Komplett salgsoppgave

Kollenveien 6

8 250 000 kr
146 m²
3 soverom
Velkommen til Kollenveien 6!
Velkommen til Kollenveien 6!
Kart
Del
Ski
Innbydende enebolig | Stor, solrik tomt | Påkostet innkjørsel | Pusset opp i 2016 | Ny dobbelgarasje 2020 | Barnevennlig

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  8 250 000 kr
 • Omkostninger
  207 420 kr
 • Totalpris
  8 457 420 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  146 m²
 • Bruksareal
  154 m²
 • Tomteareal
  1 216 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott familiebolig over to plan med god planløsning og vannbåren varme i hele boligen. Stor tomt på over 1,2 mål med frodig beplantning, stor boltreplass og fine uteplasser med svært gode solforhold.
Boligen ble totalrenovert i 2016 og byr på følgende fasiliteter:
- Ny drenering i 2016, etterisolert med 10 cm isolasjon på utsiden av kjeller
- Ny isolasjon på innsiden i hele boligen i 2016
- Innvendig flater vegger og tak nye i 2016
- Nytt el-anlegg i 2016
- Nye vannrør i 2016 i hele boligen
- Nye vinduer i hele boligen i 2016
- Nye dører i 2016
- Vannbåren varme med varmepumpe i hele boligen, lagt i 2016
- Nytt bad i 2016
- Nytt tak i 2017
- Ny dobbelgarasje med mye lagringsplass og elektrisk garasjeport i 2020
- El-bil lader
- Påkostet innkjørsel med naturstein av granitt

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kollenveien 6, 1424 SKI
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 139, bruksnummer 22, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 154 kvm
Totalt primærrom: 146 kvm
Primærrom:
Underetasje 69 kvm: Kjellerstue/gang, bad, vaskerom og tre soverom
1. etasje 77 kvm: Entré/gang, toalettrom, kjøkken, spisestue og stue
Sekundærrom:
Underetasje 4 kvm: Teknisk rom
1. etasje 4 kvm: Bod
Garasje 44 kvm: Garasjerom
Deler av teknisk rom i underetasje er ikke måleverdig, grunnet skråtakshimling.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.03.2023, utført av Kenneth Samuelsen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten en enebolig over to plan, som er oppført med grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner, utvendig kledd med stående trekledning. Saltakskonstruksjon utvendig tekket med takplater. Etasjeskiller i betong. Boligen har profilert entrédør fra 2016 med glassfelt. Balkongdør med tre-lags glass fra 2016. Terrassedør fra 2016 med tre-lags glass fra 2022. Vinduer med tre-lags glass fra 2016.Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på (TG3):
- Forstøtningsmurer: Det mangler rekkverk på forstøtningsmur ved utvendig trapp, ved garasje.
Flere deler av boligen har fått TG2 (tilstandsgrad). For informasjon om dette se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Flott familiebolig med god planløsning, fine uteplasser og gode solforhold. Boligen ble ombygget og betydelig oppusset i 2016, og holder en god standard. Det er vannbåren varme i hele boligen og ny garasje fra 2020 på ca. 44 kvm.
1. etasje
Entré/gang: Velkommen inn i lys, luftig og åpen entré med flislagt gulv kodelås på inngangsdøren. Her det god plass til klær og sko i innebygget garberobeløsning i egen del av gangen. Tilgang til kaldloft med adkomst via loftsluke, i entré/gang.
Kjøkken: Innbydende kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Ikea (2016) merket Bodbyn, med profilerte fronter, benkeplater av stein og underlimt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. På kjøkkenet er det plassert en praktisk kjøkkenøy for ytterligere benkeplass og et perfekt sted for barna å gjøre lekser mens det lages middag. Stikkontakter, belysning og laminat som matcher gulvet er montert på vegg over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilatoren er tilkoblet mekanisk avtrekk. Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser. Lekkasjestopper er etablert under oppvaskkum og komfyrvakt over kjøkkenbenk.
Spisestue: I praktisk tilknytning til kjøkkenet er det en stor og lys spisestue med god plass til langbord. Det er flere vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Huset har en romslig førsteetasje med god plass til selskaper og med direkte utgang til solfylt terrasse.
Stue: Boligen har en L-formet stue med koselig tv-stue i tilknytning til spisestuen. God plass til hjørnesofa, tv, bord og tilhørende møblement. Mellom tv-stue og spisestue er det dobbeldører ut til romslig, sydvestvendt terrasse på ca. 43 kvm.
Toalettrom: I tilknytning til gangen har vi et praktisk plassert gjestetoalett. Flislagt gulv og gulvstående servantinnredning. Servant av porselen med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil med naturlig avtrekk.
Underetasje
Deler av underetasjen er under bakkenivå. Det er gulvflater med varme belagt med laminat. Veggflater med panelplater og overmalte, støpte himlinger.
Kjellerstue: Koselig tv-stue med plass til sofa, møbler og praktisk arbeidsstasjon. Her kan barna ha sin egen sone og det er et perfekt sted for hjemmekontoret.
Bad: Stort, flislagt og delikat familiebad fra 2016. Vegghengt servantinnredning med profilerte, lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil, stikkontakter og belysning montert over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Badekar med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Den støpte himlingen gir et industrielt uttrykk og har moderne belysning i form av lyslister. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekksvifte montert på vegg.
Vaskerom: Vaskerom fra 2016 med flislagt gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk arbeidsbenk med oppbevaring under. Fordelerskap for vannrør montert i vegg. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil montert i vegg.
Soverom: Boligen har tre svale soverom i underetasjen, selv på varme sommerdager. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe med speil og utgang til steinlagt uteplass på ca. 37 kvm. To romslige barnerom med god plass til både seng, skrivepult og kommode/kleskap.

