GREVERUD/OPPEGÅRD

Nordåskollen 75

Prisantydning

4 400 000 kr

Fellesgjeld: 94 420 krOmkostninger: 118 912 krTotalpris: 4 613 332 kr
Etasje
2
Byggeår
1989
Soverom
3
Areal (P-ROM)
116 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
4 283 kr

VISN. SØNDAG - Romslig leiligh. over 2 plan - flott utsikt - solrik og usjenert uteplass - opprinnelig 4 sov. - garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

 Flott beliggende leilighet i et etablert og rolig boområde på Greverud/Oppegård.

 • Innholdsrik bolig over 2 plan. Romslig med god planløsning - opprinnelig 4 soverom. Mye bodplass med gode lagringsmuligheter.
 • Solrik uteplass med flott utsyn orientert mot vest. Lite/ingen innsyn.
 • Garasje medføger - mulighet for installasjon av el-bil lader.
 • Populært boområde. Lite biltrafikk på tunet. Kort vei til blant annet marka, badeplass, skole og barnehager.
 • Gangavstand til Greverud stasjon med god togforbindelse mot syd og nord. 23 minutter til Oslo S (innsatstogene i rushtiden tar 19 minutter). Ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Eiendommen

Nordåskollen 75, 1415 OPPEGÅRD 
Gårdsnummer 243, bruksnummer 974, seksjonsnummer 24, kommunenummer 3020

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boområde på Greverud. Stille beliggende i beboervei med lite gjennomgangstrafikk. Kort vei til barneskole på Greverud og ungdomsskole på Flåtestad. Ellers en rekke barnehager i nærområdet.

Nær marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Få minutters gangavstand til 18-hulls golfbane på Greverud. Skiforeningen kjører snøkanon på vinterstid og preparer rundløype i forbindelse med lysløype på golfbanen. Nytt idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane og idrettshall. Forøvrig flott gang- og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og fornøyelsesparken Tusenfryd.

Kort vei til Tussetjern med opparbeidet badestrand og med fiskemuligheter. Også fiskemuligheter i Gjersjøen. 

Greverud-senter med MENY og Rema 1000 matbutikk, restaurant, legekontor og apotek. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter. Forøvrig nær-senter ved Oppegård stasjon med restauranter, kiosk og Kiwi-butikk (åpen kl. 7 - 23 alle dager unntatt søndag).

På Kolbotn finner man alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med omkring 60 forretninger, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konsertscene.

Ellers i kommunen finner en Ingierkollen slalåmbakke og ulike treningssentre. Kort kjøre-/sykkelavstand til Oslofjorden med badeplasser blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. 

Kort bilavstand til Ski Storsenter og Vinterbro kjøpesenter, med henholdsvis omkring 145 og 85 forretninger, cafeer og restauranter.

Gangavstand til Greverud stasjon med god togforbindelse mot syd og nord. 23 minutter til Oslo S (innsatstogene i rushtiden tar 19 minutter). Videre er det også rutebussforbindelse på Greverud. Enkel adkomst til E6 Europaveien og E18 Mosseveien. Ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Se forøvrig nyttige linker med informasjon om Oppegård kommune:
- www.oppegard.kommune.no
- www.kolben.no
- www.kolbotntorg.no
- www.oppegårdil.no
- www.skiforeningen.no

Veibeskrivelse

Nordåskollen har adkomst fra Nordåsveien. Nordåsveien har adkomst fra bl.a. Flåtestadveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Oppegård kommune har et godt barnehage- og skoletilbud. Fra boligen er det kort og bilfri gangavstand til Greverud barneskole og Flåtestad ungdomsskole ved Greverud senter. Roald Amundsen videregående skole er sentralt plassert på Sofiemyr. Det er flere barnehager i nærområdet.

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 129 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 116 kvm

Primærrom:
2. etasje, 77 kvm: Bad, entré, stue, spisestue, kjøkken, gang og soverom
Loft, 39 kvm: Stue, wc og to soverom

Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Bod
Loft, 1 kvm: Bod

I tillegg disponerer leiligheten én del av felles bod - denne ligger ved byggets inngangsparti.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.11.2019 utført av BN Takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 4.750 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Bruksrett til én fast garasje i felles garasjerekke.

Det er iht. styrelder/selger anledning til å montere el-bil lader i garasje. De som har el-bil lader har betalt kr. 200,- ekstra i månedlige felleskostnader som følge av økte strømutgifter.

Plass oppbevaringsplass i garasje med liten hems.

Forøvrig gjesteparkeringer på anviste plasser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen har iht. tilstandsrapport såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong og hovedkonstruksjon i betong. Utfyllende trebindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig trepanel og fasadeplater. Etasjeskiller i betong. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Brann ( B30) og lydklassifisert (dB 35) entredør. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende er gitt tilstandsgrad 2 (TG2):

- Vinduer: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
- Trapp: Det mangler tilfredsstillende håndløper.
- Ytterdør og balkongdør: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
- Innvendige dører: Dør i bod under trapp tar på terskel/ karm.
- Innvendige gulv: Det ble registrert noe knirk i gulv på loft. Det ble registrert sprekk og bom i fliser i entré. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje.
- Bad: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.08.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger i tillegg ferdigattest på innredning av loft datert 18.12.1992, og bygningstegninger av loftet datert 08.06.1990. Soverom nærmest trappen og separat wc er i kommunens bygningstegninger åpent og rommene er ikke definert i kommunens bygningstegninger.
Dette soverommet er idag innredet til bruk for varig opphold, men er ikke bruksendret/omsøkt og er derfor ikke godkjent av kommunen for varig opphold. Der det idag er gangrom/hall er i kommunens bygningstegninger opprettet soverom (lettvegger er idag fjernet, og kan tilbakeføres).

