Komplett utleieoppgave

Peter Møllers vei 4D

24 000 kr
79 m²
3 soverom
Velkommen til Lørenveien 44C - bildene er av en tilsvarende leilighet. Ledig 01. juli 2022.
Velkommen til Lørenveien 44C - bildene er av en tilsvarende leilighet. Ledig 01. juli 2022.
Øystein Sannes
Presenteres av
Øystein Sannes
LØREN - Flott 4-roms i 5.etasje: Balkong - garasje - heis, 3 sov/2 bad - inkl kabel-tv og bredbånd - Ledig 01. juli/august.
 • Månedsleie
  24 000 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Peter Møllers vei 4D, 0585 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 211, seksjonsnummer 36, ideell andel 1/1

Innhold

Flott 4-roms leilighet i 5. etasje med utsyn på begge sider. Svært god beliggenhet like ved Lørenparken. Trappefri adkomst via heis. Lys og moderne standard, bygd i 2008. Inneholder stue med utgang til nordvestvendt balkong, åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad/wc og entré.
Av fasiliteter ved boligen kan nevnes:
- Gasspeis og fjernbvarme
- Stor solrik overbygd balkong (11 kvm)
- Utsyn mot vest fra stuesiden og fra soverommene ser du oppover Groruddalen, mot Østmarka mm
- Heis i bygget
- Garasjeplass
- 2 minutters gange til nærmeste kjøpesenter
Med leiligheten følger 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.
BILDENE ER IKKE AV LEILIGHETEN SOM UTLEIES. MEN AV EN TILSVARENDE UTEN VINDUER I GAVLVEGGEN I STUEN!
Ønsker du å komme på visning? Send gjerne informasjon om deg/dere til: Oystein.Sannes@krogsveen.no

Standard

Nordvestvendt leilighet i sentralt beliggende sameie på Løren. Løren Torg med flere servicetilbud ligger rett ved og området har et godt kollektivtilbud som blir enda bedre når ny t-banestasjon åpner.
Hyggelig stue med store vindu som gir rikelig med dagslys og utgang til balkong. Gasspeis som varmer godt og gir hyggelig kos.
Nordvestvendt overbygd balkong på ca. 11 kvm. med utsikt mot vest. Åpen løsning mot stuen. Lys Sigdal-innredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med integrert stålkum og underskap. Belysning over benkeplate Hvitevarene følger med (så lenge de fungerer). God plass til stort spisebord. 3 soverom med vindu mot sydøst og godt med garderobeskap. Hovedsoverom har direkte adkomst til eget bad. Soverom I har adkomst til innvendig bod. Hovedbad har heldekkende servant med underskap. Overskap, speil og belysning. Dusj med vegger i herdet glass. Vegghengt toalett. Bad nr 2 har heldekkende servant med underskap. Speil med belysning. Dusj med vegger i herdet glass. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Entré med skvedørsgarderobe. Porttelefon med døråpner.
Innvendig bod og kjellerbod.
Hovedsakelig eikeparkett i alle rom. Flislagte gulv med vannbåren varme på begge bad. Innervegger og himling i lyse og trivlige farger.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Diverse

- Sameiet har egen hjemmeside: www.lorenplataet.no

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Wayne’s Coffee, Peppes Pizza og den indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Grønnsaks-butikken Bazaar, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.
I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, solstudio, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Nærmeste bank ligger på Økern senter og Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.
I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.
Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud med ca. 400 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på Dag Hammarskjølds vei (tidligere ring 3). Det gjør også flybussen. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle mm.
Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.
Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Bhg. Kanonen barnehage (0.2 km)
Bhg. Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år)( 0.4 km)
Bhg. Barnas barnehage Løren (0-6 år) (0.4 km)
Skoler:
1-7 kl. Løren skole (0.8 km)
1-7 kl. Sinsen skole (0.8 km)
1-10 kl. Teglverket skole (1.3 km)
1-7 kl. Hasle skole (1.3 km)
8-10 kl. Frydenberg skole (0.4 km)
Vgs. Kuben videregående skole (1.6 km)
Vgs. F21 - Fyrstikkalleen vgs (2.5 km)
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.810 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass for de minste, og ellers pent beplantet.

Parkering

Det medfølger garasjeplass lukket, felles garasjeanlegg.

Annen viktig informasjon

Utleier

Rathivathana Arulselvam og Rasiah Arulselvam

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Telia
- Hvitevarer (så lenge de fungerer)
Husleien inkluderer ikke:
- Fjernvarme/oppvarming: fastpris 1.500 / mnd.
- Strøm

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på visning. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Overtakelse

Ledig tidligst 01.07, eller etter nærmere avtale!

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 72.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.640,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en
garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet tre måneders husleie. Garantipremien
er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller. Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.07.2022 og utløper: 31.07.2025, eller etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0088/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.2288

Dato

Sist oppdatert: 22. juni 2022 kl. 12:19
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █