Komplett salgsoppgave

Omborsnesveien 18

3 250 000 kr
129 m²
3 soverom
Omborsnesveien 18 - Enebolig på to plan med egen inngang til underetasjen. Solid og velholdt bolig.
Omborsnesveien 18 - Enebolig på to plan med egen inngang til underetasjen. Solid og velholdt bolig.
Bamble - Rugtvedtmyra
Trivelig enebolig over to plan med lettstelt, solrik og usjenert tomt.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  3 250 000 kr
 • Omkostninger
  82 592 kr
 • Totalpris
  3 332 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  129 m²
 • Bruksareal
  165 m²
 • Tomteareal
  505 m² (festet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Rolig beliggenhet i et naturskjønt område. Nærhet til naturopplevelser. Godt nabolag. Ligger høyt på fjell med fin utsikt fra stuen og tomten ute til Høgenhei og lokal vei.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen ligger i naturskjønne omgivelser på fjellgrunn/åskam med nydelig utsikt. Solrik beliggenhet med usjenerte terrasser og hage. Sentralt med kort avstand til skole, butikker, E-18 og turområder i skog og mark eller langs sjøen. Egner seg som familiebolig med flere oppholdssoner og barnevennlig hage, samt for eldre, ettersom boligen har alle viktige rom på en flate. Planløsningen er god med med stue og kjøkken i husets nordre side, soverom og bad på motstående side og med inngangsparti og trapp ned til underetasjen i midten. Underetasjen har også inngang fra utsiden. Her er det både kjellerstue, bad, kontor og rikelig med bodplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Omborsnesveien 18, 3962 STATHELLE
Kommunenummer 3813, gårdsnummer 21, bruksnummer 91, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 165 kvm
Totalt primærrom: 129 kvm
Primærrom:
U.etasje: Gang/hall, kontor/hobbyrom, bad og kjellerstue - 50 kvm
1. etasje: Vindfang, toalettrom, gang, bad, 3 soverom, stue, kjøkken og vaskerom - 79 kvm
Sekundærrom:
U. etasje - 3 boder hvorav en med egen inngang utenfra: 34 kvm
1. etasje - 2 kvm: Garderobeskap.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2022 utført av Terje Sandersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Bad i underetasje er opprinnelig tegnet som bod og kjellerstua er opprinnelig tegnet som hobbyrom. Innredning til rom for varig opphold er ikke omsøkt og kan således ikke regnes som lovlige oppholdsrom. Vinduene i kjellerstua er også for små iht. dagens krav for lysinnslipp for oppholdsrom. Se mer om dette under punktet ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i bindingsverk med 10 cm. isolasjon og utvending kledning. Grunnmur er ikke synlig, men er sannsynligvis av betongblokker. Valmet tak tekket med shingel. Vinduer i tre med 2-lags isolerglass. Det meste av boligens konstruksjoner og innvendig standard er fra byggeår 1980, med unntak av fliser på bad som er fra 1990 og kjøkkeninnredning som er fra 1998- Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på anmerket råte noen steder på utvendig kledning. Taktekking er fra byggeår og det mangler snøfangere. Det er påvist råte på verandaer og rekkverk er for lavt for å tilfredsstille dagens krav. Det er ikke rekkverk på utvendig trapp. Det anbefales å montere ildfast plate under feieluke og på treverk som står nærmere enn 30 cm. Det er foretatt hulltaking i utforede vegger i underetasjen og det er ikke funnet unormale fuktverdier, imidlertid anbefales det at fuktnivå overvåkes over tid. Det er knirk i gulv i hovedetasjen. Det mangler håndrekke på innvendig trapp og åpninger i rekkverk og mellom trinn er større enn dagens forskriftskrav. Våtrommene anbefales renovert, med det er ikke målt fukt i tilliggende konstruksjoner ved hulltaking. Badet i underetasjen har motfall til sluk, men fall i dusjnisje. Det er ikke membran under klemring ved sluk. Luftekanal fra ventilator på kjøkkenet anbefales byttet til rør i metall. Det bør monteres mekanisk avtrekk på toalettrommet. Vann og avløpsrør og drenering rundt huset er fra byggeår. Terrenget faller stedvis inn mot bygningen og det anbefales fuktsikring av grunnmur. El.skap med skrusikringer. Varmepumpe installert av Kjeldal Elektro AS med ny tilhørende sikring. Samsvarserklæring foreligger ikke. Se utfyllende tekst om flere avvik som kan kreve tiltak i rapporten. Endel av de ovennevnte avvikene krever tiltak.

