Vekslerveien 7

LEIE MND.

21 500 kr

Byggeår
2012
Soverom
3
Areal (P-ROM)
80 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda

Løren - Pen og romslig 4-roms med balkong og garasjeplass (EL). Fyring/kabel-tv/brebånd inkl.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Vekslerveien 7, 0585 OSLO 
Gårdsnummer 124, bruksnummer 217, seksjonsnummer 102, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Løyrin 1891 Restaurant og Bar på Løren og Pipa Kafé og Vinbar på Frydenberg frister også.

Dagligvarer handler du hos Meny (200 m), Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Ny storkiosk på Løren Torg og søndagsåpen Bunnpris. 
 
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 800 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 400 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. 
Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no og www.okernloren.no/

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse. 

Barnehager og skoler

Brødfabrikken FUS Bhg.(1-6 år) 0.2 km.
Espira Gartnerløkka Bhg. (1-6 år) 0.2km.

Løren skole(1-7 kl.) 0.5 km.
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.9 km.
Refstad skole (1-7 kl.) 1.3 km.
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.3 km.
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km.
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km.
Sofienberg ung.skole (8-10 kl.) 2.4 km.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 93 kvm.
Totalt bruksareal: 85 kvm.
Totalt primærrom: 80 kvm.

Leiligheten består av gang, 3 soverom, innvendig bod, toalettrom og baderom, kjøkken og stue. 
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod og en parkeringsplass i garasje. 

Tomten

Eiet tomt på 7.393,4 m² som tilhører sameiet. Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning, benker og lekeapparater. Bilfritt og barnevennlig. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Parkering i oppvarmet garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.08.2012.

Standard

Entré/gang:
Lys og trivelig entré/gang som gir et hyggelig første møte med leiligheten. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Stue: 
Praktisk og romslig stue med åpenkjøkkenløsning. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement og spisegruppe. De store vinduene sørger for at man får inn godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Avbildet sofa, spisebord og hylleløsning kan medfølge leieforholdet. Utgang til romslig 

Balkong: 
Romslig balkong med gode solforhold. Gode møbleringsmuligheter og hyggelig utsyn mot fellesarealene. 

Kjøkken: 
Åpen kjøkkenløsning med innredning med glatte fronter, laminat benkeplate med innfelt kjøkkenvask, malt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin samt kombinert kjøl og frys.

Baderom:
Flislagt vegg og gulv på bad med heldekkende servant og underskap, samt overskap med lys og speil, vegghengt dusjdører i glass. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Eget toalettrom. 

Soverom: 
Leiligheten har 3 soverom, med ett hovedsoverom og to mindre soverom/barnerom. 

Utstyr/fasiliteter:
- Kjellerbod på ca. 5 m².
- Stor solrik balkong
- Heis til alle plan
- Varmtvann fra fjernvarmeanlegg.
- Automatsikringer
- Vannbåren oppvarming med radiatorer
- Varmekabler på bad
- Automatsikringer
- Sykkelparkering utenfor og i fellesarealer ved bodene
- Viken Fibernett leverer IP-telefoniinternett og digital-TV

Oppvarming

Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Vannbåren oppvarming med radiatorer, bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Akonto fjernvarme er inkludert i husleien. Overforbruk vil bli fakturert leietaker. 

Informasjon om sameiet

Lørenvangen Eierseksjonsameie, org.nr. 998708885. Se sameiets hjemmeside: www.lorenvangen.com for mer informasjon. Leietaker plikter å sette seg inn i sameiets husordensregler. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til byggeområde: bolig, forretning, kontor, bevertning og allmennyttig formål (treningssenter, galleri) i henhold til reguleringsplan S-4189 datert 16.11.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Leiebeløp inkluderer

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Get 
- Fjernvarme (akonto)

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Innboforsikring

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 66.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7.920,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15.12.2019  og utløper: 01.12.2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR88.19193
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan 
minusVis mindre
Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon
Mobil 97130185

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.