Komplett salgsoppgave

Oppgarden Styri

4 800 000 kr
141 m²
4 soverom
Ilustrasjonsbilde Fasade
Ilustrasjonsbilde Fasade
Per Inge Hunvik
Presenteres av
Per Inge Hunvik
Eidsvoll
Krogsrudtunet - Nybygg - Stor og stilfull funkisbolig med takterrasse | Carport | 4 soverom | Walk inn garderobe

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 800 000 kr
 • Omkostninger
  16 342 kr
 • Totalpris
  4 816 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  141 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Stor og stilfull funkisboliger 2,5 km fra Eidsvoll sentrum
Gode bussforbindelser
35 minutter med tog til Oslo
Utsikt og solrikt
Turterreng
Skoler og barnehager i nær avstand
Takterrasse
Hage
Carport
4-soverom
2 stuer
2 bad
Eget vaskerom
Walk-in garderobe
Høy standard
Estimert innflytting mot slutten av 4. kvartal 2022

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oppgarden Styri , 2080 EIDSVOLL
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 10, bruksnummer 15, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 143 kvm
Totalt primærrom: 141 kvm
Primærrom:
1. etasje 48 kvm: Entré, bad, kjøkken, spisestue og vaskerom.
2. etasje 65 kvm: Gang, bad, stue og 3 soverom.
3. etasje 28 kvm: Loftstue og 1 soverom.

Byggemåte

Boligene utføres i henhold til Sintef tekniske godkjenning TG2220 (SINTEF). Boligene er prosjektert etter TEK 17. Hvor annet ikke framgår av byggebeskrivelsen, av tegningene eller detaljene, gjelder Norsk Standard (NS) 3420 med normale toleransekrav for utførelsen.
Fasade leveres med stående beiset kledning i bruntone. Sort yttertak av takpapp med sort beslag. Rekkverk på balkong og takterrasse leveres i glass med stolper av aluminium.
Innvendig trapp leveres i hovedsak i hvit utførelse med åpne trinn. Det leveres hvite slette lett dører med hvite karmer. Vinduene leveres i tre, malt mørkgrå/svart utførelse innvendig og utvendig. Balansert ventilasjon. Boligene leveres med forskriftsmessig brannvarslere og slukningsutstyr.

Kjøkkenleveranse

Tidsriktig IKEA kjøkkeninnredning med flere fargevalg. Kjøkkenet er elegant og moderne med integrerte hvitevarer.

Baderomsleveranse

Flislagte baderomsvegger og gulv. Varmekabler. Det leveres rette dusjvegger med klart herdet glass. Baderomsinnredning leveres med flere fargevalg og med servantskap med speil. Vegghengt toalett.

Andre oppholdsrom

Sparklet og malt gips på vegger og himlinger - listefritt mellom vegg og himling. Fliser på gulv i gang samt vaskerom og laminatgulv i øvrige rom.

Tilvalgsmuligheter denne enhet

Mulighet for walk inn garderobe fra det det største soverommet i 2. etasje. Garderobeinnredning og garderobeskap på øvrige soverom og gang leveres mot pristillegg.

Oppvarming

Varmekabler i gang, vaskerom og bad.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst 15 servitutter på hovedbølet som denne eiendommen skal fradeles fra. Det er bestemmelser
om drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler og veiretter. Disse servituttene er gjennomgått og ansees
og ikke ha betydning for den enkelte senere etablerte seksjon eller sameiet.
Servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggetekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Diverse

En utvendig sportsbod på 4,2 kvm samt en innvendig bod på 1,5 kvm. Kryploft på 6,3 kvm (Ikke måbart grunnet skråtak og takhøyde)

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter B, farge Rød. Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligfeltet Krogsrudtunet er et nytt boligfelt beliggende på Styri - kun 2,5 km fra Sundet – Eidsvoll sentrum. Det vil bli et nytt og trivelig boligfelt for alle, store og små. Med internveier, stier, lekeplasser og grøntarealer. Velkommen til Krogsrudtunet!
Området har kort vei til barneskole, ungdomsskole, vidergående skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og gode servicetilbud. Nærmeste bussholdeplass ligger like i nærheten av eiendommen, med buss til blant annet Eidsvoll sentrum. I Eidsvoll sentrum finner man også togstasjonen med kun 35 minutter til Oslo S og kun 10 minutter til Oslo Lufthavn. Gode parkeringsmuligheter nær togstasjonen gjør pendlerlivet enklere.
Eidsvoll sentrum kan by på en rekke dagligvarebutikker, restauranter, vinmonopol, frisører, klesbutikker og annet.
For båtfolket er det kort vei til Mjøsa og idylliske Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også grønne lunger og fine, barnevennlige sandstrender.
Eidsvoll bygdetun ligger ca. 7 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluftscene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel.

Beskrivelse av tomt

Felles Eiet tomt tomt på ca 3.900 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.
Tomten blir opparbeidet med ferdigplen og asfaltert gårdsplass.
Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utomhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Parkering

Parkering i carport og på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Privat vei som vil bli omsøkt overtatt av kommunen. Selger tar forbehold om at adkomstveien enten forblir privat eller blir offentlig. Offentlig vann og avløp.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse- frittliggende småhusbebyggelse.
Bebyggelsen er i henhold til gjeldende regulering. Selger tar forbehold om at rammetillatelse og igangssettelsestillatelse blir gitt.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Økonomi

Kommunale utgifter

Normalt nasjonalt nivå på kommunale avgifter for denne størrelse boliger var 2021 ca. kr 20.000 pr år.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Ca kr 3.150 for 2021
Enkel formel for å beregne eiendomsskatt er slik (for Eidsvoll kommune):
Ligningsverdi/formuesverdi x 4 = anslått markedsverdi.
Markedsverdien ganger du med 0,7 for å trekke av 30% (reduksjonsfaktor).
Dette ganger du igjen med 0,001 for å få 1 promille.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 600.000 pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 15.000 pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen og omkostninger betales i følgende terminer :
1) 10% av opprinnelig kjøpesum for boligen, kr. 450.000,-, innbetales til megler så snart garanti jfr. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt overfor kjøper. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
2) Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. kjøpesummen for boligen og kjøpesummen for kontraktsposisjonen, til sammen kr. 4.350.000,-, samt omkostninger iht. kjøpekontrakten for boligen og eventuelle tilvalgs- og endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/endringsbeløp før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringslova § 12.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs- og endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47.
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Eier

Lavrans Johannes Sagberg

Overtakelse

Ved oppstart 2021, antas eiendommen å være klar for overtagelse mot slutten av 4. kvartal 2022.
Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.
Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Velforening

Det vil bli opprettet et eierseksjonssameie med eget styre valgt av beboerne som skal ivareta seksjonenes interesser.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

KONTRAKTEN:
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av kjøpsloven. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding boligselger om salget.
Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen. Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med boligselger.
Dersom kjøper ikke er forbruker, skal kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til selger av kontraktsposisjonen, selv om ikke kjøper har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.
BOLIGEN:
Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Boligselgeren stiller iht. § 12 en garanti på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen.
I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti for beløp som kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting.
Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 53 125,-
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5 550,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1 350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0207/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.22207

Dato

Sist oppdatert: 20. september 2022 kl. 17:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.