Komplett salgsoppgave

Svenskestuvegen 10

6 500 000 kr
184 m²
3 soverom
Velkommen til ditt nye hjem
Velkommen til ditt nye hjem
Kart
Del
Fin familiebolig over tre plan | Barnevennlig boområde | Rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet | Dobbeltgarasje

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 500 000 kr
 • Omkostninger
  163 670 kr
 • Totalpris
  6 663 670 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1997
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Areal
  184 m²
 • Bruksareal
  193 m²
 • Tomteareal
  629,6 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød D

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Svenskestuvegen 10!
En frittliggende enebolig over tre plan med meget barnevennlig beliggenhet. Boligen består i 1.etg inneholder entre, vaskerom, toalettrom, kjøkken/spisestue og stue. 2.etasje består av gang, baderom og tre soverom samt garderoberom. U.etg. av gang, baderom, kontor, tv-stue med kinoanlegg og trimrom samt innvendig bod (hvorav kun bad er godkjent). Flat og fin tomt, med boltreplass for hele familien. Parkering i dobbel garasje.
Attraktivt og etterspurt på grunn av sin nærhet til sentrum, og samtidig at det er stille og fredelig og midt i naturen. Det er gangveger til barne-, ungdoms- og videregående skoler. Barnehager, kommunale og private, like i nærheten. Skolene har SFO og fritidstilbudene innenfor idrett og kultur er utallige.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Svenskestuvegen 10, 2067 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 142, bruksnummer 221, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 193 kvm
Totalt primærrom: 184 kvm
Bruksareal:
Enebolig 193 kvm
Primærrom:
Enebolig:
U. etasje 63 kvm: Trapperom/gang, baderom, kontor, tv-stue og trimrom.
1. etasje 73 kvm: Entre/trapperom, vaskerom, toalettrom, kjøkken/spisestue og stue.
2. etasje 48 kvm: Trapperom/gang, baderom og tre soverom.
Sekundærrom:
Enebolig:
U. etasje 4 kvm: Innvendig bod.
2. etasje 5 kvm: Garderoberom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2023 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Det gjøres oppmerksom på at store deler av kjeller er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. se pkt. ferdigattest for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med ark, utvendig tekket med betongtakstein. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Store deler av boligen har TG2 bl.a våtrommene, kjøkken, kjøkken , kjeller, drenering og yttertak.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 
Selger opplyser videre:
- vi har oppdaget en liten sprekk i gulv flis på badet i 2etg
- baderom i kjelleren ble bygd fra scratch i 2018, av egeninnsats og ufaglært
- utført arbeid/kontrll på vann/avløp i hele badet i kjelleren er i 2018 og badet i 2etg i 2022
- Hele kjelleren ble oppusset i 2018 av egeninnsats/ ufaglært
- i 2018 i forbindelse med oppussing av kjeller ble det utført tømrerarbeid og murerarbeid

