Strømmen

Grønliveien 36 B

Prisantydning

6 000 000 kr

Omkostninger: 151 222 krTotalpris: 6 151 222 kr
Etasje
3
Byggeår
2009
Soverom
4
Areal (P-ROM)
169 m²
Tomteareal
557 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Enebolig fra 2009 over 3 plan med bl.a. 4 soverom, to store bad, flere uteplasser og garasje!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Grønliveien 36B, en svært attraktiv enebolig beliggende i et veletablert boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området er svært barnevennlig, med nærhet til barnehager, skoler, buss- og tog, samt gangavstand til gode turmuligheter året rundt for å nevne noe. Boligen strekker seg over 3 plan, har en praktisk planløsning og rommer en stor familie. Noen høydepunkter:

- Enebolig fra 2009
- To store bad
- Fire romslige soverom
- Balansert ventilasjon
- Integrerte hvitevarer (unntatt kjøl- og frys)
- Romslig terrasse
- To balkonger
- Garasje
- Pipeløp

Velkommen til visning!

NB! Boligen står tom på visning.

Eiendommen

Grønliveien 36 B, 1465 STRØMMEN 
Gårdsnummer 78, bruksnummer 353, seksjonsnummer 1, kommunenummer 231

Områdebeskrivelse

Grønliveien 36B er en attraktiv enebolig beliggende i et populært og veletablert boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området er svært barnevennlig, med nærhet til barnehager, skoler, buss- og tog, samt gangavstand til gode turmuligheter året rundt for å nevne noe. Det er nærhet til flere aktivitetstilbud som fotballbane, svømmehall, idrettsanlegg, lekeplass, alpinanlegg, hoppbakke og akebakker. 

Fra boligen er det gangavstand til Strømmen Storsenter. Dette er Norges største kjøpesenter i antall butikker, med ca. 200 butikker og tilknyttede viksomheter. Ønsker du et annet servicetilbud ligger den oversiktlige og kompakte bykjernen i Lillestrøm kun 5 minutters kjøretur unna, sentrert rundt Lillestrøm Torv. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm til en trivlig opplevelse. 

Kun et par minutter spasertur fra boligen finner du Strømmen togstasjon med hurtige avganger til Lillestrøm og Oslo. Svært sentral beliggenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport i retningen Oslo/Gardermoen.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Bhg. Grønlia barnehage (1-5 år) 0.8 km
Bhg. Sagelva barnehage (1-6 år) 1 km
Bhg. Luna/Lillestjerne familiebarnehage 1.1 km

1-7 kl. Frydenlund skole og ressurssenter 1.6 km
1-7 kl. Sagdalen skole 1.7 km
1-7 kl. Skjetten skole 2.3 km

8-10 kl. Bråtejordet skole 1.2 km
8-10 kl. Stav skole 2.4 km

Vgs. Strømmen videregående skole 1.8 km
Vgs. Lørenskog videregående skole 3.8 km

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 216 kvm
Totalt bruksareal: 197 kvm
Totalt primærrom: 169 kvm

Primærrom:
Underetasje: Entre/trappegang, bad/wc/vaskerom, soverom: 42 kvm

1. etasje: Trappegang, separat wc, kjøkken, stue/spisestue og tv-stue: 73 kvm

2. etasje: Luftstue m/trapp, bad/wc og 3 soverom: 54 kvm

Sekundærrom:
Underetasje: Bod, garasjerom: 27 kvm

2. etasje: Teknisk rom: 1 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.05.19 utført av Kim Edvard Johansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på ca. 557 kvm. Dette inkluderer tomt tilhørende seksjon 1 samt felles innkjørsel på gnr. 78, bnr. 353. Vanskelig å finne eksakte tall da det tomten er oppdelt flere steder.

Gjør oppmerksom på at gnr. 78, bnr. 353, snr. 2 (Grønliveien 36C) eier den frittstående garasjen til høyre for boligen med tilhørende terrasse og trappegang. Grønliveien 36C ligger bak Grønliveien 36B.

Parkering

Med boligen følger én garasje innlemmet i underetasje samt gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat stikkvei over naboeiendommer og inn til eiendommen. Det foreligger tinglyst veirett for eiendommen på deler av den private stikkveien (tinglyst på 78/45). Eiendommen har ikke tinglyst eller skriftlig avtale om veirett over nederste del av private stikkvei. Veien har dog vært brukt som adkomstvei siden 2009. 

