Komplett utleieoppgave

Steinliveien 6A

8 500 kr
57 m²
1 soverom
God plass til både sitte- og spisegruppe.
God plass til både sitte- og spisegruppe.
Homayon Tahir
Presenteres av
Homayon Tahir
ROLVSØY/ FREDRIKSTAD: Lys og pen 2-roms med stor terrasse til leie. Felles parkering- hyggelig fellesareal! RESERVERT!
 • Månedsleie
  8 500 kr
 • Byggeår
  1998
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  57 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Rød E

Visning

Trykk "SEND MELDING" for å avtale tidspunkt
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Steinliveien 6A, 1663 ROLVSØY
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 737, bruksnummer 343, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod/ walk-in closet i leiligheten.

Standard

Velkommen til Steinliveien- en pen og romslig 2-roms leilighet med østvendt terrasse! Leiligheten er godt vedlikeholdt med god standard. Boligen kan blant annet by på; soverom med walk-in, flislagt bad og lys stue med store vindusflater.
Standard: laminat på alle gulv og fliser på bad. Innervegger er malt i lyse og delikate farger, kontrastvegg på kjøkken. Overflatene holder god standard.
Stue
Åpen og stor stue med vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Utgang direkte til romslig østvendt terrasse. Stuen er arealeffektiv med plass til både sofagruppe og spisegruppe i stuen.
Kjøkken
Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Hvite profilerte fronter på skap. Godt med benkeplass. Fin sittegruppe på kjøkken.
Soverom
Soverom med walk-in closet/bod.
Bad
Flislagt bad med montert 90x90 cm dusjkabinett, servant med skap og WC. Oppsett for vaskemaskin/tørketrommel. Godt med oppbevaringsplass på bad.
Trykk "SEND MELDING" for å avtale tidspunkt

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en fin beliggenhet i et stille og rolig boligområde på Rolvsøy. Kort vei til Rolvsøy/Fredrikstadmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Boligen har nærhet til Østfoldhallene og kort avstand til Dikeveien med flere kjøpesenter, diverse forretninger og treningssenter m.m. Det er også gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg.
Det er kort vei til Rolvsøy/Fredrikstadmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter.

Barnehager, skoler og fritid

Nærhet til Rekustad skole, Steinerskole og barnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Annen viktig informasjon

Utleier

Viken Fylkeskommune ATT: Frank-Tore Toresen

Informasjon om husleie

Leien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Oppvaskmaskin på kjøkken
- Felles parkering
Inkluderer ikke:
- Strømabonnement tegnes selv av leietaker
- Innboforsikring
Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 25.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.060,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.09.2022 og utløper: 31.08.2025
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av utleier og er avtalt til:
Vederlag - fastpris: kr 5 000,-
pluss øvrige posterte vederlag.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0122/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.22122

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2022 kl. 17:37
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Trykk "SEND MELDING" for å avtale tidspunkt
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █