Komplett salgsoppgave

Kallastenveien 71B

3 790 000 kr
123 m²
3 soverom
Kallastenveien 71B presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Kallastenveien 71B presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Kart
Del
Kenneth Graarud Olsen
Presenteres av
Kenneth Graarud Olsen
Jelsnes
Rålekker bolig fra 2020 med 3 soverom og moderne bad i begge etasjer. Landlige og fredelige omgivelser. Ladeboks.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 790 000 kr
 • Omkostninger
  95 920 kr
 • Totalpris
  3 885 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  123 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Ta kontakt via visningspåmeldingslinken eller 48229070 for å avtale visning.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Et nybygg med stilige detaljer og gjennomført god standard. Uteplassen har veldig gode solforhold og er lun og lite utsatt for vind. Nydelig å bo med skogen rett utenfor døren, med mange gode turmuligheter. Lite trafikk og støy, og hyggelig at barna på feltet kan leke ute i gata.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Halvpart av moderne og vertikaldelt tomannsbolig i svært fredelige omgivelser på Jelsnes, nord på Tunøya
 • Familievennlig og praktisk romløsning med tre soverom og mulighet for fire
 • Stilfullt kjøkken med alle hvitevarer integrert
 • Moderne bad i begge etasjer - badet i andre etasje fra 2021
 • Separat vaskerom med praktisk innredning
 • Solfylt hage og terrasse på ca. 42 kvm.
 • Ladeboks montert på vegg mot gårdsplass
 • Tilbaketrukket og usjenert beliggenhet ved skogkanten
 • Umiddelbar tilgang til turområder i skog og mark
 • Kun få hundre meters gange til barneskole med aktivitetsmuligheter i skolegården

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kallastenveien 71B, 1708 SARPSBORG
Kommunenummer 3003, gårdsnummer 2009, bruksnummer 158, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 127 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm
Bruksareal:
1. etasje 71 kvm
2. etasje 56 kvm
Primærrom:
1. etasje 71 kvm: Entré, bad, vaskerom, soverom, stue/kjøkken/trapp
2. etasje 52 kvm: Stue/trapp, bad, 2 soverom
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg er det en sportsbod ved inngangsparti på ca 6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.10.2022 utført av Din BoligBistand. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Halvpart av tomannsbolig i fra 2020 på 2 plan. Ringmurselementer og støpt gulv mot grunn. Yttervegger oppført i isolert bindingsverk, kledd med stående panel utvendig. Etasjeskille konstruert i tre. Saltak konstruert i tre med oppløft på en side. Tekket med flat betongtakstein. Tak over boder er tekket med sveiset asfaltbelegg.
Tiltak utført i selgers eiertid:
- Nytt bad i andre etasje hvor rørleggerjobben er utført av Jeløy Rørleggerservice AS, og varmekabler er lagt av Storm Elektro AS.
- Montert screens fra Kjells Markiser AS, og disse ble koblet av Rikelektro AS.
- Utvidet hagen og plattingen og bygget gjerde, gjort av egeninnsats.
- Satt inn full innredning på vaskerom.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 (TG 2) på bygningselementer i : Bad 1 etg, vaskerom og bad 2.etg.
Forøvrig TG 1 på resten av kontrollpunktene .
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/bygningsdelen for nærmere informasjon. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Det sene byggeåret innebærer at boligen har moderne standard og fortsatt oppleves nærmest som ny. Arealet er effektivt disponert i en smart og familievennlig romløsning med både bad, soverom og sosiale soner i begge etasjer.
I første etasje utgjøres nær halve arealet av stuen og kjøkkenet som er åpent forbundet og har god plass til familiens felles opphold. Rommet føles luftig av store vinduer som også fremmer gode lysforhold dagen gjennom. Solskjerming oppnås enkelt ved hjelp av utvendige screens som ivaretar utsyn fra innsiden og er montert etter boligen ble ferdigstilt.
Kjøkkeninnredningen henvender seg åpent ut mot stuen og fungerer foruten sin praktiske funksjon også som et stort, dekorativt element i rommet. Innredningen har en svært stilren fremtoning med tidsaktuelle grå fronter, sorte grep og samtlige hvitevarer integrert, hvorav stekeovnen er hendig plassert i benkehøyde.
Boligens to bad er begge helhetlig utført med grå fliser av 60x60 cm. format på gulv og vegger i tillegg til en rekke sorte elementer som spisser badenes visuelle profil. Badet i første etasje er utstyrt med blant annet dusjhjørne med både hånd- og regndusj, badet i andre etasje med et helstøpt og frittstående badekar. Badet i andre etasje ble etablert i 2021, i det som opprinnelig var en bod klargjort for ombygging til nettopp et bad.
Et separat vaskerom er tilgjengelig via badet i første etasje og siden boligens byggeår påkostet med en praktisk skap- og benkeinnredning som også inkluderer nedfelt utslagsvask. Gulvet er i dette rommet utført med belegg, veggene med våtromsplater.
Boligens tre soverom er alle av gode størrelser. Størst er soverommet i første etasje, som med nesten 14 kvm. utgjør et naturlig hovedsoverom. Rommet er i tillegg innredet med en omfangsrik Pax garderobeløsning fra IKEA som medfølger. De øvrige to soverommene er samlet vegg mot vegg i andre etasje og av tilnærmet identisk størrelse med ca. 12 kvm. gulvflate hver som gir familiens yngste god plass til opphold i egne omgivelser.
Foruten soverommene inneholder andre etasje også en romslig stue som ved behov kan skilles av til et fjerde soverom. I sin nåværende form fungerer stuen utmerket som TV-stue og barnas egen avdeling for felles opphold. Store vinduer gir også denne stuen et luftig preg og gode lysforhold, og er utstyrt med motorisert utvendig screen.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat, fliser og belegg.
Innervegger: Malte plater, fliser og våtromsplater.
Himlinger: Glatte malte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte grå fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i sort kompositt med sort ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Avtrekksventilator.
Bad 1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med sort ett-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert belysning. Dusjhjørne med glassdører i sorte profiler og sort to-greps blandebatteri med hånd- og regndusj. Toalett montert på innbygget sisterne.
Bad 2. etasje: Servantskap med glatte sorte fronter og nedfelt servant med sort ett-greps blandebatteri. Veggspeil. Frittstående, helstøpt badekar og veggmontert sort to-greps blandebatteri med hånddusj.
Vaskerom: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminert hvit benkeplate. Nedfelt utslagsvask i stål og veggmontert ett-greps blandebatteri. Rør-opplegg til vaskemaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Pax-garderobe på soverom i første etasje og et garderobeskap på soverom i andre etasje og reoler i utebod vil medfølge.
Slangetrommel og lamper over spisegruppe medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet. Varmekabler i hele 1 etasje og bad 2 etg. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.10.2020 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 3179537, tinglyst15.10.2020, type heftelse: Festekontrakt.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Jelsnes er et veletablert og svært fredelig boligområde nord på Tunøya, ett kvarter nord for sentrum av Sarpsborg. Bygda er omgitt av store skogsområder som har en rekke fine turmuligheter, samt Glomma og Mingevannet som er ypperlige blant annet for padling med kajakk eller kano. Lysløype finnes ved Kurland noen minutter sydover og er perfekt for løpeturer så vel som for skigåing vinterstid.
For en familie med barn i skolealder vil det være et spesielt praktisk pluss i hverdagen at barneskole er lett tilgjengelig i nabolaget, kun få hundre meters gange unna gårdsplassen. Ved skolen finnes i tillegg ballbinge, gressbane og lekeplass som representerer et aktivitetstilbud også utenom skoletid. Aktiviteter og sammenkomster arrangeres også på misjonshuset, som utgjør et naturlig treffpunkt for små og store i bygda.
Ved Kurland finnes for øvrig også dagligvareforretning som er enkel å svinge innom på vei til og fra Jelsnes. Et større utvalg butikker og tjenestetilbud venter i sentrumskjernen som er gode kvarteret unna med bil. Det er også bussforbindelse til sentrum morgen og ettermiddag.

