Komplett salgsoppgave

Frøyas gate 5

8 290 000 kr
72 m²
2 soverom
Velkommen til Frøyas gate 5!
Velkommen til Frøyas gate 5!
Marcus Blohm
Presenteres av
Marcus Blohm
Skarpsno
Pen og sjarmerende selv.eier. i klassisk murvilla med direkte adkomst til felles hage | Biloppstillingsplass|

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  8 290 000 kr
 • Omkostninger
  208 592 kr
 • Totalpris
  8 498 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1916
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Fellesutgifter
  1 610 kr
 • Energimerke
  Lysegrønn G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Frøyas gate 5 - en romslig leilighet beliggende i en klassisk murvilla med direkte adkomst til stor felles hage. Hagen er pent opparbeidet med busker, trær og terrasse.
Selve leiligheten har en praktisk planløsning med moderne standard.
- Skjermet beliggenhet i rolig blindvei på Skarpsno.
- Barnevennlig og sentral beliggenhet.
- Bruksrett til 1 biloppstillingsplass på tomten.
- Parkmessige fellesarealer med solrik hage og markterrasse.
- Vannbåren gulvvarme.
- Ekslusiv parkett med ekstra bredebord.
- Bad fra 2018/2019.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Frøyas gate 5, 0273 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 212, bruksnummer 142, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
1. etasje 72 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Garderobe.
Utvendig bod disponeres kun av denne seksjonen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 11.04.2022, utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Her kan du vise til punkt om ferdigattest og beskrive konsekvens under det punktet.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i mur. Bygget er opprinnelig en enebolig som ble bygget om til 3 leiligheter i 1996. (Foreligger ferdigattest).
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3: Ingen.
TG2: Innvendig pipe, innvendige dører, karmer ytterdører, kjøkkeninnredning, tekniske installasjoner, vinduer, etasjeskille, radon og overfalter gulv har fått tilstandsgrad 2, se supplerende tekst i tilstandsrapporten om forholdene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Velkommen til Frøyas gate 5!
Sjarmerende entré med garderobeskap med speilfronter.
Stue: Lys og hyggelig stue med god plass til både sofa- og spisegruppe. Stuen er lys og hyggelig med flere vindusflater som vender ut mot rolige områder.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter med god skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin, keramisk platetopp og kjøl/fryseskap. Mekanisk avtrekk fra ventilator.
Soverom: Stort og romslig soverom med god plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommet vender ut mot felles bakhage.
Disponibelt rom: Rommet brukes i dag som soverom, men er byggemeldt som bod.
Bad: Flislagt baderom med varmekabler i gulv fra 2019. Lekre, tidløse fliser, servant, speil, klosett og dusjvegger. Opplegg til vaskemaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme og elektriske varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1922.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 30.11.1922, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det foreligger ferdigattest fra 26.03.1996 som omhandler endring fra enebolig til 3 leiligheter.
Det foreligger ferdigattest fra 15.12.1997 som omhandler fasadeendring som omhandler nye kjellervindu og dør.
Det ene soverommet er opprinnelig byggemeldt som bod og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 64939, tinglyst 1996, type heftelse: Avtale mellom bnr 979 og 142. Frøyas gate 3 A-D har bruksrett til nødvendig kjørbar adkomst over Frøyas gate 5 og frem til Frøyas gate. I tillegg har Frøyas gate 3 rett til bruk av nødvendig vann-og avløpsanlegg over Frøyas gate 5 og rett til adkomst for reperasjon og vedlikehold.
Dagboknr: 603822, tinglyst: 2006: Avtale mellom Frøyas gate 3 og 5 som omhandler at rettighetshaver av garasjen i bygningskroppen i sameiet Frøyas gate 5 har adkomstrett for to motoriserte kjøretøy over tomten til Frøyas gate 3. Videre har eierne av garasjene i Frøyas gate 3 rett til å bruke området foran garasjen på Frøyas gate 5 som snuplass ved inn-og utkjøring. Sameiet Frøyas gate 5 skal derfor ikke bruke dette området til parkeringsplass eller lagringsplass for andre gjenstander.
De øvrige servituttene omhandler: Servituttene har blitt innhentet dog vanskelig å tyde, men omhandler bestemmelse om bebyggelse, benyttelse, kloakkledning og gjerde.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og hyggelig boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen i nærområdet er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.
Boligen har en svært sentral og attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til Bygdøy Allé hvor du finner kaféer, populære restauranter, shoppingtilbud og spesialforretninger. Meget gode kollektivtilbud med både trikk- og bussforbindelser er også like i nærheten. Ellers ligger dagligvareforretninger, treningstilbud, utelivstilbud og "alt" en kan trenge innen kort gangavstand. Gimle kino er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man god service og komfort, med øl- og vinservering i foajeen.
Av rekreasjonsområder i nærheten er det Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.
Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen og spennende Tjuvholmen med gallerier som Astrup Fearnley Museet og Galleri Pushwagner. Her finner du også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading samt en flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy hvor det også er flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Området har med andre ord det meste av det beste Oslo kan by på like i nærheten

