Lørenporten

Lørenveien 63 B

Prisantydning

4 650 000 kr

Omkostninger: 117 592 krTotalpris: 4 767 592 kr
Etasje
5
Byggeår
2019
Soverom
2
Areal (P-ROM)
53 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda
Fellesutgifter
2 230 kr

NY lekker 3-roms i 5. etasje. Solrik balkong med fin utsikt mot nabolaget. Mulighet for kjøp av garasje. Bilpool.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

NY og ubrukt 3-roms i 5. etasje med fin utsikt mot gårdstun og nabolaget. Stue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. God planløsning med plass til spisebord og sittegruppe i stua. Bynært, urbant og likevel barnevennlig.

  Fasiliteter ved boligen:
 • Norema-kjøkken, klargjort for hvitevarer
 • Solrik balkong på 9 kvm med fin utsikt og plass til sittegruppe og gassgrill
 • Ekstra takhøyde med 2,57 m i stua
 • Gulvvarme på bad
 • Trappefri adkomst via heis
 • Separat kjellerbod i eget rom på 6,9 kvm
 • Canal Digital leverer kabel-tv og fibernett
 • Godt kollektivtilbud med 500 m til Løren t-banestasjon
 • 5 minutters gange til Løren Torg, servicetilbud og kjøpesentre
 • Bilpool med 3 biler
 • Garasjeplass med mulighet for elbil-lader kan kjøpes

Eiendommen

Lørenveien 63 B, 0585 OSLO 
Gårdsnummer 124, bruksnummer 270, seksjonsnummer 242, kommunenummer 301,
Gårdsnummer 124, bruksnummer 270, seksjonsnummer 287, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Lørenporten ligger i den nyeste delen av Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Løyrin 1891 Restaurant og Bar, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. 

Dagligvarer handler du hos Meny (100 m), Rema 1000 eller Kiwi. Bunnpris og Løren Frukt & Grønt har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, legevakt, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna. 

House of Nerds er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene. 

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 500 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 700 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 500 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, handlegater med mange fasiliteter, samt kanskje et nytt badeland. 
Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på http://www.projectokern.com/

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager:
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km*
- 70 barn, 4 avdelinger
Kanonen barnehage (1-6 år) 0.4 km*
- 100 barn, 4 avdelinger
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.5 km*
- 113 barn, 6 avdelinger

Skoler: 
Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km*
- 500 elever, 28 klasser
Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km*
- 427 elever, 19 klasser 
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.1 km*
- 800 elever
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km*
- 159 elever, 10 klasser
Kuben videregående skole 1.1 km*
Valle Hovin videregående skole 1.3 km*

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm

Primærrom: 53 kvm
5. etasje: Bad, entré, stue/kjøkken, 2 soverom

Sekundærrom: 3 kvm
5. etasje: Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 6,9 kvm med tette vegger. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2019 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. 

Tomten

Eiet tomt på 9 280,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, lekeplass, benker, bord og skulptur. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Mulighet for å kjøpe fast garasjeplass (nr. P-96) i felles lukket garasjeanlegg med heis adkomst. Pris kr 400.000,- + omk. Mulighet for montering av EVlink elbil-lader. Garasjeporten åpnes ved bruk av mobiltelefon. Pris for bruk av lader er kr 1,50 per kWt. Nærmeste offentlige lademulighet for elbil er under Løren Torg i Lørenveien 44. Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Lader for elbil og fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger ikke med, med mindre annet er avtalt. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.
Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Balkongdør med skyvedørsfunksjon og 2-lags isolerglass datert 2019. Lette innerdører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2019.
Prefabrikkert modulbad. Felles varmtvannbereder i bygget. Skap i entré med stoppekraner for varmt og kaldt vann og vannbåren oppvarming. Sikringsskap med automatsikringer i bod. Sentralt brannvarslingssystem. Integrert sprinkleranlegg. Balkong med tilgang fra stue. Avrenning mot balkong ytterkant. 
Det er personheis i bygget. 
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.10.2019.
Det er gitt dispensasjon fra:
reguleringsplan: rekkefølgekravet i S-4835 § 10 andre ledd som sier at støyskjerm langs Alnabanen skal være oppført i hele feltet der boligene skal ha midlertidig brukstillatelse. Støyskjermen i sak 201610548 er kun oppført foran hus C1 og C2. 
Støyskjermen er nå også montert foran C4 og C5. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Ny solrik 3-roms med gode lysforhold i nytt sameie på Løren. Løren Torg med flere servicetilbud ligger like ved og området har et godt kollektivtilbud med ca. 500 m til buss og t-banestasjon.

Stue (ca. 25 kvm): Hyggelig stue med store vindu gir rikelig med dagslys og utgang til balkong. Plass til stort spisebord og sittegruppe. Takhøyde 2,57 m. Uttak for kabel-tv og fibernett. 
Kjøkken: Åpen løsning mot stuen. Lys Norema-innredning med malte glatte fronter. Laminat benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Belysning under overskap. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Benkeplate for montering av platetopp og opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Det er montert automatisk lekkasjesikring i kjøkkenet. 
Balkong (ca. 9 kvm): Lekker solrik uteplass med utsikt over gårdstun og nabolaget. Gulv med terrassebord i impregnert treverk. Rekkverk i stål med innfelte glassplater. Belysning og stikkontakter.
Soverom I (ca. 7,1 kvm): God plass til seng og skrivepult. 
Soverom II (ca. 8,33 kvm): God plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Adkomst via skyvedører. 
Dusjbad/wc (ca. 4,6 kvm): Heldekkende servant med underskap. Speil og god belysning. Dusjnisje med vegghengt dusjdør i herdet glass. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørke-trommel. Downlights i himling. 
Entré (ca. 4,2 kvm): Plass til garderobeskap. Porttelefon med videokamera og døråpner. 
Innvendig bod (ca. 2,5 kvm): Sikringsskap med automatsikringer. Plass til garderobeløsning. 

