Komplett salgsoppgave

Ulstadløkkveien 9B

2 990 000 kr
50 m²
1 soverom
Velkommen til Ulstadløkkveien 9B, og denne stilrene 2-roms selveierleiligheten
Velkommen til Ulstadløkkveien 9B, og denne stilrene 2-roms selveierleiligheten
Mikkel Presterud
Presenteres av
Mikkel Presterud
Lademoen
Stilren og lekker 2-roms selveier med romslig og smart planløsning - Svalgang/balkong mot rolig bakgård - Peis

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  179 314 kr
 • Omkostninger
  80 402 kr
 • Totalpris
  3 249 716 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1913
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  50 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  3 138 kr
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ulstadløkkveien 9 B og denne særegne 2-roms selveierleiligheten på urbane Lademoen! Leiligheten fremstår stilren, gjennomgående med godt lysinnslipp, og med en fin beliggenhet i byggets 2. etasje. Godt med lagringsplass i tilhørende bodarealer. Sameiet består av 15 seksjoner og er solid driftet.
- Pen og velholdt leilighet med god teknisk standard
- Balkong/svalgang mot skjermet bakgård
- Praktisk planløsning med romslig takhøyde og store vindusflater
- Kjøkken og bad fra 2007
- Stort soverom vendt mot rolig bakgård
- Romslig stue på 23 kvm med vedovn
- TV/bredbånd inkludert i felleskostnadene. IN-ordning
- Solid drevet sameie
- Vinduer fra 2013
- I 2016/2017 ble drenert, fasaden renovert og nye balkonger satt opp
Velkommen til en trivelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ulstadløkkveien 9B, 7067 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 411, bruksnummer 164, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm ( 2. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang og soverom)
I tillegg disponerer boligen 2 boder. En i kjeller på 7kvm og en på loftet hvor gulvflate er målt til 3 kvm (skråtak)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 01.07.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1913. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Bærende konstruksjoner og yttervegger i hovedsak av tegl-/murverk. Fasader av murverk. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med skiferstein (I følge huseier). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30. Vinduer med karmer av tre, og to/tre-lags glass. Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Standard

I det aller vesentligste har takstmann gitt TG 0/1 i sine vurderingspunkter. TG2 er gitt på følgende punkter:
Bad:
- Drenering fra innebygget toalettsisternen er ikke registrert. Vanninstallasjonen er ikke utført slik at eventuelt lekkasjevann raskt blir synliggjort. Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker.
Kjøkken:
- Overflater gulv og innredning: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Innredning Benkeplate har et par synlige riper. Forholdet er av estetisk karakter. Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker.
Øvrige rom:
- Ventilasjon: Lite ventilasjon i etasjen. Det er ukjent om ventilasjon/tilluft er tilstrekkelig. Ventilering ved åpning av vinduer må påregnes.
- Overflater gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Frittstående komfyr på kjøkken medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Ferdigattest/brukstillatelse

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Det er fra byggetegninger i 1912 gjort om på kjøkken hvor badet har blitt større. Det er også åpnet opp inn mot stue, og vegg mot soverom endret. Til orientering.
Eiendommen har antikvarisk klasse C.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/411/164/4:
16.10.1925 - Dokumentnr: 900408 - Erklæring/avtale
Rett for Ulstadløkkvn. 7 til passasje over nærv. eiend.
Overført fra: Knr:5001 Gnr:411 Bnr:164
Gjelder denne registerenheten med flere
05.02.1932 - Dokumentnr: 900342 - Bestemmelse om bebyggelse
Rett for Ulstadløkkvn. 7 til å knytte den oppførendes
bygning til nærv. eiend. ved 1 1/2 stens mur.
Overført fra: Knr:5001 Gnr:411 Bnr:164
Gjelder denne registerenheten med flere
24.02.1984 - Dokumentnr: 3863 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 4
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 49/787
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 013 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at svalgang/balkong er seksjonert som fellesareal, men man har praktisert at hver leilighet kan sette bord/stoler foran sine respektive leiligheter. Sameiet har iflg selger fyringsforbud om sommeren da fyringsluker i kjeller står åpne for ventilasjon. Dette er ikke et påbud, men "føre-var" prinsipp.
Brannvesen har hatt befaring av skorsteiner og gitt pålegg til sameiet om utbedring av disse (dårlige fuger i pipa). Styreleder informerer om at de holder på å innhente tilbud for å utbedre dette. Beboere vil bli kalt inn til møte for videre saksgang.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Urban og sentral beliggenhet med gangavstand til Solsiden og sentrum, og det meste Trondheim har å by på i sentrumsområdet. Kun få minutters gange til Nedre Elvehavn og Solsiden hvor det er et herlig folkeliv. Videre finner du alt det du trenger i det daglige. Dagligvare, klesbutikker, apotek, bakeri, flere treningssenter, vinmonopol, flotte restauranter, caféer på dagtid og muligheten til et yrende uteliv på kvelden. Sirkus Shopping går man til på ca. 15 minutter.
Handelshøyskolen BI og Dronning Maud er innen gangavstand fra leiligheten. NTNU Gløshaugen og St. Olavs Hospital sykler du til på 15-20 minutter. For øvrig er det buss/tog-tilbud og sykkelveier rett utenfor døra. Man er en kort sykkeltur unna badeplasser på Ringve, Lade og da særlig Korsvika, samt fine turmuligheter på Ladestien.
Urbant parkliv like ved i Lademoen park og Strandveiparken med flotte rekreasjonsmuligheter på sommeren. Strindheimtunnelen ble åpnet i 2014 og trafikken i Innherredsveien er kraftig redusert. Trafikkberegninger anslår at ca. 60 % av dagens trafikk er borte, dette har ført til en standardheving av boområdet. Området vil bli "grønnere", og oppgradering av Innherredsveien er en del av Miljøpakken som det jobbes med.

