Solgt: 3 450 000 kr

Radarveien 26

3 600 000 kr
63 m²
2 soverom
Karlsrud/Lambertseter
3 roms i høy 1 etasje med vestvendt balkong, ingen forkjøpsrett, vann og fyring inkl. Oppussingsobjekt
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  355 000 kr
 • Omkostninger
  3 625 kr
 • Totalpris
  3 808 625 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  63 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 044 kr
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Radarveien 26 har en solrik og god beliggenhet i et sentralt boområde på Karlsrud. Kort vei til et bredt servicetilbud, kollektivtransport og et rikt fritidstilbud.
Leiligheten fremstår med eldre standard og har behov for oppussing så her har man en fantastisk mulighet til å skape ditt perfekte hjem.
Foretatte påkostninger i regi av aksjelaget de senere år:
2006: Rørutskiftning og baderomsrehabilitering ble utført og ferdiggjort høsten 2006.
2019: Nye vinduer og oppusset fasade.
2019: Skiftet ut oljefyring til bergvarme.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Radarveien 26, 1152 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 159, bruksnummer 90, ideel andel 1/1
Aksjenummer undefined, Kolsrud AS, organisasjonsnummer 921113390

Innhold

Totalt bruttoareal: 80 kvm
Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm
Primærrom:
1. etasje 63 kvm:
Entré, omkledningsrom, bad, to soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
1. etasje 9 kvm:
Innglasset balkong.
I tillegg disponerer leiligheten iflg. selger 2 boder (kjeller og loft).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1962 over 4 etasjer samt loft og kjeller. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner hovedsaklig av betongkonstruksjon. Etasjeskillere av betong. Utvendige fasader forblendet med pusset og malt overflate. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Leilighetenen har slett entrèdør med kikkhull og sikkerhetslås fra Swedoor. Brannklasse B30 og lydklasse dB35. Vinduer og balkongdør med rammer/karmer av tre og to-lags glass fra 2010.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Plassering av fordelerstammer for rør-i-rør-system er plassert i himling. Servantskap har fuktskader og det er registrert bomlyd i enkelte gulvfliser.
- Vannrør på kjøkken er ikke plugget mot varerør. Kjøkkeninnredning er stedvis slitt og ventilatorhette fungerte ikke ved befaringstidspunkt.
- Overflater på vegger og gulv bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling. Det er stedvis knirk i gulvet.
- Radiatorer og røropplegg er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Radarveien 26 har en god beliggenhet i et sentralt boområde på Karlsrud. Kort vei til et bredt servicetilbud, kollektivtransport og et rikt fritidstilbud.
Leiligheten ligger i 1. etasje med vestvendt innglasset balkong. En god og arealeffektiv planløsning. Leiligheten inneholder: Entré, baderom, kjøkken, 2 soverom og kombinert stue og spisestue med utgang til balkong.
Entré:
Inn fra fellesgangen kommer du inn en romslig entré hvor det er god plass til yttertøy i tilliggende kott.
Baderom:
Fra entréen er direkte adkomst til et romslig flislagt baderom som ble pusset opp i regi av aksjelaget i 2005. Baderommet er utstyrt med vegghengt wc, heldekkende servant, romslig dusjhjørne, og opplegg til vaskemaskin. God plass til oppbevaring i skuffer og skap. Varmekablene i gulvet sikrer varme tær på kjølige morgener. Flislagte vegger. Himling av malt plateflate med downlights. Servantskap med profilerte fronter. Servant med ettgreps armatur fra Oras. Vegghengt speilskap med overmontert lys og stikkontakt. Dusjhjørne med glassdør og dusjarmatur fra FM Mattson. Avtrekksventil tilkoblet ventilasjonskanal på vegg. Opplegg for vaskemaskin med dobbel stikkontakt på vegg. Vannrør av forkrommede kobberrør tilkoblet rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Tilgang til stoppekraner og fordelerstammer for rør-i-rør via luke i himling.
Kjøkken:
Et romslig kjøkken med eldre innredning. Godt med skapplass, og benkeplate i laminat. God plass til spisebord. Det store vinduet gjør rommet ekstra lyst og koselig. Gulv belagt med parkett. Vegger av malt mur. Himling av malt betong. Kjøkkeninnredning av nyere og eldre dato med profilerte og slette fronter.
Overskap med undermontert belysning. Fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Ventilatorhette med kullfilter fra Elto (fungerer ikke). Frittstående komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux. Integrert oppvaskmaskin fra Ikea. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Avløpsrør av plast.
Stue/spisestue:
Kombinert stue og spisestue – som er nettopp det: her er det nok av plass til begge deler. I stuen er det godt med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I spisestuedelen er det god plass til spisebord. Her er det også gode muligheter for å dekke til langbord ved større begivenheter.
Balkong:
Utgang fra stue/spisestue til innglasset balkong. Balkongen blir en naturlig forlengelse av stuen/spisestuen spesielt på sommerstid, og siden balkongen er innglasset forlenges sesongen betraktelig. God plass på balkongen til sittegruppe og grill.
Soverom:
Det er to gode og romslige soverom i leiligheten: et med inngang fra entréen og et fra stuen. Hovedsoverommet er stort og har meget god skapplass, samt som det har mer enn nok plass til dobbeltseng, og evt. skrivebord eller annet man måtte ønske. Det andre soverommet er litt mindre enn hovedsoverommet, men også her godt med plass til både seng og skrivebord, samt godt med skapplass.
Leiligheten har behov for noe modernisering, men har ett flott utgangspunkt til å bli et meget hyggelig hjem.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet felles fjernvarmeanlegg og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.03.1962.
Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av bad datert 18.05.2005.
Det foreligger ferdigattest på nye balkonger datert 30.11.1993.
Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 8485, tinglyst: 1961: Festekontrakt.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, bestemmelse om gjerde, bestemmelse om vann/kloakkledning og festekontrakt.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Diverse

