Solgt: 16 800 000 kr

Ekebergveien 226C

16 800 000 kr
167 m²
3 soverom
Nordstrand/Sæter
Stor og lekker selveier fra 2016 i Sæter Terrasse | Vannbåren gulvvarme | Solrikt | Balkonger | Heis | 2 garasjeplasser
 • Prisantydning
  16 800 000 kr
 • Omkostninger
  421 342 kr
 • Totalpris
  17 221 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  167 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 545 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen opp til denne flotte leiligheten i Sæter Terrasse. Dette er en unik mulighet til å sikre seg en av de største leilighetene på ett plan på Sæter, i et bygg fra 2016 som har fått internasjonal oppmerksomhet for sin arkitektur. En lys, solrik og lekker leilighet med høy standard og en meget god og romslig planløsning. Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder entré, garderoberom, gjestetoalett, 2 bad, 3 soverom, allrom/tv-stue og stue/spisestue på over 80 kvm. med åpen kjøkkenløsning og utgang til vestvendt balkong. Vannbåren gulvvarme i alle rom. Det er også balkong mot syd, stor ekstra kjellerbod og 2 garasjeplasser med opplegg for el. bil ladere. Heis til alle etasjer. Det gode service- og kollektivtilbudet på Sæter ligger rett utenfor døren.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ekebergveien 226C, 1162 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 182, seksjonsnummer 29, ideel andel 1/1
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 182, seksjonsnummer 1, ideel andel 1/22

Innhold

Totalt bruttoareal: 188 kvm
Totalt bruksareal: 171 kvm
Totalt primærrom: 167 kvm
Primærrom:
Entré, gjestetoalett, 2 bad, 3 soverom, allrom/tv-stue, stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til vestvendt balkong.
Sekundærrom 4 kvm:
Bod/garderobe.
Leiligheten disponerer 1 egen kjellerbod på ca. 8,4 kvm (med takhøyde på hele 3 meter) og 2 garasjeplasser (med opplegg for el. bil ladere) i felles garasjeanlegg.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.01.2021 utført av Anticimex ved Pål Einar Sommeling.

