadene
 • Vindusutskiftning i 2022
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Schweigaards gate 58E, 0656 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 233, bruksnummer 379, seksjonsnummer 3

Innhold

Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Primærrom: Stue, kjøkken, bad, entré og soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 13.09.2022, utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. På de godkjente byggetegningene er badet noe mindre, og det var en bod inn fra soverommet. Denne boden er i dag innlemmet som en del av soverommet. Se punkt "Ferdigattest" for mer informasjon.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med bærende konstruksjoner i mur og etasjeskiller i tre. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på: Bad, vvs, kjøkken, gulv, etasjeskiller, elektrisk anlegg og vinduer har fått tilstandsgrad 2. Dette er hovedsakelig grunnet alder, slitasje og manglende dokumentasjon. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Velkommen inn i en klassisk bygårdsleilighet i nedre del av Schweigaards gate i populære Gamlebyen. Leiligheten har alt en klassisk bygård skal ha, med tregulv, 3 meter takhøyde, store rom, stukkatur, rosett og peisovn. Her har du gangavstand til sentrum og umiddelbare nærhet til buss med avgangen hele døgnet. Like utenfor leiligheten finner du Klosterenga park som er under stor oppgradering og vil gi et stort løft til området.
Entré:
Leiligheten har en innbydende entré med plass til garderobe og knaggrekker. Herfra er det gang til stue, kjøkken og bad. Knaggrekke medfølger ikke.
Stue;
Lys og åpen stue med 3 meter takhøyde, tregulv, vegger i panel og stukkatur. Store vinduer ut mot grønne trær og rolig sidegate. Stuen lar seg fint innrede med sofagruppe, tv-benk og spisebord. Fra stuen er det store dobbelfløyede tredører inn til soverommet. Plassbygget oppbevaringsbenk i stuen medfølger ikke.
Kjøkken:
Moderne kjøkken med hvite slette fronter, heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og glassplate på bakvegg. Glassplaten henter fint igjen fargene fra utsiden av vinduet. Ventilator med kullfilter og integrerte hvitevarer. Hvitevarene medfølger.
Soverom:
Romslig soverom på hele 15 kvm med god plass til dobbeltseng, hjemmekontor og store garderobeskap. Rommet er malt i delikate og moderne farger, og er som stuen vendt mot rolig sidegate.
Bad:
Pent flislagt bad med lekre flisvalg og varmekabler i gulvet. Badet består av servant med skuffer, speil med integrert belysning, vegghengt toalett med innbygget sisterne, dusjhjørne med regndusj og svingbare glassdører samt opplegg for vaskemaskin. Stort vindu vendt mot bakgård og grøntområder. Vaskemaskinen medfølger.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner, elektriske varmekabler og vedovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1899 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. I tillegg foreligger det ferdigattest på omgjøring til 30års standard datert 16.10.1997.
Etter at ferdigattest for ombygging ble gitt er en bod på soverommet innlemmet i soverommet. Dette var opprinnelig sekundærrom, og er ikke bruksendret. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 18496, tinglyst 26.03.1997, type heftelse: Panterett til sameiet på kr 30.000,-.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser og gjerde og adkomstrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Schweigaards gate 58E har en sentral beliggenhet i en av Oslos mest kulturrike områder med Klosterenga park som nærmeste nabo. Leiligheten ligger i hjertet av Gamlebyen med ca. 10 minutters gangavstand til både Sørenga, Barcode, Oslo S og Bussterminalen.
Det er kort vei til alt man måtte ønske av servicefasiliteter som populære kaféer, restauranter, dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon.
I nærheten finnes Grønland med et pulserende folkeliv med fargerike forretninger og varierte serveringssteder som Olympen, Oslo Mekaniske og Dattera til Hagen.
Idylliske Kampen ligger bare få minutter unna med koselige kaféer, og de hyggelige restaurantene Kampen Bistro og Smia.
Det er også kort vei til urbane Grünerløkka med et bredt tilbud av trivelige kaféer og spisesteder. Her er det også et bra shoppingstrøk, morsomme barer, konserttilbud samt Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til gode turområder. Rett ved leiligheten finner du Klosterenga park og Botsparken som en grønn lunge midt i byen. Ellers er det kort vei til Ekebergparken, Middelalderparken, Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Ola Narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie. Sørenga sjøbad ligger kort vei unna og er en populær badestrand for både store og små.
Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Sats på Kampen, Sats i Bjørvika og Fresh Fitness på Grønland og Crossfit Gamle Oslo.
Det er kun 3 minutter å gå til bussholdeplass i Schweigaards gate med blant annet 37-bussen. 5 minutters gange til 20-bussen, trikkeholdplass med trikk nr. 18 og 19 innenfor 7 minutters gange og 15 minutter til Grønland t-bane med alle linjer.
Gamle Oslo er en bydel som har vært i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyene/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 584 kvm som tilhører sameiet. Sameiet har en hyggelig og frodig bakgård med sittegruppe og grill. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet disponerer parkeringsplasser som kan leie av seksjonseierne for kr 800,-/mnd. Nåværende eier leie i dag en parkeringsplass og har fått oppgitt at det p.t ikke er noen på venteliste. I tillegg er det parkeringsplasser for Bilkollektivet like utenfor blokken.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste kommunale ladestasjon for elbil ligger i

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 hentet 23.09.2022 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977.
Byggesaker i området:
Saksnummer 201900428. I Schweigaards gate 58B ble det gitt igangsettingstillatelse i mai på utbygging av loftsarealer.
Saksnummer 202200209. Schweigaards gate 58A er i gang med bruksendring av underetasje til bolig og ombygging av boliger i 1. til 3. etasje. Rammetillatelse ble gitt tidlig i september.
Saksnummer 201905238. Klosterenga park gjennomgår en stor oppgradering som skal gi en park av høy kvalitet med ny turvei, møteplasser, hyggelig belysning samt åpning av Hovinbekken som i mange år har gått i rør.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 470,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, varmtvann, renter og avdrag, trappevask, kommunale avgifter, honorarer, mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 1 985,-
Renter og avdrag: kr 354,-
Trappevask: kr 131,-
Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendomsskatten regnes fra boligens formuesverdi, og formuesverdien på denne boligen er så lav at det ikke utløser eiendomsskatt.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17 000,- pr. år.
I selgers husstand har det bodd to person og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 8 500 kwh pr år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger ikke.
Eier må selv tegne avtale for internett. Nåværende eier har avtale med NextGenTel med månedlig avgift på kr. 799,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 012 102,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 643 567,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 7 617,- pr. 01.09.2022
Total fellesgjeld for sameiet er kr 169 976,- pr. 01.09.2022 og lånevilkårene er:
Rstløpetid: 3 år 3 mnd
Rente: 5% flytende
Sameiet har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 877 707,-.
Av dette beløpet utgjør kr 7 617,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kaja Langeland

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Schweigaards gate 58 D-E, med sameiebrøk 63/1468.
Sameiet består av 17 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Utbedret vanninntrenging i kjeller. Dette er noe som også skal følge med på fremover.
Planlagte påkostninger:
Det er planlagt vindusutskiftning og arbeider med tak i sameiet. Det er ikke fastsatt hva prosjektet vil koste, men det er estimert en kostnadsramme inntil kr 5 300 000,-. Ut fra eierbrøk vil dette utgjøre ca. kr. 230 000,- som seksjonseierne kan velge å låne opp privat og innbetale, eller fordele som felles lån over 25 år som betjenes gjennom fellesutgiftene.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0082/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2282

Dato

Sist oppdatert: 24. september 2022 kl. 21:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.