Komplett salgsoppgave

Hovinveien 39

10 500 000 kr
100 m²
3 soverom
Velkommen til Hovinveien 39 - presentert av Emir Resulbegovic fra Krogsveen
Velkommen til Hovinveien 39 - presentert av Emir Resulbegovic fra Krogsveen
Kart
Del
Marienfryd / Hasle
Unik - Usjenert 4-R endeleil. med majestetisk utsikt - Sol fra morgen til kveld på balkong (30kvm) - 2 baderom - Garasje - Takterrasse

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  10 500 000 kr
 • Omkostninger
  264 464 kr
 • Totalpris
  10 764 464 kr
 • Etasje
  9
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  100 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 909 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning. Dersom ingen av de oppsatte tidspunktene passer, kan du kontakte megler for privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Unik leilighet med majestetisk utsikt ut over by og fjord. Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet på hjørnet i 9.etg., med balkong som strekkes seg rundt hele leiligheten (30 kvm.) Her skinner solen fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld. Helautomatisk, moderne solskjerming er montert og gjør at leiligheten holder seg behagelig sval gjennom varme sommerdager. Bosetter du deg her, ligger du mange meter over øvrige naboer i terrenget. Dette gir en wow-faktor i tillegg til at boligen ikke har noen form for innsyn. Høyblokken ligger i rolige og ettertraktede omgivelser på Marienfryd, med heis rett ned til restauranter og frisør.
 • To medfølgende boder i kjeller (sjeldent)
 • Dobbel heis i bygget
 • Rå felles takterrasse med selskapslokale for leie til beboere
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Hovinveien 39, 0661 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 128, bruksnummer 132, seksjonsnummer 48, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 100 kvm
  Totalt primærrom: 100 kvm
  Primærrom:
  9. etasje - 100 kvm: Entré, stue/kjøkken, 2 baderom, 3 soverom og et omkledningsrom.
  I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på hhv. 5.6 og 6.5 kvm.
  Boligens balkong er på ca. 30 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert , utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  I denne leiligheten blir byggemeldte innvendige boder benyttet som omkledningsrom, og er ifølge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens primærareal.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med panel, plater, puss og teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt)
  - Hulltaking (for å sjekke fukt) er ikke foretatt da dette er prefabrikkerte baderomskabiner og kan unnlates i henhold til §2-2, i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel).
  Øvrige kontrollpunkter er vurdert til TG0 (tilstandsgrad 0 - ingen avvik) og TG1 (tilstandsgrad 1 - i orden).
  Ovennevnte er kun ment som et utdrag fra vedlagt tilstandsrapport. For fullstendige beskrivelser og forklaringer på tilstandsgradene samt kommentarer ellers utover dette henvises til rapporten.

  Sammendrag av selgers egenerklæring

  Selgerne har bodd ca. 8 år og 6 måneder i boligen, som ble kjøpt i 2015.
  Utdrag fra selgers egenerklæring:
  Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
  - Ja. Sameiet vant en sak mot utbygger (Veidekke) som medførte at Veidekke måtte legge om rørsystemene i blokka. Dette var en omfattende jobb som ble utført i 2021/2022 og alt ble fikset.
  Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
  - Nei. Det er lagt opp helt ny infrastruktur for topp moderne el-billading. Dette har vi betalt for. Denne jobben ble gjort i november 2022. Alt er lagt opp og klart frem til parkeringsplassen. Selve ladeboks bestilles ved siden og det er fastsatt god pris for dette.
  Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
  - Nei. Leiligheten ligger i 9 etg.
  Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?
  - Ja. Sameiet vant en sak mot utbygger (veidekke) som medførte at Veidekke måtte legge om rørsystemet i blokka (vann). Dette ble utført og fikset i 2021/2022. Verdien av denne jobben var mange millioner. De var inne i alle leiligheter og fikset rør. Alt arbeid ble utført av faglærte.
  Egenerklæringen følger vedlagt i sin helhet i salgsoppgaven.

  Standard

  Krogsveen avd. Hasle v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere denne unike leiligheten med majestetisk utsikt ut over by og fjord. Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet på hjørnet i 9.etg., med balkong som strekkes seg rundt hele leiligheten (30 kvm.) Her skinner solen fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld. Elektrisk solskjerming er montert og gjør at leiligheten holder seg behagelig sval gjennom varme sommerdager.
  Bosetter du deg her, ligger du mange meter over øvrige naboer i terrenget. Dette gir en wow-faktor i tillegg til at boligen ikke har noen form for innsyn.
  Høyblokken ligger i rolige og ettertraktede omgivelser på Marienfryd, med heis rett ned til restauranter og frisør.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Det første som møter deg er en lys og luftig entré, som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen er innredet med stor skyvedørsgarderobe og har god plass til yttertøy og sko. I tillegg er det direkte tilgang til omkledningsrom for ytterligere oppbevaring. Veggflatene er malt i en dus, grønn farge, på gulvet er det velholdt eikeparkett og downlights i tak.
  I denne leiligheten blir byggemeldte innvendige boder benyttet som omkledningsrom, og er ifølge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens primærareal.
  Stue:
  Unik og romslig hjørnestue med en lys og luftig romfølelse. Det første som møter deg er store vindusflater og en slående flott utsikt, noe som gir en fantastisk atmosfære og wow-faktor. Her er det god plass til sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Rommet er romslig og har en rektangulær form hvor man med enkelthet kan innrede etter eget ønske og personlige stil. Eier har montert biopeis i stuen, som setter kveldsstemningen hele året. I og med at leiligheten ligger høyt opp i etasjeplan er det ingen direkte innsyn til leiligheten. Her ferdes du fritt både i stuen, balkong og på soverom. Fra stuen er det 2 utganger til en flott hjørnebalkong via plassbesparende skyvedører, som strekker seg langs hele leiligheten. Pene hvite flater og fondvegger i grått gir et moderne uttrykk. Helautomatisk, moderne solskjerming er montert på alle vinduer, som gjør leiligheten deilig sval på varme solfylte dager.
  Kjøkken:
  Moderne og innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med stuen. Hvit innredning fra Sigdal med profilerte fronter og eik benkeplate, underlimt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Innredningen er tilpasset rommets utforming for en god bruk av stue- kjøkkenområdet. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, Miele stekeovn og induksjon koketopp med ventilator over samt frittstående kjøl-/fryseskap medfølger. Det er også satt inn et romslig, prisvinnende vinskap i forlengelsen av kjøkkenet. Fliser, stikkontakter og belysning mellom benk og overskap.
  Balkong
  Fra stuen er det videre adkomst til romslig hjørnebalkong på hele 30 kvm. Balkongen strekker seg langs hele leiligheten og har gode solforhold. Her kan man nyte solen fra soloppgang til solnedgang! Nydelig utsikt over nærliggende parker, Oslo by og helt ned til Oslofjorden. El-uttak på balkongen gir mulighet for el-grill eller utebelysning.
  Hovedsoverom:
  Hovedsoverommet er av god størrelse og byr på plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Stor skyvedørsgarderobe med speildør. Store vindusflater gir mye lysinnslipp og skaper en luftig atmosfære. Rommet ligger høyt og fritt med utsikt over Oslo by og Oslofjorden - her kan du sove med vinduet åpent! Flott 3-stavs eikeparkett på gulv og vegg- og himlingsflater er malter i en avslappende farge. Direkte adkomst til boligens første av to baderom. Tenk å våkne til denne utsikten hver dag?
  Baderom I:
  Innbydende og meget romslig bad med hvite fliser på vegg, gråmelerte fliser med varme i gulv og downlights i himling. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, servant med underskap, speil med belysning over og skapinnredning på vegg.
  Soverom II:
  Boligens andre soverom er også av fin størrelse og passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Lyst og luftig rom med parkettgulv og hvitmalte veggflater.
  Soverom III:
  Det tredje soverommet er også av god størrelse og er i dag innredet som barnerom.
  Passer selvsagt også godt som gjesterom eller kontor. Godt med lysinnslipp fra stort vindu. Velholdt 3-stavs parkett på gulv og hvitmalte veggflater.
  Baderom II:
  Boligens andre baderom er også lekkert med hvite fliser på vegg, grå fliser og varme i gulv samt downlights i tak. Videre har baderommet vegghengt toalett og servant med skapinnredning og speil med belysning og overskap. videre er badet innredet med dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate.
  Diverse:
  - 9.etg. med rå utsikt
  - 30 kvm stor hjørnebalkong med meget gode solforhold
  - Gjennomgående god standard
  - 2 romslige baderom
  - 3 lyse og luftige soverom
  - 2 heiser opp til leiligheten
  - Stor garasjeplass i lukket og kameraovervåket garasjeanlegg
  - Felles takterrasse med en slående utsikt over hele Oslo by og selskapslokale
  - Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader
  - Internett/fiber og kabel-TV er inkludert i felleskostnader
  - Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
  - 2 felles sykkelparkeringer i garasjeanlegget
  - Barnevennlig og svært ettertraktet område med fortrinnsrett i Espira Marienfryd (bhg.)
  - Sogner til Hasle skole

