Komplett salgsoppgave

Syvervika 24

3 700 000 kr
115 m²
3 soverom
Eiendommen er beliggende like ved sjøen med flott vestvendt utsikt mot Lepsøya, Haramsøya og Flemsøy/Skuløy
Eiendommen er beliggende like ved sjøen med flott vestvendt utsikt mot Lepsøya, Haramsøya og Flemsøy/Skuløy
Hildre
NY PRIS! Nyere enebolig med nydelig beliggenhet ved sjøen |Alt på ett plan|Flott utsikt|Gode solforhold|

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  3 700 000 kr
 • Omkostninger
  93 842 kr
 • Totalpris
  3 793 842 kr
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  115 m²
 • Bruksareal
  132 m²
 • Tomteareal
  844,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig fra Fiskarhedenvillan med flott beliggenhet ved sjøen småbåthavn like ved
* 3 soverom
* Flott utsikt
* Gode solforhold
* Livsløpsstandard
* Eiendomstomt på 844 kvm.
* Tidligere garasje mot nord er omgjort til kontor/hobbyrom
* Stor terrasse mot vest, syd og øst
* Småbåthavn like ved

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Syvervika 24, 6272 HILDRE
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 324, bruksnummer 263, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 132 kvm
Totalt primærrom: 115 kvm
Bruksareal:
Enebolig 132 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 115 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom og hobbyrom
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 17 kvm: 2 boder
Det var opprinnelig garasje mot nord. Den er pt. omgjort til kontor/ hobbyrom og bod, men kan tilbakeføres til garasje ved behov. Port er montert.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.05.2022 utført av Steffen Nohre Terkelsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 2017 med yttervegger er oppført av bindingsverk med stående kledning og visuell kontroll av vegger sannsynliggjør følgende oppbygning: Kledning, utlekting, vindtett plater, isolert bindingsverk, dampsperre, isolert påforing og veggplater. Taket er tekket med betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Undertaket er ikke synlig, men ut i fra alder og byggemåte er det trolig et dampåpent undertak. Takrenner, nedløp og beslag er av stål, og disse er fra byggeår. Det er saltakskonstruksjon med w-takstoler og kaldt loft. Boligen har vinduer fra byggeår, og er av trevirke som er aluminiumsbelagt og har 3-lags glass. Terrassedør er av trevirke som er aluminiumsbelagt og har 3-lags glass. Ytterdør er fra byggeår og har malt trevirke. Det er bygget terrasse på grunn som går delvis rundt 3 av 4 sider på huset.
Det er montert ildsted i boligen men dette er ikke registrert hos kommunen - bør utføres.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at følgende bygningsdeler har fått tg2:
Utvendig:
Nedløp og beslag
Balkonger/terrasser
Innvendig:
Overflater
Vaskerom - overflater gulv
Bad - overflater vegger og himling
Tekniske installasjoner:
Vannledninger
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selger har gitt følgende opplysninger i sitt egenerkæringsskjema:
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende? svarer selger ja. Musebånd var ikke satt på riktig av firma. Dette ble satt på i fjor etter det kom en mus trippende på mørkeloftet. Ikke vært mus der siden musebånd ble montert.
Selger informerer også om at hun mener det er innlagt radonsperre. Radonmåling ikke foretatt.
Selger opplyser også at området nedenfor huset og ned til sjøen er friområde uten godkjenning for ytterligere bebyggelse.

