Tunveien 8 Skårer Syd B 402

Etasje
4
Byggeår
2019
Areal (P-ROM)
45 m²
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
6 400 kr

Lørenskog - Skårer Syd - Flott 2 roms leilighet med utsikt, Vestvendt balkong og garasjeplass

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Leilighets type C, 2-roms 48 kvm:
En praktisk 2-roms leilighet på 48 m² med plass for et lettvint liv. Leiligheten har en åpen kjøkken-/stue med plass for både sittegruppe og spisebord. Det romslige badet gir plass for ulike oppbevaringsløsninger, og i boden kan man gjemme bort saker som ikke behøves i det daglige. Soverommet er kompakt,men har en fin garderobeløsning. Fra stuen er det en to-fløyet dør til balkong på 6 m². Balkongen har meget gode solforhold med fin utsikt.

Eiendommen

Tunveien 8 Skårer Syd B 402, 1470 LØRENSKOG 
Gårdsnummer 100, bruksnummer 791, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3029

Areal og innholdsbeskrivelse

BRA: 48 kvm
P-rom: 45 kvm

4. etg: Gang, 1 soverom, gang, bad, stue og kjøkken

Parkering

1 parkeringsplass i kjeller følger. Nedkjøringsrampe og adkomst via heis/trappesjakt i eget bygg på terreng til rekkehusene og adkomst via heis direkte opp til blokk A og B. 

Garasjeanlegget organiseres som et tingsrettslig sameie og inneholder biloppstillingsplasser, gjesteparkering og sportsboder for leilighetene. Tunveien Brl AS forbeholder seg retten til å eie, selge internt/tredjeparter, eller disponere usolgte garasjeplasser eller boder, også etter ferdigstillelse. 
Videre forbeholder selger seg retten til å organisere det tingsrettslige sameiet med enten borettslagene som eiere av garasjeanlegget, hver enkelt andelshaver som eiere av garasjeplassen eller at garasjeanlegget seksjoneres i flere deler, hvor borettslagene og selger eier sine seksjoner. 

Standard

Leilighets type C, 2-roms 48 kvm: 
En praktisk 2-roms leilighet på 48 m² med plass for et lettvint liv. Leiligheten har en åpen kjøkken-/stue med plass for både sittegruppe og spisebord. Det romslige badet gir plass for ulike oppbevaringsløsninger, og i boden kan man gjemme bort saker som ikke behøves i det daglige. Soverommet er kompakt,
men har en fin garderobeløsning. I gangen kan man få plass til flere meter med bokhyller. Fra stuen er det en to-fløyet dør til balkong på 6 m². Denne leilighetstypen ligger kun i bygg B.

Oppvarming

Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Oppvarming av boligene gjennom fjernvarme som styres av termostatstyrte radiatorventiler. Størrelse og tykkelse på radiatorer dimensjoneres ut fra varmeregnskapet og antall radiatorer i boligen. Det leveres radiatorer som dekker boligens varmebehov, ikke nødvendigvis i alle rom. Gulv i bad får gulvvarme. Varmt tappevann kommer også fra fjernvarme. Ventilasjonsaggregatet plasseres i bod. Det monteres vannmåler/ energimåler i hver boenhet for avregning av forbruk.

Energimerke Energimerket C1

Oppdragets KR-kode

KR60.19462

Økonomiske forhold

minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Vegard Gran-Andersen
Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Telefon
Mobil 93040891

Lurer du på noe

Vegard svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.