Komplett salgsoppgave

Krabbens brygge 12A

3 400 000 kr
92 m²
3 soverom
Krabbens brygge 12A presenteres av Jonas Bergtun i Krogsveen.
Krabbens brygge 12A presenteres av Jonas Bergtun i Krogsveen.
Opsund
Enderekkehus over 2 plan med vidstrakt utsyn over Glomma. Garasjeplass. Grønne, fredelige og familievennlige omgivelser.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  186 587 kr
 • Omkostninger
  7 710 kr
 • Totalpris
  3 594 297 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  92 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 978 kr
 • Energimerke
  Oransje E

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enderekkehus på Opsund, i grønne og fredelige omgivelser inntil Glomma
 • Balkong og to terrasser som gir mulighet til å følge solens gang gjennom dagen
 • Familievennlig to-plans romløsning med tre soverom
 • De fleste rom nymalt siden 2019
 • Velholdt kjøkkeninnredning fra NorForm
 • Flislagt bad, separat vaskerom
 • Garasje i felles rekke medfølger
 • Ingen gjennomgangstrafikk på borettslagets område
 • Golfbane og Glengshølen idrettspark i umiddelbar nærhet
 • Nærhet til barnehager, skole, dagligvareforretninger og lysløype
 • Kun 8 min. med buss eller sykkel til sentrum

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krabbens brygge 12A, 1726 SARPSBORG
Kommunenummer 3003, gårdsnummer 1, bruksnummer 3710, ideell andel 1/1
Andelsnummer 17, Opsund Borettslag, organisasjonsnummer 950564334

Innhold

Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 92 kvm
Bruksareal:
U.etasje 50 kvm
1.etasje 55 kvm
Primærrom:
U. etasje 37 kvm: Vindfang, gang, 2 soverom, bad og vaskerom
1. etasje 55 kvm: Stue, kjøkken og soverom
Sekundærrom:
U. etasje 13 kvm: Boder og trapperom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.09.2022 utført av Din BoligBistand. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Støpt gulv mot grunnen, murte vegger mot terreng. Resterende yttervegger oppført i isolert bindingsverk, kledd utvendig med liggende panel. Etasjeskille i tre. Yttertak konstruert i tre, bordet undertak og tekket med shingel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 (TG 2) på bygningselementer i: byggegrunn/fundamenter, terrengforhold, balkong med dør, bad, vaskerom, rom under terreng, wc, vvs, varmesentraler og el.anlegg
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/bygningsdelen for nærmere informasjon. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Boligen inneholder en familievennlig romløsning som langt på vei gir etasjene hvert sitt formål. Første etasje er langt på vei dedikert til de aktive rommene stuen og kjøkkenet, hvorav stuen alene utgjør over 30 kvm. og har god plass til familiens felles opphold. Stuen har for øvrig også utgang til boligens balkong som måler ca. 15 kvm. Veggene er her som i de fleste øvrige rom malt siden nåværende eiere overtok boligen i 2019.
Kjøkkenet er adskilt i eget rom, men lett tilgjengelig rett fra stuen og utstyr med en klassisk moderne NorForm kjøkkeninnredning som er av nyere årgang. Innredningen har liten bruksslitasje, er i god stand og i sin helhet gitt TG 1.
Boligens tre soverom er fordelt på begge etasjer, hvorav det naturlige hovedsoverommet inngår i første etasje. Dette soverommet er oppmålt til nesten 12 kvm. og utstyrt med et hendig skyvedørsgarderobe. Rommet har for øvrig også utgang til terrassen ved boligens vestre side som måler ca. 19 kvm. Sokkeletasjens to soverom er begge velegnet som barnerom, med tanke på både avstanden til stuen og arealet på ca. 7 kvm.
I sokkeletasjen finnes også boligens bad og et separat vaskerom. Sistnevnte er enkelt utstyrt til sitt formål, blant annet med arbeidsbenker og skyllekum. Gulvet er i dette rommet utført med belegg. Badet er modernisert i nyere tid og har fliser på gulv og vegger. Badets utstyr inkluderer tidløse møbler og et dusjhjørne med støpt bunn som begrenser vannpåkjenning på gulvet. TG 2 er gitt for enkelte forhold ved badet og vaskerommet.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat, fliser, belegg og betong.
Innervegger: Fliser, tapeter, malt trepanel og glatte malte flater.
Himlinger: Glatte malte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og vitrineskap. Laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum i kompositt med ett-greps blandebatteri. Ventilator i overskap. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Vegggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med glassdører, støpt bunn og to-greps blandebatteri med hånddusj. Toalett montert på innbygget sisterne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet. Luft til luft varmepumpe i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.03.1974 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Rekkehuset er attraktivt beliggende i første rekke mot Glomma, i grønne og fredelige omgivelser på Opsunds østside.
Borettslagets eget område er uten gjennomkjøringsmulighet for bil, hvilket gir et lite trafikkert og barnevennlig miljø rundt husveggene. Et stort pluss er det i tillegg at nærmeste lekeplass er lett tilgjengelig, få meter unna døren.
Spesielt verdt å fremheve er nærheten til turområder både på land og til vanns. Glomma har både bade- og fiskemuligheter, og kajakk eller kano er det mulig å sjøsette flere i nærområdet. Spiller du golf, vil du nyte godt av trille-avstand til to idylliske golfbaner. Gangavstand er det for øvrig også til Glengsholen med både ny frisbeegolf-bane, skatepark og volleyball-bane, med mer. Marka med lysløype er i perfekt jogge-avstand fra Opsund.
Barneskole på Kurland er innenfor sykkelavstand og knappe 10 minutter. Samme sted finnes også idrettsanlegg og én av flere barnehager i området.
Hverdagslige innkjøp kan enkelt utføres ved nærbutikken som er lett tilgjengelig langs adkomstveien til Opsund. Til sentrum tar det under 10 minutter med bil, eller kun åtte minutter med buss som kjører gjennom nabolaget. Like kort tid tar det å sykle til byen.