Standard

Boligen fremstår som velholdt og meget pent brukt, men med standard fra byggeår, noe etterslep på vedlikehold og endel behov for oppgradering som avhenger av hver enkelts krav til standard og utseende. På gulvene er det laminat i stue og kjøkken, soverom og hall. I underetasjen og kjellerstue er det tepper. Vaskerom, bad, wc og vindfang med belegg. Badet i underetasjen er fra 1990 med flislagt gulv og vegger med hvite og lyseblå flis. Vegger for øvrig har malt glassfiberstrie, tapet og panel. I himlingene er det malte plater og panel. Kjøkkenet ble pusset opp i 1998 med innredning med solide eikefronter, stålkum og benkeplate i laminat. Badet i hovedetasjen har servant i seksjon og badekar med dusj, mens badet i underetasjen har dusjhjørne og servant med skap og speil. Toalettrommet er ligger i hovedetasjen i tilknytning til vindfanget. Vaskemaskin medfølger ikke, innebygget stekeovn og koketopp medfølger, men fullmektig opplyser at denne ikke har vært i bruk på mange år og ikke virker helt som den skal. Kjøper overtar risiko for evt. reparasjoner/kjøp av ny. Innebygget kjøleskap følger med, fullmektig kan ikke garantere for hvor lenge dette virker.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Kamin i stuen som ikke er benyttet på flere år og luft-luft varmepumpe. Vedovn i underetasjen. Det er varmekabler på begge badene og på vaskerommet. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.10.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Bad og kjellerstue i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som bod og hobbyrom jf. byggetegninger datert 15.09.1977 og er ikke godkjent til varig opphold.
Kjellerstua bør ha større vinduer for å kunne bli godkjent som varig oppholdsrom. Større vinduer er ingen garanti for å få godkjent en bruksendring. Dette må søkes og behandles av kommunen. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er dermed ikke godkjent av kommunen i ferdigattesten. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Tinglyst festekontrakt med vilkår. Tinglyst 05.10.1978 med dagboknr. 13077
Eiendommen har tinglyst rett til:
Veg/adkomst over bnr. 56, samt til å legge vann og avløpsgrøft over nevnte eiendom. Rettigheten er tinglyst 12.02.1979 med dagboknr. 02063 og hefter i bnr. 56.
Eiendommen har også fått dispensasjon fra byggegrense fra bnr. 76. Rettigheten er tinglyst 05.10.1978 og har dagbokr. 13077
Festekontrakt og rettigheter vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selgers fullmektig ikke har mulighet å vite. Selger har utfylt egenerklæringsskjema sammen med fullmektig etter beste evne. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Rugtvedtmyra. Det er kort avstand til E-18 og her er det bensinstasjon, veikro og dagligvarebutikk. Her er det også stoppested for bussforbindelse mellom Oslo og Kristiansand. Kort avstand til shoppingsenteret Alti Brotorvet på Stathelle, enten via bil eller til fots eller sykkel langs vannet. Brotorvet har et godt utvalg av butikker og kafeer. Det er fine turområder og merkede turstier i nærområdet. Stokkevannet med bademuligheter er et godt turalternativ i tillegg til stien over Høgenhei. Det er også kort avstand til sjøen med badeplass og småbåthavn.

Adkomst

Fra Stathelle: Kjør mot Rugtvedt gjennom Høgenheitunnelen. Etter tunnelen tar du første avkjøring i rundkjøringen inn på Herreveien. Ta første avkjøring til høyre inn på Omborsnesveien. Ta så til venstre opp liten stikkvei rett etter Rugtvedt byggsenter. Boligen ligger tilbaketrukket fra veien på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehagen Marthas hage og Stokkevannet barnehage ligger innenfor 1,5 kilometers avstand. Det er kort gangavstand (1,1 kilometer) til Rugtvedt skole (1. - 7. klasse). Ved skolen ligger Bamble idrettsforening, som tilbyr aktiviteter innen fotball, turn, ski og sykkel. Bamble har felles ny ungdomsskole på Grasmyr med skolebuss, dit er det ca. 4 km, Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 505 kvm. Tomten er lettstelt, solrik, barnevennlig og usjenert med gruset gårdsplass. Rundt tomten er det opparbeidet med gressplen, mange busker og naturbed. Det er ofte besøk av rådyr her og rikt fugleliv. Overbygget inngangsparti og ut for stue som vender mot øst og vestvendt veranda ut for hovedsoverommet.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 600,- pr. år.
Regulering av festeavgift: Hvert 10. år. etter konsumprisindeks. Avgiften ble sist regulert i 2015 og neste regulering er i 2025.
Festeavtalen utløper 01.11.2058.
Innløsning av festetomt kan være aktuelt. Pris etter avtale med grunneier.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 13.592,- i år 2022 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Parkering på egen tomt på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18.06.2015 avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 18 385,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 16 000 kwh. pr. år.
I selgers husstand har det bodd 1 person uten stort strømforbruk.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8 500,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av fiber og har avgift på kr 899,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster ca. kr 5 000,- pr. år. Kan overtas av kjøper om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 817 873,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 944 343,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3 332 592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Frank Rino Olsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, eventuell tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler, entreprenør eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 3.125 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0030/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.2230

Dato

Sist oppdatert: 06. mai 2022 kl. 12:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.