Løsøre og tilbehør

Lampe over spisestue og én vegghengt hylle i 1. etasje, vil ikke følge med salget.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme og varmepumpe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.10.1961. Det foreligger også ferdigattest på oppføring av veranda, datert 09.09.2020 og ferdigattest på fasade og bruksendring datert 29.06.2023.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. 
Underetasjen var opprinnelig byggemeldt som boder/hobbyrom/garasje. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er bruksendret/omsøkt og godkjent av kommunen den 29.06.2023.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 884, tinglyst 07.04.1960, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Omhandler rett for e.verket til å plassere stolpefester på bnr. 22.
Dagboknr 2603, tinglyst 07.10.1960, type heftelse: Bestemmelse om veg: Bestemmelser rundt kloakk.
Dagboknr 902867, tinglyst 22.08.2017, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse: Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 meter.
Dagboknr 1082080, tinglyst 17.09.2019, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse: Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av kommunen sine VA-ledninger.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.  

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Innbydende enebolig beliggende i et rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde. Det er gangavstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg og Ski sentrum, hvor du blant annet finner Follobanen og Ski Storsenter m.m. Gode rekreasjonsmuligheter med store friområder og lysløyper i Sør- og Østmarka, samt turterreng i nærheten.
Ski tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. God offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo og Moss. En helt ny og moderne togstasjon finner du i sentrum av Ski. Follobanen som stod ferdig i desember 2022, reduserte reisetiden med tog mellom Ski og Oslo S ned til kun 12 minutter, med seks avganger i timen. Med bil tar det ca. 30 minutter å kjøre til sentrum av Oslo på firefelts motorvei, utenom rushtid. Ski er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med nærhet til både E6 og E18.
I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, en rekke butikker og servicetilbud. Kinosenter, kulturhus, bibliotek og flere hyggelige restauranter samt caféer, som er med på å skape et godt bymiljø!

Adkomst

Fra Ski sentrum: Følg Kråkstadveien opp fra sentrum. Ta inn Ellingsrudveien til venstre etter ca. 1 km. og deretter til venstre inn Kollenveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til barnehager og skoler. Se vedlagt nabolagsprofil for ytterligere informasjon.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Selveiet tomt på 1.216 kvm. Barnevennlig og stor hage. Svært påkostet innkjørsel med naturstein av granitt og blomstrende prydkirsebær mot Kollenveien. Tomten er for øvrig opparbeidet med gode uteplasser, stor gressplen, bærbusker, epletre og markjordbær på egen tomt.

Parkering

Parkering i garasje fra 2020 med elbil-lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Det skal bygges ny tomannsbolig i Kollenveien 4. Utbygger skal koble seg til vann og avløp ved kum, i hagen til Kollenveien 6. Utbygger skal istandsette arealet etter endt arbeid.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og kjørevei i henhold til reguleringsplan for området rundt Kråkstadvegen, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.10.1979.
I kommuneplanen for Nordre Follo 2023-2034 fremkommer det følgende hensynssone:
- H310_1: Ras- og skredfare. Hensynssonen gjelder for store deler av Nordre Follo.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.329,- for 2022. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35.000,- pr. år / 16.000 kwh. pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 14.898,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av tv og internett og har avgift på kr 1.159,- pr. mnd. Dekoder medfølger. Hastighet: 500/500.
Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr 6.336,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1.139.185,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4.101.066,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.457.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 15.050,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Henrik Gay Berntsen og Cecilie Gay Bernsten

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,80 % av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger/privatvisninger: kr 2.900,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0021/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
950007613
Oppdragets KR-kode KR46.2321

Dato

Sist oppdatert: 14. september 2023 kl. 10:01

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.