Komplett salgsoppgave

Finstad Hageby 31

7 650 000 kr
139 m²
4 soverom
Velkommen til Finstad Hageby 31!
Velkommen til Finstad Hageby 31!
Ragnhild S. Fjeldvig
Presenteres av
Ragnhild S. Fjeldvig
Ski/Finstad
Stort, innbydende enderekkhus m/ lave felleskostnader. Kort vei til Ski sentrum, barnehager, skoler. Solrikt og usjenert

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  7 650 000 kr
 • Omkostninger
  192 420 kr
 • Totalpris
  7 842 420 kr
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  139 m²
 • Bruksareal
  144 m²
 • Tomteareal
  235 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding». Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen har en meget funksjonell planløsning og svært attraktiv beliggenhet på populære Finstad med kort vei til Ski sentrum. Usjenert uteplass, tett på marka, carport og god lagring. Området er kjent for å være barnevennlig med bare et par hundre meter til flere barnehager, kun 500 meters skolevei til Finstad barneskole og gangavstand Ski ungdomsskole. Det ligger an til byggestart for Ski vest ungdomsskole, (Finstad) våren 2023, (estimert ferdigstillelse 2025).
Det er flotte turområder i nærområdet med merkede turløyper og lysløype. Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som vil stå ferdig i desember 2022 Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski skal da reduseres fra ca. 22 minutter til ca. 11 minutter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Finstad Hageby 31, 1423 SKI
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 137, bruksnummer 724, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 137, bruksnummer 643, ideell andel 1/23

Innhold

Totalt bruksareal: 144 kvm
Totalt primærrom: 139 kvm
Primærrom:
1. etasje 70 kvm: Entré, bad og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning
2. etasje 69 kvm: Gang, bad og fire soverom
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Teknisk rom
2. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen to boder på fremsiden av boligen på ca. 2 kvm. og ca. 4 kvm, samt en bod på baksiden av boligen på ca. 3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført 01.09.2022 av Kenneth Lesteberg.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten et rekkehus fra 2012, oppført med støpt plate på mark, yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner og fasader utført i liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-/tre-lags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Flere deler av boligen har fått TG2 (tilstandsgrad 2). For informasjon om dette, se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
For noen år siden ble det er påvist forekomst av sølvkre/skjeggkre i boligen. Selger satte ut feller, men det var få dyr. Ikke sett noe siden. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller, samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Moderniseringer og påkostninger

- Montert utvendig screens på alle soverom i 2. etasje.
- Malt/tapetsert vegger innvendig.
- Satt opp skyvedørsgarderobe på et soverom.
- Utvidet platting 2015.
- Bygget redskaps- og sykkelbod i 2020.
- Plattinger ble sist beiset i 2022.
- Boligen er malt utvendig september 2022.

Standard

Romslig og innbydende enderekkeshus som går over to etasjer med markterrasse både foran og bak boligen. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje og balansert ventilasjon.
Østvendt markterrasse på ca. 13 kvm. tilknyttet inngangsparti.
1. etasje
Entré: Vi kommer inn i en flislagt entré/gang med god plass til garderobeskap, klesoppheng, skostativ mm. Rommet er malt i en behagelig og dus grønnfarge og har profilert dør med glass inn til stue/kjøkken.
Kjøkken: Stort og luftig kjøkken med kjøkkeninnredning fra byggeår 2012, med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt bak oppvaskkum og platetopp. Stikkontakter samt belysning over benkeplate. Det er godt med benkeplass, samt rikelig med skuffer og skap. Store vindusflater som slipper inn godt med lys. Oppvaskmaskin og integrert stekeovn med nedfelt induksjonstopp. ntegrert kjøleskap med fryser og integrert ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør system. Montert watergard og komfyrvakt.
Romslig stue: Mellom kjøkkenet og stue er det lagt opp til spisestue. Her er det god plass til langbord. Gulvflater er belagt med tre-stavs parkett med vannbåren gulvvarme. Vegger og himlingsflater er utført i glatte malte flater og det er montert downlights i himling. I stuen er det en koselig tv-krok med god plass til stor hjørnesofa. Det er utgang fra stue til usjenert, vestvendt markterrasse på ca. 36 kvm tett inntil skogkanten.
Bad/vaskerom i 1. etasje: Baderom fra byggeår 2012 ligger i tilknytning til entré/gang. Her er det flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.
2. etasje
Bad: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.
Soverom: Boligen har fire gode soverom. Det er skyvedørsgarderobe på soverom 2 og ellers god plass til garderobeskap og/eller kommode på de øvrige soverommene. Alle soverommene har utvendige screens på vinduene.
Boligen har god lagringsplass:
- Én bod i tilknytning til et soverom.
- To utvendige boder, én på hver side av huset.
- En sykkel- og redskapsbod.

