Jessheim

Sørholtsvingen 17

LEIE MND.

9 000 kr

Byggeår
1995
Soverom
2
Areal (P-ROM/BRA)
55 m² / 55 m²
Type / Eierform
Hybel / Eiet

Lys og ny 3R hybel m/ parkeringsplass. - 2 soverom - Hvitevarer. Kort vei til buss og tog!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Sørholtsvingen 17, 2068 JESSHEIM 
Gårdsnummer 19, bruksnummer 402, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3033

Områdebeskrivelse

Boligen har en god beliggenhet på Sørholtet ca. 2 km utenfor Jessheim sentrum. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse. Sentral og populær beliggenhet med gangavstand til barneskole og barnehager, samt kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter og off. kommunikasjon. Det er kort avstand til rekreasjonsområder/turterreng både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via nærbutikken Coop Extra Jessheim (2 km), Kiwi Meierigården (2 km) og Coop Obs Jessheim (2 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er Øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. 

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Sørholtsvingen og ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Nordby togstasjon ligger 14 minutters gange fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med 2 avganger i timen. 

Boligen sokner til Jessheim Skole og ressurssenter 2 km og Nordby ungdomsskole 1 km. Det er gangvei til begge skolene. Det finnes også en privat ungdomsskole i nærheten. Denne heter Hoppensprett ungdomsskole Jessheim og ligger 3 km fra boligen. Den nærmeste barnehagen heter Sørholtet barnehage (500 m). Det finnes flere barnehager i nærområdet. 

Nordbytjernet ligger en kort gåtur fra boligen og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

LHL Sykehuset er ved krysset Jessheim Nord, og rett over veien for Quality Airport Hotel Gardermoen. LHL-klinikkene Gardermoen skal bli et nasjonalt kraftsenter for hjerte- og lungesyke.

Gardermoen ca. 8 min. Lillestrøm ca. 25 min. Strømmen ca. 27 min. Oslo S. ca. 37 min.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Arealer er hentet fra takst av Roger Pedersen datert 01.05.2019.

Leiligheten er i boligens kjelleretasje. 

Leiligheten inneholder: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Parkering

Det medfølger en fast billoppstillingsplass.

Renovert/oppusset

2019

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2019.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.


Standard

Dette er en attraktiv og morderne 3-roms hybelleilighet. Leiligheten er beliggende i et rolig nabolag med pene omgivelser. Dette er en leilighet med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning. 

Verdt å merke seg:
- Ny i 2019
- Pen og moderne leilighet
- Parkeringsplass
- Pent bad med gulvvarme
- Varme i alle gulv
- Praktisk bod med oppbevaringsmuligheter 
- Kjøleskap/frys, stekeovn og stekeplate medfølger
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Gang:
Innbydende gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Videre blir du ført ned en trapp til leiligheten. 

Bad:
Pent og romslig bad med varme i gulvet. Badet har et nedfelt dusjhjørne med glassdører. Videre har badet et toalett, en servant med skuffeseksjon, et speil og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom i lyse fargetoner og med varme i gulvet. På det største soverommet er det plass dobbeltseng og inneholder en praktisk garderobeløsning. 

kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har lyse profilerte fronter med laminert benkeplate. Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp. Det medfølger kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er varmekabler i gulvet.

Stue
Romslig og åpen stue hvor det er plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Her er det vindusflater som slipper inn godt med dagslys.

Bod og parkering:
Det medfølger en fast biloppstillingsplass. Av lagringsplass disponerer leiligheten en bod i stuen.

Oppvarming

Det er varmematte i stuen og på soverommene. Det er varmekabler på kjøkken og bad. 

Energimerke Energimerket D3

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 27.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.01.2020 og utløper: 01.01.2023.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR66.1990
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.
minusVis mindre
Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon
Mobil 97697172

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.