Sørkedalsveien 11 C

LEIE MND.

18 000 kr

Etasje
7
Byggeår
2008
Soverom
2
Areal (P-ROM)
71 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Heis, Veranda

MAJORSTUEN- Sentral og flott 3-roms leilighet med to balkonger til leie. Umøblert- varmtvann og kabel-tv inkludert!

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Sørkedalsveien 11 C, 0367 OSLO 
Gårdsnummer 38, bruksnummer 329, seksjonsnummer 85, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral og meget attraktiv beliggenhet på Majorstuen. Her bor du virkelig i hjertet av Oslo og du har et rikt utvalg av servicetilbud og god offentlig kommunikasjon rett utenfor dørstokken. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Frognerparken, Bogstadveien og Colosseum Kino, Norges premierekino nr. 1.

Boligen er beliggende i et området som er under stor utvikling og har de siste årene virkelig blitt stadig mer ettertraktet med sin sentrale beliggenhet og stadige utbygging. Et pågående prosjekt i nabolaget er nå planleggingen av Fornebubanen og nye Majorstuen T-banestasjon. I forslagene som foreligger vil nåværende T-banestasjon bli lagt under bakken i sin helhet og bli erstattet med moderne arkitektur, flotte parkanlegg og grøntområdet, som igjen vil være et løft for den stadig mer ettertraktede bydelen. 

Tøffelavstand til flere dagligvarebutikker,  deriblant Rema 1000, Jacobs og Meny. Nærmeste handlesenter, Colosseum Senter ligger tvers over gaten og kan friste med bl.a. frisør, apotek, Meny og Vinmonopol, mens du ved Colosseum Kino finner Power, for ikke å glemme XXL på gateplan. For øvrig gangavstand til en av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter som Tataki, Kverneriet og Delicatessen.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Kort vei til anerkjente Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsanlegget og frodige Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, beplantning og grøntanlegg i særklasse. Majorstuen kan også skilte med lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Området har gode velvære- og treningstilbud innendørs med SATS ved Colosseum Park og på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. 

Innenfor gangavstand ligger også den fine Slottsparken. Majorstuen ligger kun en kort kjøretur unna Sognsvann, Holmenkollen og Tryvann som byr på unike skiforhold om vinteren, samt Bygdøy hvor du finner populære badestrender som Huk og Paradisbukta. 

Boligen ligger kun 200 meter fra Majorstua T-banestasjon med tilgang til alle T-banens linjer der du enkelt kan ta deg ned til sentrum på kun 3-4 minutter. Det er kun en liten spasertur til Majorstukrysset som er et stort kollektivt knutepunkt i Oslo med både T-bane, trikk, buss og taxiholdeplass.

Kort oppsummert er Majorstua, ikke uten grunn, et av Oslos mest populære områder.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Husleien inkluderer:
-  Hvitevarer på kjøkken.
-  Kabel-tv (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør).
- Varmtvann.

Standard

Velkommen til Sørkedalsveien 11 C! En lys og svært pen 3-roms leilighet i 7. etasje med heisadkomst. Boligen har gjennomgående god standard og stod nyoppført i 2009. Sentral og herlig beliggenhet med nærhet til alt bylivet har å by på, men likevel tilbaketrukket fra veien med utsyn mot grøntområder. Leiligheten har god planløsning med romslig stue med plass til stor spisegruppe, separat kjøkken og 2 romslige soverom. I tillegg kan boligen by på to balkonger med gode solforhold. 

Entré:
Lys og innbydende entré med stor skyvedørsgarderobe som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Stue:
Stor stue med plass til både sofa – og spisegruppe. Fra stuen har en direkte tilgang til leilighetens balkong som fungerer som en forlengelse av stuen på varme vår- og sommerdager. Balkongdør i glass, samt store vinduer som tilfører leiligheten godt med naturlig lys. Takhøyden på ca 2,55 m gir stuen en behagelig romfølelse.

Kjøkken:
Delikat kjøkken med innredning fra byggeåret. Benkeplater behandlet tre. God benkeplass til matlaging, samt god oppbevaringsplass. Plass til liten spisegruppe på kjøkkenet.

Balkong:
Vestvendt balkong på 9 kvm med pen utsikt med utgang fra stuen- Her har man plass til flere typer balkongmøblement og her sitter en høyt og fritt med koselig utsyn over sameiet og grønne fellesområder.
Østvendt balkong på ca.2 kvm med utgang fra kjøkken.

Bad: 
Velutstyrt flislagt bad med varmekabler i gulv oppført i 2008. Heldekkende servant på underskap, speil, belysning, vegghengt klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Det er i tillegg opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. 

Soverom 1:
Lyst og romslig soverom med plass til dobbeltseng. God garderobeplass. 

Soverom 2: 
Trivelig soverom 2 med plass til liten dobbeltseng. Ideelt som barnerom eller kontor. 

Vegger: Malte flater. Fliser på bad.
Gulv: Parkett i oppholdsrom og fliser på bad.
Himlinger: Malte flater på innvendig himling.

Diverse: 
- Felles sykkelrom i sameiet.
- Installert dørtelefon med kamera.
- Uttak for kabel-tv og internett.

Leierens vedlikeholdsplikt:
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen samt snømåking på balkong.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR86.19233
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon
Mobil 41413693

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.