Adkomst

Kjør over Bakke Bru og inn på Innherredsveien. Etter ca. 500 meter, ta til venstre inn Mellomveien. Ta deretter til venstre inn Bjørn Stallares gate, og man kommer inn i Ulstadløkkveien. Ulstadløkkveien 9 B ligger på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Krogsveen ved oppsatt fellesvisning.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til nabolaget Buran nordre/Lademoen vestre/Svartlamon.
Barnehager:
- Lademoen barnehage (1-6 år) 0,2 km
- Svartlamon kunst- og kulturbarnehage (1-5 år) 0,3 km
- Voldsminde barnehage (0-5 år) 0,4 km
Skoler:
- Bispehaugen skole (1-7 kl.) 0,8 km
- Lilleby skole (1-7 kl.) 0,9 km
- Trondheim International School (1-10 kl.) 1,3 km
- Lade skole (1-10 kl.) 1,8 km
- Rosenborg skole (8-10 kl.) 1,3 km
- Thora Storm videregående skole (1.100 elever) 1,6 km
- Bybroen videregående skole (210 elever) 1,6 km
Høyere utdanning:
- NTNU Gløshaugen - 2,1 km
- BI Trondheim - 2,4 km
- Dronning Mauds Minnes høgskole - 2,7 km
- St. Olavs Hospital - 2,9 km
- NTNU Handelshøyskolen - 3,4 km
- NTNU Dragvoll - 5,8 km

Beskrivelse av tomt

Tomten felles eiet av sameiet.

Parkering

Leiligheten disponerer ingen parkeringsplass. Boligsoneparkering i området. Se Trondheim parkering sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Leiligheten er avsatt til boligformål og er omfattet av reguleringsplan:
- Plan r0306 "Reguleringsplan for de østlige og sydlige bydeler", vedtatt 12.06.1914.
- Plan r1104c "Biskop Sigurds gate, Mellomveien, Innherredsveien og Ulstadløkkveien", vedtatt 02.10.1986.
- Plan r0306g "Innherredsveien, Fjæregata, Østersundsgate og Ulstadløkkvegen", vedtatt 28.01.1988.
Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på pågående regulering av Innherredsveien hvor hovedhensikten med gateprosjektet er å heve standard slik at ny utforming og tilrettelegging for bruk bidrar til å nå nullvekstmålet i Bymiljøavtalen, og reguleringsplan ved navn "Reina" (hensikten med planen er å legge til rette for offentlige uterom, vegsystem og boliger med innslag av handel og kulturbasert næring.) Dette vil dog ikke påvirke bruken av eiendommen eller dens omgivelser. Ta kontakt med megler dersom plankart og bestemmelser ønskes.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 138,- pr. mnd. og inkluderer:
Renter/avdrag fellesgjeld: Kr. 1 677,- pr mnd
TV/Internett: Kr. 409,- pr. mnd
Drift iht budsjett: Kr. 1 052,- pr. mnd.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 576,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9 645 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 642 240,- ifølge skatteetaten ved bruk som primærbolig. Ved sekundærbolig er formuesverdi fastsatt til kr. 2 312 064,- for 2020.

Opplysninger om fellesgjeld

Sameiet har følgende felles lån i DNB:
Lånesaldo pr. 31.12.2021: Kr. 1 642 800,-
Rente: 4,45 %
Siste avdrag i 2036
Andel lån for denne seksjon pr. 31.12.2021 er kr. 179 314,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 249 716,-
Av dette beløpet utgjør kr 179 314,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jomar Sæterøy Maridal

Informasjon om sameiet

Sameiet i Ulstadløkkveien 9 består av 15 seksjoner. Sameiet har TRIO som forretningsfører.
Sameiet har rullering av vaktmesterrutiner iht. husregler og går på rullering i oppgangen.
Regnskapet for 2021 viste et overskudd for sameiet på kr. 621 288,-. Totale disponible midler pr. 31.12.21 var kr. 379 178,-. Sameiet har i henhold til eierseksjonsloven legalpant inntil 2G som sikkerhet for ubetalte felleskostnader fra sameiehavere.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0144/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.22144

Dato

Sist oppdatert: 23. september 2022 kl. 14:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.