Lagringsplass: Innvendig bod og ekstra stor kjellerbod. 

Himlinger: Malte himlinger i alle rom. Downlights på badet. 
Vegger: Lyse, horisontale, keramiske fliser på bad, øvrige overflater er malte gipsplater og betong.
Gulv: Hovedsakelig 3-stavs parkett. Grå 10x10 cm fliser med gulvvarme på bad.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Vannbåren varme i baderomsgulv. Regulator gulvvarme i fordelerskap entre. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B1

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenporten 1 Sameie (org.nr. 921594321), med sameiebrøk 56/17827.
- Sameiet består av 286 boligseksjoner, 1 næringsseksjon parkering seksjon 287, 28 næringsseksjoner, seksjon 288-315 (boder), 8 næringsseksjoner (hageparseller), seksjon 316-323.
- Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 02333
- Eierskifte meldes til forretningsfører.
- Dugnad må påregnes. Trappevask er inkludert i felleskostnadene.
- Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.
- Moderne søppelhåndteringssystem, samt gjenbruksstasjon på Løren Torg.
- Bomiljøvakt, tlf. 22 97 10 70. 

Foretatt påkostninger de senere år:
- Bygget er et nybygg fra 2019.
Planlagte påkostninger: 
- Verksted for sykler kombinert med smørebod for ski i rommet i garasjen (U1) som er rett ved inngangen til 59 B.
- Innvendig sykkelvask i garasjen under Lørenveien 61.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler. Les mer på http://web1.herborvi.no/7637

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: 
Dagboknr 2016/609781-8/200 tinglyst 05.07.2016. type heftelse: BRUKSRETT. Eiendommene skal ha en gjensidig bruksrett til hverandres utearealer.
Utearealene til barnehagen som ligger på gnr. 124, bnr. 269 skal være tilgjengelig for boligene på gnr. 124 bnr. 268, 269 og 270 utenom barnehagens åpningstider.
De øvrige servituttene omhandler: bruksrett, bestemmelse om vann og kloakkledninger, Bestemmelse om tilknytning til offentlig nett for spillvann og overvann via privat stikkledning til eiendommene, utbyggingsavtale med Oslo kommune, bestemmelser om adkomstrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4835 datert 12.11.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.06.2015.
Løren er under stadig utvikling og det er flere byggeprosjekter igangsatt. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Leiligheten er ny og selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand ut over det som fremkommer i tilstandsrapporten. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Leiebeløp inkluderer

Fellesutgiftene er kr 2.230,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv/internett, garasjeplass, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:
- Felleskostnader: kr 1.680,-
- Digital-tv: kr 200,-
- Bredbånd: kr 200,-
- Garasjeplass: kr 150,- 

Fjernvarme leveres av Hafslund. Betaling innkreves og avregnes via BKK. Kostnader til seksjonenes forbruk av fjernvarme (oppvarming/tappvann), fordeles etter sameiebrøk. Boligen har ikke vært i bruk og faktisk forbruk kan derfor ikke opplyses. Forretningsfører har stipulert kostnaden til ca. kr 7,- pr. kvm BRA per mnd + kr 1000,- pr år til måleroppfølging/fakturering. Omtrent kr 450,- per mnd. Strøm kommer i tillegg. 

Boligen er tilknyttet Canal Digital/Telenor som leverandør av kabel-TV og bredbånd. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Oppdragets KR-kode

KR54.19104

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.230,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv/internett, garasjeplass, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:
- Felleskostnader: kr 1.680,-
- Digital-tv: kr 200,-
- Bredbånd: kr 200,-
- Garasjeplass: kr 150,- 

Fjernvarme leveres av Hafslund. Betaling innkreves og avregnes via BKK. Kostnader til seksjonenes forbruk av fjernvarme (oppvarming/tappvann), fordeles etter sameiebrøk. Boligen har ikke vært i bruk og faktisk forbruk kan derfor ikke opplyses. Forretningsfører har stipulert kostnaden til ca. kr 7,- pr. kvm BRA per mnd + kr 1000,- pr år til måleroppfølging/fakturering. Omtrent kr 450,- per mnd. Strøm kommer i tillegg. 

Boligen er tilknyttet Canal Digital/Telenor som leverandør av kabel-TV og bredbånd. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 1 118 623,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Boligen er ny og skatteetaten har derfor ikke oppgitt formuesverdi. 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 027 042,80. 
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2019. 
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2019. 
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.767.592,-.

I tillegg til kjøpesummen for garasjeplassen må kjøper betale:
- Dokumentavgift kr 10.000,-, 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-. 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: fastpris kr 45.000,- 
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,- 
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF

Kristine Mevik

Telefon
Mobil 91609270

Lurer du på noe

Kristine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.