Komplett salgsoppgave

Kjos ringvei 9B

1 990 000 kr
87 m²
3 soverom
Kjos Ringvei 9B
Kjos Ringvei 9B
Kart
Del
Jon Fadnes
Presenteres av
Jon Fadnes
Åsane- Stor leilighet med 3 soverom og solrik balkong. Flotte utearealer - Oppussingsobjekt!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  1 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  110 569 kr
 • Omkostninger
  8 900 kr
 • Totalpris
  2 109 469 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1981
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  87 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 895 kr
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kjos ringvei 9b!
Terrasseleilighet med vestvendt beliggenhet i 3 etasje med heis.
Veldrevet borettslag med 210 leiligheter fordelt på 5 bygg med 11 oppganger.
Dette er en svært innholdsrik 4-roms leilighet på hele 90 kvm, i tillegg får du 18 kvm terrasse med sol fra ca. kl. 13-21 om sommeren.
Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til turområder og badevann, det er tøffelavstand til ny Spar dagligvarebutikk, treningssenter og busstopp. Det er gå -og sykkelavstand til alt man måtte ønske, Vågsbygd sentrum har utallige butikker, shopping, dagligvarebutikker og take-away matserveringssteder. m.m.
Innvendig kan leiligheten by på 3 soverom, bad, kjøkken, stue, gang og 1 innvendig bod og en i kjeller
Leiligheten er moden for oppussing!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjos ringvei 9B, 4622 KRISTIANSAND S
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 13, bruksnummer 1055
Andelsnummer 159, Åsane Borettslag, organisasjonsnummer 955359720

Innhold

Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 87 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
3. etasje 87 kvm: Entré, gang, stue, 3 soverom, kjøkken, bad.
Sekundærrom:
3. etasje 6 kvm: Bod, sjakt
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller
Kjellerboder er fellesarealer som styret i borettslaget/sameiet fordeler og kan omdisponere.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2023 utført av Frank Georg Veraas. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Byggemåte
Leilighet i 3.etg. tilknyttet borettslag fra 1981. Tilkomst til leiligheten via felles trapperom og heis. Bygget er oppført i mur konstruksjoner. Utvendig fasade forblendet med fasadeplater. Bygget har flat takkonstruksjon. Leiligheten har balkong med utgang fra stuen. Bod tilhørende leiligheten i kjeller. Felles vaskerom i gangen ved heis. Utvendig opparbeidet fellesområder med asfalt, plen og beplantning. Lekeplass mellom blokkene.
Biloppstillingsplass nedenfor nabo blokka. Offentlig tilknyttet vann og avløp. Elektrisk oppvarming
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget, Det er ikke gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget, og det foreligger ingen dokumentasjon. Løs kontakt bak kjøleskap må festes tilstrekkelig, kabel i gangen mot
stuen bør også festes bedre. Med bakgrunn i de registrerte avvik må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for elsjekk. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000 TG 3
Leiligheten holder enkel standard innvendig og det må påregnes oppgradering/renovering av og i de fleste rom.
Overflater bærer preg av alder og slitasje og oppgradering må forventes.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Leiligheten bærer preg av alder og slitasje. Det bør forventes oppgraderinger og enkelte elementer bør renoveres.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.05.1981.  
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
Borettslaget har en liten leilighet bestående av et stort og et lite soverom, totalt 6 soveplasser, samt kjøkkenkrok og bad/toalett til disposisjon for beboerne. Leiligheten kan bestilles gjennom styremedlem i borettslaget. Leiligheten ligger i Grågåsveien 45 A, 1. etasje, og leieprisen er ca. kr. 250,- per døgn. Det betales et depositum ved bestilling i høysesong som jul, påske og sommer. Beløpet blir fratrukket ved avregning av leieperioden. Det gjelder også egne prioriteringsregler i høysesongen. Dette fås opplyst ved henvendelse til Solveig Skjeggedal eller borettslagets vaktmester.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger av dødsbo ikke har mulighet å vite.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.
Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse og overtas slik den fremstår på visning!

