Komplett utleieoppgave

Trettestykket 24

24 000 kr
165 m²
3 soverom
Velkommen til Trettestykket 24!
Velkommen til Trettestykket 24!
ASKER / BORGEN - Lys og stor toppetasje av enebolig fra 2007 med fantastisk fjordutsikt til leie. Hage - Stor terrasse - Biloppstillingsplass - Møblert!

Boligen er leievurdert

 • Månedsleie
  24 000 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  165 m²
 • Bruksareal
  165 m²
 • Tomteareal
  1 201,8 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trettestykket 24, 1388 BORGEN
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 6, bruksnummer 233, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 165 kvm
Totalt primærrom: 165 kvm
P-rom: Entré, vaskerom, stue/spisestue, tv-stue, 3 soverom.
Uteareal: Terrasse og hage.
Parkering: Biloppstillingsplass.

Standard

Velkommen til Trettestykket 24 - flott toppetasje og del av en nyere enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold til leie i Asker/Borgen. Boligen ligger i et familievennlig og tilbaketrukket boligområde rett ved marka. Kort vei til alt av fasiliteter, Asker sentrum, buss, barnehage/skole og varierte turmuligheter.
Huset ble bygget i 2007 og toppetasjen er svært innholdsrik med god planløsning og store rom. Store vindusflater i de fleste rom som slipper rikelig inn med naturlig lys og som gir trivelig romfølelse. Fantastiske vindusflater i stuen med praktfull fjordutsikt. Terrasse på baksiden av boligen og frodig hage på fremsiden. Gjennomgående god standard med parkett på gulv og innervegger malt i lyse farger.
Høydepunkter:
- Trivelig og romslig terrasse med god plass til utemøbler.
- Hyggelig og stor hage på fremsiden.
- Meget flott beliggenhet i rolig og etablert boligområde.
- 3 soverom.
- To flotte bad, hvor ett har både badekar og dusj.
- Mulighet til å leie tilgang til svømmebasseng i sommermånedene.
Entré
Luftig og innbydende entré med plass til oppbevaring.
Vaskerom
Praktisk vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Samt godt med benke- og skapplass.
Stue/spisestue
Lys og møblert stue med peis. Store vindusflater i stuen med fantastisk utsikt. Spisestue med åpning mot både stue og kjøkken. God plass til spisegruppe.
TV-stue
Romslig tv-stue med utgang til terrasse. Terrassen har god plass til både loungesett og spisegruppe. Praktfull utsikt fra terrassen. Kan også brukes som gjesterom/kontor.
Kjøkken
Pent kjøkken med hvite gjennomgående fronter på skap og benkeplate i laminat. Plass til trivelig spisegruppe på kjøkkenet med utsikt mot Vardåsen. Generelt godt med benkeplass og skap til oppbevaring. Kjøkkenet er utstyrt med; komfyr, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin.
Bad
Boligen har to bad. Ett av badene er flislagt med dusj, servant og vegghengt toalett. Det andre badet er svært romslig med pene fliser, badekar, dusj, toalett og stort servantskap.
Soverom
3 soverom i god størrelse og er familievennlig plassert i samme etasje. Hovedsoverom med stor dobbeltseng og garderobeløsning. Hovedsoverom med utgang til terrasse med fantastisk fjordutsikt. De andre soverommene passer utmerket som barnerom/gjesterom eller kontor - alt etter behov.
Leietaker vedlikeholdsplikt
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen gressklipping/snømåking.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.

Diverse

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i naturskjønne omgivelser på Borgen i Asker, med kort vei til alle fasiliteter. Eiendommen ligger meget usjenert til, med begrenset innsyn og med bred utsikt over Oslofjorden og inn over byen. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte turområder rundt Vardåsen, både sommer og vinter. Her
I området er det mange barnehager, bl.a. Lilleborgen private naturbarnehage på andre siden av gaten og Østhellinga barnehage som ligger like nedenfor eiendommen. Det er også kort gangavstand til Rønningen barneskole og Borgen ungdomsskole, som området sokner til.
Umiddelbar nærhet til Barlindbekken bussholdeplass (ca. 1 min) og Bondivann togstasjon (ca. 10 min). Detgår hyppige avganger med både tog og buss. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og Drammen. Her går det buss, direkte tog, og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra
Asker til Oslo S tar det ca. 22 min, og til Drammen ca. 12 min. Kort vei til flere butikker i Borgenveien, både Coop Extra og Rema 1000. Kun få minutters kjøring til Asker sentrum, som har et rikelig utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes bl.a. kino, restauranter, kulturhus, bibliotek, Trekanten kjøpesenter samt en rekke nisjebutikker i gågaten.

Parkering

1 biloppstillingsplass.

Annen viktig informasjon

Utleier

Dag Erling Flater, Anne Karine Flater og Randi Bettina Flater

Informasjon om husleie

Husleien inkluderer:
- Møblering.
- Kommunale avgifter og renovasjon
- Hvitevarer på kjøkken og vaskerom.
- 1 biloppstillingsplass.
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm.
- Kabel-tv og internett.
Annet:
- Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
- Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 72.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.640,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en
garanti formidlet av Søderberg & Partners. Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig fra oktober 2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0165/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.22165

Dato

Sist oppdatert: 27. september 2022 kl. 18:55

Dokumenter

Utleievurdering
PDF 796 Bytes
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █