Frogner sentrum

Fraunaveien 1 A

Prisantydning

3 900 000 kr

Fellesgjeld: 15 186 krOmkostninger: 97 592 krTotalpris: 4 012 778 kr
Etasje
2
Byggeår
2018
Soverom
2
Areal (P-ROM)
69 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
3 142 kr

Nyere 3-roms leilighet med garasjeplass og el-lader. Innglasset balkong med kveldssol. Heis. 3min til tog(25min til Oslo)

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Pen leilighet som fremstår som ny, oppført i 2018. Velholdte overflater og innredninger. Lys parkett i alle rom, flislagt gulv på bad. Malte glatte flater, tapet og to teglsteinsvegger i stue. 
-Innglasset balkong med kveldssol.
-Balansert ventilasjon. 
-2 faste plasser i fellesgarasje og 1 lader til el-bil medfølger til en verdi av 438.000.
-Bod i kjeller på 5 kvm. 
-Heis
-Umiddelbar nærhet til buss og tog. Toget bruker 25 min til Oslo S.

Boligen ligger i Frogner sentrum med kort gangavstand til bl.a butikker, nytt idrettsanlegg, barnehager og skole. Det er godt kollektivtilbud i omådet med kort gåavstand til både tog og buss. Leiligheten har rett og slett gangavstand til alt hverdagen trenger. 

Eiendommen

Fraunaveien 1 A, 2016 FROGNER 
Gårdsnummer 273, bruksnummer 220, seksjonsnummer 12, kommunenummer 3030,
Gårdsnummer 273, bruksnummer 220, seksjonsnummer 74, kommunenummer 3030

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i Frogner sentrum med kort vei til bl.a butikker, nytt idrettsanlegg, barnehager og skoler. Barnevennlig fellesareal med grønne arealer med grill og lekeplass. Leiligheten er vest-vendt som gir mye lys i stua på ettermidagen året rundt, meget gode solforhold utover ettermiddagen og sen kveld. Det er godt kollektivtilbud i omådet med kort gåavstand til både tog og buss. 

I Frogner sentrum finner du nærsenter som tilbyr både lege, tannlege, apotek, kafè, bibliotek og post m.m. Blokken ligger ca. 200m fra skole, bibliotek, barnehager, KIWI dagligvarebutikk, apotek, treningssenter, bensinstasjon, frisør, tannlege, bilverksted med vaskehall og spisested. 

Frogner har et aktivt idrettslag med mange muligheter, og Frogner sentrum byr på en ny, stor idrettspark.
Frogner skole og kultursenter er ment å være et samlingspunkt for en god oppvekst på Frogner. Her finnes det fotballbane, svømmehall, lekeplass, ny idrettshall med buldrevegg, klatrevegg, crossfit, skatepark m.m.
Det er også svømmehall på Frogner og ellers kort vei til flotte turområder f.eks langs Leira. Også kort vei til Romeriksåsen.

Dagligvarehandel gjør du på Kiwi som ligger innenfor umiddelbar nærhet. Yttligere handel gjør du ved de lokale senterne på Kløfta (Romerikssenteret) eller på nye Skedsmo Senter, eller på de større senterene på Jessheim og Strømmen. Lillestrøm er nærmeste by med et bredt tilbud av handel, kultur og servering. 

For togpendleren er det kun en liten spasertur til togstasjonen, der er det også innfartsparkering. Gode togforbindelser til Lillestrøm, Lørenskog, Strømmen, Oslo, Drammen og Kongsberg/Dal. Godt med avganger.Toget har avganger hver halvtime i retning Oslo/Drammen og Dal/Jessheim. 25 min til Oslo S, 12 min til Lillestrøm stasjon og 30 min til Gardermoen. 

Fra Frogner er det lett adkomst til E6 og dermed muligheter for rask ferdsel videre. Området ligger gunstig plassert i forhold til både Oslo og Gardermoen. Ca. 11 km til Skedsmo Senter, ca 20 km til Jessheim, ca 35 km til Oslo og ca 30 km til Gardermoen, ca. 15 min med bil. 20 min med bil til Oslo. 