Boligen selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport. Leiligheten har vært ubebodd i 2 år. Leiligheten ble vasket før visning, den blir ikke ytterligere vasket til overtakelse, kjøper overtar leiligheten slik den fremstår på visning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende sentralt og attraktivt til i populære Radarveien på Lambertseter, nær grensen til villabebyggelsen på Nordstrand. Et trafikkskjermet boområde med bl.a. umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og Lambertseter Senter som kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Nærhet også til turområder og et rikt fritidstilbud.
Umiddelbar nærhet til Karlsrud T-banestasjon og bussholdeplass i Raschs vei.
(Se www.ruter.no for rutetider).
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole og lokal lysløype. Nærhet også til flotte turområder i Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider.
På Karlsrud og Lambertseter ligger SATS treningssentre, mens du på Holtet finner BestHelse og Evo på Sæter.
Kort vei også til området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten.
Flere flotte badeplasser langs fjorden.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Nordstrand turn med turnhall i Leirskallen.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Adkomst

Fra Karslrud: Kjør inn Radarveien fra Raschs vei. Fra Nordstrand: Kjør inn Mylskerudveien fra Oberst Rodes vei.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærområdet.
Eiendommen sogner til Karlsrud barne- og ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 24 519 kvm som tilhører aksjelaget. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, plenarealer, sittegrupper, busker og annen beplantning.
Bortfester er Oslo Kommune.
Festekontrakten ble inngått i 01.09.1957 og løper i 90 år. Festeavgiften er på kr 310.000,- pr år og er inkludert i felleskostnadene.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Kolsrud garasjelag leier ut garasjeplasser og parkeringsplasser etter venteliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-625 datert 04.01.1956.
Området langs Cecilie Thoresens vei, omtrent fra T-banen på Karlsrud til T-banen på Lambertseter har Plan- og bygningsetaten planer om å omregulere. I dag er gaten flankert av bilforretninger- og verksteder, dagligvarebutikker, kontor, bensinstasjon, trafostasjon og parkeringsplasser. I fremtiden skal det omreguleres til et godt byområde med en miks av boliger, næring og gode løsninger for myke trafikanter. Se saksnummer 201801721 hos Plan- og bygningsetaten.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 5 044,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, basispakke kabel-TV/internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring, drift og vedlikehold.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Husleien fordeles slik:
Bad: 550,-
Felleskostnader: 3.350,-
Lån: 1.144,-
Nåværende eier har ikke opplyst om strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett, og og basispakke er inkludert. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1 026 102,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 693 967,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 52 422,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 355 000,- pr. 01.04.2021
Total fellesgjeld for aksjelaget er 63.769.491,- pr. 01.04.2021 fordelt på 2 lån og lånevilkårene er:
Lån 1:
Restsaldo: 13.448.713,-
Rentebetingelser: 1,85%
Lånets restløpetid: 14 år 6 mnd.
Lån 2:
Restsaldo: 50.320.778,-
Rentebetingelser: 1,85%
Lånets restløpetid: 27 år, 5 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.625,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.958.625,-
Av dette beløpet utgjør kr 355 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Randi Olafsen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Kolsrud AS.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 176 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Alle aksjonærer under 70 år har oppmøteplikt på selskapets dugnader 1-2 ganger i året.
Dyrehold er ikke tillatt uten styrets forutgående skriftlige dispensasjon. Dispensasjon kan bare gis dersom aksjonæren kan dokumentere gode grunner for dyrehold og at dyreholdet ikke vil bli til ulempe eller sjenanse for andre aksjonærer, andre brukere av leiligheter i selskapet eller selskapet.
Aksjelagets hjemmeside: Vibbo.no/kolsrud
Planlagte påkostninger:
Aksjelaget skal i løpet av de neste årene drenere rundt bygningene. Arbeidet vil starte med èn blokk (nr. 13-17), for deretter å gå videre. Det er bestilt en tilstandsrapport av hele bygningsmassen, som skal resultere i en tiltaksplan og forslag til prioritering, samt estimerte kostnader for årene som kommer.
Foretatte påkostninger de senere år:
2006: Rørutskiftning og baderomsrehabilitering ble utført og ferdiggjort høsten 2006.
2015: Det ble gjennomført en ryddeaksjon hvor det ble kastet mye søppel og avfall.
2016: Låssystemet på ytterdørene ble skiftet ut til et elektronisk system.
2016: Det ble utført oppgradering på sentralfyringen høsten 2016.
2019: Plattinger og levegger i Radarveien 13-17 og 19-23.
2019: Nye vinduer og oppusset fasade.
2019: Skiftet ut oljefyring til bergvarme.
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 20.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. påbegynte time.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0125/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21125

Dato

Sist oppdatert: 14. juni 2021 kl. 12:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.