Adkomst

Veibeskrivelse
Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

SKOLER:
Kurland skole (1-7 kl.) 560 elever, 23 klasser 2.6 km
Lande skole (1-7 kl.) 532 elever, 28 klasser 3 km
Hafslund barneskole (1-7 kl.)400 elever, 19 klasser 4 km
Kruseløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 475 elever, 20 klasser 2.6 km
Hafslund ungdomsskole (8-10 kl.) 278 elever, 12 klasser 3.9 km
St. Olav videregående skole 860 elever, 42 klasser 3.1 km
Borg videregående skole 680 elever, 44 klasser 6 km
BARNEHAGER:
Askeladden bhg. - Opsund Musikkhus..10 barn, 1 avdeling 0.9 km
Hafslundsøy barnehage (0-5 år) 35 barn, 2 avdelinger 1.7 km
Fritznerbakken barnehage (0-5 år)78 barn, 5 avdelinger 1.8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 20 591 kvm som tilhører borettslaget. Tomt i skrånende terreng med egen trapp til bolig fra vei. Opparbeidet med plen og beplantninger og markterrasse på fremside og bakside

Regulering av feste

Festeavgiften er inkludert i fellesutgiftene
Grunneier Borregaard Industrier som fester bort tomt til borettslaget

Parkering

Det er parkering tilknyttet boligen i felles garasje anlegg på nedsiden.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Opsund søndre og nordre datert 07.05.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Eiendommen ligger innenfor en reguleringsplan som er foreslått opphevet. Sarpsborg kommune har startet et arbeid med å oppheve eldre reguleringsplaner. Dette er planer som har gått ut på dato i form eller innhold, og som ikke lenger er anvendelige når du for eksempel skal søke om et byggearbeid på eiendommen og kommunen skal behandle byggesaker. Når planene er opphevet, vil det som hovedregel være kommuneplanens arealdel eller kommunedelplan sentrum som gjelder ved behandling av byggesaker
På eiendommen er det registrert freda kulturmiljø, verdensarv eller nasjonale interesser i by. Mer informasjon kan finnes hos Riksantikvaren
Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 978,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag felleslån, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, kabel-tv,/internett, ytre vedlikehold og forr.førsel
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 406
Avdrag kr 1036
Driftsutgifter kr 3 517
Garasjeleie kr 20,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17 900 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia/Telenor som leverandør av kabel-tv7bredbånd og er inkludert i felleskostnadene
Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 612 926,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 206 533,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 32 920,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 186 587,- pr. 07.09.2022
Total fellesgjeld for boligselskapet er 5 224 437,- pr 07.09.2022 fordelt på 3 lån og lånevilkårene er:
Lån 1
Rentebetingelser: 2,55%
Lånets løpetid: 31.03.2025
Lån 2
Rentebetingelser. 2,55%
Lånets løpetid: 30.06.2037
Lån 3
Rentebetingelser: 2,55%
Lånets løpetid: 30.06.2034

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.200,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 593 747,- Av dette beløpet utgjør kr 186 587,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Annen viktig informasjon

Eier

Martin Vainor Hansen og Stine Marlen Dybedahl

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Opsund Borettslag.
Borettslaget består av 28 leiligheter.
Forretningsfører er SOBBL Sarpsborg og Omegn boligbyggelag.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt under forutsetning av at det ikke er til ulempe for andre beboere. Søknad til styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
1994: Nye tak og takrenner
1998: Nye balkonger mot øst, samt utskiftning av kledning på gavlvegger
2006/07: Utskiftning av vinduer og ytterdører. Etterisolering og utskiftning av kledning på øst og vest-vegg. Oppgradert sikringsskap
2010: Byttet tak med ny takpapp
2011: Oppgradert TV og installert bredbånd i leilighetene
2019: nye plasser for søppelcontainere med overbygging/innbygging (med forbehold om godkjenning fra S.borg kommune), og infrastruktur/etablering av strøm inn til garasjerekkene, hvor den enkelte beboer selv må etablere ladepunkt i sin garasje.
Planlagte påkostninger:
Styret ser på løsninger for å heve standarden på garasjene.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0183/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad og Sarpsborg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.22183

Dato

Sist oppdatert: 26. september 2022 kl. 09:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.