Komplett salgsoppgave

Hagemovegen 4

1 490 000 kr
53 m²
2 soverom
Hagemovegen 4 på høsten.
Hagemovegen 4 på høsten.
Kart
Del
Eivind Bjorå
Tommy Vatslid
Presenteres av
Eivind Bjorå og Tommy Vatslid
Påmeldingsvisning.
STOR TOMT. USJENERT OG GRENSER TIL GRØNTOMRÅDE. SOLRIKT.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  1 490 000 kr
 • Omkostninger
  38 592 kr
 • Totalpris
  1 528 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  53 m²
 • Bruksareal
  57 m²
 • Tomteareal
  1 160,1 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Koselig hytte med stor usjenert tomt med gode solforhold. Ligger ca. 16 km sør for Hovden. Her er flotte turmuligheter hele året. Otra renner stille forbi i nærheten, med sine flotte badeplasser fra svaberg og strand. Muligheter for fiske i elva. Berdalen begynner ved hytten. Skibussen går forbi i helger og ferier nede på veien. Tomten har fine lekeområder for barn og voksne. Inneholder: Vindfang, bod, stue, kjøkken, vaskerom, 2 soverom og do.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hagemovegen 4, 4754 BYKLE
Kommunenummer 4222, gårdsnummer 3, bruksnummer 105, ideell andel 1/1

Innhold

Vindfang, bod, stue, kjøkken, vaskerom, 2 soverom og do.
Totalt bruksareal: 57 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.02.2022 utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Fritidsbolig bygget i 1976. Boligen står på pilarer av Leca og tresøyler. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med stående trekledning. Taket er
saltaksformet og tekket med Shingel. Vinduer er type koblet og 2-lags glass. Oppvarming er elektrisk og ved. Skorstein med vedovn montert i stue.
Sydvest vendt terrasse med utgang fra stue.
Fritidsboligen må betraktes som et renoveringsobjekt

Sammendrag av selgers egenerklæring

Følgende har fått tg.2.
Vaskerom: Vannrør, Overflater gulv,, membran, tettesjikt, avløpsrør (ink. sluk)
Kjøkken: Overflater gulv, innredning, avløpsrør.
Overflater vegger/undertakt. Skorstein.
Følgende har fått Tg.3: Skjevheter i gulv og konstruksjon, samt pilarer under hytte og terrasse.

Moderniseringer og påkostninger

Nytt tak i 2014. Pilarene er ordnet i 2018. Ny terrasse ved inngangsparti.

Standard

Hytten holder en grei standard fra byggeåret. Nytt tak i 2014. Hytten er jevnt vedlikeholdt. Vindfang, bod og do har plank på gulv og plater på veggene, utenom doen som har panelte vegger. Resten av hytten har furugulv og panelte vegger. I stuen står en Jøtul 4 vedovn som sikrer god varme på kalde dager. Stuen har også utgang til solrik veranda. På kjøkken er det malt innredning. Det er satt inn pumpedusj på vaskerommet samt eget pumpesystem. Soverom 1 har dobbeltseng. Dette var tidligere 2 mindre soverom. Soverom 2 har 2 køyer. Doen er mulldo.

Løsøre og tilbehør

Hytten selges med møbler uten personlige eiendeler.

Oppvarming

Vedovn i stue, ellers elektriske ovner.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1976.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4222/3/105:
03.12.1973 - Dokumentnr: 103196 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:3 Bnr:5
01.01.2020 - Dokumentnr: 956067 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0941 Gnr:3 Bnr:105
25.01.1974 - Dokumentnr: 100265 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4222 Gnr:3 Bnr:5
Bestemmelse om vannrett

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. (

Diverse

Hytten selges med møbler og delvis inventar. Den blir ikke ytterligere vasket.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrik og rolig beliggenhet, litt sør for Hovden. Her er flotte turmuligheter hele året. Kort vei til elva med fiskemuligheter og fine svaberg. Skibussen går forbi i helger og ferier.

Adkomst

Fra Hovden. Kjør ca. 17 km sørover. Ta av mot venstre rett før Berdalsbru. Ta første vei til venstre, så dukker hytten opp på høyre hånd midt i bakken. Se etter Krogsveen "til salgs" skilt.

Beskrivelse av tomt

Stor solrik og usjenert selveiertomt. Naturtomt som grenser til friområde. Beliggende i etablert hytteområde med spredt bebyggelse.

Parkering

Biloppstillingsplasser på tomten.

Vei, vann og avløp

Privat vei. Vann, kloakk og fiber ligger til tomtegrense.

Regulerings-og arealplaner

Regulert til fritidsformål i reguleringsplanen Id 201404, Detaljregulering Hagemo, Endelig vedtatt arealplan ikrafttredelse 11.04.2019

Økonomi

Kommunale utgifter

Feiing 375,00 kr
Renovasjon 1 749,96 kr
Sum 2 124,96 kr

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.528.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vegar Strømman og Maria Victoria Wang Strømman

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Bykle kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i velforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0056/22
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.2256

Dato

Sist oppdatert: 01. november 2022 kl. 10:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.