Solgt: 6 350 000 kr

Gonvikbakken 4 A

6 890 000 kr
132 m²
3 soverom
Kun 1 ledig bolig - Høyt og frittliggende med perfekte solforhold
Framnes/Vesterøya
Ny funkis (KUN 1 LEDIG ) med fantastisk sjøutsikt, særdeles bra solforhold. Hovedsoverom med eget bad/wc og garderoberom
 • Prisantydning
  6 890 000 kr
 • Omkostninger
  26 342 kr
 • Totalpris
  6 376 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  132 m²
 • Bruksareal
  164 m²
 • Tomteareal
  448 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrikt og fritt beliggende enebolig med fantastisk sjøutsikt. Boligen ligger kun 150 meter unna fjorden, og kan derfor trygt kalles sjønært beliggende. Fra boligen er det kun 10 minutter gange til flere flotte badeplasser på Asnes og Tangen.
Gjennomgående solid standard, og praktisk innredet med flere bad i tillegg til separat vaskerom med egen utgang til overbygd uteareal. Gjestetoalett i 2.etasje. Meget romslig stue med gasspeis og flott sjøutsikt. HTH kjøkken med helintegrerte hvitevarer. Hovedsoverom med eget bad og garderoberom.
Boligen har en imponerende utsiktsterrasse på nesten 50 kvm., der det også er muligheter for å sitte under tak. Stor garasje tilknyttet bod med adkomst til usjenert uteplass som er overbygd. Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass som vil bli asfaltert.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gonvikbakken 4 A, 3222 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 654

Innhold

Totalt bruttoareal: 189 kvm
Totalt bruksareal: 164 kvm
Totalt primærrom: 132 kvm
Primærrom:
4 A :
1. etasje 66 kvm: Vindfang, gang, bad, soverom, arbeidsrom/vaskerom
2. etasje 66 kvm: Stue/Kjøkken, trapperom, wc
Sekundærrom:
4 A :
1. etasje 32 kvm: Garasje/bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er opplyst av utbygger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningene oppført med bærekonstruksjon i betong (ringmur av Jacofon og støpt plate). Det er 35 cm isosopor og radonsperre under støp. Reisverk er vegger i tre med 25 cm Glava isolasjon. lsolasjon tak 2 etg. er fflt (blåst) med 40 cm isofiber. Etasjeskille er isolert med 20 cm Glava. Utvendig er veggene hovedsakelig kledd med Royalimpregnert panel. Tak og terrasse tekket med Derbygum. Det er lagt terrassebord i impregnert treverk på terrasse. Verandarekkverk av glass med aluminiumsprofil. Pergola (utestue) er kledd innvendig med lys panel og utvendig som husets fasade forøvrig. lnnvendige vegger er av trestendere, og er kledd med gipsplater. Glava isolasjon i alle innvendige vegger. Det er montert balansert ventilasjon etter TEK 17. Gasspeis i stue i 2 etg. Modell panorama 38, og opplegg for gassgrill i utestue og under terrasse ved flaskeskap. Kjøkkeninnredning fra HTH type glatte fronter. Laminat benkeplater. Trevinduer ( Nordan) som er aluminiumbeslått utvendig.

Standard

Solrikt og fritt beliggende enebolig med fantastisk sjøutsikt. Boligen ligger kun 150 meter unna fjorden, og kan derfor trygt kalles sjønært beliggende. Fra boligen er det kun 10 minutter gange til flere flotte badeplasser på Asnes og Tangen. Langestrand badestrand ligger kun 2 minutter unna boligen
Gjennomgående solid standard, og praktisk innredet med flere bad i tillegg til separat vaskerom med egen utgang til overbygd uteareal. Meget romslig stue med gasspeis og flott sjøutsikt. HTH kjøkken med helintegrerte hvitevarer( 70 cm. platetopp / 2 komfyrer m.m.). Hovedsoverom med eget bad og garderoberom. Gonvikbakken 4 A har også et gjestetoalett i 2.etasje.
For uten om våtrom som er flislagt er det 1-stavs eikeparkett på alle gulv.
Boligen har en imponerende utsiktsterrasse på nesten 50 kvm., der det også er muligheter for å sitte under tak. Det er også gassuttak på terrasse slik at en kan kople på gassgrill. Romslig garasje tilknyttet bod med adkomst til usjenert uteplass som er overbygd. Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass som vil bli asfaltert.
Eiendommen ligger i et barnevennlig område med flere lekeplasser, samt barneskole og barnehage.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bebyggelsen på eiendommen datert 19.01.2021

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/112/654:
17.07.1935 - Dokumentnr: 901144 - Bestemmelse om vannledn.
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:112 Bnr:223
07.08.1935 - Dokumentnr: 901146 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:112 Bnr:223
03.09.1937 - Dokumentnr: 1342 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:112 Bnr:238
Gnr. 112, bnr 238 har rett til å legge vann- og kloakkledninger over eiendom "Fjeld" gnr 112, bnr 15 i den øvre ende frem til hovedledningen.
24.03.1942 - Dokumentnr: 644 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Overført fra gnr 112 bnr 151
Følgende servitutt/rettighet er tinglyst på eiendommen:
Eiendommene gnr. 112 bnr. 655 og 57 gis rett til å ha liggende, vedlikeholde og oppgradere/fornye felles vannledning og spillvannsledning over eiendommen gnr. 112 bnr. 654, der felles ledninger som betjener alle tre eiendommer er merket med ordet «felles». Alle tre eiendommer har felles og likt ansvar for vedlikehold og fornyelse/oppgradering av nevnte ledninger frem til kommunal vannledning og spillvannsledning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det er lagt ut trekkerør til eventuelle fremtidige utvendige persienner. Gårdsplassen (hele) blir asfaltert til våren (så fort det er mulig).

