Komplett salgsoppgave

Sandskaret 15

5 490 000 kr
217 m²
3 soverom
Velkommen til Sandskaret 15 på Sandved, presentert av Dardan Shabi i Eiendomsmegler Krogsveen avd. Sandnes
Velkommen til Sandskaret 15 på Sandved, presentert av Dardan Shabi i Eiendomsmegler Krogsveen avd. Sandnes
Kart
Dardan Shabi
Presenteres av
Dardan Shabi
Sandved
Innholdsrik enebolig over 3 plan, i et attraktivt og sentralt område. Romslig hage og flott utsikt.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 490 000 kr
 • Omkostninger
  138 420 kr
 • Totalpris
  5 628 420 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  217 m²
 • Bruksareal
  243 m²
 • Tomteareal
  672,5 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En romslig og innholdsrik enebolig som går over 3 plan. Eiendommen har et fint utsyn over nærområdet og er beliggende i sentrale omgivelser med nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og fritidsaktiviteter.
Kort fortalt:
- Romslig hage.
- Kledning malt i 2022.
- Høyglans kjøkken fra 2018.
- 3 godkjente soverom (loftsrom benyttes som nr. 4).
- 2 oppgraderte bad fra 2018, med dusj.
- Eget vaskerom.
- Gode lagringsmuligheter med flere boder.
- Installert ladepunkt for elbil.
- Attraktiv område, med korte vei til Sandnes sentrum og de gode servicetilbud dette medbringer.
Velkommen til Sandskaret 15.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sandskaret 15, 4319 SANDNES
Kommunenummer 1108, gårdsnummer 42, bruksnummer 334

Innhold

Totalt bruksareal: 243 kvm
Totalt primærrom: 217 kvm
Totalt sekundærrom: 26 kvm
P-rom:
Kjeller = 66 kvm:
Gang, bad, stue, grovkjøkken og soverom. S-rom: Teknisk rom og 3 boder.
1. etasje = 104 kvm:
Entrè/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
Loft / 2 etg = 47 kvm
Gang, stue og soverom.
S-rom:
Kjeller: 26 kvm: Teknisk rom og 3 boder.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.11.2022 utført av Anticimex AS v/ Anders Jensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av loftet og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre.
Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten:
Enebolig med tre etasjer. Byggeår 1989. Grunnmur av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner. Vinduer med to lags glass. Yttertak med takstein.
Etasjeskillere av trebjelkelag. Peis og elektrisk oppvarming. Sørvendte terrasser.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Registrert forhøyet fuktverdi i kjellervegg, som ifølge takstmann kan relateres til svekket drenering. Konsekvens kan være risiko for skjulte fuktskader i konstruksjonen.
Det er informert om i rapporten av det ikke er mulig tilrettelegge for sikker rømning via takvindu på det rom som er brukt som soverom på loftet.
Stedvise råteskader i kledning er registrert. Liteomgang, lokale utskiftninger må påregnes.
Det er ikke montert håndløper i kjellertrapp. Tiltak anbefales.