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 748,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Tomten er parkmessig opparbeidet med fellesarealer med gressplen, busker og trær. Stor pen hage med felles markterrasse. Romslig gårdsplass med en biloppstillingsplass pr. seksjon.

Parkering

Hver seksjon disponerer 1 utvendig biloppstillingsplass på sameiets fellesareal. Kart over dette ligger som vedlegg til vedtektene.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring bolig i henhold til reguleringsplan S-3330.
Sameiet står på Byantikvarens Gule liste over registrerte bevaringsverdige kulturminner og kulturmiljøer i Oslo. Både bygninger og uteanlegg er vernet. Verneverdien begrenser andelseiernes og selskapets frihet og muligheter for utbygging og andre bygningsmessige endringer.
Eiendommen er omfattet av vernebestemmelsene. Bevaringsområde: Skarpsno - Frognerstranda - Bygdøy Allè - Tidl. Drammensveien 102.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1 610,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, snømåking, byggforsikring og nettleie Telia.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
I følge eiendomsskattelisten til Oslo kommune vil denne seksjonen ha 1.762 i eiendomsskatt for året 2022.
Sameiet betaler årlig 10.000,- som fordeles etter eierbrøk til BaneNor for leie av et areal ned mot jernbanens sidespor.
Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og derfor foreligger ikke strømutgiftene.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 638 437,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 0,-/5 898 373,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 01.05.2022
Det foreligger ikke oversikt over denne seksjonens formue, men forretningsfører opplyser om at sameiet pleier å ha et sted mellom 30.000,- til 70.000,- på konto til enhver tid.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.498.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Solgt.No AS

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Frøyas gate 5, med sameiebrøk 89/616.
Sameiet består av 3 leiligheter. Det foreligger ikke årsoppgjør, regnskap, busjett eller lignende. Sameiet skal ha et styre som består av 3 personer, en fra hver seksjon.
Forretningsfører er Andreas Biering Erlandsen.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Alt som skal gjøres med hus, hage, gårdsplass og på dugnad bestemmes på et av de to halvårlige møtene.
Foretatte påkostninger:
Sameiet har nylig drenert store deler av fasaden og i den forbindelse gravde de ned ledninger til bergvarme, dette er noe styret ønsker å undersøke nærmere.
Sameiet har i nyere tid rehabilitert deler av fasaden der det var frostskader i vinter. Denne seskjonen skal betale 15.000,- av de omkostningene.
Planlagte påkostninger:
Styreleder informerer om at det vil komme en feier som skal kontrollere pipeløpene og i den forbindelse kan det forekomme vedlikeholdskostnader forbundet med dette.
Ellers må det forventes generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0048/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2248

Dato

Sist oppdatert: 15. september 2022 kl. 09:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.