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrikt og fritt beliggende enebolig med fantastisk sjøutsikt. Boligen ligger kun 150 meter unna fjorden, og kan derfor trygt kalles sjønært beliggende. Eiendommen ligger i et barnevennlig område med flere lekeplasser, samt barneskole og barnehage. Fra boligen er det kun 10 minutter gange til flere flotte badeplasser på Asnes og Tangen.
Langestrand badestrand ligger kun 2 minutter unna boligen
Vesterøya er et populært område i Sandefjord, og inneholder noen av byens vakreste områder. Eiendommen ligger ca. 2,5 km. fra Sandefjord sentrum, og det er kort gangavstand til nærmeste matvarebutikk. Flott turområde for deg som liker å vandre i skog og mark.
Gonvikbakken 4 A ligger med nærhet til Kariåsen fotballbaner (Vesterøya idrettspark) med lysløype og idrettshall. Fra eiendommen er det kort avstand til Kyststien som er en kartlagt og skiltet natursti langs Sandefjords kyst med idylliske friarealer og flotte fiskeplasser.
Det er gode muligheter for leie av båtplass i nærområdet.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen ligger med kort avstand til Framnes barneskole, samt Skagerak International School.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Høyt og frittliggende selveiertomt på 448 kvm. som trygt kan beskrives som lettstelt med gode parkeringsmuligheter i gårdsplass. Gårdsplass vil bli asfaltert, og det er lagt rulleplen rundt boligen. Boligen har en fint skjermet uteplass under terrasse som er hellelagt. Her kan en sitte lunt og godt skjermet uansett vær.
Boligen har en fantastisk terrasse med imponerende utsikt, samt gode solforhold. Deler av terrasse er overbygd og her kan en sitte og nyte utsikten, samt se alle båtlanternene som vender trygt hjem for kvelden.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt romslig garasje. Det ligger klart "strekkrør" for tilkopling til el-billader

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Følgende servitutt/rettighet er tinglyst på eiendommen:
Eiendommene gnr. 112 bnr. 655 og 57 gis rett til å ha liggende, vedlikeholde og oppgradere/fornye felles vannledning og spillvannsledning over eiendommen gnr. 112 bnr. 654, der felles ledninger som betjener alle tre eiendommer er merket med ordet «felles». Alle tre eiendommer har felles og likt ansvar for vedlikehold og fornyelse/oppgradering av nevnte ledninger frem til kommunal vannledning og spillvannsledning.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Boligbebyggelse /Gul sone iht. T-1442 iflg. kommuneplan vedtatt 24.09.2019. Eiendommen er uregulert.
Kommentar Sandefjord kommune: Det er nylig varslet oppstart av en regulering for Langestrand syd. Adkomst vil være fra Framnesveien via Langestrandveien. Boligene lengst syd vil få direkteadkomst til Framnesveien. Planen har som mål å tilrettelegge for etablering av leilighetsbygg med ca. 100 boenheter og høyder opp mot 6 etasjer. Området har tidligere ikke vært vesentlig bebygd. Arealene mot sjø forutsettes bevart som grøntstruktur i tråd med kommuneplanen, og opparbeides for allmenn bruk. Flere av de gamle bryggene planlegges fjernet og erstattet med et bryggeanlegg i søndre del.
Megler opplyser at det eiendommen grenser til en ubebygd tomt, og at denne tomten muligens vil bli bebygget i fremtiden. I vedlagte situasjonskart er det også skissert en enebolig nordvest for denne eiendommen (på gnr. 112 / bnr.98).
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Framnesveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert
med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er ca. kr 9.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.
Boligen har ikke tidligere vært bebodd og det foreligger ingen historikk på strømforbruk. Megler anslår et årlig forbruk på ca. 16.000 kwh. pr.år. Dette vil selvsagt variere ut i fra antall beboere i husstanden m.m.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr. 8.000,- Kjøper må også tegne innboforsikring.
Det er klargjort for tilkopling til Sandefjord bredbånd og mnd. kostnad er stipulert til ca. kr. 1.300,-

Formuesverdi

Boligen er ny og formuesverdien er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 1.000.000,- og dokumentavgift utgjør således kr. 25.000,- Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.916.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gonvikbakken 4 AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 43.750,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr. 9.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0264/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.20264

Dato

Sist oppdatert: 31. august 2021 kl. 17:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.