Komplett salgsoppgave

Ørelunden 9

4 900 000 kr
119 m²
2 soverom
Ørelunden 9 formidles av Krogsveen Moss.
Ørelunden 9 formidles av Krogsveen Moss.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Ørelunden
Enebolig med alt på én flate, garasje inkludert. Kjøkken fra 2017, bad fra 2010. Innbygget terrasse med SPA-bad.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 900 000 kr
 • Omkostninger
  123 842 kr
 • Totalpris
  5 023 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  119 m²
 • Bruksareal
  146 m²
 • Tomteareal
  449,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

Visning

Påmelding til visning er obligatorisk for deltagelse. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig med alt på ett plan i Ørelundens intime omgivelser
 • Påkostet med flere oppgraderinger siden 2010
 • Tidaktuell og praktisk kjøkkeninnredning fra 2017 med integrerte hvitevarer
 • Bad utvidet og modernisert i 2010, hvorav gulv er gitt TG 3
 • Syd- og vestvendt markterrasse, delvis innbygget og utstyrt med SPA-bad
 • Parkering i tilbygget garasje og på asfaltert gårdsplass
 • Familievennlige omgivelser på Ørejordet
 • Nærhet til skoler, barnehager og aktivitetstilbud
 • Gangavstand til sentrum og togstasjon
 • Kort vei ut til Mossemarka fra nabolaget

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ørelunden 9, 1523 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2436, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2444, ideell andel 1/27
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2452, ideell andel 1/27
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2460, ideell andel 1/27