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med radiatorer via sentral fjernvarme. I tillegg varmekabler på begge baderom og bioovn i stue.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på oppføring av kontorbygg datert 22.05.1970. Det foreligger ferdigattest på omgjøring av kontor til boligbygg datert 18.01.2016. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
  I denne leiligheten blir byggemeldte innvendige boder benyttet som omkledningsrom, og er ifølge gjeldende måleregler derfor medregnet i leilighetens primærareal.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om parkering, adkomstrett og avtale om at fellesareal/parkeringsanlegg skal være til felles bruk.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Sentral og attraktiv beliggenhet på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse.
  Området er har gjennom de seneste årene blitt betydelig oppgradert med store, frodige parkdrak og lekeplass for de minste. Hovinvbekken er åpnet opp og sildrer langs hele området, hvor det er anlagt ny og idyllisk gangsti som tar deg hele veien ned til Ensjø. Nyrenoverte Hasle Skole ligger ca. 200 meter fra boligen. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.
  Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss (rute 21, 28, 60 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Bysykler er det også flust av, både ved Hasle Torg (Grenseveien) samt på oversiden av torget (Økernveien).
  Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.
  Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, apotek, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi-butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m. På Tøyen skal det nye Tøyenbadet bygges og ferdigstilles etter planen ila 2025. Dette skal bli et moderne badeanlegg med fire bassenger innendørs og et stort utendørs badeanlegg.
  På Oslos tak ligger bydelen Hasle, og på Hasle ligger Vinslottet. Vinslottet, et ikonisk bygg og landemerke som tidligere huset Vinmonopolets tapperi. Det historiske bygget er bygget om og igjen fullt av liv. Det er ikke et ekte slott, men et sted du stikker innom for å gjøre unna ukeshandelen, shoppe litt, klippe håret og få legetime når du trenger det. Det er også stedet kolleger, venner og naboer samles til store og små «happenings», over en caffè latte eller til en uhøytidelig søndagsmiddag!
  Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I høyhuset på Marienfryd er det sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up og Thairestaurant. I området ved eiendommen finnes Petersborgkvartalet som har kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  En rekke barnehager i umiddelbar nærhet. Beboere på Marienfryd har fortrinnsrett ved Espira Marienfryd barnehage.
  Hovinveien 39 sogner pt. til Hasle skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 1.237 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
  Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier og noe beplantninger. Felles takterrasse og selskapslokale i 14.etg. Selskapslokalet er utstyrt med møbler, kjøkken med kjøkkenutstyr og wc.
  Hver seksjonseier disponerer takterrassen som har en slående utsikt over hele Oslo by. På takterrassen er det gassgrill, sittegrupper og solsenger i sommerhalvåret.
  Selskapslokalet benyttes eksklusivt av beboerne ved f.eks. større sammenkomster med venner og familie