Standard

Nyere tiltalende enebolig med alt på ei flate. Meget gode lys-, sol- og utsiktsforhold.
Utvendig er det overbygd inngangsparti.
Vindfang har fliser på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt tak. Speil skyvedørsgarderobe.
Stue og kjøkken er i åpen løsning og har åpen himling i tillegg til store vindusflater mot vest. På gulv er det laminat, malte vegger og panel i tak. Peisovn. Det er utgang fra stuen til terrasse på terreng som delvis går rundt 3 sider av huset. Det er montert utrekkbare levegger på terrassen. Det er sol til kl 23:45 midtsommers. Persienner i stuevinduer.
Romslig kjøkkeninnredningen fra Drømmekjøkkenet med glatte fronter i en dus blåfarge (Tordenskjoldsblått). Laminat benkeplate og fliser over benker. Innredning i hesteskoform med både overskap, underskap og høyskap, Integrerte hvitevarer: Siemens komfyr og induksjonstopp, ASKO oppvaskmaskin, Frittsteående helt kjøleskap og helt fryseskap i hvitt medfølger. Kjøkkenventilator fra Siemens med avtrekk ut over tak.
Flott flislagt bad med varmekabler. Badet har egendesignet baderomsinnredning med ovenpåliggende servant. Vegghengt toalett. Dusj med foldbare glassvegger.
Vaskerom/wc har fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Det er utslagsvask i stål og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge mot vederlag etter avtale med selger. Varmtvannsbereder, rør-i-rør skap, stoppekran og sikringsskap med automatsikringer montert i vaskerom.
Boligen har 3 soverom. på to av soverommen er det parkett på gulv og laminat på ett. Malte vegger og rupanel i tak. Hovedsoverom er beliggende mot vest med flott utsikt mot sjøen. Her er det stor garderobeløsning med to doble garderobeskap. Soverom nr. 2 og 3 er belliggende mot øst. Solgardin i vindu.
Det er innredet hobbyrom/kontor i garasjen men her er det mulighet for tilbakeføring til garasje ved behov. Egen inngang til bod i garasjen som i dag brukes som vedbod. Ved vil medfølge. I bakkant av "garasjen" er det også ei bod med hyller, skap og sentralstøvsuger. Vedlikeholdsfri garasjeport er montert.
Det er trappeluke i gang for adkomst til kaldtloft med god lagringskapasitet.
Balansert ventilasjon.
FIber innlagt.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv i vindfang, bad og vaskerom. Peisovn i stue. Det er i tillegg balanset ventilasjon i boligen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.04.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Hobbyrom/kontor er innredet der som det på byggetegninger er garasje. og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at det må brukes som garasje som opprinnelig plantegning viser. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/324/263:
19.08.2016 - Dokumentnr: 750990 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1507 Gnr:324 Bnr:15
01.01.2020 - Dokumentnr: 1811168 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1534 Gnr:24 Bnr:263

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser helt nede mot sjøen på Hildre i Ålesund kommune. Det er småbåthavn like ved eiendommen. Området består av eneboliger og gårdsbruk. Fine turmuligheter i nærområdet. Det er ca. 2 km til barneskole (1-7. klasse). Det er barnehage ca 2 km unna og i Søvika og Brattvåg. Dagligvarehandel kan gjøres enten hos Spar eller Coop Prix i Søvika eller hos Rema, Bunnpris eller Coop Extra i Brattvåg - ca. 8 min med bil begge veier. Til Vatneeidet er det ca. 22 km og til handelssentrum på Digerneset er det ca. 30 km. Foran eiendommen mot sjøen er det friareal.

Adkomst

Kommer du fra Søvika og kjører mot Hildre og Skjelten ligger eiendommen ca. 8,5 km fra Søvik sentrum på venstre hånd ned mot sjøen like før avkjørsel til småbåthavnen. Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Hildre skule (1-7 kl.) 23 min. gange - 1.9 km
Brattvåg ungdomsskule (8-10 kl.) 9 min. m/bil - 8 km
Haram vg. skule 10 min. gange - 8.8 km
Borgund vg. skole 40 min. m/bil - 43.7 km
Barnehager:
Hildre barnehage (1-6 år) 4 min. m/bil - 3.3 km
Søvik barnehage (1-6 år) 10 min. m/bil - 8.9 km
Brattvåg barnehage (0-5 år) 11 min. m/bil - 9.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 844,3 kvm som er opparbeidet med gruslagt gårdsplass, plen og naturstein. Det er terrasse mot nordvest og sør.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på eget tomt. Gruset adkomst og parkeringsareal. Også mulight for å tilbakeføre hobbyrom/kontor til garasje (ref. byggetegninger).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen har septiktank som er felles for boligfeltet med kommunal tømming. Tanken er nylig tømt iflg. eier.
Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til detaljregulering for bustadfelt ved Hildre småbåthavn - del av gnr. 24, bnr. 15 og 18 datert 17.11.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Ubebygd tomt mot syd som nabo eier og iflg. selger er det ingen byggeplaner på denne.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt er kr 16.863,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon
Eiendomsskatten er kr 4.354,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.200,- pr. år. / 12.000 kwh. pr. år. Årlig nettleie kr 9.600,-.
I selgers husstand har det bodd 2 personer.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.241,-.
Boligen er tilknyttet tv- og internett fra Telefon og har en årlig avgift på kr 9.000,- (kr 750,- pr. mnd).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 933 169,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 110 563,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.793.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Heidi Irene Ulfsnes Sørensen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-.
Visninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0119/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.22119

Dato

Sist oppdatert: 01. juli 2022 kl. 13:21

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.