Komplett salgsoppgave

Kveldsroveien 15

3 000 000 kr
2 063,7 m² (eiet)
1 soverom
Kveldsroveien 15
Kveldsroveien 15
Anniken Øderud
Presenteres av
Anniken Øderud
Fagerstrand
Fritidseiendom med sjøgløtt, beliggende på idyllisk eiendom sentralt på Fagerstrand

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  3 000 000 kr
 • Omkostninger
  76 342 kr
 • Totalpris
  3 076 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  1 soverom
 • Tomteareal
  2 063,7 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eldre fritidsbolig med ca. 2063,7 m² tomt. Eiendommen er idyllisk, frodig og solrik og ligger sentralt til på Fagerstrand. Området er veletablert, solrikt og barnevennlig med nærhet til dagligvarebutikk, treningssenter samt populær badestrand med båtmarina.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kveldsroveien 15, 1454 FAGERSTRAND
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 25, bruksnummer 217, ideell andel 1/1

Standard

Bygningen har rehabiliteringsbehov og selger opplyser at den er i dårlig stand. Det er ikke utarbeidet tilstandsrapport på bygningen.
Hytta inneholder en åpen stue/kjøkken løsning med utsikt til sjøen, soverom/stue og terrasse. Innvendige overflater er hovedsakelig oppført i tre, og veggene er i malt panel. I stuen til hytta finnes et hyttekjøkken og plass til ønskelig møblement, hvorav tidligere eier har plassert en seng. Videre er det et romslig soverom som også kan benyttes som en stue. Terrassen er overbygget og har plass til en sittegruppe eller spiseplass.
Bygningen er ikke oppmålt men selger anslår et areal på bto ca. 8 kvm terrasse og ca. 18 kvm hytte.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.:
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
08.11.1956 - Dokumentnr: 3425 - Bestemmelse om bebyggelse
Forklaring: Erklæring om oppførelse av 30 kvm bygning uten byggesøknad, bekreftelse på at bygningen fjernes ved forespørsel fra bygningsrådet.
29.11.1956 Dokumentnr: 3692 - Bestemmelse om bebyggelse
Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.
Plikt til medlemskap i Velforening/Grendelag
Forklaring: Rett til båtfeste dersom dette er mulig samt og tilgang til strandlinje, under forutsetning av medlemskap i Fagerstrand velforening.
Det er kun tillatt oppført villabebyggelse på eiendommen. Forbud mot handel- og industrivirksomhet.
Servituttene anses å ikke lenger ha betydning for eiendommen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Fritidseiendom beliggende i barnevennlig boområde sentralt på Fagerstrand. Nærhet til populær badestrand og båtmarina, samt flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i skog og mark både sommer og vinter. Gangavstand til dagligvareforretning, øvrig forretningssenter på Tangen eller Drøbak sentrum. Kort vei til bussholdeplass med buss bl.a. til Tangen brygge og båt videre til Aker brygge og Lysaker. Bil til Oslo sentrum tar ca. 45 minutter.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta av til venstre inn Nesoddveien og følg denne mot Fagerstrand. Ta over i Myklerudveien og detetter inn Kveldsroveien på venstre hånd. Eiendommen ligger på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se også google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 063,7 kvm.

Parkering

Parkering på egen eiendom

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2018-2042 avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål, Krav om felles planleggning.
Eldre reguleringsplan Bergheim Fagerstrand, 08.06.1984
Delarealer Delareal 2 m
Formål boliger
Reguleringsplaner under arbeid Id 20150194
Kveldsroveien - Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter)
Id 20130181
Navn Områdeplan Fagerstrand - Planforslag
Plantype Områderegulering
Id 20160204
Navn Fagerstrand sjøside - Planlegging igangsatt
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Id 20150194
Navn Kveldsroveien
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser ligger vedlagt.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.157,- for 2021. I dette inngår gebyr renovasjon.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr XXX.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 076 342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jennipher Bingham

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke tilstandsrapport med innhold fra takstforskriften som trådte i kraft 1.1.22. Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Kjøper må sette seg inn i selgers egenerklæring samt salgsoppgaven før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,60% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.900,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0072/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2272

Dato

Sist oppdatert: 24. juni 2022 kl. 13:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.