Soverom i 1. etasje er i kommunens bygningstegninger definert som "soverom/bod". Iht. samtale med Oppegård kommune datert 19.11.2019 er del av dette rommet definert som soverom - del av rommet nærmest døren er definert som bod.
Del av stue er i kommunens papirer definert som soverom - del av vegg er fjernet, og kan enkelt tilbakeføres.

Ferdigattestene og bygningstegningene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Leilighet over 2 plan i et etablert og rolig boområde.

2. etasje:
Entré: Flislagt gulv. God plass til garderobeløsning. Kommode følger ikke.

Stue: Romslig rom med god plass til spisebord og sofaløsning. Store vindusflater med pent utsyn - lite innsyn. Utgang til solrik balkong.

Balkong med adkomst fra stue: Solrik og usjenert balkong på ca. 7 kvm. Høyt og fritt beliggende - pent utsyn mot vest.

Del av stue/opprinnelig soverom: Rommet er opprinnelig soverom - det er åpnet opp vegg for å få en større stue. Romslig rom. Vindu mot vest.

Kjøkken: Godt med skap- og benkeplass. Fliser mellom benk og overskap. Delvis integrert oppvaskmaskin følger. Komfyr følger. Kombinert kjøl-/fryseskap følger ikke (kan medfølge etter nærmere avtale). Benk på kjøkken følger ikke. Plass til spisebord ved kjøkken. Vindu mot øst med pent utsyn.

Bad: Vinyl på gulv. Baderomsinnredning (servant med underskap og sideskap). Dusj med dusjvegger. Toalett. Veggmontert ovn. Opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin og tørketrommel følger ikke). Lite vindu mot øst.

Soverom 1: Vindu mot vest. Uten innsyn. Plassmontert garderobeskap følger. Løst skap følger ikke.

Bod 1: Gode lagringsmuligheter. 2 stk skoskap følger ikke.

Bod 2: Liten bod under trapp.

Loft:
Trapp opp til rom med takvindu. Lagringsmulighet i kne-veggene. Inngang til liten bod med hylle-løsning som følger.

Soverom 2: Takvindu med vindu mot øst. Garderobeløsning/inngang til bod med god plass til oppbevaring. Hylle-løsning følger ikke. Rommet er i kommunens bygningstegninger ikke definert som varig opphold - se punktet "ferdigattest" for nærmere beskrivelser.

Soverom 3: Romslig rom med god plass til dobbeltseng. Vindu orientert mot nord. Plassbygget garderobeløsning.

Separat WC: Toalett. Liten servant. Speil. Lite garderobeskap (med speil) følger.

Oppvarming

Leiligheten bruker elektriske ovner til oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Nordåskollen Boligsameie, med sameiebrøk 116/1936.
Sameiet består av 24 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Akershus Eiendomsforvaltning AS, tlf. 24 02 22 40.
Dugnad én gang i året og trappevask ved behov må påregnes.
Dyrehold er tillatt.

Iht. tidligere eier ble taktekkingen byttet i 2012 og utvendig panel skiftet i 2010.

Styret har utredet mulighetene for å utvide balkongene, men har fått avslag i kommunen. Styret jobber fortsatt med å utrede mulighetene for å utbedre terrassene. Dagens balkonger holder en eldre standard, og det er sannsynlig at terrassene blir utvidet/utvidet eller at eksisterende balkonger blir oppusset.
Det er planer om å male sameiets fasader.

Regnskap for år 2018 viste et overskudd på kr. 88.489,-.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 3817, tinglyst 22.03.1989, type heftelse: Pantsettelseserklæring ovenfor sameiet på kr. 20.000,-. Denne er tinglyst som sikkerhet for oppfyllelse av felles forpliktelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 7815, tinglyst 07.06.1990, type heftelse: Erklæring/avtale om målebrev av sameiets eiendom.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 17.01.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.01.1985 for del av gnr. 43, bnr 1, 6 og 260.

Kommuneplan for Nordre Follo - kommuneplan 2019-2030 datert 13.05.2019 gjelder for området.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Leiebeløp inkluderer

Fellesutgiftene er kr 4.283,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesforsikring av bygninger, kabel-TV, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag), kommunale avgifter (vann- og kloakk), snømåking av fellesarealer, vaktmestertjenester, daglig drift og løpende vedlikehold av sameiet. 

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv, og standard TV-abonement er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Telefon som leverandør av internett, og har en kostnad på omkring kr. 400,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Oppdragets KR-kode

KR49.19100

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.283,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesforsikring av bygninger, kabel-TV, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag), kommunale avgifter (vann- og kloakk), snømåking av fellesarealer, vaktmestertjenester, daglig drift og løpende vedlikehold av sameiet. 

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv, og standard TV-abonement er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Telefon som leverandør av internett, og har en kostnad på omkring kr. 400,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.265.478,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 4.555.721,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 42.035,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 99.620,- pr. 31.12.2018.

Total fellesgjeld for sameiet er kr 1.584.060,- pr. 21.11.2019 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 5,05 % (flytende rente)
Lånets løpetid: Siste termin er 30.04.2030
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.613.332,-.
Av dette beløpet utgjør kr 94.420,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Sebastian Håbesland
Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Telefon
Mobil 91585049

Lurer du på noe

Sebastian svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.