Innhold

Totalt bruksareal: 146 kvm.
Totalt primærrom: 119 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, 3 soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
1. etasje: 2 boder, garasje, kott.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.05.2022 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Det er endring på planløsningen i forhold til godkjente tegninger. Se punktet "Ferdigattest" for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Enebolig oppført på ett plan over lav krypkjeller. Yttervegger i boligens hoveddel oppført i gassbetong/Siporex, utvendig kledning med utlektede fasadeplater i antatt eternitt. Øvrig del med bindingsverk og utvendig
trekledning. Pulttak med parapet/forhøyet gesims, tak tekket med asfaltbelegg med sveisede skjøter. Avrenning til utvendig takrenne. Beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass fra 1984 generelt, enkelte nyere fra 2010, 2021. Ny ytterdør, 2021.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Tomt: Nedgravd glassfibertank som er tømt.
Bad: dusjnisje med tett sokkel, motfall i og utenfor dusjnisje, TG:3.
Taktekking: enkelte løse skjøter, TG:2.
Nedløp og beslag: motfall til nedløp, TG:2.
Vinduer: sprekk i trevirket og noen punkterte glass, TG:2. Punktert vindu på soverom er nytt bestilt og blir montert før overtagelse.
Kjøkken: mangler lekkasjedetektorer, TG:2.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om de nevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Nåværende eiere overtok boligen i 2010 og har gjennom påfølgende år bekostet flere oppgraderinger av boligen, deriblant av sikringsskap og elektrisk anlegg. Enkelte vinduer er skiftet ut, senest i 2021 da også ny ytterdør ble monter. Ytterligere stedvise oppgraderinger må påregnes, utvendig som innvendig.
Kjøkkenet ble i 2017 påkostet med helt ny innredning som er åpent forbundet med stuen og stilrent utført med sorte fronter som er høyaktuelt den dag i dag. Innredningen består utelukkende av benkeskap som gir lett tilgjengelige oppbevaringsmuligheter og omfangsrike arbeidsflater på meterlange benker. Praktisk er det også med underlimt oppvaskkum og sensor-styrt blandebatteri. Hvitevarene er integrert og inkluderer blant annet en praktisk kjøleskuff og platetopp som er orientert mot stuen og kjøkkenets barløsning. For øvrig har kjøkkenet også rør-opplegg samt nisje til vaskemaskin under benken.
Badet ble både utvidet og pusset opp i 2010, inkludert etablering av ny membran. Gulv og vegger er her utført med fliser i milde og varme jordfarger. Utstyret inkluderer blant annet baderomsmøbler i sort høyglans og dusjhjørne med faste vegger. Tilstandsrapport bemerker at sluket er isolert innenfor dusjhjørnets sokler og at gulvet har motfall, begge forhold er gitt TG 3.
Romløsningen er i nyere tid noe endret fra den opprinnelige, blant annet ved at to mindre barnerom er slått sammen til ett stort. Disse er det imidlertid mulig å tilbakeføre om ønskelig. Boligens innvendige bod er i tillegg innredet og tatt i bruk til soveromsformål, uten å være godkjent for dette. Dersom sistnevnte rom igjen tas i bruk til lagringsformål og de opprinnelige to barnerommene tilbakeføres, vil det totale antallet soverom opprettholdes.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat og fliser.
Innervegger: Malte MDF-plater, malt panel, malte glatte flater, spilepanel, fliser og tapet.
Himlinger: Folierte plater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte sorte fronter. Overskap med frostede glass i fronter. Laminerte lyse benkeplater. Underlimt dobbel oppvaskkum i stål med sensor-styrt blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskuff. Overmontert ventilator i stål og glass. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin
Bad: Servantskap med glatte fronter i sort høyglans og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speil. Dusjhjørne med faste vegger og to-greps blandebatteri med hånddusj. Toalett montert på innbygget sisterne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Utendørs spa bad medfølger.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Varme i gulv på bad.
I henhold til selger har eiendommen en nedgravd glassfibertank på eiendommen som er tømt.
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med nedgravd oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.03.1973.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
Ferdigplanering er ikke utført.
Utgang fra stue og utvendig bod må sikres med trapp.
I henhold til mottatte godkjente tegninger er det endring på dagens planløsning.
Soverommet med adkomst fra entreèn er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Boligen er opprinnelig godkjent med tre soverom. Ene soverommet var tidligere to mindre soverom, men er nå slatt sammen til ett.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen i følge grunnboksutskrift datert 03.05.2022.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen, men hvis kjøper krever det kan energiattest innhentes for selgers regning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ørelunden er et intimt nabolag på østsiden av Ørejordet. Omgivelsene er utpreget familievennlige og inkluderer et stort aktivitetsområde med flere gressbaner, BMX-bane og kunstis-bane. Det er heller ikke langt til skoler med alle trinn, en rekke barnehager eller dagligvareforretninger i nærområdet.
Med Ørelunden som utgangspunkt kan du også enkelt benytte deg av turmuligheter som finnes i nærområdet, deriblant Vansjøstien som leder videre ut til Mossemarkas nettverk av stier og løyper. Vansjø er i seg selv et eldorado av bukter, viker og sund som er ypperlige for padling med kajak eller kano. Utsettingsmuligheter er det flere av i omegn.
Gode shoppingmuligheter er lett tilgjengelig i handelsområdet omkring Varnaveien og innenfor gangavstand fra Ørelunden. Her finnes en rekke store varehus, Rygge Storsenter og ikke minst et bredt spekter av tjenester innenfor helse og personlig pleie. Sentrum med alle sine tilbud er innenfor sykkelavstand eller en kort busstur fra Ryggeveien.
Fra holdeplassen ved avkjøringen fra Ryggeveien stopper både ekspressbuss mellom Oslo og Sarpsborg, flybuss til Gardermoen og en rekke lokale bussruter - blant annet til togstasjonen. Sistnevnte har hyppige avganger mot hovedstadsområdet, reisetiden er i dag er fra like over 40 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 449,3 kvm.
Eiendommen inngår i tillegg i et realsameie for eiendommen gnr.2, bnr.2444, 2452 og 2460 med ideell andel 1/27.

Parkering

Parkering i garasje som er integrert til boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 02.05.2022 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Øre - del av kvartalet Solielunden, Solveien og Øreveien" med formål boliger, vedtatt 25.05.1971 med plannr. 73. Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr. KP3002.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 182,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 6 015,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.800,-.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av internett og tv og har en avgift på kr 750,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet et alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år. Alarmanlegget medfølger ikke og ny eier må tegne eget/nytt abonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 031 022,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 711 679,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6 015,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.023.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cathrine Guttulsrød og Tommy Guttulsrød

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedsføringspakke: kr 9.400,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingsrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0196/22
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.22196

Dato

Sist oppdatert: 22. mai 2022 kl. 10:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Påmelding til visning er obligatorisk for deltagelse. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.