Åros

Frøtvedtåsen 7

Prisantydning

5 180 000 kr

Omkostninger: 31 222 krTotalpris: 5 211 222 kr
Byggeår
2019
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
135 m² / 142 m²
Tomteareal
700 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Veranda

Nyoppført lekker enebolig med god planløsning - Barnevennlig beliggenhet - Lave kjøpsomkostninger

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Frøtvedtåsen 7
Nyoppført og særdeles lekker enebolig med god planløsning og barnevennlig beliggenhet. Det er en åpen stue/kjøkken løsning som gir et moderne preg. Det er store vinduer som gir rommet mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til koselig platting og hage. Det er totalt 3 soverom som holder en god størrelse. Hovedsoverommet har en god walk in closeth løsning. I 2.etasjen er det en loftstue som er helt perfekt tilholdssted for både voksne og barn. Eiendommen inneholder et flott kjøkken og 2 delikate flislagte bad. Boligen er utstyrt med wathergard med fjernkontroll, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon. Eiendommen ligger flott til i etablert nabolag med få minutters gange til diverse forretninger. Fra 1/1-2020 ligger eiendommen i Asker kommune. 

Eiendommen

Frøtvedtåsen 7, 3474 ÅROS 
Gårdsnummer 251, bruksnummer 754, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3025

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger flott til i etablert nabolag med få minutters gange til diverse forretninger og serveringssted i Åros sentrum. Badestrand i få minutters gange fra eiendommen.

Gode bussforbindelser med bla. ekspressavganger retninger Oslo/Drammen fra Åros sentrum kun noen minutters gange fra eiendommen. 10 minutter med bil til Røyken togstasjon, noe lenger til Slemmestad brygge og hurtigbåt til Aker brygge Oslo.

Kun noen få minutters gange til sjøen med flotte bade- og fiskemuligheter. Nytt oppvekstsenter med barnehage og barneskole i umiddelbar nærhet. Flotte tur og friluftsområdet i nærmiljøet, både langs kysten og i marka. Idrettsmiljø i NÅIF IL.

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Kjør E18 til Asker, ta av og følg veien til Heggedal og Røyken. Ta E134 et lite stykke mot Hurum/Drøbak, i rundkjøring før tunnel kjør mot Åros. Følg Hurumveien mot Åros, og ta til høyre inn Lille Åros vei før Rema 1000 butikken. Fra Lille Åros vei ta Frøtvedåsen opp til høyre. Etter ca 300 meter vil du få eiendommen på din høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Frydenlund barneskole og Røyken ungdomskole. Kort vei til diverse privat og offentlige barnehager. 

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 160 kvm
Totalt bruksareal: 142 kvm
Totalt primærrom: 135 kvm

Primærrom:
1.etasje 73 kvm: Entré/hall, vaskerom, bad og stue/kjøkken. 

2.etasje 62 kvm: Stue, 3 soverom hvorav det ene har walking in closeth og bad.

Sekundærrom:
Teknisk rom/bod: 7 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.10.2019 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiendommen er opparbeidet med gruset adkomst og oppstillingsplass for bil, ny gressplen og ny
terrasse.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betongplate på mark. Drenering fra byggeår. Bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av kledning i tre. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdør i tre med isolerglass. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre, tekket med betongtakstein med snøfangere. Glasstak over inngangsdør. Takvinduer i stue andre etasje. Takrenner, nedløp og beslag i stål.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.11.2019 Denne kan fås ved henvendelse til megler.


Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Nyoppført og særdeles lekker enebolig med god planløsning og barnevennlig beliggenhet. Det er en åpen stue/kjøkken løsning som gir et moderne preg. Det er store vinduer som gir rommet mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til koselig platting og hage. Det er totalt 3 soverom som holder en god størrelse. Hovedsoverommet har en god walk in closeth løsning. I 2.etasjen er det en loftstue som er helt perfekt tilholdssted for både voksne og barn .Boligen er malt i lyse og tidsriktige farger som gir et helhetlig og ordentlig inntrykk. 

Kjøkken: 
Flott ikea kjøkken med masse skap og benkeplass samt gode praktiske løsninger. Kjøkkenet er forøvrig innredet med overskap og underskap, benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag,
integrert stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk over kokeplass med komfyrvakt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Det er totalt 2 bad i boligen. De er fordelt med et bad i hver etasje. Begge badene er pent flislagt og innredet med baderom innredning som er levert av Scandic oase , dusjnisje med glassdører, vegghengt wc og speil med lys. 

Vaskerom: 
Praktisk vaskerom med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet er det direkte adkomst til bod/teknisk rom der du har egen utgang. 


Oppvarming

Gulvvarme i hele første etasje og på bad i andre etasje samt peisovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C4

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

23.04.2019 - Dokumentnr: 455747 - Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Knr:0627 Gnr:51 Bnr:575 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Røyken Kommune 
Org.nr: 938 709 866 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 


02.10.2018 - Dokumentnr: 1347301 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:0627 Gnr:51 Bnr:575 
Elektronisk innsendt 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse iht til kommuneplan datert 01.10.2015. Reguleringsplan Frøtvedt felt 2.1 datert 23.03.1992 er også gjeldene område. Og her er eiendommen regulert til boliger og annen veigrunn. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR16.19156

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til kr 12.000,- per år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Dette vil variere ut i fra vannforbruk. 

Kjøper må belage seg på utgifter for forsikring, strøm og tv/internett.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen er helt ny er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.


Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift av tomteverdien (kr 1.200.000) til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.211.222,- 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 40.000,- inkl mva.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Håkon Espeseth
Eiendomsmegler

Håkon Espeseth

Telefon
Mobil 45271262

Lurer du på noe

Håkon svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.