Adkomst

Veibeskrivelse
Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

SKOLER:
Jelsnes skole (1-7 kl.) 70 elever, 4 klasser
Kruseløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 475 elever, 20 klasser 12.2 km
Grålum ungdomsskole (8-10 kl.) 360 elever, 12 klasser 13.1 km
Hafslund ungdomsskole (8-10 kl.) 278 elever, 12 klasser 14.1 km
St. Olav videregående skole 860 elever, 42 klasser 12.7 km
Kalnes videregående skole 380 elever, 30 klasser 15.8 km
BARNEHAGER:
Bergsvingen barnehage (0-5 år) 52 barn, 3 avdelinger 10 km
Storeper barnehage 88 barn, 5 avdelinger 11 km
Per Gyntveien barnehage (0-5 år) 52 barn, 4 avdelinger 11.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 1692 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal hvorav denne har en hageparsell som naturlig tilfaller denne seksjonen. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantninger. Fjellskjæring ved gavlvegg og fjell i dagen for øvrig. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 2 975,- pr. år.
Regulering av festavgift: Sist regulert 30.10.2020. Neste regulering i 2029
Grunneier er Anna Lensebråten, Tore Høiland Aarrestad og Yngvar Ødegård.
Fester kan løse inn tomten 3 måneder etter at fester skriftelig har varslet grunneier om innløsning. Grunneier kan velge at innløsningssummen skal tilsvare 40% av råtomtverdien eller 25 x årlig festeleie. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves/ kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Biloppstillingsplass til 3 biler på felles gårdsplass med ellbilader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan Sarpsborg kommune 2015-2026 datert 18.06.2015 er avsatt til: bebyggelse og anlegg.
Arealplanen er under revidering. Revideringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser
Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 319,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn og eiendomsskatt
Eiendomsskatten er kr 6 923,- for inneværende år og er inkludert i kommunale opplysninger
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2 1792 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3060,-
Festeavgift er kr 4 375pr. år.
Boligen er tilknyttet Homenett som leverandør av strømmetjenesterog har avgift på
kr 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 867 242,- ifølge skatteetaten (ny bolig). Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 122 071,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 885 920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Urstadmyr Tønnesen og Margrete Guldteig

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og Leiligheten er tilknyttet Sameiet Kallastenveien 71 sameie, med sameiebrøk 1/4
Sameiet består av 4 boenheter
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0204/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad og Sarpsborg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.22204

Dato

Sist oppdatert: 15. februar 2023 kl. 08:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt via visningspåmeldingslinken eller 48229070 for å avtale visning.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.