  Parkering

  Medfølgende garasjeplass med elbillader i felles garasjeanlegg.
  Garasjesameiet har etablert infrastruktur for felles ladeanlegg for elbiler og hybrider i garasjen, så boks kan etableres av kjøper om ønskelig. Dette betales da av hver enkel.
  Sameiet har gjesteplasser i Bertrand Narvesens vei hvor parkering registreres elektronisk via seksjonseierne. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig og allmennyttig formål (barnehage) i henhold til reguleringsplan S-4411 datert 12.11.08 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Tomten hvor det i dag er en Rema1000-forretning, er regulert til bolig iht. midlertidig reguleringsbestemmelse S-2864 datert 14.05.86. Det foreligger ingen planer på tomten pt.
  Saksnummer: 201609079 - Reguleringssak - Hjørnetomta Grenseveien/Økernveien - Detaljregulering - Utbygging av boliger, næring og hotell.
  Det er foreslått utbygging av boliger, næring og hotell. Byggehøyder er i hovedsak opp mot 7-8 etasjer med unntak av bygget nærmest T-banestasjonen på Hasle som er foreslått til opp mot 14 etasjer med en avtrapping i fra 11. etasje.
  Saksnummer 201604970 - Reguleringssak: Hasle - Valle Hovin - Planprogram med veiledende plan for offentlige rom - VPOR - Forslag til politisk behandling. Planprogrammet skal vise et forslag til fremtidig byutvikling innenfor planområdet, med anbefalinger for blant annet bystruktur, arealformål, torg, parker og grøntområder. Planprogram og veiledende plan for offentlig rom (VPOR) skal gi rammer for fremtidige reguleringsplaner innenfor planområdet. Valle Hovin skal videreutvikles som det viktigste arealet for idrett og rekreasjon i Hovinbyen.
  Saksnummer: 202008314 - Reguleringssak: Grenseveien 65 - 67 - Bestilling av oppstartsmøte - Omregulering til boligformål.
  Tiltakshaver ønsker å transformere eiendommen fra dagens bilvirksomhet til et fremtidig bydelsprosjekt med hovedsakelig boliger, dog også attraktive næringsseksjoner og offentlig-private kultur - og tjenestetilbud i lagerhallen.
  Saksnummer: 202015041 - Gladengveien 12 A-N - 14 A-C - Stålverkskroken 40 - 42 - Oppføring av to boligblokker og rekkehus med underjordisk garasjeanlegg.
  Ferd Eiendom utvikler Humlehagen, et attraktivt ­boligprosjekt sentralt i Ensjøbyen. Her kommer 133 ­leiligheter og 9 unike rekkehus, antatt ferdigstilt 2. halvår 2023.
  202114852 - Byggesak. Gladengveien 8 - Oppføring av boliger C11 og D11.
  De tidligere stålverkshallene er ferdig revet og det planlegges oppføring av 4 frittliggende lamell/ punkthus plassert på en underliggende parkeringssokkeletasje tilpasset stedlig og fremtidig omkringliggende parkdrag og gatetun. Prosjektet heter Ensjøparken og totalt skisseres det ca. 200 leiligheter i prosjektet som etter planen skal stå ferdig Q1 2025.
  Sjekk ut hvordan det skal blir her: https://www.profier.no/prosjekter/ensjoparken-oslo/ og https://ensjoparken.no
  Det er også mottatt varsel om igangsatt detaljregulering av Økernveien 97-99 - Hasle Stasjon, bl.a. der Bavaria holder hus. Her blir det også utbygging med mange boliger. Saken kan følges på Plan og bygningsetatens hjemmeside, saksinnsyn med saksnr. 201801786.
  Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 5 909,- pr. mnd. og inkluderer: Oppvarming, varmtvann, fibernett, trappevask, felles byggningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel mm..
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Appvarsling kr. 116,-
  Bredbånd kr. 240,-
  Felleskostnader kr. 5.553,-
  Felleskostnader for garasjeplass på kr 320,- pr. mnd. kommer i tillegg.
  Felleskostnadene for garasjeplassen øker med kr. 32,- til kr. 352,- pr. mnd. fra 01.01.23.
  Eiendomsskatten er kr. 4.580,- pr år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av fibernett, det er 500Mbit fibernett som er inkludert i fellesutgiftene. Ønsker man raskere internett eller en TV-pakke kan dette bestilles hos leverandør, dette betales da av hver enkelt.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 1 973 906,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 7 106 062,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2022 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2020, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 4.580,- for 2022. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 25 684,- pr. 31.12.2021
  Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 18.11.2022

