Komplett salgsoppgave

Bassengvegen 26

4 000 000 kr
119 m²
4 soverom
Eiendomsmegler Krogsveen v/Frida Tørrishaug har gleden av å presentere Bassengvegen 26!
Eiendomsmegler Krogsveen v/Frida Tørrishaug har gleden av å presentere Bassengvegen 26!
Velholdt og solrik enebolig beliggende i blindvei på Aulifeltet | 4 soverom | Garasje | Familievennlig!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Omkostninger
  101 342 kr
 • Totalpris
  4 101 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1986
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  119 m²
 • Bruksareal
  129 m²
 • Tomteareal
  719,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  300 kr
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bassengvegen 26 - en fin og velholdt enebolig beliggende på toppen av Aulifeltet. Her bor du i et barnevennlig område i blindvei med kort avstand til alt du måtte trenge - tog, matbutikker, skoler og apotek. Eneboligen går over tre etasjer og består av blant annet kjøkken, stue, 4 gode soverom, vaskerom/wc og bad. Uteområdene er fine og består av gressplen, en rekke beplantning og stor platting.
Inne består boligen velholdt og stilren. Du ankommer boligen i en koselig entré med umiddelbar adkomst til WC/ vaskerom. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og skaper et hyggelig allrom, de 4 soverommene er fordelt på hver sin etasje og det er bad i underetasjen. Du finner også eget kontorrom og bodrom i boligen. Dobbelgarasje og asfaltert innkjørsel!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bassengvegen 26, 1929 AULI
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 201, bruksnummer 551

Innhold

Totalt bruksareal: 129 kvm
Totalt primærrom: 119 kvm
Bruksareal:
Enebolig 129 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Kjeller: 38 kvm: Gang, 2 soverom og baderom.
1. etasje 59 kvm: Entré, toalettrom, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje 22 kvm: Soverom, kontor og gang.
Sekundærrom:
Enebolig:
Kjeller: 7 kvm: Boder.
1. etasje 0 kvm:
2. etasje 3 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.09.2022 utført av Anticimex AS.
Dobbelgarasje med oppbevaringsmuligheter.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2:
- Baderom underetasje: Vannrør, sluk og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Det er registrert bomlyd i enkelte fliser. Observert synlige skader i tettesjikt, grunnet alder. Høydeforskjell i sluk.
- Vaskerom/ Toalettrom: Redusert luftfuktighet med naturlig ventilasjon. Vannrør, sluk og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Observert stedvis soting og kakkelering i himlingsplate etter stråleovn. Høydeforskjell i sluk.
- Øvrige rom: Stedvis knirk i gulv og bærer preg av slitasje i underetasje og 2.etasje.
- Innvendige trapper: Kun håndløper på en side.
- Teknisk anlegg, VVS anlegg:
- Dører og vinduer: Vinduer og dører av eldre dato, det må forventes høyere varmetap.
- Yttertak: Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader.
- Drenering: Nedgravd og skjult, TG2 er gitt for å belyse risiko.
Øvrige punkter har fått tilstandsgrad 1 eller TGIU.
Selger opplyser videre:
- 2005: Lagt inn varmekabler gulv på bad. Lagt flis bad egeninnsats. Skiftet klosett vaskerom hovedetasje, utført av Sørumsand. Rørleggerforretning. Ble utført ca. 2014. Skiftet baderomsinnredning 2021 egeninnsats. Firmanavn: Årnes Elektro.
- Sukkermaur om våren på bad underetasje, mus på kryploft, fanget med felle.
- Ser noen sølvkre innimellom, kom etter renovering kjøkken 2018.
- Bygd terrasse på inngangsparti. år 2007. Paviljong oppført 2018. Skiftet bordkledning på vegg øst inngangsparti år 2016.
- Pål Hope i firma Elektriker`n Kjell Sæterøy AS 22.04.2022 Skiftet alle Automatsikringer, jordvern. Ladestasjon montert i garasje. Utbedret mangler ved eltilsyn fra Elvia. Firmanavn: Kjell Sæterøy AS.
- Nytt elektrisk i el - skap godkjent av Elektriker`n Kjell Sæterøy AS.
- Kontroll El -anlegg og godkjent av Elvia 2022.Mai.
- Montert ny Easee lader 22.04.2022.
- Kjøkkenet hadde vannlekkasje ved vask i 2018. Ble utbedret August 2018 via forsikringsselskap og SSG Group. Det ble da revet en vegg og lagt nytt gulv i kjøkken, gang og stue. Oppussing av soverom hovedetasje gjort med egeninnsats 2021.
- Soveromsvindu i underetasje er defekt (åpne/lukke mekanisme). KOMMENTAR FRA SELGER: Nytt vindu vil bli skiftet innen 01.11.22 på soverommet.

Moderniseringer og påkostninger

- Paviljong 2018.
- Kjøkken 2018.
- Gulv i kjøkken, stue og gang 2018.
- Soverom hovedetasje 2021.
- Skiftet baderomsinnredning 2021.
- Byttet garasjeport 2022.
- EL-lader 2022.
- Sikringsskap byttet 2022

