Komplett salgsoppgave

Såvegen 1E

3 990 000 kr
66 m²
2 soverom
Velkommen til Såvegen 1E - Tiltalende og luftig 3-roms eierleilighet i 2. etasje
Velkommen til Såvegen 1E - Tiltalende og luftig 3-roms eierleilighet i 2. etasje
Jessheim
Tiltalende og lys 3-R eierleilighet i 2. etg | Garasjeplass m/elbil-lader og sydvendt balkong på 10 kvm | Sentralt

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  100 920 kr
 • Totalpris
  4 090 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 524 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Såvegen 1E er en tiltalende og romslig 3-roms eierleilighet beliggende i 2. etasje med heisadkomst. Det er tilhørende parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg samt en kjellerbod på ca. 5 kvm. Eiendommen ligger i et veletablert, populært og sentrumsnært boområde på Jessheim. Gangavstand til offentlig transport, både bussterminal og togstasjon ligger noen få minutters gange fra leiligheten.
Leiligheten rommer lys entré, tiltalende stue i god størrelse, lyst kjøkken, flislagt bad med gulvvarme og 2 gode soverom. Utgang fra stue til overbygd og flott balkong på ca. 10 kvm med god plass til sittegrupper. For kalde dager og ekstra hygge kan man ta i bruk stemningsfull gasspeis i stuen. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Såvegen 1E, 2050 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 132, bruksnummer 245, seksjonsnummer 121, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 69 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 69 kvm
Primærrom:
2. etasje 66 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm,
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 12.09.2022, utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Boligbygg over 4 etasjer, samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger samt skillende dekker av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig forblendet med teglstein og liggende trepanel. Takkonstruksjonen av saltaksform utvendig tekket med takstein. Takkonstruksjonen er ikke besiktiget.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2):
- Overflater gulv og vegger på bad. Det registreres bomlyd i enkelte fliser på vegg og gulv, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Overflater gulv på kjøkken. Gulvet bærer preg av slitasje.
- Overflater gulv i øvrige rom. Stedvis knirk i gulvet og det bærer preg av slitasje.
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Det er observert skjeggkre.
- Lagt opp lys på kjøkken 2008. Firmanavn: Romerike Elektro.
- Ladeboks på biloppstillingsplass i garasje.
Selger informerer om at det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Standard

Såvegen 1E er en tiltalende og lys 3-roms eierleilighet beliggende i 2. etasje med heisadkomst. Det er tilhørende parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg samt en kjellerbod på ca. 5 kvm. Eiendommen ligger i et veletablert, populært og sentrumsnært boområde på Jessheim. Gangavstand til offentlig transport, både bussterminal og togstasjon ligger noen få minutters gange fra leiligheten.
Entré
Det er heisadkomst til leilighetsplan. Lys entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko.
Stue
Tiltalende stue i god størrelse med plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Vindusflater som strekker seg fra gulv til tak slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til overbygd og sydvendt balkong på ca. 10 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. For kalde dager kan man ta i bruk stemningsfull gasspeis.
Kjøkken
Lyst kjøkken med innredning i profilerte fronter og benkeplater av laminat. Det er flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Nedfelt oppvaskkum med ettgreps armatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Det er integrert komfyr med keramisk platetopp, frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Mekanisk kjøkkenventilator. Adkomst til kjøkken både fra gang og fra stuen.
Bad
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett og dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur. Det er vegghengt servantskap med nedfelt oppvaskkum og ettgreps armatur. Speil over servant med overlys. Rommet har opplegg for vaskemaskin og avtrekksventil i himling.
Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom. Ekstra lagringsplass i innvendig bod på ca. 3 kvm. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.
Innvendige overflater:
Gulv: Parkett.
Vegger: Malte flater.
Himlinger: Malt betong.

Løsøre og tilbehør

Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke leiligheten ved salg. Kjøleskap og fryser kan stå igjen hvis kjøper ønsker det.
Vi viser for øvrig til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring og gasspeis. Varmekabler i gulv på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 10029, tinglyst 27.08.2001, type heftelse: Utbyggingsavtale. Utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom Ullensaker kommune.
Dagboknr 134290, tinglyst 17.01.2007, type heftelse: Elektriske kraftlinjer. Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg opp til 24 kV (Rett til framføring av kabelanlegg)
Dagboknr 134302, tinglyst 17.01.2007, type heftelse: Elektriske kraftlinjer. Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk).
Dagboknr 190898, tinglyst 12.02.2007, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om parkering. Bestemmelse om benyttelse. Med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune -til tross for den sentrale beliggenheten er boligen tilbaketrukket med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter.
Gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere.
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.
Nordbytjernet en oase i byen vår!
Fra boligen er det kort vei til attraktive Nordbytjernet med et rikt tur- og friluftsliv med fine turstier og bade- og fiskevann. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. På vinteren er det kort vei til flotte oppkjørte lysløyper på blant annet Gystadmarka og Nordbymoen.
Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skianlegg og mange gode fiskevann!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 12 388 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass, merket nr. 121, i felles garasjeanlegg. Det er montert elbil-lader. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Romsaas Allè" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 05.12.2005.
Avsatt i kommuneplanen vedtatt 23.03.2021 til boligbebyggelse - nåværende.
Grenser inntil reguleringsplan for "Jessheim vest - Romsaas" vedtatt 26.10.1998 og "FB3 Romsaas" vedtatt 01.11.2010.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 502,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Fellesutgiftene er kr 2 524,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, nettleie gass og kontroll av gassanlegg, garasje, generelt vedlikehold og drift av sameiet mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert opp med 2% fra 01.07.2022.
Gass faktureres etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 21 600,- pr. år. / 13 200 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet fiber fra Telia som leverandør av Internett og TV- Avgiften er på 778,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 833 530,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 000 708,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 31 702,- pr. 31.12.2021.
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.090.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,--

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Christian Holter Notvik

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Jessheim Hageby 1, med sameiebrøk 69/11995.
Sameiet består av 198 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Enqvist Boligforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold og malt i 2015.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Forbruk av gass faktureres den enkelte direkte fra leverandøren som pt er Norsk Gassnett. Ved eierskifter må gassmåler avleses og melding med oppsigelse fra tidligere eier og innmelding av ny eier/abonnent må sendes leverandøren.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 30.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0179/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.22179

Dato

Sist oppdatert: 26. september 2022 kl. 14:35

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.