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kjos ringvei 9 har en svært rolig og sentral beliggenhet i øvre bydel i Vågsbygd, kalt Åsane. Nærområde byr på badevann, turområder, busstopp like ved samt Spar dagligvarebutikk og alt Vågsbygd har å by på som f.eks treningssenter, Amfi Shopping senter med over 40 butikker m.m. Videre er det båthavn i Auglandsbukta og med nærliggende badeplass i sjøen bl.a ved Storeneset.
Fra leiligheten er det bare en kort kjøretur på ca. 8-9 minutter til Kristiansand sentrum. Det er forøvrig sykkel -og gangsti hele veien.

Adkomst

Fra Vågsbygd følger man Vågsbygd ringvei som går over til Øvre ringvei, ta av på Kjos ringvei og deretter første avkjørsel til venstre og du vil se bygget. Parker ved anvist gjesteparkering. Leiligheten ligger i øvre/øverste blokk, venstre inngang, Kjos ringvei 9. Det vil bli skiltet ved annonsert visning og merket med "Krogsveen" på ringeklokken. - Husk å meld deg på visning, da vi gjennomfører påmeldingsvisinger.

Beskrivelse av tomt

Velstelt og pent opparbeidet felles eiet tomt på 42 417 kvm. Her er det asfalterte adkomstveier og oppmerket parkeringsplasser, belegningsstein ved sittegruppe, lekeanlegg, svært flott beplantning og grønne gressplener.

Parkering

Det rikelig med biloppstillingsplasser på borettslagets tomt på anviste plasser.
Her er det også muligheter for lading av el-bil.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann, kloakk og kommunal festetomt.

Regulerings-og arealplaner

Plan nr. 246. Åsane Gnr. 13, Bnr. 1 og 9. Reguleringsplan stadfestet 12.06.1973. Formål: boligformål.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5895,- pr. mnd. og inkluderer:
Avdrag felleslån 596
Renter felleslån 154
Avdrag felleslån 378
Renter felleslån 129
Dugnadsbidag 50
Driftskostnader 4 588, dette inkluderer følgende:
Revisjonshonorar, Styrehonorar, Forretningsførerhonorar, Rådgivningstjenester, Kontingent boligbyggelag, Lønn, Arbeidsgiveravgift/ sos. kost., Vedlikehold/serviceavtaler, Kabel-tv, Bredbånd/Ip-telefon/kollektiv internett,
Forsikring, Kommunale avgifter, Strøm, Renhold, fellesareal, Verktøy, driftsmatriell, inventar, Kontorrekvisita, trykksaker, Telefon og porto, Drift maskiner, Andre driftsutgifter og Avskrivninger.
Felleskostnadene justeres etter borettslagets faktiske utgifter, normalt en til to ganger årlig. Det tas forbehold om at felleskostnadene kan justeres fortløpende pga renteøkninger.

Opplysninger om fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 114686501, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.01.2023: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 19
Saldo per 17.01.2023: 14 725 864
Andel av saldo: 77 347
Første termin: 30.06.2002Første avdrag: 30.06.2010 ( siste termin 30.06.2032 )
Lånenummer: 67143508955, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.01.2023: 4.88% pa.
Antall terminer til innfrielse: 29
Saldo per 17.01.2023: 6 325 000
Andel av saldo: 33 222
Første termin/første avdrag: 28.02.2022 ( siste termin 28.02.2030 )
3 mnd. Nibor + margin pt 1,75%

Omkostninger

    I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Utlysning forkjøpsrett kr 7768
Totalt kr. 8900,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr. 2 100 569. Av dette beløpet utgjør kr 110569,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri (Boligkjøperforsikring) Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget kr. 700,- pr. ny andelseier kommer i tillegg.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Elin Brødslev Ommundsen

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Åsane Borettslag. Borettslaget består av 210 leiligheter.
Forretningsfører er Sørlandets boligbyggelag, styreleder: Dag Berthran Danielsen tlf. 90877441. Vaktmesteren Thor Nygård kan også treffes på mobiltelefonnummer 906 05 779.
Dugnad samt trappevask må påregnes. Det er generelt forbud mot husdyrhold i borettslaget, men andelseier kan søke styret om dette.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Megler har fått informasjon om at borettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Se www.nbbl.no for mer informasjon.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. 

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0020/23
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.2320

Dato

Sist oppdatert: 25. januar 2023 kl. 12:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.