Komplett utleieoppgave

Åsjordet 1C

38 000 kr
161 m²
3 soverom
Velkommen til Åsjordet 1C!
Velkommen til Åsjordet 1C!
Kart
Del
Pia Trisha Estigoy
Presenteres av
Pia Trisha Estigoy
Ullernåsen - Fantastisk toppleilighet med panoramautsikt og 77 kvm takterrasse - Vannbåren varme - garasjeplass - lave strømutgifter - ledig omgående!
 • Månedsleie
  38 000 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  161 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsjordet 1C!
En delikat, moderne og gjennomført 4-roms leilighet fra 2017 med trappefri adkomst.
I denne leiligheten får du store vindusflater, romslig planløsning og vannbåren gulvvarme. Leiligheten har en gjennomgående god standard med smakfulle materialvalg, lekre bad og et stilig kjøkken med integrerte hvitevarer. Hjertet i leiligheten er den nydelige takterrassen på 77 kvm. platting med panoramautsikt mot Oslofjorden

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsjordet 1C, 0382 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 28, bruksnummer 468, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 161 kvm
Totalt primærrom: 163 kvm
Primærrom: Entré, stue/kjøkken og 3 soverom, 3 lekre bad, WC og loftstue.

Standard

Entré:
Praktisk entré med stor garderobe.
Kjøkken:
Lekkert moderne kjøkken med rikelig med skapplass, hvitevarer og smarte løsninger med skap under kjøkkenbenken som vender mot stuen.
Stue:
Stor stue med god plass til sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med sol inn. Fra stuen er det utgang til skjermet balkong med nydelig utsikt.
Soverom:
Boligen har 3 store soverom som alle rommer en dobbeltseng. Fra soverom 1 er det utgang til en balkongen hvor man kan nyte en deilig morgenkaffe. Soverom 2 og 3 har pene en suite bad.
Bad:
Boligen har tre moderne bad med fliser. Hovedbadet tilknyttet entré har toalett, dobbel servant, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt dusj. Badet tilknyttet første soverom har servant, moderne badekar, toalett og dobbel servant. Badet i andre etasje har dusj og servant, samt et separat toalett.
loftstue:
i andre etasje har boligen en deilig loftsue med store vinduer. Fra loftstuen er det utgang til en fantastisk takterrasse med flere soner og en spektakulær utsikt ut over Oslo og Oslofjorden.
Leietager betaler for strøm.
VISNING:
Vennligst send en epost med svar på spørsmålene nedenfor til morten.ekfelt@krogsveen.no for avtale om
privatvisning.
Vennligst oppgi:
1. Hvor mange personer.
2. Navn, tlf. nr. og e-post adresse.
3. Info om arbeid.
4. Når ønskes overtagelse. Ledig omgående
Please send an email to morten.ekfelt@krogsveen.no with the following information, and you will be contacted for a private viewing.
1. Number of persons.
2. Name, phone number and e-mail address.
3. Brief information about employment.
4. When you would like to move in. Minimum renting period is 9 months
NB! 3 month deposit in bank is preffered.

Oppvarming

Varmekabler i gulvstøp på bad. Ellers vannbåren gulvvarme.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Ullern/Åsjordet. Området er rolig, grønt og frodig med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. T-banen går fra Åsjordet stasjon som er under ett minutts gange fra ytterdøren. Det er kun 5 stopp til Majorstuen. I Ullern Allé ved t-banen finner du nærbutikk, Sushi og kafe. Nærmeste sentrum er Lilleaker hvor man har alle servicefasiliteter man trenger i hverdagen innen kort rekkevidde.
Lilleaker sentrum kan by på to matbutikker (Kiwi og Coop med post-i-butikk), sushirestaurant, frisør, apotek samt hyggelige og populære Kafé Grønn som er et populært stoppested, også på søndager.
På Lilleaker finner man også det lokale og populære handlesenteret CC Vest med et rikt utvalg av butikker som apotek, legesenter, vinmonopol, kles- og sportsforretninger samt kafeer og restauranter som Baker Hansen, Bagel & Juice, McDonalds, Steam med flere. På senteret finner man også Meny med en service og et utvalg utover det vanlige. På Lille CC Vest ligger treningssenteret Sats.
Bjørnsletta skole ligger som nærmeste nabo på nedsiden av bygget og har barn fra 1 til 10 klasse.
I Nærområdet er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter med tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad og videre inn i marka. På varme sommerdager kan man bade på Sollerudstranda/Hydrostranda. Det er også en kort
sykkeltur til Fornebu med fantastiske tur, strand og parkområder.

Annen viktig informasjon

Utleier

Lars Trygve Jenssen

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett(sameiets avtale med leverandør)
- Grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann, dvs. samme beløp som eier betaler månedlig til sameiet i felleskostnadene.
Husleien inkluderer ikke:
- Forbruk utover grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann belastes leietaker. Dette avregnes normalt 1 gang per år.
- Strøm

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.114.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: etter avtale, men er ledig omgående. Leiekontrakt på 1 år som utgangspunkt, med mulighet for forlengelse.
Langtidsleie. Minimum botid 9 måneder.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 6 måneder, slik at minimum botid er 9 måneder. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0171/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.22171

Dato

Sist oppdatert: 07. desember 2022 kl. 18:43
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██