Standard

Entré:
Det første som møter deg er en lys entré, som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Her er det plass til oppheng av jakker og sko. Veggflatene er malt i en lys og innbydende farge. Videre er det laminatgulv i entreen som er gjennomgående i første etasje, dette er nytt fra 2018. Med direkte adkomst fra entreen finner du vaskerom/ wc.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og er byttet ut i 2018 (Ikea). Kjøkkenløsningen er velholdt og lys med god benkeplass. Innredningen har høyglans, håndtaksfrie, slette skapfronter, laminert benkeplate, oppvaskkum med ett-greps armatur, samt induksjon koketopp. I tillegg til kjøkkeninnredningen er det godt med plass til sittegruppe med flott utsyn. Videre har kjøkkenet stekeovn, frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, både for deg som ønsker mye benke- og skapplass, og for deg som ønsker et sosialt kjøkken.
Stue:
Stuen ligger i åpen løsning med både spiserom og kjøkken. Her er det god plass til sofa som kan nytes ekstra godt med varme fra peisovn. Rommet er romslig og her kan man med enkelthet innrede etter eget ønske og personlige stil. Fra stuen er det utgang til nordvendt balkong som måler 19 kvm.
Soverom:
Boligen har totalt 4 gode soverom som er fordelt i hver sin etasje. Rommene byr på god plass til seng og nattbord, samt garderobeløsning etter eget ønske. Perfekt for en stor familie, eller for deg om har behov for ekstra oppbevaring.
Baderom:
Badet ligger i underetasjen og har standard fra byggeår, med baderomsinnredning fra 2021. Det er flislagt gulv med varme og panelte overflater på vegger. Innredningen består av servant med skuff og skapfronter, vegghengt speil med integrert belysning, dusjkabinett med integrert armatur og hånddusj, gulvstående toalett og avtrekksvifte på vegg. Inspeksjonsluke med tilgang til stoppekran.
Vaskerom/ wc:
Fra entreen ligger det wc/ vaskerom. Gulvet er belagt med belegg. Innredning av servant, speilskap på vegg, frittstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Varmekilde er ovn over dør.
Kontor:
Eget kontorrom i andre etasje med god plass til skrivepult, hyller og alt du måtte trenge.
Ved inngangspartiet er det fine uteplasser som ligger sydvendt og måler ca. 38 kvm. Koselig paviljong er satt opp i 2018.
Oppbevaring: innvendige boder og garasje.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: Integrert koketopp, stekeovn, frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin.
Annet løsøre som medfølger handelen: Gressklipper Honda (3 år gammel), noe hageredskap, frittstående ovner og 2 paller med ved.
Leveres uten noen form for garantier, ut over eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Boligen varmes opp i form av elektrisitet og vedovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.02.1996. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Dagboknr 10584, tinglyst 24.12.1987, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om veg/ vann/ kloakk/ elektriske ledninger m.v. Forbud mot næringsvirksomhet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, barnevennlig og trafikkstille boområde på Auli i Nes kommune.
Aulifeltet ligger i et skrånende landskap med flott utsikt over store deler av Nes. Fra boligen har du kort vei til marka med gode tur - og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter, med blant annet skiløyper, tur - og sykkelstier. I skogen bak Aulifeltet ligger Svarstadtjernet, med bademuligheter og flotte turområder. Eiendommen ligger i et trafikkstille og barnevennlig område - veletablert bomiljø.
Auli har barneskole og flere barnehager i området. Skolen skal bygges om, og det bygges idrettshall.
Den daglige handlingen kan gjøres på Kiwi eller Coop Extra. Ladepunkt for el-bil finnes på Kiwi Auli. Har man behov for ytterligere servicetilbud er Amfi Årnes, Fokus på Sørumsand og Strømmen senter en kort biltur unna!
Området kan by på utendørsbasseng på Rånåsfoss, også kjent som "Bader'n". Det er et utendørs badeanlegg som har toalett, dusj, vannrensing mm., og er et flott tilbud til lokalbefolkningen. Det er også fiske - og bademuligheter i vakre Glomma!
I nærområdet er det gressbane/skøytebane som er svært populær for barna på feltet.
Det er ca. 5 min. med bilkjøring til både Auli og Rånåsfoss stasjon med god offentlig kommunikasjon i form av tog til Oslo, Lillestrøm og Årnes - godt tilrettelagt for pendlere!
ca. 10 min gange til bussholdeplass.
ca. 11 min bilfri gange til Auli skole.
Avstand med bil:
Årnes: ca. 18 min.
Gardermoen: ca. 30 min.
Oslo S: ca. 45 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visning.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.
Auli barnehage (0-5 år) - 19 minutters gange (1,6 km)
Korsdalen barnehage (0-5 år) - 20 minutters gange (1,7 km)
Auli skole (1-7 kl.) - 11 minutters gange.
Runni ungdomsskole (8-10 kl.) - 19 minutter med bil.
Hvam videregående skole - 13 minutter med bil.
Sørumsand videregående skole - 13 minutter med bil.
Nes videregående skole - 18 minutter med bil.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 719,9 kvm.

Parkering

Parkering i frittstående dobbelgarasje (måler 36 kvm) og på asfaltert innkjørsel. EL-lader montert.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Årnes Vannverk. Det er ikke installert vannmåler i boligen.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 05.12.1985 for Søndre Auli med tilhørende kommuneplanens arealdel 2019-2030 datert 03.09.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.225,- for år 2021. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Årsprognose for eiendomsskatt 2022 er kroner 4.062,-.
Vann: Privat - Årnes vannverk. Kr. 2.800 pr. år for 1-2 boende i huset. Kostnaden øker videre pr. antall boende i huset, kr. 700 pr. person.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år. / 25.105 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3867.
Boligen er tilknyttet Telenor som internett- og tv leverandør og har avgift på kr 900 pr. mnd (350MB). Boligen er tilknyttet Fiber.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 777.818,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.797.850,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest 172,- NOK.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.101.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Oskar Aarø og Merethe Strand

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Søndre Auli Velforening.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,4% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 24-0041/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR24.2241

Dato

Sist oppdatert: 26. september 2022 kl. 12:36

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.