Byggemåte

Sæter Terrasse er et moderne og flott leilighetsbygg som stod ferdig på nyåret i 2017. Bygget ble tegnet av A-Lab arkitekter for Solon Eiendom, og var i 2017 blant finalistene i boligprosjekt-klassen under World Architecture. Prosjektet var også kandidat til Oslo Bys arkitekturpris 2018.
Bygningen er iht. boligsalgsrapporten oppført med gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner er i betong- og bindingsverkskonstruksjon. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater og har innslag med malt trepanel. Takkonstruksjonen er tilnærmet flat og er utvendig tekket med papp/membran.
Balkongen har gulvflater som er belagt med terrassebord og rekkverk av metall og glass.
Vinduer fra 2016 med trerammer og 3-lags glass. Balkong-/skyvedør med treramme har 2-lags glass.
Entrédør med kodelås.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger sentralt til på Sæter, med kollektivtransport og et bredt servicetilbud rett utenfor døren.
En lys, lekker og påkostet leilighet med en god og nyere standard fra byggeåret 2016. Leilighetens farger og innredning er holdt i en lys og moderne stil.
Gulvene er belagt med 1-stavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme. Fliser med gulvvarme i entréen, på toalettet og på badene.
Slette malte vegg- og himlingsflater. Veggfliser på badene. Downlights i flere rom.
Dørtelefon med monitor.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vannrør rør-i-rør.
Felles varmtvann og vannbåren oppvarming.
Røykvarslere er tilkoblet felles varslingssystem og sprinkleranlegg.
Stor og solrik hjørneleilighet i 3. etasje med en romslig og innholdsrik planløsning på kun ett plan. Takhøyde på opptil 2,82 meter gir i tillegg god romfølelse. Vinduer og balkong både mot syd og vest.
Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang eller heis. Heisen går også ned til garasjeanlegget og øvrige etasjer.
Det første en møter når man går inn i leiligheten er en romslig entré med skyvedørsgarderobe og fliser på gulv med gulvvarme. Downlights i himling. I praktisk tilknytning til entréen ligger bod/garderoberom og gjestetoalett.
Romslig bod/garderoberom med plassbygget garderobeinnredning. Anlegget for den balanserte ventilasjonen er plassert i rommet.
Gjestetoalett med gulvfliser med gulvvarme og downlights i himling. Rommet er innredet med servantskap med servant og Tapwell ett-greps armatur. Speil og dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne.
Fra entréen er det adkomst til et lyst og stort kjøkken i åpen løsning til spisestuen og stuen. Et sjeldent stort rom med god plass til både salong og spisestue. Vannbåren gulvvarme i hele rommet. Utgang til vestvendt og solrik balkong på ca. 16,4 kvm. med noe utsikt. Balkongen har markise, terrassevarmer, belysning og dobbel stikkontakt. Utvendig persienner utenfor den store skyvedøren/vinduet til balkongen, samt lamellgardiner på innsiden. «Sveve» plissegardiner på øvrige vinduer i stuen.
Flott kjøkkeninnredning fra Mobalpa med glatte fronter. Rikelig med benke- og skapplass, samt stor kjøkkenøy med Corian benkeplate og spiseplass i «barløsning». Corian benkeplate også på innredning mot vegg med nedsenket oppvaskkum med Tapwell ett-greps armatur. Fliser på vegg over benkeplate, to doble stikkontakter på vegg og belysning under overskap. Integrerte hvitevarer, som alle er fra Miele, er bred induksjonstopp, stekeovn i høyskap, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator fra Røroshetta som er tilkoblet avtrekkskanal.
Fra stuen er det adkomst til tv-stuen/allrommet og soveromsfløyen.
Praktisk tv-stue/allrom med vannbåren gullvarme og downlights. Fra rommet er det adkomst til master avdelingen, begge de ekstra soverommene og bad 2.
Eget master soverom med vannbåren gulvvarme, plassbygget skyvedørsgarderobe, utgang til balkong og eget tilliggende bad.
Sydvent balkong på ca. 4,5 kvm.
Flislagt master bad med gulvvarme og downlights. Innredning med høyglans skapfronter og servant med Tapwell ett-greps armatur. Speil og dobbel stikkontakt på vegg. Dusjhjørne med nedsenket gulv, innfellbare dører og Tapwell ett-greps armatur med dusjhode og hånddusj. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne. Takstmann har utstedt et såkalt «våtromsbevis» for badet (se vedlagte informasjonsark i boligsalgsrapporten).
2 ekstra soverom, begge med vannbåren gulvvarme.
Det andre badet har også adkomst fra allrommet og er et romslig flislagt bad med gulvarme og downlights. Innredning med høyglans skapfronter og servant med Tapwell ett-greps armatur. Speil og dobbel stikkontakt på vegg. Dusjhjørne med nedsenket gulv, innfellbare dører og Tapwell ett-greps armatur med dusjhode og hånddusj. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne.
Egen nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Leiligheten disponerer 1 romslig kjellerbod på ca. 8,4 kvm. med en takhøyde på hele 3 meter. I tillegg disponerer leiligheten 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg. Opplegg for el. bil lader på begge plassene. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til øvrige etasjer.
Diverse lamper og vegghengte skap/hyller følger ikke leiligheten.
For nærmere beskrivelse av eiendommens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 07.01.2021 og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten elektriske varmekabler på badene.
Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.06.2017.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 5635, tinglyst 16.05.1936.
Best. om vann/kloakkledn. Eiendommen skal være tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett og sameiet er ansvarlig for private stikkledninger.
Dagboknr 7595, tinglyst 21.07.1937.
Bestemmelse om veg. Megler har lett etter servitutten i Digitalarkivet, uten å ha funnet den. Servitutten vil følge eiendommen.
Dagboknr 4907, tinglyst 23.08.1945 og dagboknr 7564. tinglyst 05.12.1945
Bestemmelse om veg. Megler har lett etter servituttene i Digitalarkivet, uten å ha funnet den. Servituttene vil følge eiendommen.
Dagboknr 19418, tinglyst 18.11.1969.
Skjønn. Tidligere ekspropriasjon på eiendommen.
Dagboknr 7123, tinglyst 24.03.1980.
Best. om vann/kloakkledn. Nærliggende eiendommer gis rett til å føre vann- og avløpsledninger over sameiets eiendom.
Dagboknr 25983, tinglyst 03.11.1980.
Best. om vann/kloakkledn. Servitutten har samme innhold som servitutten over.
Dagboknr 63131, tinglyst 09.10.1986.
Erklæring/avtale. Bestemmelser knyttet til felles stikkledning med naboeiendommen.
Dagboknr 10931, tinglyst 19.02.1997.
Best. om garasje/parkering. Naboeiendommen med adresse Kittel-Nielsens vei 95 og 97 gir rett til å plassere garasje inntil 0,5 meter fra tomtegrensen.
Dagboknr 80625, tinglyst 28.01.2015.
Erklæring/avtale. Eiendommen er forpliktet til å bidra til opparbeidelse av ny kommunal infrastruktur og fraståelse av tomtegrunn til dette.
Dagboknr 1027982, tinglyst 04.11.2015.
Hafslund (netteier) gis rett til å ha nettstasjon med tilhørende kabelanlegg/luftledningsnett på eiendommen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og evt. ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sæter Terrasse er et flott bygg fra 2016 med en sentral beliggenhet på Sæter. Tar du heisen ned til bakkeplan finner alle servicetilbudene som ligger i tilknytning til Sæter krysset. Her er det flere caféer, spisesteder og nisjebutikker, samt Meny og Rema1000. På Sæter ligger også treningssenter, legekontor, bank m.m.
Kun ca. 150 meter til både trikkestasjonen og bussholdeplassen på Sæter. Trikken har rute 13 og 19 til hhv. Bekkestua og Majorstuen, begge via Oslo sentrum. Gangavstand også til Nordstrand togstasjon.
(Se www.ruter.no for rutetider).
Fra Sæter er det heller ikke langt til de to andre handelssentre i bydelen, Lambertseter og Holtet. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Holtet finner du bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til Østmarka og ned til fjorden med Nordstrand bad som nærmeste badeplass. Mot sentrum finner du området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kort vei til Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nærhet til Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bækkelaget Sportsklubb(BSK) - håndball, fotball, ski m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Kort vei til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på motsatt side av Ekebergveien, BestHelse på Holtet og Sats på Lambertseter.