Naboene betaler 300-500 kroner hver til en felles konto som disponeres av nabo nederst i veien. Dette bruker de til å organisere måking/strøing av privat vei til felles bruk. Eier er selv ansvarlig for egen tomt, se vedlagte kart for oppdeling av tomten.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Boligen har vannmåler.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong med etasjeskillere i tradisjonelt trebjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Det ble observert skade i øverste skuff servantinnredning samt slitasje i nedkant av veggspeil på badet i 2. etasje
- Skade i nedkant dør til bad i underetasje
- Det ble observert slitasje i nedkant veggspeil og i listverk rundt vindu på badet i underetasje
- Synlig bruksslitasje i overflater samt stedvis løs folie/laminat i fronter på kjøkkeninnredning
- Sår og småskader observert i enkelte veggflater i 1. etasje
- Synlig skade i himling i spisestue etter tidligere lekkasje fra yttertak, lekkasjen er utbedret utvendig, men det gjenstår utbedring/overflatebehandling av himling. Selger opplyser om at utbedringen som ble gjort var en midlertidig løsning og noe mer utbedring må påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.10.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er satt opp en bod i 2. etasje, dette avviker fra originale bygningstegninger, men ble gjort ved oppføringen av boligen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Velkommen til Grønliveien 36B, en svært attraktiv enebolig beliggende i et veletablert og populært boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Boligen strekker seg over 3 plan og har en praktisk planløsning. Området er svært barnevennlig, med nærhet til barnehager, skoler, buss- og tog, samt gangavstand til gode turmuligheter året rundt for å nevne noe. 

Boligen ønsker deg velkommen med en langstrakt gang hvor du har gode muligheter for oppbevaring. På venstre side finner du en stor skyvedørsgarderobe hvor du kan sette unna sko og yttertøy. Lenger inn er det en romslig bod samt inngang til garasje, her har du god plass til oppbevaring. 

I underetasjen finner du også et romslig bad/vaskerom. Badet er utstyrt med vegghengt wc, servantinnredning med hvite høyglans laminerte fronter, separat dusjhjørne med skyvedører i glass samt opplegg og plass for vaskemaksin og tørketrommel bak skillevegg. Behov for noe overflatebehandling. I samme etasje er det også et stort soverom med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Store vindusflater gir godt med naturlig belysning.

En etasje opp finner vi kjøkken, stue og wc. Kjøkkenet er svært funksjonelt med godt med benke- og skapplass samt integrerte hvitevarer (utenom kjøl/frys). Det er kjøkkeninnredning fra IKEA med hvite høyglans laminerte fronter, sorte laminerte benkeplater og integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøleskap og separat fryseskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Behov for noe overflatebehandling.

Stuen er romslig og har en naturlig fordeling. Det er god plass til sofagruppe, stort spisebord samt annet ønskelig møblement. Her er det god plass til hele familien og flere møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse på ca. 41 kvm hvor sene sommerkvelder kan nytes samt til en overbygget balkong på ca 7,5 kvm. I etasjen finner du også et gjestetoalett.

Resten av soverommene er praktisk plassert i 2. etasje. Her finner du tre soverom av god størrelse, loftstue og bad. På samtlige soverom er det plass til både seng og garderobeløsning og det er store vinduer som bidrar til luftige og gode rom. Badet er romslig og utstyrt med vegghengt wc, servantinnredning med hvite høyglans laminerte fronter samt dusjhjørne med dusjvegger og skyvedør i glass. Svært romslig og attraktivt bad. 

Loftstuen har plass til en hyggelig sittegruppe og kan brukes til mangt, foreksempel en tv-stue til barna. Herfra er det utgang til en sydøstvendt overbygget balkong på ca. 6,5 kvm med flott utsikt over Strømmen sentrum. For øvrig en liten bod/teknisk rom i samme etasje. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner, varmekabler og luft-og-luft varmepumpe. Varmekabler i entre/trappegang og på begge bad/wc. Varmepumpe i stue 1. etasje. Boligen har også pipeløp med mulighet for peisovn/ildsted.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 eneboliger, med sameiebrøk 200/400.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Seksjonsbegjæringen kan fås via henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

26.07.2010 - Dokumentnr: 555012 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver:  Knr:0231 Gnr:78 Bnr:191 
Gjelder denne registerenheten med flere 


16.04.2010 - Dokumentnr: 271308 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 1 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning og grunn 
Sameiebrøk: 200/400 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til kommuneplan 2015-2026 vedtatt av kommunestyret (KS) 11. juni 2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser v/1350KP kommuneplan for 78/353.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger opplyser om at de har hatt skade på noen takstein som førte til lekkasje i tak over spisestue. Taksteinene som er knust er erstattet og det ble ikke målt forhøyede fuktverdier av takstmann 02.10.18, men ytterligere utbedring må påregnes.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR60.18379

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.839,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.096,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.176 kwh. pr. år.

Velavgift er på kr 300/500,- per måned.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 909,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2016 var kr 1.828.626,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 6.583.053,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2016.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ingen fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.151.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger.  Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 30.000,-
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Telefon
Mobil 41549391

Lurer du på noe

Emilie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.