Komplett salgsoppgave

Eilert Sundts gate 38A

5 900 000 kr
76 m²
2 soverom
Velkommen til visning i Eilert Sundts Gate 38A
Velkommen til visning i Eilert Sundts Gate 38A
Uranienborg
Delikat 3-roms selveierleilighet over to plan i villa på Frogner. Hageflekk, god takhøyde og Sigdal kjøkken. Nytt i 2014

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  5 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  26 239 kr
 • Omkostninger
  149 492 kr
 • Totalpris
  6 075 731 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1880
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  76 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  4 405 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Ta kontakt med megler dersom oppsatte visningstid ikke passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Eilert Sundts gate 38 A! Tre-roms selveierleilighet som ble ombygd i 2013/2014. Boligen ligger sentralt og attraktivt på Frogner, med sentral beliggenhet med nærhet til alt Oslo har å by på. God planløsning med hovedetasje bestående av entré og åpen stue/kjøkken. I underetasjen finner du to gode soverom og bad. Høydepunkter
 • Eksklusiv bruksrett til hageflekk
 • Takhøyde på 2,92 m i stue/kjøkken
 • Rolig og sentral beliggenhet blant ærverdige by-villaer
 • Arealeffektiv planløsning
 • Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Moderne og god standard
 • Utvendig og innvendig ombygget i 2013/2014
 • Grunnmur/yttervegg og sluk har fått tilstandsgrad 3. Se mer info i tilstandsrapport

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Eilert Sundts gate 38A, 0259 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 213, bruksnummer 116, seksjonsnummer 3

Innhold

Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 76 kvm
Primærrom:
1. etasje: Entré, kjøkken/stue.
Underetasje: Gang, bad/wc og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 8,5 kvm. Den romslige kjellerboden er innredet med 3 klesskap og et hyllesystem. Gulvet er belagt med terrasseheller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 02.05.2022, utført av Takstpartner Hosle. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Soverommene i underetasjen stemmer ikke overens med godkjente byggetegninger. Se mer informasjon under punktet "Ferdigattest".

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med bærende konstruksjoner i mur og etasjeskiller i trebjelkelag. Det er påvist fuktighet i grunnmur/yttervegg i underetasje. Dette er under utredning via sameiet da det sannsynligvis gjelder hele bygget. Dette har fått tilstandsgrad 3. Sluk på bad har fått tilstandsgrad 3 grunnet ufagmessig utførelse. Se supplerende tekst om grunnmur, bad og andre forhold i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Moderniseringer og påkostninger

Installert nytt dusjbatteri og dusjsystem.
Malt trappen.
Montert taklyssystem i stua.
Montert garderobeløsninger på soverom.
Montert vekkseksjon i stue/kjøkken.

Standard

Lys og lekker selveierleilighet med meget god planløsning og generøs takhøyde. Boligen holder en gjennomgående god og moderne standard med store åpne rom som gjør leiligheten luftig. Leiligheten er pusset opp i 2014.
1. etasje:
Entré:
Lys og innbydende entré som byr på lagringsmuligheter for sko, yttertøy og bekledning. Entréen leder videre inn til stue/kjøkken.
Kjøkken/stue:
Leiligheten byr på et romslig og sosialt oppholdsrom med åpen kjøkken- og stueløsning med god takhøyde på 2,92 m. Det er god plass til å innrede slik du ønsker med sofagruppe, spisebord og kontorplass. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette laminerte skapfronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og innfelte hvitevarer koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap.
Undertasje:
Gang:
Lys gang med nytt parkettgulv fra 2016. Her er det plass til bokhyller/garderober for ekstra oppbevaring.
Bad:
Delikat flislagt bad med varmekabler. Badet består av servant med skuffeseksjon, speil med overlys, dusjhjørne med svingbare glassdører, frittstående klosett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.
Hovedsoverom:
Det største soverommet er på ca. 15 kvm med god plass til dobbeltseng og store garderobeskap.
Soverom 2:
Praktisk soverom som passer utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor/hobbyrom. I det siste har selger har hatt god nytte av rommet som treningsrom.
Velkommen på visning!