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Eierskifte garasjeplass kr. 794,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 10.764.464,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Jo Simen Skog og Kristin Aamodt

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Marienfryd Høyhuset Sameie, med sameiebrøk 50/6715.
  Sameiet består av 83 seksjoner, 79 leiligheter og 4 næringsseksjoner.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
  Sameiets revisor er Ernst & Young AS.
  Forsikringsselskap er Gjensidige forsikring - polise nummer: 89923534.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt.
  Sameiet har et felles selskapslokale i 14.etg. som benyttes eksklusivt av beboerne ved f.eks. større sammenkomster med venner og familie. Lokalet booker man på www.h39.no.
  Sameiet har en felles takterrasse som har en slående utsikt over hele Oslo by. På takterrassen er det gassgrill, sittegrupper og solsenger i sommerhalvåret.
  Sameiet har egen hjemmeside: https://vibbo.no/marienfryd-hoyhuset/om
  Styrets arbeid:
  - Tvisten med Veidekke Entreprenør AS ble avsluttet i rettsforlik i lagmannsretten 10.12.2020. Partene kom i hovedsak til enighet om at Veidekke skal bytte ut deler av VVS anlegget i bygget og montere varslere på vannrør i leilighetene. Arbeidet startet på nyåret i 2021, og skal etter planen ferdigstilles i løpet av 1. halvår 2021
  - Etter en anbudsrunde oppgraderte GET (nå Telia) internett og TV infrastrukturen i bygget. Etter mye klager fra beboere i seksjonssameiet videreførte styret klagene til GET og fikk refundert en måneds kostnader knyttet til internett
  - Etter en anbudsrunde er byggets forsikring byttet fra Tryg til Gjensidige. Den nye avtalen tredde i kraft 1.1.2021
  - Dørautomatikken i hoveddøren er nå byttet til en med automatisk åpning etter at personlig kode er tastet inn
  - Styret jobber videre med oppfølging av vedlikeholdsplanen og reparerer og bytter ut nødvendige komponenter etter hvert som behovet oppstår
  Planlagte påkostninger:
  Styret har ingen kjente planlagte kostnader for inneværende år iht. styreleder.
  Imidlertid er Høyhuset en relativ stor bygningsmasse som nå er over 10 år, og beboere vil måtte påregne økte felleskostnader i forbindelse med økt behov for vedlikehold i årene fremover.
  Selskapslokalene i 14 etg. skal etter planen pusses opp basert på frivillig dugnad på initiativ fra beboere.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Generelle bestemmelser
  Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mange
  Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
  På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvarkan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
  Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring ombudgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.
  Forbrukerkjøp - definisjon
  Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Forbruker – avtalevilkår
  Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
  Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon
  Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
  Ikke-forbruker – avtalevilkår
  Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
  Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.900,-
  Visninger: kr 3.125,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0326/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.22326

  Dato

  Sist oppdatert: 22. januar 2023 kl. 19:07

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning. Dersom ingen av de oppsatte tidspunktene passer, kan du kontakte megler for privatvisning.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Vil du varsles om lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.