Adkomst

Ekebergveien 226 ligger langs Ekebergveien, nord for Sæterkrysset. Inngangspartiet ligger på baksiden av bygget, mens innkjøringen til garasjeanlegget er på fremsiden fra Ekebergveien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærmiljøet.
Kort skolevei til Nordseter barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 953,7 kvm som tilhører sameiet. Meget pent opparbeidede fellesområder. Stille og rolig bakgård med adkomst, lekeapparater, beplantning m.m. Bakgården grenser til villabebyggelse.

Parkering

Leiligheten disponerer 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen.
Det er opplegg for el. bil lader på begge plassene. Automatisk portåpner.
Heis fra garasjeanlegget og opp til de øvrige etasjene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S4788 datert 18.06.2014.
Sæter er fortsatt under utvikling/utbygging og er en del av kommunedelplanen KDP-17, hvor det legges til rette for tettere bebyggelse, møteplasser og torg. Det foregår plan- og detaljreguleringer i disse dager, der det planlegges å legge til rette for ca. 40 boliger ved det sydøstre hjørnet av Sæterkrysset og at det sikres næring på bakkeplan. Nærliggende eiendommer med adresse Ekebergveien 232, Tallbergveien 2 B, Nordstrandveien 47 og Ekebergveien 230 omfattes av utbyggingen og det er planlagt i 3-4 etasjer. Det kan skje endringer i planforslaget underveis i prosessen.
Det må påregnes utvikling med oppføring av bygninger på tomten der «Evo-bygget» ligger, tomten nord for dette (der det i dag er parkeringsplass) og tomtedelen nedenfor Burger King, med adresser Ekebergveien 231, 233 og 235. Dette ettersom det er vedtatt detaljregulering av eiendommene, som legger til rette for utbygging. Disse tiltakene kan redusere utsikten fra leiligheten. Konferer gjerne med megler.
Det pågår plansak med detaljregulering av området rundt Sæterkrysset mellom Ekebergveien og Poppelstien. Det er foreslått omregulering av Nordstrandveien 43, Poppelstien 1 og 2 - 6, Ekebergveien 237-243, der hensikten er å tilrettelegge for boligutbygging med bymessige kvaliteter som tilpasser seg områdets identitet og skala. Bygningshøydene varierer mellom 2-6 etasjer og rommer ca. 130 leiligheter. Planen sikrer utadrettet virksomhet i 1. etasje og en barnehage.
I Sæterkrysset (Nordstrandveien/Ekebergveien) pågår det en plansak der hensikten er å legge til rette for opparbeidelse av sykkelanlegg i armene til Sæterkrysset og sikre trygg ferdsel for gående og syklende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Eiendomsskatten er kr 8 185,- for 2021.
Fellesutgiftene er kr 6 545,- pr. mnd. og inkluderer: Varme og varmtvann, tv og internett (basispakker), garasje, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, forretningsførsel og bygningsforsikring.
Felleskostnadene har følgende fordeling:
Kabel TV og internett kr 300,-
Oppvarming og varmtvann kr 1 811,-
Garasje kr 300,-
Andel felleskostnader kr 4 134,-
Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter, og er dermed a-konto.
Nåværende eiers strømforbruk som utgjør ca. 9000 kwh i året.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av tv og internett. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 403 083,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr kr 8 451 098.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 17.221.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Even Ole Håfjeld Helliesen og Tone Helliesen Håfjeld

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sæter Terrasse, med sameiebrøk 1710/49214.
Sameiet består av 34 leiligheter og 2 næringsseksjoner, hvor den ene seksjonen er garasjen og den andre er forretningslokalet.
Forretningsfører er Enqvist Eiendom AS.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe eller sjenanse for andre seksjonseiere/beboere. Seksjonseieren plikter å informere styret om dyrehold.
Iflg. selger har det vært rapportert om observasjon av kre i andre enden av gården.
Pr. i dag avregnes ikke forbruket av varmtvann/oppvarming, men i følge styreleder vil det trolig bli vedtatt avregning i løpet av året.
Næringsseksjonen har enerett til å disponere uteareal i tre meters bredde langs seksjonens yttervegg, i tillegg til andre bestemmelser i vedtektene.
Andel fellesgjeld er kr 4 648,- pr. 31.12.2019. Sameiet har ingen lån, og dette er kun leverandørgjeld.
Andels formue er kr 21.597,- pr. 31.12.2019.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen og dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 4.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0241/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20241

Dato

Sist oppdatert: 13. mai 2021 kl. 14:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.