Kort vei til bla. Vardefjellet med upåklagelige turløyper sommer som vinter. Det kjøres opp lysløyper på vinterstid og det arrangeres turer i marka med ulike idrettslag og aktivitetsgrupper.

Barnehager og skoler

Skoler:
1-10 kl. Frogner skole 0.6 km
Lillestrøm videregående skole 10 km
Skedsmo videregående skole 10 km

Barnehager:
Frogner barnehage (0-5 år) 0.2 km
Brusletta barnehage (0-6 år) 0.5 km
Hoppensprett Frogneralléen 0.6 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:
Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.: 69 kvm

Sekundærrom:
Bod og innglasset balkong: 11 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i underetasjen på ca. 5 kvm. Innglasset balkong på ca. 8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.11.2019 utført av Geir Csisar.

Tomten

Eiet tomt på 5 268 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er opparbeidet med fine fellesområder/lekeplass, interne gangveier og grøntarealer.

Parkering

Det medfølger to biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Det er montert ladestasjon for el-bil som følger salget. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport en boligblokk over 4 etasjer pluss underetasje oppført som en betong- og trekonstruksjon. Underetasje i betong. Boligetasjer i tre. Bindingsverk kledd med fasadeplater. Noe pusset/malt betong. Eget trapperom/heishus. Adkomst til leiligheten via svalgang.
-Vinduer med 3-lags isolerglass og plastkarmer.
-Dørcalling med video.
-Malt slett ytterdør. Balkongdør med isolerglass.
-Nye dører montert i 2019.
-Utgang fra stue til vestvendt innglasset balkong på ca. 8 m2.
-Balansert ventilasjon.
-Felles varmtvann. Rør-i-rør system. Plastsluk på bad. 
-Automatisk vannstopp-system i kjøkken
-Parkett og fliser på gulv.
-Sentralfyring. Oppvarming via radiatorer.
-De fleste overflater er malt i 2019. Ny tapet i 2019. Teglsteinsvegger fra 2018.
-Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré.
-Downlights i entré/gang og bad.
-Skap med skyvedører i entré og ett soverom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, hele leiligheten har fått tilstandsgrad 1. 

Selger opplyser om følgende: 
-Terrassen må beises innen vår 2020.
-Det har vært fuktproblemer i boder i felles kjeller. Det ble tatt opp av beboere og meldt inn til styret som har tatt over saken. Problemet er ikke vedvarende lenger.
-Det finnes rapport fra 1-års befaring små feil som har umiddelbart blitt tatt tak i.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.09.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Utleievurdering av utleiemegler ligger vedlagt: 13.000,- pr. mnd. Utleiemegler har ikke befart eiendommen. Meglers utleievurdering er et
utgangspunkt og kan avvike fra oppnådd pris i markedet.

Standard

Entré:
Adkomst til leiligheten fra utvendig svalgang med morgensol. Lys entré med garderobeskap. Dørcalling med video. Adkomst til soverom, bad og stue fra gang. Nye innerdører i 2019, standard dører ble byttet ut til bedre dører. Downlights i himling. 

Stue:
Boligen har en lys og tiltalende stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Plass til både sofagruppe og spisegruppe. Stuen er malt i lyse farger, har lys eikeparkett på gulve og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. To kontrastvegger i mur skaper en hyggelig atmosfære og gir leiligheten et unikt design. Utgang fra stue til boligens solrike balkong. Innglassingen gjør balkongen mer brukervennlig året rundt. Balansert ventilasjon skaper et godt inneklima. Vegger er nymalt i 2019. Teglsteinsvegger fra 2018. Det er montert el. screens på et vindu i stua.

Kjøkken:
Pent og moderne kjøkken med hvit innredning med høyglans fronter, laminat benkeplate og fliser mellom benk/overskap. Kjøkken i åpen løsning mot stue. Oppvaskkum i stål med avrenningsfelt. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp, stekeovn, kombiskap (kjøl/frys) og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte/ventilator. Automatisk vannstopp-system i kjøkken. Kjøkkenet har godt med benkeplass og oppbevaring. Kunn hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom:
Stort hovedsoverom med PAX garderobeskap. Plass til dobbeltseng og tilhørende soveromsmøblement. Også medfølgende skap på barnerom. Nye innerdører.