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på bad og panelovner i øvrige rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ingen ferdigattest på oppføring av bygget, men det foreligger ferdigattest på ombygging og oppdeling av boenheter datert 16.01.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Leiligheten har enkelte avvik fra godkjente byggetegninger. Intern trapp er flyttet fra å være tegnet foran dagens dør til entréen. Dagens soverom 2 er flyttet fra opprinnelig plassering, og en intern bod er fjernet for å få større soverom. Det gjøres oppmerksom på at dagens vinduer i underetasjen er plassert for høyt på vegg til å brukes som rømningsvei. Dette kan gjøres godkjent ved å plassere et trinn eller fastmontert møbel under vinduet slik at det ikke er høyere enn 1 meter til vinduskarmen.
I seksjoneringsbegjæringen stemmer tegningen overens med dagens situasjon.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser utover andel fellesgjeld.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, bestemmelse om bebyggelse om bestemmelse om vann/kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eilert Sundts gate 38 A ligger meget attraktivt og sentralt til i enveiskjørt gate midt mellom Majorstuen og Frogner/Briskeby. Gaten fikk sitt navn i 1879 og er oppkalt etter teolog og samfunnsforsker Eilert Sundt (1817-1875). Eiendommen ligger i veletablerte omgivelser omgitt av eksklusive by-villaer, ambassader og blandet bygårdsbebyggelse.
Nærmiljøet har en hyggelig atmosfære med populære serveringssteder, sjarmerende detaljhandlere og dagligvareforretninger. De populære handlegatene Skovveien, Frognerveien og Bogstadveien/Hegdehaugsveien ligger alle i nærheten.
Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Gangavstand til Uranienborgparken, Slottsparken og Stensparken. Josefines park er nylig oppgradert og ligger få kvartaler fra leiligheten. Parken er fylt med spennende kunst fra Fredrik Raddum og er lyssatt på kvelden. For øvrig ikke langt til vakre Frognerparken med skulptursamlingen Vigelandsanlegget og frodige Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, beplantning og grøntanlegg i særklasse.
Området har dessuten gode velvære- og treningstilbud innendørs med Sats på Bislett, Sats Colosseum, Sats Fagerborg, Fresh Fitness i Bogstadveien og Barrys Bootcamp i Parkveien. HIYoga, Oslos hotteste yoga-studio, ligger også i gangavstand.Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. På Bislett Bad kan du ta deg en svømmetur i bassenget eller trene i flott treningssenter.
Gode transportmuligheter med trikk nr. 19 fra Rosenborg og 21-bussen fra Uranienborgveien. Det er kun et par minutters gange til Nationaltheatret stasjon som er et av knutepunktene for offentlig kollektivtrafikk i Oslo. Trikkestoppet i Bogstadveien (11 og 19) tar deg rett opp til Majorstuen hvor du finner Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og derfra har du tilgang til alle T-banens linjer, trikk nr. 11, 12 og 19 samt busslinjer nr. 20, 22, 25, 28, 45, 46, 112 og 156. Dessuten tilgang til Flybussen fra Majorstuen og Flytoget fra Nationaltheatret.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 637,4 kvm som tilhører sameiet. Seksjon 1 til 4 har eksklusiv bruksrett til hageflekk. Resten av tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan S-2255 hentet ut 20.09.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977.
Pågående byggesaker og reguleringssaker:
Eilert Sundts gate 36: Pågående sak om riving og bygging av garasje. Saken er foreløpig i søknadsprosess. Saksnummer 202117022
Uranienborgveien 29: Bruksendring av underetasje til fire hybler. Søkt om rammetillatelse. Saksnummer 202117225
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4.405,- pr. mnd. og inkluderer: Bredbånd, renter og avdrag, kommunale avgifter, trappevask, styrehonorar, forsikring, forretningsførsel, strøm i fellesarealer, mm.
Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2.793,-
Renter fellesgjeld: kr 1612,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd.
Kjøper må selv tegne kabel-tv avtale.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 843 766,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6 637 557,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9.602,- pr. 31.12.2021.
Andel fellesgjeld er kr 26.239- pr. 31.12.2021.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 176.701,- pr. 31.12.2021 og lånevilkårene er:
Lån
Bien Sparebank
Restsaldo: kr 176.701,-
Andel av saldo: kr 26.239,-
Nedbetalingsdato: September 2024
Rente: 4,47%

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 075 731,-.
Av dette beløpet utgjør kr 26 239,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Joar Svedenborg Tuv

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Eilert Sundts gate 38, med sameiebrøk 79/532.
Sameiet består av 9 leiligheter.
Forretningsfører er Edin Eiendomsservice AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Filterbytte på ventilasjonen har blitt endret fra kullfilter til vanlig filter da det utgjorde en betydelig kostnadsbesparelse.
2020:Beplantning av ny hekk i fellesarealet.
2020: Utbedret avløpsrør, arbeid utført av Olimb AS.
Planlagte påkostninger:
Sameiet er under utredning av et problem med fukt i grunnmur. Dette ble oppdaget etter hulltagning i kjelleretasjen av denne leiligheten, og det har i ettertid vært hentet inn en skaderapport som viser høy luftfuktighet i konstruksjonen. Sameiet jobber med utredning av problemet samt innhenting av tilbud fra entreprenører. På ekstraordinært årsmøte 25.04.2022 ble det vedtatt å innhente skaderapport på alle leilighetene med kjelleretasje for å se om tilstanden er den samme i alle leilighetene. Etter disse undersøkelsene er det ikke avdekket andre problemer rundt grunnmuren. Sameiet har fått et tilbud fra Urbana fasade på utbedring av grunnmuren. Dette har en totalpris på 36.560,- som vil betales av nåværende eier.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Provisjon kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0088/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2188

Dato

Sist oppdatert: 29. mai 2022 kl. 18:41

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler dersom oppsatte visningstid ikke passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.