Standard

Kjøkken: Gulvflater med laminat. Malte overflater på vegger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Kjøkkenhalvøy mot spisestue. Overskap og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Heltre benkeplate med skyllekum og oppvaskkum med ett-greps armatur. Stedvis platekledning over benkeplate og 2 doble stikkontakter på vegg. Innebygget microovn i høyskap. Frittstående komfyr er plassert i nisje. Innebygget oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryser. Platekledning i himling.
Toalettrom: Gulvflater med parkett og malte overflater på vegger. Servant med ett-greps armatur. Hylle og dobbel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Platekledning i himling.
Vaskerom fra byggeår. Gulvflater med gulvbelegg og malte overflater på vegger. Utslagsvask med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Platekledning i himling. Vaskerom også har utgang til terrasse.
Bad 2.etasje: Baderom med overflater fra 2022, sluk av typen plast fra byggeår. Flislagt gulv (oppå gulvbelegg) med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med servant med ett-greps armatur. Speilskap samt dobbel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Avtrekksventil med vifte i himling. Malt overflate i skråtak og i himling med downlights.
Bad underetasje: Baderom med overflater fra 2018, sluk av typen plast fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Speil samt dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Malt overflate i himling samt på nedsenket felt med downlights.
Øvrige rom: Gulvflater med parkett, tregulv og laminat. Tapet og malte overflater på vegger. Trepanel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Innerdører har profilerte dørblader. Garderobeskap på enkelte soverom samt i garderoberom. Utgang fra vaskerom til terrasse. Utgang fra stue til terrasse.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmekabler, kombinert med peisovn i stue. Varmekabler på vaskerom, stue, gang og kjøkken i 1.etg, på bad i kjeller, samt hele underetasjen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.01.1998. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Terrassedør sikrer.
- Kjeller avstengt. Ikke kontrollert. Besiktiges senere.
- Permanent trapp utvendig.
- Montering av terrasse.
- Ferdig planert terreng skal ha forskriftsmessig fall fra grunnmur.
- Første etg. og annen etg. rørleggerarbeider i orden.
- Det må sendes inn erklæring som sikrer Ullensaker kommune å ha ledninger over tomta.
- Ildsted ikke ferdig montert. Befares senere.
Det anbefales å montere feierplatform slik at skade på pipebeslag unngås. 
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. 
Det gjøres oppmerksom på at store deler av kjeller er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Alle rom i kjeller bortsett fra bad er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring.
Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Garasje byggemeldt i 2003. Tilbygg byggemeldt. Har verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst en servitutter på eiendommen. Disse omhandler at det var byggeklausul fra Mesterhus/Fenstad bygg AS ved tomtekjøp. Har ingen betydning for eiendommen i dag.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Veletablert, barne- og familievennlig boligområde like nord for Jessheim. Attraktivt og etterspurt på grunn av sin nærhet til sentrum, og samtidig at det er stille og fredelig og midt i naturen. Det er gangveger til barne-, ungdoms- og videregående skoler. Barnehager, kommunale og private, like i nærheten. Skolene har SFO og fritidstilbudene innenfor idrett og kultur er utallige.
Naturskjønt, like ved den idylliske badeplassen Nordbytjernet. Nordbytjernet er hele Jessheims favorittsted om sommeren. Det er flotte badeplasser, stupebrygge, fiskebrygge, grillplasser og volleyballbaner her. Rundt tjernet er det etablert et fint nett av gangstier, tilrettelagt for bevegelseshemmede. Her kan man gå tur og få med seg en flott naturopplevelse, sommer som vinter.
I Jessheim sentrum er det tennisbaner, flere treningssentre, lysløyper, en stor og flott idrettspark med fotballbane, flerbrukshall, hockeyanlegg og svømmehall. Shoppingmulighetene er fantastiske. Jessheim Storsenter alene har 150 butikker, spisesteder og servicebedrifter. I tillegg kommer alle de andre butikkene i og like utenfor sentrum, med alle bransjer representert. Kulturtilbudet blomstrer. Både blant de som selv vil delta som utøvere og de som kommer for å se, lytte, nyte og oppleve. Kulturhuset har tre fine kinosaler, konsert- og teatersal,
utstillingslokale, bibliotek og café. I tillegg er det gourmetrestaurant og konsertscene i det fasjonable Herredshuset.
Det er bare 5 minutter til Jessheim Stasjon og 4 minutter til Jessheim Storsenter. Boligområdet ligger like nord for Jessheim, langs den gamle E6, like ved E16, som går til Gardermoen. Dit tar det
bare 7 minutter. Til Oslo kommer du på 30 minutter med bil, og 39 minutter med tog. Det er to avganger i timen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 630 kvm opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og belegningssteinsbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Parkering

Parkering i garasje og på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat og offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Svenskestusletta" datert 17.08.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.08.1989. 
Avsatt i kommuneplanen ti: Boligbebyggelse - Nåværende vedtatt 23.03.2021.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.164,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 26 300 kwh i 2022.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.875,- hos Watercircle.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av fiber og har avgift på kr 1.453,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet alarmselskap som koster kr 400,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 422 296,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5 120 265,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.670,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 15.050,-/kr.17.550,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Delan-Sing Selvanayagam og Krishnashanty Varatharajan

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000 av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0209/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.23209

Dato

Sist oppdatert: 21. desember 2023 kl. 14:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.