Bad:
Lyst, moderne og flislagt bad med varmekabler på gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassvegger, vegghengt klosett, en 90 cm. servant med skuffer, et speil med overlys og opplegg for vaskemaskin. Spotter i himling. 

Oppvarming

Felles varmtvann. Sentralfyring, oppvarming via radiatorer. Gulvvarme i entré og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket D1

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kirkebakken Boligsameie, med sameiebrøk 70/6302. Eiendommen er nylig omadressert fra Kirkevegen til Fraunaveien grunnet kommunesammenslåing.

Sameiet består av 73 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er BORI. 
Dugnad må påregnes.
Husordensregler ligger vedlagt.

Påkostninger for sameiet:
-Kameraovervåkning i fellesarealer.
-Har vært problemer med garasjeporter som er utbedret og styret har opprettet avtale med vaktmester for vask og renhold.

-Styret informerer om:
Har vært vannlekkasje i bodanlegg og kjeller som er utbedret av totalentrepenør. De har hatt ett tilfelles av mugg/sopp angrep i noen boder, dette vil bli rengjort og behandlet. Dette gjelder ikke medfølgende bod til denne leiligheten i følge selger. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.04.2017 - Dokumentnr: 302412 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Hafslund Nett AS 
Org.nr: 980 489 698 
Bestemmelse om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. 
Bestemmelse om adkomstrett 
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning 
Overført fra: Knr:0226 Gnr:73 Bnr:220 
Gjelder denne registerenheten med flere 

27.02.2018 - Dokumentnr: 480379 - Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Sørum Kommune 
Org.nr: 942 645 295 
Bestemmelser vedrørende overvann 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 
Gjelder denne registerenheten med flere 

27.02.2018 - Dokumentnr: 480379 - Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Knr:0226 Gnr:73 Bnr:224 
Rettighetshaver: Knr:0226 Gnr:73 Bnr:54 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 
Bestemmelser om overvann, spillvann samt fordrøyningsanlegg 
Gjelder denne registerenheten med flere 

16.02.2018 - Dokumentnr: 445525 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 12 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 70/6302 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til konsentrert boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Kirkebakken datert 08.09.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er planer for byggeaktivitet i området og det skal bygges nye boliger på nabotomten. Det er snart oppstart av bygging av rekkehus like ved blokken. Frogner sentrum er generelt under utbygging. Frogner bru er midlertidig stengt for trafikk grunnet utvidelse. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Sengeramme 200 x 180 med oppbevaringsplass kan bli igjen om ønsket. 
- 1 skap på veggen ved murstein kan bli igjen om ønsket. Hvis ikke ønsket så har selger flere mursteinfliser liggende. Det følger med skulle nye eier ønske et annet oppsett av ting på veggen.
- Festet til TV på murstein vegg i stua + hylle som er montert over TVen blir igjen

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Leiebeløp inkluderer

Fellesutgiftene inkluderer: Forretningsførsel, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, sentralvarme, drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, parkeringsplass m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Felleskostnadene ble sist justert 01.01.2020.

Oppdragets KR-kode

KR59.19132

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene inkluderer: Forretningsførsel, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, sentralvarme, drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, parkeringsplass m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Felleskostnadene ble sist justert 01.01.2020.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 709.174,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.553.026,40. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 002,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 15 186,- pr. 17.10.2019

Total fellesgjeld for sameiet er kr 971.293,- pr. 17.10.2019 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 62018169709, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 17.10.2019: 3.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 168
Saldo per 17.10.2019: 971.293,-

Fellesgjeld er for kjøp av garasjeplasser av utbygger så de ikke skulle bli solgt ut av sameiet. Utleie/salg av plassene finansierer lån for kjøp. Garasjeplassene selges for 200.000,- og leies ut for 1.200,- pr mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk. 

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.947.592,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.962.778,-
Av dette beløpet utgjør kr 15.186,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Telefon
Mobil 45426636

Lurer du på noe

Ingvild svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.