Solgt: 4 450 000 kr

Nedre Hellerudhaugen 80

4 480 000 kr
109 m²
3 soverom
Velkommen til Nedre Hellerudhaugen 80 en herlig leiligheten med god plass over 2 plan med 2 bad og 3 soverom, supre solforhold!
Kart
Del
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Hellerudhaugen/Nittedal
Utrolig solrik og herlig leilighet over 2 plan m/god plass, nydelig utsikt, garasjeplass

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 480 000 kr
 • Omkostninger
  113 342 kr
 • Totalpris
  4 563 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  109 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 472 kr
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Selgers informasjon om området og boligen: Boligområdet er stille og rolig, med mange hyggelige naboer. Det føles trygt å bo i området, og solforholdene er upåklagelige. Området er veldig familie- og barnevennlig. Naturen rundt har masse å by på for en smårolling, samt flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Størrelsesmessig har vi også følt at familien har hatt god plass i boligen, både i hverdagslivet, men også med hensyn til lagringsplass. Størrelsen på leiligheten, kombinert med lyse karmer, og store vinduer gir godt med romfølelse og lysforhold. Ventilasjons- og varmesystemet er pålitelig, og veldig effektivt. Boligens kledning er godt isolert, og vi føler slik sett på en effektiv oppvarming av boligen, samt en veldig god lydisolering. Til tross for at det er flere leiligheter som ligger i samme kompleks, føles det stille inne i boligen. Man får en god fred over seg, og hører lite til naboer. Sameiet har en god tone, og engasjerte og positive naboer kommer med gode innspill. Innsatsen for å ha fine fellesområder er også sameiets fortjeneste, som samler til hyggelige dugnadsstunder, og andre stunder (eks. julegran-tenning). Vi har sett det som en stor fordel å ha barnehageplass i nesten umiddelbar nærhet (Tøyen barnehage). Det har gitt rom for mange fine trille-, gå- og sykkelturer til og fra. Kollektivtilbudet har vi verdsatt høyt, både med kort vei til bussen, samt mange relevante avganger, spesielt i rush-tiden. Undertegnede har benyttet seg av dette tilbudet hyppig i løpet av de 3 årene vi har bodd her. En fordel har også så klart vært at bussen stopper rett ved barnehagen. Mht. til at vi har hatt bruk for barnevogn, har vi verdsatt heisene i trappe-husene som går helt ned til garasjen. Ved behov har det også vært fint å kunne kjøre bilen helt til trappeoppgangen for av/pålessing både til leilighet og utebod. Badene er romslige og har behagelig gulvvarme og god plass. Loftsstuen brukes hyppig til koselige familie- og lekestunder. Utsikten inviterer til beroligende og nydelig naturskue. Om sommeren, en grønn dal, på høsten et fargerikt lerret, på vinteren en lun stemning med lys i Varingskollen, og mange kvelder med fargerike solnedganger og skyformasjoner. Alt i alt kjenner vi på en leilighet som vi kaller, og føler er hjemmet vårt. Der romløsningene og de glatte og lyse overflatene inviterer til mange mulige kombinasjoner og møbleringsmuligheter. Det er enkelt å ta små grep for å gjøre stedet til ens eget. Således har vi også ansett det som en stor fordel å kunne dele erfaringer og tips med naboer som har akkurat samme leilighetstyper. Utover nevnte punkter, føler vi at leiligheten er solid, og har tålt godt bruk uten større slitasjeskader.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Nedre Hellerudhaugen 80 en fantastisk leilighet bygget over 2 plan. Leiligheten er lys og trivelig og er innholdsrik med 3 soverom, 2 pene og tidløse bad/wc 2 flotte stuer, godt med bodplass og ikke minst en svært solrik balkong med nydelig utsikt. I tillegg følger det med ekstra utebod med hems, og garasjeplass i oppvarmet garasje med el-billader. Leiligheten er oppsatt med vannbåren varme fra varmepumpe luft til vann som gir god fyringsøkonomi. Leiligheten ligger i nyetablert boligfelt i skrånende terreng hvor det er opparbeidet lekeplasser for barna. Her kan en nyte godt av marka på begge sider av dalen både sommer og vinter. flott alpinanlegg i Varingskollen skianlegg. Gangavstand til buss med god regularitet.

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.