Løsøre og tilbehør

- Frittstående garderobeskap, samt kommoder følger ikke med salget.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet ved vannbåren gulvvarme, samt radiatorer via fjernvarmeanlegg.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.07.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 693339, tinglyst 27.08.2012, type heftelse: Erklæring/avtale: Pliktig medlemskap i huseierforening. Omhandler også bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Finstad Hageby 31! Boligen har en svært attraktiv beliggenhet på populære Finstad. Det er skog- og turterreng rett utenfor døra, fin akebakke like i nærheten og ingen trafikk/støy. Området er barnevennlig med bare et par hundre meter til flere barnehager, kun 500 meters skolevei til Finstad barneskole og gangavstand Ski ungdomsskole. Det ligger an til byggestart for Ski vest ungdomsskole (Finstad) våren 2023, (estimert ferdigstillelse 2025).
Kort gangavstand er det også til Ski sentrum (to minutters gange til buss) med gode sykkel- og gangstier. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, kulturhus, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Ski stasjon er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige avganger og gode forbindelser til Oslo. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som vil stå ferdig i desember 2022. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski skal da reduseres fra ca. 22 minutter til ca. 11 minutter. Fra Ski stasjon er det gode bussforbindelser til Langhus, Vinterbro, Drøbak og Ås. Det er nærhet til både E6 og E18, noe som gjør det enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen. Det er ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.
Det er flotte turområder i nærområdet med merkede turløyper og lysløype. En tur i Finstadskogen er populært for småbarnsfamilier i området hele året.
Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Ski idrettspark har blant annet friidrettsbane, fotballbaner, tennishall, utendørs tennisbaner, klatrevegg, ishockeyhall og to idrettshaller.
Det er ca. 10 minutter med bil til Vinterbro med den populære fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden med marina og badeplass på Breivoll. Kort vei er det også til flere bademuligheter ved utkanten av Ski, ved Midtsjø og Gjersenga.

Adkomst

Se Google Maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager i nærområdet. Finstad barneskole ligger kun 500 meter fra boligen. Det ligger an til byggestart for Ski vest ungdomsskole (Finstad) våren 2023, (estimert ferdigstillelse 2025).
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 235 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i carport med elbil-lader samt to biloppstillingsplasser foran huset. Området har godt med gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Nordre Finstad, felt C1 og B3 datert 13.02.2008, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I kommuneplan for Nordre Follo kommune 2019-2030 fremgår følgende hensynssone:
H310_1 Ras- og skredfare. Hensynssonen gjelder for store deler av Nordre Follo kommune.
Varsel om oppstart av detaljregulering for Nordre Finstad felt A1c og B4. Forslag omfatter eiendom gnr/bnr 137/625, 137/626, deler av eiendom gnr/bnr 137/656,137/1,146/17 i Ski, og deler av eiendom gnr/bnr 120/10 og 63/1 i Ås kommune. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for om lag 200 boliger, barnehage og en helhetlig gang- og sykkelveiløsning. Boligene vil få adkomst fra Søndre Tverrvei, og det vil utredes i løpet av planarbeidet om barnehagen kan få adkomst via Finstadveien.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.311,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgifter er på kr. 860,- pr mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett, snørydding, grendehus og vedlikehold av fellesområder.
Felleskostnadene fordeles slik:
Grendehus 150,–
Felleskostnader 710,–
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.500,- pr. år/4.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.428,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.620.915,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5.835.294,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.842.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mette Sofie Christensen Næss og Bjørn Helge Næss

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Eiendommen er tilknyttet huseierforeningen Finstad Hageby Villenga og Sameiet Finstad Hageby Felles.
Huseierforeningen består av 47 boliger, Finstad hageby 1-93 (kun oddetall)
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
Det er mulig til å leie selskapslokale (grendehus) for inntil 36 personer rett i nærheten for en rimelig penge. Bilder og informasjon: https://www.finstadhageby.no/
Dokumenter for huseierforeningen og sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,65 % av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0183/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21183

Dato

Sist oppdatert: 30. september 2022 kl. 15:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding». Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.