Standard

Boligen går over 3 plan og har innholdsrike etasjer. Det er 3 stuer i boligen, 3 godkjente soverom, 2 helfliset bad som i nyere tid har blitt oppgradert og et eget vaskerom med bi-inngang. Det er gode lagringsmuligheter i kjeller med flere boder.
1. etasje:
Entre med plass til oppheng av yttertøy og sko. I denne etasjen er det stue og kjøkken i en åpen løsning, bad, vaskerom og 2 gode soverom.
Stue og kjøkken har en kjekk løsning med ulike brukssoner. Gulvet er belagt med eikeparkett. Rommet har slette vegger og malt i duse farger. De store vindusflatene gir godt med lys inn og fra karnappvindu er det flott utsikt over nærområdet. Fra spisestuen er det også direkte utgang til sørvendt terrasse. For hyggelige sammenkomster med familie og venner kan langbordet strekkes ut når anledningen byr seg.
I kalde høst- og vinterdager kan vedovnen benyttes for ekstra varme i rommet.
Nyere IKEA høyglans kjøkken fra 2018 med laminat benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, nedfelt oppvaskkum og ventilator med kullfilter. Det er god skap- og benkeplass med fine arbeidsflater for matlaging.
Helfliset bad som ble oppgradert i 2018. Badet er utstyrt med dusjhjørne, servant med underskap, toalett og gulvvarme. Vaskerom med belegg på gulv og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Kjeller:
Kjelleren består av stue, 1 soverom, bad, teknisk rom og 3 boder. Stuen har god plass til sofamøblement, bord og tv-seksjon. Badet er oppgradert i 2018 og er utstyrt med gulvvarme, servant med underskap, dusjhjørne og toalett.
Loft:
Loft er avdelt i 2 rom med muligheter etter behov. I loftstuen er det god plass til sofamøblement, bord og tv-seksjon. Det andre rommet har god størrelse og brukes i dag som soverom. Det er eget balansert ventilasjonsanlegg for loftet og 1. etasje. Loftet er opprinnelig uinnredet og er ikke søkt til kommune om godkjent innredning.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hvitevarer medfølger i handelen.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på begge bad, vedovn i stue og varmepumpe i stue og i kjellerstue. Ellers elektriske muligheter etter ønske og behov.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.09.1989.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
Utvendig:
1. Utvendige rekkverk på trapp
2. Innpussing av vinduer/dør i mur/betongvegg
3. Søyler under terrasse
Kjeller:
4. Innredning
5. Isolering
Boligetg:
6. Åpning i trapp ved vindu er større enn 100 mm.
7. Røykvarsler
Loft:
8. Ikke innredet
Det er uklart om alt er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Loft er på originale byggetegninger ikke innredet og dermed ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Grovkjøkken i kjeller er originalt en del av bod, så er ikke godkjent som varig oppholdsrom p-rom slik takstmann har satt det opp. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Det er satt inn en skyvedør ut fra stuen og to vinduer på kjøkken som er større enn det som viser på originale tegninger. Dette er ikke byggesøkt.
Selger har tidligere fått tillatelse fra Sandnes kommune den 04.-09.2020 om garasje på 50 kvm. Tillatelsen har en begrenset gyldighet til 04.09.2023, så kontakt megler for mer informasjon om det er av interesse.
Ifølge selger har Frøiland Bygg tidligere byttet noen vinduer i stuen og på loft, og samtidig satt opp glassrekkverk på terrassen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1108/42/334:
15.02.1989 - Dokumentnr: 1359 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1108 Gnr:42 Bnr:58
01.01.2020 - Dokumentnr: 649163 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1102 Gnr:42 Bnr:334

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og sentral beliggenhet på Sandved i Sandnes. Området er barnevennlig med nærhet til barnehager, skoler, idrettsaktiviteter, sentrum og turområder.
Fra eiendommen er det litt over 1 kilometer i gåavstand til det flotte rekreasjonsområdet Sandvedparken, som kan brukes hele året og passer godt for store og små. Turen kan startes på den populære parkkafèen i oppgitte åpningstider, hvor det serveres boller og drikke, Langs Løyen er det også lekeplass og ulike treningsapparater.
For den idrettsglade, er Sandneshallen et ypperlig sted med flere aktiviteter som klatring, ballspill, styrkerom og kunstgressbane.
Offentlig transport som buss- og togforbindelser er i nærhet fra eiendommen. For flyforbindelser er Stavanger Lufthavn ca. 15 kilometer unna med bil.
For mer informasjon om nabolaget, skoler, barnehager og offentlig transport, se nærmere i nabolagsprofil eller ta kontakt med megler.

Adkomst

Veibeskrivelse: Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt.

Barnehager, skoler og fritid

Brueland barnehage (0-6 år)
Sandvedhaugen barnehage (0-6 år)
Sandved barnehage (3-6 år)
Sandved skole (1-7 klasse)
Austrått skole (1-7 klasse)
Trones skole (1-7 klasse)
Wang Ung Sandnes (8-10 klasse)
Skeiene ungdomsskole (8-10 klasse)
Akademiet vgs Sandnes
Gand videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 672,5 kvm. Tomten er pent opparbeidet med hage, trær og buskbeplanting. Fra stuen har man direkte utgang til terrassen med utsyn over uteområdet. Gårdsrommet er asfaltert med plass til flere biler.

Parkering

Parkering i eget gårdsrom. Det er installert ladepunkt for el-bil ved inngangspartiet.
Selger har utformet søknad som er godkjent for etablering av garasje under terrassen og denne er fremdeles gyldig til 04.09.2023. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (610 kvm), gang-/sykkelvei (9 kvm) i henhold til reguleringsplan for et område omkring Kolbeinshaugen datert 11.09.194 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Boligen følger også reguleringsplan for utvidelse av E 39 til 4 felt fra Sandved til Hove, datert 26.01.2010.
Status: Endelig vedtatt reguleringsplan.
Delarealer: Boliger (3 kvm), felles avkjørsel (43 kvm), gang-/sykkelvei (2 kvm), annen veigrunn (3 kvm).
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 445,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.455,-.
Boligen er tilknyttet ALTIBOX som leverandør av internett og har avgift på
kr 750,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 3.000 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 520 477,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5 473 717,-/5 473 717,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.628.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tore Rygh

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Kr. 50.000,-
Tilrettelegging kr 12.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 36-0056/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR36.2256

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2022 kl. 11:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.