Ljan

Dalsnaret 2 B

Prisantydning

13 750 000 kr

Totalpris: 13 750 000 kr
 • Byggår
  2020
 • Bruksareal
  213 m²
 • Tomteareal
  1 232 m²
 • Type
  Nybygg enebolig/rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje C

Lekker og påkostet enebolig under oppføring tegnet av Lorentz Gedde-Dahl - Ferdigstilt om 2 til 3 måneder.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Nordstrand
mobil 97766616
telefon 23165207

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om prosjektet

Velkommen til Dalsnaret 2 B, her oppføres det en lekker enebolig med et klassisk arkitektonsik utrykk tegnet av Lorentz Gedde-Dahl.
Boligen vil ha gjennomgående høy standard, med muligheter for kundetilpassninger. Planløsningen er gjennomtenkt og åpner for flere bruksmuligheter. Her har du virkelig
muligheten til å skape ditt drømmehjem. 

Stor, solrik hage innrammet av koselig stakittgjerde. Særdeles barnevennlig beliggenhet i blindvei. Et idyllisk og trivelig villaområde med nærhet til badeplasser, turområder, idrettsanlegg, tennisbaner, slalåmbakke, skole, kollektivtransport og nærbutikk.

Huset er prosjektert i samsvar med TEK17 og dens krav til byggeteknikk, isolasjon, innemiljø osv. Det leveres bl.a. balansert ventilasjon og peis. Når du kjøper prosjektert bolig følges
bustadoppføringslova. Et forbrukervennlig lovverk som sikrer deg, i likhet med at den og stiller en del krav til utbygger. Loven regulerer bl.a. utbyggers krav til å stille garanti for feil og
mangler i 5 år etter overtagelse. Ved kjøp av ny bolig betales det kun dokumentavgift av tomteverdi og ikke den samlede kjøpesummen.

Byggingen er igangsatt så her er det mulig å avholde visning på byggeplassen, det er bare å ta kontakt.

Eiendommen

Dalsnaret 2 B, 1168 OSLO
Gårdsnummer 194, bruksnummer 548, seksjonsnummer 1, kommunenummer 301

Eier

Hometown AS

Beliggenhet

Dalsnaret 2 A ligger trafikkskjermet til i blindvei, i naturskjønne omgivelser på Ljan. Perfekt beliggenhet for de som ønsker nærhet til fjorden og et rikt frilufts- og fritidstilbud, kort reisevei unna sentrum. Et populært boligområde med flere badeplasser langs fjorden, flotte turområder, slalåmbakke, idrettsanlegg, skole og barnehager. Fra eiendommen er det kun få minutters gange bl.a. matbutikk (søndagsåpen Joker butikk), buss og tog.

Kun en kort spasertur ned til badeplasser som Katten og Ljansbadet. Ved innmelding i Ljans Vel får man tilgang til privat badeplass på Ljansbadet, samt at vellet også har egen båtforening med mulighet for leie av bøye hvis ledig. 

Få minutter med bil til de lokale handelsstedene Sæter, Holtet og Lambertseter. Sæter har flere hyggelige caféer og butikker, mens man på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder langs Ljanselven og rundt Hvervenbukta.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kun ca. 400 meter til Ljan Tennisklubb i Peder Holters vei. Boble over 2 baner i vinterhalvåret.
Kort vei også til Hallager idrettsanlegg med fotballbaner (kunstgress) som drives av Ljan Fotball og Nordstrand Idrettsforening.
Rett i nærheten ligger også den lokale alpinbakken, Sloreåsen.
Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og SATS på Lambertseter.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på 1.232 kvm. som tilhører sameiet. Boligen har vedtektsfestet bruksrett til egen tomtedel i naturlig tilknytning til huset (se evt. vedtekter med situasjonskart som ligger som vedlegg til salgsoppgaven). Tomtedelen er tilnærmet flat, har gode solforhold, og blir opparbeidet med gressplen, beplantning og 1 markterrasse. Felles innkjørsel og gårdsplass med grus. 

Parkering

Garasje integrert i boligens 1. etasje. Automatisk portåpner. Det er lagt trekkerør for tilkobling av el. bil lader i garasjen.

Bad

3

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger og pumpekummer. Hver seksjon er selv ansvarlig for egne rør og pumpekummer (avløp og drensvann). Kjøper bør tegne serviceavtale på pumpekummen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. 

Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge
sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Oppvarming

Boligen blir elektrisk oppvarmet med el. panelovner (9 stk.) og gulvvarme. Det leveres gulvvarme i følgende rom:
Kjeller: Varmekabler i vaskerom, wc og på bad. 
1. etasje: Varmekabler i entré/hall. 
2. etasje: Varmekabler på badeene. Innebygget vedpeis i stuen. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 2 seksjoner/eneboliger, med sameiebrøk 1/2. 
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Ved evt. avvik mellom de fysiske grensene i sameiet og tomtegrensene i vedtektene, er det de stedlige forholdene (f.eks. gjerder, hekker, murer o.l.) som gjelder. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/194/548/2:
11.08.1960 - Dokumentnr: 9518 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse 
Bestemmelse om septiktank m.v. 
Bestemmelse om gjerde 
Med flere bestemmelser 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 
27.09.1960 - Dokumentnr: 11849 - Erklæring/avtale
ang. kjellerrom 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 
27.09.1960 - Dokumentnr: 11850 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde 
Bestemmelse om kloakkledning 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 
21.11.1960 - Dokumentnr: 14630 - Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 
26.04.1961 - Dokumentnr: 4599 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 
17.02.2020 - Dokumentnr: 2115552 - Bestemmelse om veg
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune 
Org.nr: 958 935 420 
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven 
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune 
Overført fra: Knr:0301 Gnr:194 Bnr:548 
Gjelder denne registerenheten med flere 

06.04.2020 - Dokumentnr: 2309519 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 2 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 1/2 

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til S-4645 i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.06.2005.

I Dalsnaret 4 er det søkt om oppføring av enebolig og rivning av garasje. I Dalsnaret 6 A er det gitt tillatelse til oppføring av enebolig. 
I Dalsnaret 1 er det igangsatt oppføring av tomannsbolig. 
Tiltakene i nr. 1, 4 og 6 vil iflg. selger ikke sjenere denne boligen i 2 A.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser følger som vedlegg i salgsoppgaven, eller kan fås ved henvendelse til megler.

Vedtekter/Hurordensregler

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiemøtene.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Eiendommen antas å være klar for overtagelse innen utgangen av 2. kvartal 2021 . Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 2 ukers skriftlig varsel.

Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold:
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet, herunder som følge av pålegg fra myndighetene eller tiltak for tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Generelt står utbygger fritt til å velge løsninger i den grad det ikke forringer
standarden på prosjektet.

Selger har rett til, uten at kjøper kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner, produkter og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige,
og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for boligenes detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard. Evt. 3-D tegninger og illustrasjoner i prospektet og tegningsmaterialet er av illustrativ karakter, for eksempel møblering,
fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Utstyr/standard som leveres fremgår av leveransebeskrivelsen.

Utomhusplanen er kun ment som en illustrasjon av standard og funksjoner. Det ferdige produkt vil kunne avvike fra illustrasjonen uten at dette gir kjøper rett til å kreve prisavslag. Det kan
forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal. Ved evt. avvik mellom de fysiske grensene i sameiet
og de vedtektsfestede tomtegrensene i vedtektene, er det de stedlige forholdene som gjelder.

Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer blant annet som følge av at prosjektet pr. i dag ikke er detaljprosjektert. Eventuelle mindre avvik gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Selger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik.

Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/himlinger må påregnes og rommenes
utforming kan bli noe endret som følge av dette.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking. Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av
temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater. Leverandøren er ikke ansvarlig for slike forhold. Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter. Kjøper må sette seg inn i drift og vedlikehold av pumpekummer for avløp og drensvann om slikt er installert.

Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen i salgsoppgaven og tegninger skal leveransebeskrivelsen i salgsoppgaven gå foran.

Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter.

Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Boligen leveres ryddet og klar til utvasking.

Kjøper gjøres oppmerksom på at selger vil forholde seg til kjøper som kontraktspart og kun overskjøter direkte til denne. Det er således ikke anledning til å videreselge kjøpekontrakten før overtakelse.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommen(e) selges ved ordinær budgivning og evt. budrunde. Selger forbeholder seg retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse. 

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.

Det gjøre spesielt oppmerksom på at det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.

Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 2 seksjoner. Sameiebrøken utgjør 1/2 pr. bolig.
Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar. Eieformen
følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 harkjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Da bygget nærmer seg ferdigstillelse,
vil det være begrensede muligheter for evt. tilvalg. Det er en forutsetning at evt. tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg
medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.

Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.

Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud,
tegninger mv.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0001/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2131

Dato

Sist oppdatert: 12. februar 2021 kl. 14:05

Økonomi

Eiendommens utgifter

Da boligen ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader. Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, kabeltv osv.). Hver seksjon betaler egen bygningsforsikring. Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.

Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 22.000 kWh pr. år. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur,
egne fordelsavtaler etc.

Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 10-12.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.

Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke,
egne fordelsavtaler etc.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 ‰ og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten evt. vil utgjøre, men basert på eiendommens antatte ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret eller megler for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt. Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi. Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding. Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1)	Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 4.000.000,- for boligen og andel dokumentavgift utgjør således kr 100.000,- for boligen. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)	Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)	Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4)	Total kjøpesum inkl. omkostninger kr 13.851.342,-

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Boligen selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligen selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligen er ferdigstilte selges boligen etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/ profesjonelle.

For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.

Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til
megler er avtalt til:
Vederlag: 1,1%
Tilrettelegging: 12.500,-
Oppgjørshonorar kr 4.600,-
Markedspakke kr. 16.250,-
Oppslag eiendomsregister kr 1.250,-
minusVis mindre
Eirik Norheim
Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Telefon
Mobil 97766616
Send epost

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.