Komplett salgsoppgave

Vidsynvegen 22

1 100 000 kr
1 224,2 m² (eiet)
Utsikt mot vest. Ørnefjell og Svånuten.
Utsikt mot vest. Ørnefjell og Svånuten.
Kart
Del
Eivind Bjorå
Tommy Vatslid
Presenteres av
Eivind Bjorå og Tommy Vatslid
Hovden
Stor tomt med solrik beliggenhet. Vidsyn hyttefelt
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  1 100 000 kr
 • Totalpris
  1 100 000 kr
 • Tomteareal
  1 224,2 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - fritid
 • Eierform
  Eiet

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vidsyn hyttefelt ligger like sør for Hovden med en fantastisk beliggenhet og atmosfære. Tomten er solrik og har utsikt ut over Ørnefjell og Otra, samt mot golfbanen i sørvest.
Like ved hyttefeltet er det langrennsløype som prepareres etter løypeprogram samt tilkoblet Hovdens store løypenett. Hyttene vil være sør og vestvendte for å gi best mulige solforhold, spesielt da med tanke på
ettermiddagssol. På Vidsyn kan det være lunt og godt på dager da det stormer i høyfjellet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vidsynvegen 22, 4754 BYKLE
Kommunenummer 4222, gårdsnummer 3, bruksnummer 431, ideell andel 1/1

Oppvarming

Etter gjeldende reguleringsplan.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
20.03.2012 - Dokumentnr: 227589 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:3 Bnr:422
01.01.2020 - Dokumentnr: 994603 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2020 tidligere: Knr:0941 Gnr:3 Bnr:431
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er registrert en rekke såkalt registreringer av grunn hvor det gjengis hvilken eiendom matrikkelen er opprettet fra. For å lette informasjonsinnhentingen og gjøre prospektet mere oversiktelig er de fleste av disse registreringen utelatt i dette oppsettet. For fullverdig oversikt over heftelser/servitutter bes kontakte mgler.
07.09.2011 - Dokumentnr: 712902 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:3 Bnr:6

Eventuell adgang til utleie

Fri adgang til utleie.

Diverse

Søknad om konsesjon påkrevet: Nei Egenerklæring om konsesjonfrihet påkrevet: Ja
Kjøper plikter å undertegne rød egenerklæring om konsesjonsfrihet (bekrefte at eiendommen skal benyttes som fritidsbolig).

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vidsyn hyttefelt ligger sentralt plassert midt i Sør-Norge, bare 10 kilometer fra Hovden sentrum. Avstanden til Kristiansand er ca 3 timer med bil.
Fra RV9 Ta av vestover inn til Ørnefjell og Ørnefjell golfbane. Følg veien 150 meter og ta deretter av til venstre inn til Vidsyn.
Langs veiene i hyttefeltet ligger tomtene på høyre og venstre side. Tomtene er markert med ett nummerskilt.
Tomtene er solrike, og ligger med utsikt over golfbanen. Like ved feltet går det skiløyper som prepareres i henhold til løypeprogram. Hyttene vil være sør og vestvendte og dette er valgt for å kunne gi de beste solforhold, med vekt på ettermiddagen. Her er det lyst så lenge sola skinner og trivelig hele dagen.
Hovden er populært som aldri før, og etter finanskrisen opplever Bykle kommune stor pågang av mennesker som ønsker å skape sitt drømmested.

Adkomst

Fra RV9 Ta av vestover inn til Ørnefjell og Ørnefjell golfbane.
Følg veien 150 meter og ta deretter av til venstre inn til Vidsyn. Ta første vei til høyre, og det er tomt nr. 3 på høyre hånd.

Beskrivelse av tomt

Vidsyn hyttefelt ligger like sør for Hovden med en fantastisk beliggenhet og atmosfære.
Tomten er solrik og har utsikt ut over Ørnefjell og Otra, samt mot golfbaneni sørvest.
Like ved hyttefeltet er det langrennsløype som prepareres etter løypeprogram samt tilkoblet Hovdens rike løypenett.
Hyttene vil være sør og vestvendte for å gi best mulige solforhold, spesielt da med tanke på ettermiddagssol.

Parkering

Se reguleringsplan/reguleringsbestemmelser. Hver boenhet skal ha minimum to biloppstillingsplasser på tomten. Hver boenhet kan ha carport eller garasje på inntil 30 kvm BYA.

Vei, vann og avløp

Tomtene selges med adkomstvei, det ligger også vann, kloakk og strøm til tomtegrense. Trekkerør til fiber er også lagt frem, det er Bykle Breiband som er leverandør og plikt til og koble seg på og 12 mnd. binding. Med moderne standard vil hyttene kunne gi en helt unik mulighet for kombinasjon av rekreasjon og fritidsaktiviteter. Privat vei som driftes av Vidsynvel.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplanen for området Vidsyn er en del av Tykkåsområdet i Bykle kommune. Planen er vedtatt i planutvalget i kommunen 23. august 2010 og omhandler bl.a. rekkefølgebestemmelser, utforming av hytter og fargevalg, samt standardisterte regler for regulering i kommunen. Oppdatert 13. april 2016 og 17. juni 2016

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 817,50,- for inneværende år og vil begynne og løpe når det er gitt igangsettelsesløyve. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Tilkoblingsavgift for vann og avløp til Bykle kommune tilkommer - Avgift for tilkobling av vann opp til 32 mm kr. 23 125,- - Avgift for tilkobling av avløp opp til 32 mm. kr. 79 875,-
Avgiften faktureres av kommunen sammen med når igangsettningsløyve blir gitt.
Se www.bykle.kommune.no for oppdaterte priser. og for priser ut over 150 kvm og priser for større inntaksledningenn 32 mm.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Bykle kommune har pt. ikke eiendomskatt

Tilbud om lånefinansiering

Megler vil bistå med å sette deg i kontakt med en bank i forbindelse med tilbud om finansiering.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Trøim

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i Vidsynvelforening. For 2019 var prisen kr. 6000,- dette går for å dekke vedlikehold og drift av felles veier, drift av gatelys og pumpekum for avløp.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0199/20
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.20199

Dato

Sist oppdatert: 20. januar 2023 kl. 13:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende tomter

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.